دومین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
قرعه کشی دور دوم مسابقات

خب خداروشکر دور اول خیلی خوب بود تقریبا همه ی بازیها انجام شد امیدوارم این دور هم به خوبی به اتمام برسه . مهلت بازی تا جمعه ههفته آینده ساعت 10 شب !! اگه بازی ها زودتر تموم شد که زودتر قرعه کشی میکنیم . همین که قرعه کشیو دیدین با حریفتون هماهنگ شید .
اگه حریفتون هم کاری نکرد منو در جریان بزارید . موفق باشید

http://upload7.ir/imgs/2014-05/60801326013579096686.jpg

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
قرعه کشی دور دوم مسابقات

خب خداروشکر دور اول خیلی خوب بود تقریبا همه ی بازیها انجام شد امیدوارم این دور هم به خوبی به اتمام برسه . مهلت بازی تا جمعه ههفته آینده ساعت 10 شب !! اگه بازی ها زودتر تموم شد که زودتر قرعه کشی میکنیم . همین که قرعه کشیو دیدین با حریفتون هماهنگ شید .
اگه حریفتون هم کاری نکرد منو در جریان بزارید . موفق باشید

http://upload7.ir/imgs/2014-05/60801326013579096686.jpg

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
نحوه آنالیز کردن یک مسابقه شطرنج در سایت www.lichess.org

پست آموزشی:

بعد از اتمام بازی در زیر صفخه شطرنج گزینه request a computer analysis رو بزنید.
بعد از پایان آنالیز در پنل سمت راست حرکت هی اشتباه و بهترین حرکت پیشنهادی را مشاهده میکنید
و پایین اون تعداد Inaccuracies عدم دقت و Mistakes اشتباه و Blunders اشتباه بزرگ را خواهید دید.

اگر بازی در سایت www.chess.com انجام شده فایل PGN را دریافت کنید و وارد سایت lichess.org کنید چون سایت chess.com برای آنالیز کردن باید عضو پریمیوم باشید.
برای این کار بعد از ذخیره کردن فایل PGN آنرا با notepad باز کنید.
کل متن را در سایت lichess.org قسمت game -- > import game کپی کنید
موفق باشید.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا چطوریه من که نتونستم با موریس بازی کنم!!:redface:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان ...
من اکثر بازیهای بچه ها رو دیدم و بازیهای سخت و قشنگ زیاد داشتیم .... همینطور نفرات قوی و شطرنج باز
به قول فوتبالیستها ... دیگه تو این لیگ بازی آسون نداریم

mer30fery

کاربر ممتاز
آقا بازی ما کی برگزار میشه؟:smile:

آره مثه پت و مت بودیم!!خخخ

آقا ما 2.5 امتیازیم!ایول:D

آقا چطوریه من که نتونستم با موریس بازی کنم!!:redface:

چـــــقــــــدر اســـــپـــــم...:confused:

میشه هماهنگیاتونو لطف کنید تو صفحه شخصی خودتون یا با پیام خصوصی انجام بدید،لطفا.

تالار گفتگوی آزاد شده اینجا...

reza119

عضو جدید
با سلام به همه دوستان ...
من اکثر بازیهای بچه ها رو دیدم و بازیهای سخت و قشنگ زیاد داشتیم .... همینطور نفرات قوی و شطرنج باز
به قول فوتبالیستها ... دیگه تو این لیگ بازی آسون نداریم

سلام

هم سطح بازی ها بالا است و هم احساس خیلی جدی بودن باعث شده است کاملا حالت مسابقات حضوری ایچاد شود کلا بازی ها هیچان دار شده است

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
يه سوال كوچولو
امتياز شكني در اين مسابقات به چه صورته؟

parsimehr

عضو جدید
خسته نباشید
شرمنده هم تیمیامم که نتونستم بهتر بازی کنم.
سلام ، شرمنده اینجا پیغام میزارم و من یه پیغام خصوصی براتون ارسال کردم اما ظاهرا شما پیامهاتون رو چک نکردید. لطفا به پیام من پاسخ بدبد.

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
يه سوال كوچولو
امتياز شكني در اين مسابقات به چه صورته؟
بوخ هولتز قطع شده 1 در صورت تساوی دوباره بوخ هولتز قطع شده 2
در صورت نیاز تفسیرش کنم :) .. تو رده بندی پایانی دور اول تفسیرش رو زده بودم

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
سلام لطفا تفسیر بشه...:)
چشم
بوخ هولتز قطع شده 1 :
مجموع امتیازات تمام تیمهایی که تو 5 دور مسابقه باهاش برگزار کردین جمع میشه از این 5 تیم اون تیمی که کمترین امتیاز رو داشت حذف میشه . عدد بدست امده میشه پوئن شما از نوع بوخ هولتز قظع شده یک
فرضا با 5 تیم بازی میکنید که امتیاز نهایی هر کدوم برابر با . 10 و7و8و6و6 هستش از این بین امتیاز کمتر که 6 هستش حذف شده و چهار امتیاز بعدی جمع میشه که برابر با 31 هست در نتیجه بوخ هولتز قطع شده شما مبشه 31 و در نهایت در صورت تساوی 2 تیم تو امتیازشون برای رده بندی هر کسی که پوئن شکنی بالاتری داشته باشه تو رده بندی برتره
حالا اگه بوخ هولتز قطع شده یک هم برای 2 تیم مساوی شد :) بوخ هولتز قطع شده 2 محاسبه میشه . اینجا به جای امتیاز پایین تر 2 تیمی که امتیاز پایین تری دارن حذف میشن و فقط مجوع امتیاز 3 تیم برای پوئن شکنی تیم شما محاسبه میشه ...

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم
بوخ هولتز قطع شده 1 :
مجموع امتیازات تمام تیمهایی که تو 5 دور مسابقه باهاش برگزار کردین جمع میشه از این 5 تیم اون تیمی که کمترین امتیاز رو داشت حذف میشه . عدد بدست امده میشه پوئن شما از نوع بوخ هولتز قظع شده یک
فرضا با 5 تیم بازی میکنید که امتیاز نهایی هر کدوم برابر با . 10 و7و8و6و6 هستش از این بین امتیاز کمتر که 6 هستش حذف شده و چهار امتیاز بعدی جمع میشه که برابر با 31 هست در نتیجه بوخ هولتز قطع شده شما مبشه 31 و در نهایت در صورت تساوی 2 تیم تو امتیازشون برای رده بندی هر کسی که پوئن شکنی بالاتری داشته باشه تو رده بندی برتره
حالا اگه بوخ هولتز قطع شده یک هم برای 2 تیم مساوی شد :) بوخ هولتز قطع شده 2 محاسبه میشه . اینجا به جای امتیاز پایین تر 2 تیمی که امتیاز پایین تری دارن حذف میشن و فقط مجوع امتیاز 3 تیم برای پوئن شکنی تیم شما محاسبه میشه ...

مرسی از توضیحات شما...

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چـــــقــــــدر اســـــپـــــم...:confused:

میشه هماهنگیاتونو لطف کنید تو صفحه شخصی خودتون یا با پیام خصوصی انجام بدید،لطفا.

تالار گفتگوی آزاد شده اینجا...

بخای حساب کنی همین حرف خودتم اسپم بودا. بزار دور هم شاد باشن . شما خودشو ناراحت نکن:D

mer30fery

کاربر ممتاز
mer30fery مهره سیاه
fathy مهره سفید

برنده مهره سیاه mer30fery

با تشکر از آقای فتحی عزیز (اگر اشتباه نگفته باشم اسمشونو) بابت بازی عالیشون

این لینک بازی:
http://www.chess.com/livechess/game?id=798503068

اینم لینک آنالیز:
http://en.lichess.org/whRN96TQ#1

mer30fery

کاربر ممتاز
mer30fery مهره سیاه
fathy مهره سفید

برنده مهره سیاه mer30fery

با تشکر از آقای فتحی عزیز (اگر اشتباه نگفته باشم اسمشونو) بابت بازی عالیشون

این لینک بازی:
http://www.chess.com/livechess/game?id=798503068

اینم لینک آنالیز:
http://en.lichess.org/whRN96TQ#1

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخای حساب کنی همین حرف خودتم اسپم بودا. بزار دور هم شاد باشن . شما خودشو ناراحت نکن:D

خب عزیزم ایشون درست میفرماین;) واقعا" مرسی از تذکر شون... این همه اسپم ....!!! اینجارو خیلی شلوغش می کنه ... اونم مطلبی که مخاطبش مشخص هستش ... همینطوری کلی باید بگردیم قرعه کشیا و مسابقاتو پیدا کنیم ... :lol:

آقای قانع الان این روش در مسابقات ما اعمال شده است ؟ :huh:بوخ هولتز ؟؟:eek:
بهتر نیس تیم ها تار آخر بازی کنن ...
کاش تایم مسابقات نیم ساعته نبود... مشکله تمرکز :confused:...ما وقت آزادامون هماهنگ نیست :w06:یا اگرم هست اهل خونه کارت دارن وسط بازی باید بری :cry:..:crying:. یا عجله کنی زودی تموم شه ...
کاش از این روش هم استفاده نمیشد ... به هر حال این نظر منه شاید دوستان بپسندند :w17:... ما هم میپسندیم ...:thumbsup:

آخرین ویرایش:

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
بوخ هولتز قطع شده 1 در صورت تساوی دوباره بوخ هولتز قطع شده 2
در صورت نیاز تفسیرش کنم :) .. تو رده بندی پایانی دور اول تفسیرش رو زده بودم

ممنونم يه سوال كوچولو ديگه
در اين سيستم وقتي من با حريفم بازي نكنم و انصراف بدم از نظر امتياز شكني كمتر ضرر ميكنم تا زماني كه بازي كنم و ببازم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟ :)

MILA.S

عضو جدید
خب عزیزم ایشون درست میفرماین;) واقعا" مرسی از تذکر شون... این همه اسپم ....!!! اینجارو خیلی شلوغش می کنه ... اونم مطلبی که مخاطبش مشخص هستش ... همینطوری کلی باید بگردیم قرعه کشیا و مسابقاتو پیدا کنیم ... :lol:

آقای قانع الان این روش در مسابقات ما اعمال شده است ؟ :huh:بوخ هولتز ؟؟:eek:
بهتر نیس تیم ها تار آخر بازی کنن ...
کاش تایم مسابقات نیم ساعته نبود... مشکله تمرکز :confused:...ما وقت آزادامون هماهنگ نیست :w06:یا اگرم هست اهل خونه کارت دارن وسط بازی باید بری :cry:..:crying:. یا عجله کنی زودی تموم شه ...
کاش از این روش هم استفاده نمیشد ... به هر حال این نظر منه شاید دوستان بپسندند :w17:... ما هم میپسندیم ...:thumbsup:

نه بابا به نظر من تایم بازی ها هر چه کمتر بهتر..سه دقیقه ای هم که فوق العادست:D:smile:....حریفای من قبول کنن یه دقیقه ای هم بازی میکنیم

reza119

عضو جدید
نه بابا به نظر من تایم بازی ها هر چه کمتر بهتر..سه دقیقه ای هم که فوق العادست:D:smile:....حریفای من قبول کنن یه دقیقه ای هم بازی میکنیم

نشان می دهد سرعت کارت بالا است
باز برای من اگر وقت اضافی باسد بهتر است

وضعیت
موضوع بسته شده است.