دومین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی موقع ثبت نام اینقدر همه ثبت نام کردن من پیش خودم گفتم اینبار بازیها جدی تر برگزار میشه .... الان 3 روز از شروع گذشته و فقط 3 تا بازی انفرادی انجام شده ...
باز فکر کنم مثل دوره قبلی بشه :D
منم داشتم به این قضیه فک می کردم :ی
سلام مهندس

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
سلام
امیدوارم مثل دوره قبلی نشه و همه مثل ثبت نام جدی باشن

انشالله درست میشه :)) چند بازی خبر دارم در جریانه . 2 بازی هم تموم شده اما یه سو تفاهماتی پیش اومده سر همین خبری درج نکردیم . نگران نباشید درست میشه

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
انشالله درست میشه :)) چند بازی خبر دارم در جریانه . 2 بازی هم تموم شده اما یه سو تفاهماتی پیش اومده سر همین خبری درج نکردیم . نگران نباشید درست میشه
بیشتر دوستان گرفتار کار و زندگی هستن :w28:
هماهنگ کردند واسه آخر هفته.
من خودم چهار شنبه مسابقه میدم.
هم تیمی عزیزم Y..or..Z میدونم فردا بازیش انجام میشه.میتونیم لایو بریم ببینیم.!

استاد قانع ... کاش یه جور زمان بندی میکردید جمعه میوفتاد تو زمان مسابقات و اول هفته قرعه کشی میشد.
و تا جمعه شب ساعت 12 وقت داشتیم واسه مسابقه نه تا 5 شنبه شب.
اکثر بچه ها در طول هفته یا نیستن یا وقتشون کمه.

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
بیشتر دوستان گرفتار کار و زندگی هستن :w28:
هماهنگ کردند واسه آخر هفته.
من خودم چهار شنبه مسابقه میدم.
هم تیمی عزیزم Y..or..Z میدونم فردا بازیش انجام میشه.میتونیم لایو بریم ببینیم.!

استاد قانع ... کاش یه جور زمان بندی میکردید جمعه میوفتاد تو زمان مسابقات و اول هفته قرعه کشی میشد.
و تا جمعه شب ساعت 12 وقت داشتیم واسه مسابقه نه تا 5 شنبه شب.
اکثر بچه ها در طول هفته یا نیستن یا وقتشون کمه.

فکر خوبیه . مسابقات تا 10 شب روز جمع تمدید شد . یعنی هر هفته تا 10 شب جمعه وقت هست . منم 10 تا 12 قرعه جدید رو میزنم ..

MILA.S

عضو جدید
بازیتونو دیدم
بازیه قشنگی بود
بردو باخت مهم نیس، خسته نباشی کاپیتان ;)
حالا بازیه من نتیجه رو مشخص میکنه.
منم که میدونی قراره ...
معذرت میخوام.....:wallbash:.....من که به تو امید زیادی دارم تو میتونی هر چند ببازی هم مهم نیست...:gol:

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
این بچمونو دست کم نگیرید مسابقات کشوری رفته :D حیف که میز سومه وگرنه با من میفتاد و میبردمش :)

کلا این دور بازیکن قوی زیاد داره
تا الان من 6 نفر رو شناسایی کردم که بازی های عالی دارن .. یعنی حداقل از من بهترن و برام افتخاره با رقیبای سخت بازی کنم و چیزی ازشون یادبگیرم (این بازی کردن با رقیبای سخت رو از آقای قانع یادگرفتم و تا الان بازیم یکمی بهتر از قبل شده .. ممنونم از ایشون:gol: )
البته این نفرات خوبه پخش شدن توی میزها :)
==============
دو شب پیش خواستم با رقیبمون بازی کنم گفتند که احتمالا ترتیب میزاشون عوض بشه ولی گویا دوتا میزهامون بازی کردن .. پس دیگه ما هم بازیمون رو بکنیم و میزی عوض نمیشه ؟!!

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
کلا این دور بازیکن قوی زیاد داره
تا الان من 6 نفر رو شناسایی کردم که بازی های عالی دارن .. یعنی حداقل از من بهترن و برام افتخاره با رقیبای سخت بازی کنم و چیزی ازشون یادبگیرم (این بازی کردن با رقیبای سخت رو از آقای قانع یادگرفتم و تا الان بازیم یکمی بهتر از قبل شده .. ممنونم از ایشون:gol: )
البته این نفرات خوبه پخش شدن توی میزها :)
==============
دو شب پیش خواستم با رقیبمون بازی کنم گفتند که احتمالا ترتیب میزاشون عوض بشه ولی گویا دوتا میزهامون بازی کردن .. پس دیگه ما هم بازیمون رو بکنیم و میزی عوض نمیشه ؟!!

:) قربان شما :) . نه این دور ارنج تیم حرذیفتون عوض نمیشه دیگه . درخواست داده بوذن اما چون قرعه کشی کرده بودم از دور دوم عوض میکنم . شما با خیال راحت بازیتو انجام بده

dzzv_13

مدیر تالار
:) قربان شما :) . نه این دور ارنج تیم حرذیفتون عوض نمیشه دیگه . درخواست داده بوذن اما چون قرعه کشی کرده بودم از دور دوم عوض میکنم . شما با خیال راحت بازیتو انجام بده

خواهش میکنم ..
کاش میشد فقط مسابقه بین دوتا تیم ها رو مشخص میکردین بعد میزها رو خودمون به دلخواه هر بازی عوض میکردیم
نمیشه اینطوری؟!! :)

Ros3

عضو جدید

اول قرار بود من میز یک بشینم ولی وقتی واسه اولین بار با حامد بازی کردم خودش گفت میخاد میز یک بشینه منم چون بازیش خیلی بهتر از من بود قبول کردم، دیگه گفتم چون با میلاد دوسته و هم دانشگاهیشه خودش هماهنگ میکنه و میلاد که کاپیتانه درخواست جابجایی میده ...{ اگه هماهنگ نشده به من ربطی نداره خودتون مشکلتونو حل کنید ;) }
میدونم بعد قرعه کشی جابه جایی منطقی نیس ولی اگه خاطرتون باشه من خودم یک بار این موضوع رو قبل از قرعه کشی به طور غیر رسمی گفته بودم.
واسه بازیم به جز شب اول من هر بار اومدم نبودن که بازی کنم، ایشالا بازی میکنیم.
با تشکر

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
خواهش میکنم ..
کاش میشد فقط مسابقه بین دوتا تیم ها رو مشخص میکردین بعد میزها رو خودمون به دلخواه هر بازی عوض میکردیم
نمیشه اینطوری؟!! :)

اونجوری قانونی نی . من شیوه مسابقات قانونی رو رعایت کردم :))

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
اول قرار بود من میز یک بشینم ولی وقتی واسه اولین بار با حامد بازی کردم خودش گفت میخاد میز یک بشینه منم چون بازیش خیلی بهتر از من بود قبول کردم، دیگه گفتم چون با میلاد دوسته و هم دانشگاهیشه خودش هماهنگ میکنه و میلاد که کاپیتانه درخواست جابجایی میده ...{ اگه هماهنگ نشده به من ربطی نداره خودتون مشکلتونو حل کنید ;) }
میدونم بعد قرعه کشی جابه جایی منطقی نیس ولی اگه خاطرتون باشه من خودم یک بار این موضوع رو قبل از قرعه کشی به طور غیر رسمی گفته بودم.
واسه بازیم به جز شب اول من هر بار اومدم نبودن که بازی کنم، ایشالا بازی میکنیم.
با تشکر
بله حق با شماس . شما اول به من اطلاع داده بودین و من یادم رفت هبود . عیب نداره از دور دوم عوض میشه

dzzv_13

مدیر تالار
black: dzzv_13
white: Ros3
برنده مهره مشکی
لینک بازی

===============
تبریک به دوست عزیز
عالی بودن
یه جورایی رقابت نفر دوم و سوم دوره قبل هم بود (البته آخر بازی یادم اومد اینو:))

فقط بگم من خیلی بد بازی رو شروع کردم و اسیر حملات شدم .. باید بگم شانس آوردم تونستم نتیجه رو برگردونم
تبریک میگم به حریفم بخاطر بازی عالی که انجام داد :gol:

========================
تیم ما بازی هاش تموم شد ..

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
برنده مهره مشکی
لینک بازی

===============
تبریک به دوست عزیز
عالی بودن

فقط بگم من خیلی بد بازی رو شروع کردم و اسیر حملات شدم .. باید بگم شانس آوردم تونستم نتیجه رو برگردونم

========================

مرسی از بازی قشنگ جفتتون . 2 امتیاز برای تیم شما و 1 امتیاز برای تیم حریفتون ثبت شد .

Ros3

عضو جدید
برنده مهره مشکی
لینک بازی

===============
تبریک به دوست عزیز
عالی بودن

========================

خسته نباشید
شرمنده هم تیمیامم که نتونستم بهتر بازی کنم.

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز

M o R i S

مدیر تالار حسابداری
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من بازی میکردم اصلا یوزرو و پسورد نمیخواست!:confused:

سلام
من با خانم eti68 دیروز قرار بازی داشتیم
متاستفانه بد قولی کردن
امشب هم آفلاین هستند