از نظر من که خوبه. تا اونجایی که من تحقیق کردم همه چیزو گفته. میشه جدا بخرینش. اگه ندادن از یکی از دوستاتون که ثبت نام کرده بخواین که بخره براتون.
باشه ممنون.
از نظر من که خوبه. تا اونجایی که من تحقیق کردم همه چیزو گفته. میشه جدا بخرینش. اگه ندادن از یکی از دوستاتون که ثبت نام کرده بخواین که بخره براتون.
از الان میخوای شروع کنی به خوندن؟
میخوام نتیجه ها بیاد بعد شروع کنم اگه قبول نشده بودم چون هنوز امید دارم به کمک خدا .خیلی خونده بودم!با روزه نمیشه زیاد درس خوند مگه اینکه از 12 بخونم تا سحر!!!!که باید حسش بیاد وقتی دودل باشی حسش نمیاد!
سلام به همگی .میشه یک نفر به من بگه که واسه ارشد بهتره کدوم ازمونای ازمایشی رو شرکت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا از کسایی که الان رتبه هاشون خوب شده هم بپرسید آخه من که هیچ جای اینترنت مطلب در این مورد پیدا نکردم چون همش تبلیغاتی بود.در مورد کتاب کاربر ریاضی مدرسان هم من دارمش و باید بگم که حرف نداره من که خیلی راضیم .راستی ازمونای مدرسان چه طوره واسه ارشد؟
آره مدرسان قرمزه نمیدونستم میشه جدا خرید یا نه.خب اینجوری باشه خوبه. منم همینو میخواستم بگم تو که پارسال خوندی مفاهیم یادته اگه از الان شروع کنی ممکنه وسط راه ببری. توکل به خدا بذار نتایج بیاد.
میخوام نتیجه ها بیاد بعد شروع کنم اگه قبول نشده بودم چون هنوز امید دارم به کمک خدا .خیلی خونده بودم!با روزه نمیشه زیاد درس خوند مگه اینکه از 12 بخونم تا سحر!!!!که باید حسش بیاد وقتی دودل باشی حسش نمیاد!
نمیخواد دنبال جزوه بهمنیار و چالکش باشی خود کتاباش خوبهسلام ممنون
نه نگاه نکردم باید برم بخرم
ولی یه منبع میخوام جز کتاب تست
مثله بهمنیار که واسه جرم میگن هستاااا
دوستان اگه کسی به لینک زیر دسترسی داره بفرسته ممنون میشم:
http://www.springerprotocols.com/Abstract/doi/10.1007/978-1-61779-052-2_16#
Abstract |
Comments (0) | |