mahtab_chem
عضو جدید
کسی فایل این کتاب بهمنیار رو نداره؟
من شنیدم برا ترمو اگه از راهیان بخونی کافیه. ولی من متنشو که خوندم نتونستم خوب تست بزنم. بچه ها کسی پیشنهادی برا ترمو نداره؟
جرم بهمنیار رو دیدید؟ عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش
منم موافقم. بهمنیار بعد از نفوذ مولکولی انتقال جرم در حالات پایا و ناپایا رو بررسی کرده و بعد رفته سراغ ضرایب انتقال جرم. برای جرم خیلی بهتره که هر ۳ کتاب رو مطالعه کرد.راستش منم هیچ فایلی از این کتاب ندیدم ولی قیمتش 12000تومنه و 600صفحه
برای جرم نمیخواد فصل 1و2و3 تریبال بخونید برای این 3تا فصل کتاب بهمنیار و چالکش بخونید ولی برای بقیه باید هر3تا کتاب بخونید البته این نظر منه!
بچه ها کسی مطلب حرفه ای راجب بهینه سازی کوره ها داره واسم بزاره..............مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی![]()
به نظر منم ترمو 2 پوران بهترهبرا ترمو راهیان خوبه ولی فک کنم ترمو 2 پوران بهتر باشه.
آره من که خوب دارم پیش میرم الانم دارم ریاضی میخونم من 3درس ترمو-ریاضی-جرم باهم پیش میرماوضاع درسا چطوره بچه ها؟ انگار خیلی بی اشکال پیش میرین
موفق باشین
من 447 شدم روزانه قبول نشم میرم سربازی یا ممکنه دوباره بخونم
قصد بدی ندارم ولی با رتبه 2000 از الان شروع کنی خیلی بهتره فقط یه پیشنهاد دوستانه ست
با 2000 مجازی و بین الملل و پیام نور رو میشه قبول شد..منم که 1100 شدم خیلی البته فرق نداره. واسه قبولی درست و حسابی رتبه باید زیر 400 500 باشه![]()
من محاسبات راهیان دارم. ازش راضی هستمترمو 2 راهیان بهتره مشخص گفته پوران خیلی توهمه!
برای ریاضی محاسبات عددی دوستان از چی باید شروع کرد
من پایه ریاضیم خیلی ضعیف شده!برای شروع چی خوبه!؟
من محاسبات راهیان دارم. ازش راضی هستم
کتاب ریاضیات کاربردی و عددی پارسه رو خوندین؟ من از روی اون میخونم و راضی هستم.نه عزیزم راهیان خوندم دوس ندارم خوب توضیح نداده.یه جزوه پایه ایی میخوام راهیان برای من واسه کنکور 91 ج نداد اصلا!
نه عزیزم راهیان خوندم دوس ندارم خوب توضیح نداده.یه جزوه پایه ایی میخوام راهیان برای من واسه کنکور 91 ج نداد اصلا!
کتاب ریاضیات کاربردی و عددی پارسه رو خوندین؟ من از روی اون میخونم و راضی هستم.
اگه گیر آوردین به ما هم بدین.جزوه بهمنیار با چالکش از کجا گیر بیارم بچه ها؟
سلام ممنونسلام خوبی؟ریاضی مدرسان شریف نگاه کردی؟ خوبه. واسه راهیانم که بد نیست.
برای من که فقط یه پیش زمینه از ریاضیات دارم و معدلات و ریاضی مهندسیم زیاد خوب نیست مفید بوده تا حالا.پارسه یکم مختصر مفید نیست؟ خوبیش اینه که هر سال بیشتر از بقیه خودشو به روز میکنه.فکنم.
کتاب ریاضیات کاربردی و عددی پارسه رو خوندین؟ من از روی اون میخونم و راضی هستم.
سلام ممنون
نه نگاه نکردم باید برم بخرم
ولی یه منبع میخوام جز کتاب تست
مثله بهمنیار که واسه جرم میگن هستاااا
از نظر من که خوبه. تا اونجایی که من تحقیق کردم همه چیزو گفته. میشه جدا بخرینش. اگه ندادن از یکی از دوستاتون که ثبت نام کرده بخواین که بخره براتون.نه اونم نخوندم
خوبه؟
آخه از کجا گیر بیارم نمیخوام آزمون ثبت نام کنم اگه قبول نشدم امسال!!!
نه اونم نخوندم
خوبه؟
آخه از کجا گیر بیارم نمیخوام آزمون ثبت نام کنم اگه قبول نشدم امسال!!!
نمیدونم آخه من کتاب تستشو خریدم پارسال راضی بودمآها من بهمنیارو نخوندم نمیدونم چه جوریه. مدرسان شریف جدا میشه خرید مگه؟یا باید حتما ثبت نام کنی یا از کسی که قبلا داشته گیرش آورد؟