سام علیک
دوستان عزیز دنبال مقاله ای با عنوان:
IN-LINE MONITORING OF TOMATO CONCENTRATE PHYSICAL PROPERTIES DURING EVAPORATION
می گردم. محل اصلیش کتابخونه آنلاین Wiley هستش که متاسفانه بهش دسترسی ندارم. آدرسش:
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1745-4530.2006.00085.x/abstract
ممنون می شم اگه کسی بتونه دانلودش کنه برام.![]()
بفرما:
راجع به شعاع هیدرولیک یه توضیح بدین؟؟؟
چه موقع از شعاع هیدرولیک استفاده می شود؟
هر وقت سطحح مقطعمون گرد نباشد از شعاع هیدرولیک استفاده میشه؟
سطح مقطع گرد باشد ولی تمام آن تخیس نشود شعاع هیدرولیک استفاده می شود؟
سطح تقسیم برمحیط ؟؟؟ چه موقع 4تا سطح تقسیم بر محیط می شود؟
سطح تقسیم بر محیط، سطح چه سطحی هست ؟سطح خیس یا خشک؟؟محیط چه محیطی هست،محیط محاط شده یا محیط محیط؟؟؟یعنی محیط داخلی کانال یا محیط خارجی کانال؟؟؟
تو برج های pack سطح خیس شده چگونه حساب می شود؟؟؟؟
اگه در برج پر شده سطح خیس شده از تخلخل به دست می آید چگونه تخلخل برج حساب می شود؟ محیط در برج پر شده چه تعریفی دارد؟
در این رابطه:
هم از رابطه ی زیر بدست میاد که تو این رابطه λ یه ثابت تجربی هست:s=(h[SUB]f[/SUB]/l)=λv[SUP]2[/SUP]/2g
hf ضریب اصطکاک هست؟؟؟از دیاگرام مودی به دست می آید(ضریب تجربی هم دارد در فرمول ضرب شود با توجه به جنس کانال)؟؟؟
تو مخرج hf چیه؟؟
ممنون
amir ghasemian ،اکسل حل شد؟
خواهش میکنم.راستش خودم ندارم.از دوستام میپرسم اگه پیدا کردم حتماً میذارم.دست شمادردنکنه.میشه جواباشم بذارید؟
چشم.ایشالا همه ی بچه ها نتیجه ی زحمتاشونو ببینن.بچه ها واسه منم دعا کنین...
منم واسه موفقیت همه ی شماها دعا میکنم![]()
سنجش فقط آزمون جامع داره؟مرحله ای نداره؟!
سلام
بچه ها من ثوابت آنتوان برای ماده اتانون رو میخوام
من نتونستم پیداش کنم.خیلی زود میخوامش.مرسی
نرم افزار comsol multiphysics یه نرم افزار خیلی خوب برای شبیه سازی FEM هستش که خیلی راحت به صورت دو بعدی هم میتونید ازش استفاده کنید اگه یه سرچ کنید آخرین ورژن (4.3) هم برای خرید و هم برای دانلود تو سایت های فارسی زیاد هست. یاد گرفتنش هم خیلی سخت نیست مثال های حل شده خوبی همراه خود نرم افزار هستبرای شبیه سازی انتقال جرم در ساختار های مهندسی بافت نیاز به یه نرم افزار شبیه ساز دارم . به نظر شما کار با کدام نرم افزار ساده تر و البته دقیق تر ومطمئن تر است ؟
سنجش برای رشته مهندسی شیمی فقط3مرحله ازمون جامع دارهنه داره اگه بری سایت sanjeshserv میبینی تاریخاشم زده
سلام شما امسال دوباره کنکور میدید؟بچه ها واسه منم دعا کنین...
منم واسه موفقیت همه ی شماها دعا میکنم![]()
وقتی دو تا میله مسی و روی رو داخل اسید می ذاریم چه جوری برق تولید می کنه؟البته ببخشینا من رشته ام شیمی نیس و فوضولیم گل کرده گیر دادم می خوام بدونم چه جوری دو تا میله مسی و روی رو داخل اسید برق تولید می کنن!البته می دونم این سوالا برای شما پیش پا افتاده و خنده داره .خلاصه به بزرگواری خودتون ببخشین و لطف کنین به سوالم جواب بدین. ممنون اولوروم!
نه داره اگه بری سایت sanjeshserv میبینی تاریخاشم زده
سلام
بچه ها من ثوابت آنتوان برای ماده اتانون رو میخوام
من نتونستم پیداش کنم.خیلی زود میخوامش.مرسی