درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز...

من یه فایل دارم اینجا:

دانلود ثابت هاي معادله آنتوان 5000 ماده برای محاسبه فشار بخار

5000 ماده داره، احتمالا اتانون هم باید باشه.

شيما خانم اين همون فايليه كه من گذاشتم
گشتم ولي نداشت. نه اتانون داشت ، نه كتن و نه با ساختار مولكولي تونستم پيداش كنم

آخرین ویرایش:

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببينيد فرايند خورده شدن يک فلز يعني آزاد شدن الکترون روي همون فلز حال اگه شما اين الکترون رو بگيريد و از يه مدار بسته عبور بديد و برسونيد به فلز ديگه مدار کامل ميشه و اون فلزي که الکترون داده (روي) خورده ميشه و از بين ميره، اما اون يکي فلز که الکترون دريافت ميکنه (مس) خورده نميشه ديگه و سالم ميمونه.

مهم حرکت اون الکترونه هست که ميشه جريان الکتريسيته و ميتونه در مقياس توليد زياد کارهاي بزرگ هم انجام بده مثلا لامپي روشن کنه و موتوري رو به حرکت دربياره و بعد بره برسه به مس

فقط يك نكته براي تكميل صحبتاي دوست عزيزمون

در داخل محلول (مواد يوني) ، يون ها مسئول برقراري ارتباط هستند و در خارج از محلول ، الكترونها اين مسئوليت رو بر عهده دارند.
اون محلول هم حتما نبايد اسيد باشه.ميتونه آب و نمك باشه.فقط بايد محلولي باشه كه تعداد زيادي يون داشته باشه.هر چه تعداد يونهاي محلول بيشتر باشه آمپر توليدي بيشتر ميشه

farid_ppe

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان.میدونم که بدقولی کردم اما دیر گذاشتن بهتر از هرگز نگذاشتنه.;)
اینا آزمونای 25% اول و 25% دوم پارسه هست.یکم حجمشون زیاده چون کیفیت عکسها بالا هست.امیدوارم مفید باشه.
موفق باشید.
دعا یادتون نره.
آقا مهرداد گل سلام دمت گرم
میخاستم ببینم تاریخ این آزمون ها چندم بوده ممنون میشم بگی:warn:

آخرین ویرایش:

معتمدد

عضو جدید
سلام اگه جایی که خوب باشه قبول نشم به احتمال زیاد آره!
همراه با یه کار نیمه وقت
اما واقعا نمیدونم ریاضی رو چیکار کنم!!!
تستهای راهیان که واسه تسلط!
راهیان ریاضیش اضافی زیاد داره من خودم از روی کتابهای ریاضی و پارسه میخونم فکر کنم این جوری بهتر باشه

محمدکریمی

عضو جدید
من اطلاعات زیادی ندارم ولی تا اونجایی که میدونم توی مهندسی شیمی بهتره دنبال فیزیک نباشید،چون تعداد واحد کمی مربوط به فیزیک میشه،م مکانیک یه ذره محدودیت داره برای خانومها وگرنه خود من تغییر رشته میدادم...بازم بستگی داره به علاقتون

farid_ppe

عضو جدید
سلام اگه جایی که خوب باشه قبول نشم به احتمال زیاد آره!
همراه با یه کار نیمه وقت
اما واقعا نمیدونم ریاضی رو چیکار کنم!!!
تستهای راهیان که واسه تسلط!
من 447 شدم روزانه قبول نشم میرم سربازی یا ممکنه دوباره بخونم
قصد بدی ندارم ولی با رتبه 2000 از الان شروع کنی خیلی بهتره فقط یه پیشنهاد دوستانه ست

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
نرم افزارای زیادی هست که fluent هم جزئشونه البته فلوئنت نسبت به کامسول قدیمیتره اما کامسول جدیدتر و بنظرم محیط قشنگترو جذابتری داره
درمورد کامسول فقط یه کتاب تو بازار دیدم که اونم براورژن 3 فک کنم هست که کاملاً محیطش با ورزنای بالاتر متفاوته
من ورژن 4.2 رو دارم اگه وقت کنم تو سایت میزارم
به احتمال قوی پایان ناممو با نرم افزار کامسول برمیدارم
موفق باشی

eng_chemist

عضو جدید
آناهیتا منم پارسال 2000 شدم.خداییش خوب نخوندم.از هر درسی 2-3 فصل و راکتور و کنترلو هیچ نخوندم.الانم که سرکارم ولی از تابستون شروع کردم که زمان بیشتری داشته باشم.بهر حال توکل برخدا.

mahtab_chem

عضو جدید
بچه ها واسه ترمو و جرم و عملیات کتاب پوران رو بخونیم کافیه؟اگه پیشنهاد دیگه ای دارید یا از یه کتاب دیگه میخونید لطفاً بگید.مرسی;)

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با 2000 مجازی و بین الملل و پیام نور رو میشه قبول شد..منم که 1100 شدم خیلی البته فرق نداره. واسه قبولی درست و حسابی رتبه باید زیر 400 500 باشه :(

eng.che

کاربر فعال
بچه ها واسه ترمو و جرم و عملیات کتاب پوران رو بخونیم کافیه؟اگه پیشنهاد دیگه ای دارید یا از یه کتاب دیگه میخونید لطفاً بگید.مرسی;)
من شنیدم برا ترمو اگه از راهیان بخونی کافیه. ولی من متنشو که خوندم نتونستم خوب تست بزنم. بچه ها کسی پیشنهادی برا ترمو نداره؟
جرم بهمنیار رو دیدید؟ عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش

mohandes-87

عضو جدید

من راهیان وپوران جرموقبلا خونده بودم اصلا خوب نبود ولی الان ازروی مدرسان میخونم عالیه!!!ول ترموروازپوران استفاده میکنم

mohandes-87

عضو جدید

من راهیان وپوران جرموقبلا خونده بودم اصلا خوب نبود ولی الان ازروی مدرسان میخونم عالیه!!!ول ترموروازپوران استفاده میکنم

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کتاب هست به اسم ترمودینامیک از انتشارات آشینا. من دارم میخونمش ساده و رون توضیح داده. هم تست داره هم تمرینای مهم رو حل کرده البته در اصل واسه مکانیکاست و بیشتر فصلاش مربوط به ترمو ۱ ماهست.

mahtab_chem

عضو جدید
من شنیدم برا ترمو اگه از راهیان بخونی کافیه. ولی من متنشو که خوندم نتونستم خوب تست بزنم. بچه ها کسی پیشنهادی برا ترمو نداره؟
جرم بهمنیار رو دیدید؟ عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش
نه واسه جرم بهمنیار رو ندیدم ،بین مدرسان و بهمنیار کدومش بهتره؟:confused:

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه واسه جرم بهمنیار رو ندیدم ،بین مدرسان و بهمنیار کدومش بهتره؟:confused:
من که.مدرسان رو ندیدم اما از بهمنیار خیلی راضی ام . درسته بعضی جاها رو از تریبال نگفته اما واقعاً همه ی جنبه های مطلب رو درنظر گرفته.

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها من ثوابت آنتوان برای ماده اتانون رو میخوام
من نتونستم پیداش کنم.خیلی زود میخوامش.مرسی

سلام . این فایل رو دارم.ببینین شاید بتونین تو این پیدا کنین.خودم که نتونستم.

سلام دوست عزیز...

من یه فایل دارم اینجا:

دانلود ثابت هاي معادله آنتوان 5000 ماده برای محاسبه فشار بخار

5000 ماده داره، احتمالا اتانون هم باید باشه.

شيما خانم اين همون فايليه كه من گذاشتم
گشتم ولي نداشت. نه اتانون داشت ، نه كتن و نه با ساختار مولكولي تونستم پيداش كنم

A = 3.97151

B = 766.685

C = -30.609

T (°K) = 159.3 - 223.80

amiriq

عضو جدید
سلام .من هفته پیش هم درخواست داده بودم ولی کسی توجه نکرد.در مورد جذب سطحی یه مقاله میخواستم. ممنون میشم اگه جواب بدین

amiriq

عضو جدید
سلام .من هفته پیش هم درخواست داده بودم ولی کسی توجه نکرد.در مورد جذب سطحی یه مقاله میخواستم. ممنون میشم اگه جواب بدین

bera

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

باسلام

ببین این مقاله واستون کاربرد داره

پیوست ها

• جذب سطحی.pdf
    814.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا