درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

معتمدد

عضو جدید
راستش منم هیچ فایلی از این کتاب ندیدم ولی قیمتش 12000تومنه و 600صفحه
برای جرم نمیخواد فصل 1و2و3 تریبال بخونید برای این 3تا فصل کتاب بهمنیار و چالکش بخونید ولی برای بقیه باید هر3تا کتاب بخونید البته این نظر منه!

eng_chemist

عضو جدید
من شنیدم برا ترمو اگه از راهیان بخونی کافیه. ولی من متنشو که خوندم نتونستم خوب تست بزنم. بچه ها کسی پیشنهادی برا ترمو نداره؟
جرم بهمنیار رو دیدید؟ عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش

برا ترمو راهیان خوبه ولی فک کنم ترمو 2 پوران بهتر باشه.

ihih_jimbo

عضو جدید
بچه ها کسی مطلب حرفه ای راجب بهینه سازی کوره ها داره واسم بزاره..............مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی;)

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش منم هیچ فایلی از این کتاب ندیدم ولی قیمتش 12000تومنه و 600صفحه
برای جرم نمیخواد فصل 1و2و3 تریبال بخونید برای این 3تا فصل کتاب بهمنیار و چالکش بخونید ولی برای بقیه باید هر3تا کتاب بخونید البته این نظر منه!
منم موافقم. بهمنیار بعد از نفوذ مولکولی انتقال جرم در حالات پایا و ناپایا رو بررسی کرده و بعد رفته سراغ ضرایب انتقال جرم. برای جرم خیلی بهتره که هر ۳ کتاب رو مطالعه کرد.

www.uninote.com

عضو جدید
درخواست کمک خیلی فوری

درخواست کمک خیلی فوری

سلام به همه ی دوستان
کسی در مورد termo siphon اطلاعاتی داره؟
ممنون:(:(

www.uninote.com

عضو جدید
سلام
من خودم میرم کلاس زبان دو سال از این آموزشگاه به اون آموزشگاه تا این که یه اموزشگاه پیدا کردم که کتاب top notch رو درس میده.
حرف نداره
پیشنهاد میکنم این کتابارو بخون
در عرض دوسال یک speaker عالی میشی.

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی مطلب حرفه ای راجب بهینه سازی کوره ها داره واسم بزاره..............مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی;)

http://www.irannec.com/conf8/files/site1/pages/articles_2/Mabahese_Fanavari/8.pdf
http://www.irannec.com/conf8/files/site1/pages/articles_2/Mabahese_Fanavari/31.pdf
http://www.etaassociates.com/Fired%20Heater%20Optimization%20ISA%20AD.pdf

مهسین

عضو جدید
ترمودینامیک

ترمودینامیک

سلام من ترم 4 مهندسی شیمی هستم و یه تحقیق در مورد چگونگی بدست اومدن گاز ایده ال از راه حجم و فشار می خوام و توضیح اینکه کدوم دقیقتره:)

mahtab_chem

عضو جدید
مجبوریم بهمنیار رو هم بخریم، چه کنیم دیگه:crying:
منم خداروشکر بد پیش نمیرم، ترمو و حرارت و سیالات رو دارم میخونم:)

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترمو 2 راهیان بهتره مشخص گفته پوران خیلی توهمه!
برای ریاضی محاسبات عددی دوستان از چی باید شروع کرد
من پایه ریاضیم خیلی ضعیف شده!برای شروع چی خوبه!؟

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 447 شدم روزانه قبول نشم میرم سربازی یا ممکنه دوباره بخونم
قصد بدی ندارم ولی با رتبه 2000 از الان شروع کنی خیلی بهتره فقط یه پیشنهاد دوستانه ست

من سخت گرفتم که شدم این اگه یکم تفننی میخوندم این نبود !
وگرنه پایه ام تو بقیه درسا اونقدر ضعیف نیست!
تو این مملکت زیاد نباید سخت گرفت
چه شما که 447 چه منه 2000 یه جا میریم سرکار
زیاد به خودت فشار نیار ایرانه!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
با 2000 مجازی و بین الملل و پیام نور رو میشه قبول شد..منم که 1100 شدم خیلی البته فرق نداره. واسه قبولی درست و حسابی رتبه باید زیر 400 500 باشه :(

غیر انتفاعی نمیشه آورد خیلی ناامیدم میکنن اما من امیدم فقط به خداست!
دوستان به جای راهنمایی جواب سوال من رتبه خودشون رو میکوبن جالبه!البتهمنظورم به شمانیستا سیاوش خان!

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم راهیان خوندم دوس ندارم خوب توضیح نداده.یه جزوه پایه ایی میخوام راهیان برای من واسه کنکور 91 ج نداد اصلا!
کتاب ریاضیات کاربردی و عددی پارسه رو خوندین؟ من از روی اون میخونم و راضی هستم.

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه عزیزم راهیان خوندم دوس ندارم خوب توضیح نداده.یه جزوه پایه ایی میخوام راهیان برای من واسه کنکور 91 ج نداد اصلا!

سلام خوبی؟ریاضی مدرسان شریف نگاه کردی؟ خوبه. واسه راهیانم که بد نیست.

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسه یکم مختصر مفید نیست؟ خوبیش اینه که هر سال بیشتر از بقیه خودشو به روز میکنه.فکنم.
برای من که فقط یه پیش زمینه از ریاضیات دارم و معدلات و ریاضی مهندسیم زیاد خوب نیست مفید بوده تا حالا.

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ممنون
نه نگاه نکردم باید برم بخرم
ولی یه منبع میخوام جز کتاب تست
مثله بهمنیار که واسه جرم میگن هستاااا

آها من بهمنیارو نخوندم نمیدونم چه جوریه. مدرسان شریف جدا میشه خرید مگه؟یا باید حتما ثبت نام کنی یا از کسی که قبلا داشته گیرش آورد؟

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اونم نخوندم
خوبه؟
آخه از کجا گیر بیارم نمیخوام آزمون ثبت نام کنم اگه قبول نشدم امسال!!!
از نظر من که خوبه. تا اونجایی که من تحقیق کردم همه چیزو گفته. میشه جدا بخرینش. اگه ندادن از یکی از دوستاتون که ثبت نام کرده بخواین که بخره براتون.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها من بهمنیارو نخوندم نمیدونم چه جوریه. مدرسان شریف جدا میشه خرید مگه؟یا باید حتما ثبت نام کنی یا از کسی که قبلا داشته گیرش آورد؟
نمیدونم آخه من کتاب تستشو خریدم پارسال راضی بودم
کتاباش مگه رنگش قرمز نیست
بقیه چیزاش هم داشت میشد خرید
موضوع اینه که من دودلم بخونم یا نخونم دوباره!!!
میخوام اگهخوندم هم تفننی بخونم چون پارسال خیلی محکم خوندم!

بالا