شما گرایشت چیه که تو کار صنعت هستین؟بالاخره ما نفهمیدیم گرایش شماها چیه؟
توی تالار مهندسی شیمی تاپیک های متنوعی هست. لطفاً سوالاتتونو اونجا بپرسین. این تاپیک فقط مخصوصه برنامه ریزی برای کنکور ارشد ۹۲ هست. موفق باشید.کسی اینجا مهندسی شیمی در زمینه ارزیابی ریسک یا شبیه سازی انفجارات یا با هایسیس کار میکنه؟
سلام
توزیع سرعت در جریان آشفته از این فرمول تبعیت میکنه...(در کانال های باز)R و S چی هستن داخلن این فرمول؟
![]()
Vf =سرعت برشی که از فرمول زیر بدست میاد
![]()
و همینطور Y0 در فرمول اولی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
من میخوام واسه پروژه ام یه واحد از پالایشگاه گاز رو شبیه سازی کنم ولی هیچی از اسپن نمیدونم.لطفا اگه کسی تو این زمینه کار کرده کمکم کنه.ممنون میشم
در روابطی که برای کانال های باز بدست میاد معمولا (R) همان شعاع هیدرولیکی هست.که از تقسیم مساحت سطح مقطع به محیط تر شده بدست میاد:
R=A/P
Sهم از رابطه ی زیر بدست میاد که تو این رابطه λ یه ثابت تجربی هست:s=(h[SUB]f[/SUB]/l)=λv[SUP]2[/SUP]/2g
سلام من متالورژی میخونم کسی میتونه درباره رزینهای تبادل یونی کمکم کنه
اگه از روی راهیان میخونی باید همه رو حفظ کنی ولی از روی مرجعها نهبچه فرمول هاذ رو باید حفظ کنیم؟؟؟؟؟؟؟واقعا زیاد و گیج کننده هستن مخصوصا تو جرم
منم با شما موافقم واسه همینم میگم که خوندن کتابای مرجع وقت گیره و یه سری مطالبش بیخودهاگه از روی راهیان میخونی باید همه رو حفظ کنی ولی از روی مرجعها نه
در روابطی که برای کانال های باز بدست میاد معمولا (R) همان شعاع هیدرولیکی هست.که از تقسیم مساحت سطح مقطع به محیط تر شده بدست میاد:
R=A/P
Sهم از رابطه ی زیر بدست میاد که تو این رابطه λ یه ثابت تجربی هست:s=(h[SUB]f[/SUB]/l)=λv[SUP]2[/SUP]/2g
سلام دوستان کسی سیستم کنترلی cascade رو بصورت کلی میدونه چیه
کاربردش و ....
جسارتا شکلها نیستند - ممنون میشم اگه لینکش باشه
سلامراجع به شعاع هیدرولیک یه توضیح بدین؟؟؟
چه موقع از شعاع هیدرولیک استفاده می شود؟
هر وقت سطحح مقطعمون گرد نباشد از شعاع هیدرولیک استفاده میشه؟
سطح مقطع گرد باشد ولی تمام آن تخیس نشود شعاع هیدرولیک استفاده می شود؟
سطح تقسیم برمحیط ؟؟؟ چه موقع 4تا سطح تقسیم بر محیط می شود؟
سطح تقسیم بر محیط، سطح چه سطحی هست ؟سطح خیس یا خشک؟؟محیط چه محیطی هست،محیط محاط شده یا محیط محیط؟؟؟یعنی محیط داخلی کانال یا محیط خارجی کانال؟؟؟
تو برج های pack سطح خیس شده چگونه حساب می شود؟؟؟؟
اگه در برج پر شده سطح خیس شده از تخلخل به دست می آید چگونه تخلخل برج حساب می شود؟ محیط در برج پر شده چه تعریفی دارد؟
در این رابطه:
هم از رابطه ی زیر بدست میاد که تو این رابطه λ یه ثابت تجربی هست:s=(h[SUB]f[/SUB]/l)=λv[SUP]2[/SUP]/2g
hf ضریب اصطکاک هست؟؟؟از دیاگرام مودی به دست می آید(ضریب تجربی هم دارد در فرمول ضرب شود با توجه به جنس کانال)؟؟؟
تو مخرج hf چیه؟؟
ممنون
amir ghasemian ،اکسل حل شد؟
تعریف ازموناشو از کسی شنیدید یا خودتون سوالاشو با سایر موسسات مقایسه کردید؟؟من رفتم توی سایت sanjeshservبرای مهندسی شیمی 3مرحله جامع گذاشته من اونوشرکت میکنم .البته اینم بگم میشه همه روثبت نام نکردمثلا یکی ثبت نام کرد
چون سال اولی هست که برای مهندسی شیمی ازمون برگزارمیکنه اطلاعی ندارم ولی من بیشتربرای قرارگرفتن درجوکنکور وبرطرف شدن اضطراب میخوام شرکت کنمتعریف ازموناشو از کسی شنیدید یا خودتون سوالاشو با سایر موسسات مقایسه کردید؟؟
از قرار معلوم هم فقط 3مرحله جامع برگزار میکنه! با مبلغ1000000 ریال! حالا ببینیم چی پیش می یاد؟چون سال اولی هست که برای مهندسی شیمی ازمون برگزارمیکنه اطلاعی ندارم ولی من بیشتربرای قرارگرفتن درجوکنکور وبرطرف شدن اضطراب میخوام شرکت کنم
کسی بوده که رتبه تو آزمون های سنجش میشده زیر 50 ولی تو کنکور شده 600 خب رشتش عمران بودهتعریف ازموناشو از کسی شنیدید یا خودتون سوالاشو با سایر موسسات مقایسه کردید؟؟
سولای ارشد منظورتونه؟سلام
کسی سوالای 91 رو داره بذاره اینجا؟
خیلی ممنون.سولای ارشد منظورتونه؟
یه تاپیک توی تالار کارشناسی ارشد هست که سولارو گذاشته.