شاید سال اولشه فقط جامع برگزار میکنه که ببینه چند نفز ثبت نام میکنن تا سال بعد مرحله ای هم بذاره یا نه.نه واسه مهندسی شیمی فقط آزمون جامع زده!
شاید سال اولشه فقط جامع برگزار میکنه که ببینه چند نفز ثبت نام میکنن تا سال بعد مرحله ای هم بذاره یا نه.نه واسه مهندسی شیمی فقط آزمون جامع زده!
شاید سال اولشه فقط جامع برگزار میکنه که ببینه چند نفز ثبت نام میکنن تا سال بعد مرحله ای هم بذاره یا نه.
نه واسه مهندسی شیمی فقط آزمون جامع زده!
سلام دوست عزیز...
من یه فایل دارم اینجا:
دانلود ثابت هاي معادله آنتوان 5000 ماده برای محاسبه فشار بخار
5000 ماده داره، احتمالا اتانون هم باید باشه.
ببينيد فرايند خورده شدن يک فلز يعني آزاد شدن الکترون روي همون فلز حال اگه شما اين الکترون رو بگيريد و از يه مدار بسته عبور بديد و برسونيد به فلز ديگه مدار کامل ميشه و اون فلزي که الکترون داده (روي) خورده ميشه و از بين ميره، اما اون يکي فلز که الکترون دريافت ميکنه (مس) خورده نميشه ديگه و سالم ميمونه.
مهم حرکت اون الکترونه هست که ميشه جريان الکتريسيته و ميتونه در مقياس توليد زياد کارهاي بزرگ هم انجام بده مثلا لامپي روشن کنه و موتوري رو به حرکت دربياره و بعد بره برسه به مس
سلام
بچه ها من ثوابت آنتوان برای ماده اتانون رو میخوام
من نتونستم پیداش کنم.خیلی زود میخوامش.مرسی
آقا مهرداد گل سلام دمت گرمبا سلام خدمت دوستان.میدونم که بدقولی کردم اما دیر گذاشتن بهتر از هرگز نگذاشتنه.
اینا آزمونای 25% اول و 25% دوم پارسه هست.یکم حجمشون زیاده چون کیفیت عکسها بالا هست.امیدوارم مفید باشه.
موفق باشید.
دعا یادتون نره.
سلام.آقا مهرداد گل سلام دمت گرم
میخاستم ببینم تاریخ این آزمون ها چندم بوده ممنون میشم بگی![]()
سلام شما امسال دوباره کنکور میدید؟
راهیان ریاضیش اضافی زیاد داره من خودم از روی کتابهای ریاضی و پارسه میخونم فکر کنم این جوری بهتر باشهسلام اگه جایی که خوب باشه قبول نشم به احتمال زیاد آره!
همراه با یه کار نیمه وقت
اما واقعا نمیدونم ریاضی رو چیکار کنم!!!
تستهای راهیان که واسه تسلط!
آخه بالای دفترچه ها زده 91سلام.
طبق تاریخی که توی سایت پارسه زده اینا مربوط به ۲۸ مهر و ۱۹ آبان میشن.
من 447 شدم روزانه قبول نشم میرم سربازی یا ممکنه دوباره بخونمسلام اگه جایی که خوب باشه قبول نشم به احتمال زیاد آره!
همراه با یه کار نیمه وقت
اما واقعا نمیدونم ریاضی رو چیکار کنم!!!
تستهای راهیان که واسه تسلط!
آره باید ۹۱ باشن. حالا من هفته ی بعد همه ی سولارو از یکی از دوستام میگیرم دوباره چک میکنم که همون ها هستن یا نه.ممنون.آخه بالای دفترچه ها زده 91
چطور ممکنه؟ یکی رو زده 90 بعدی رو زده 91
من شنیدم برا ترمو اگه از راهیان بخونی کافیه. ولی من متنشو که خوندم نتونستم خوب تست بزنم. بچه ها کسی پیشنهادی برا ترمو نداره؟بچه ها واسه ترمو و جرم و عملیات کتاب پوران رو بخونیم کافیه؟اگه پیشنهاد دیگه ای دارید یا از یه کتاب دیگه میخونید لطفاً بگید.مرسی![]()
بچه ها واسه ترمو و جرم و عملیات کتاب پوران رو بخونیم کافیه؟اگه پیشنهاد دیگه ای دارید یا از یه کتاب دیگه میخونید لطفاً بگید.مرسی![]()
بچه ها واسه ترمو و جرم و عملیات کتاب پوران رو بخونیم کافیه؟اگه پیشنهاد دیگه ای دارید یا از یه کتاب دیگه میخونید لطفاً بگید.مرسی![]()
یه کتاب هست به اسم ترمودینامیک از انتشارات آشینا. من دارم میخونمش ساده و رون توضیح داده. هم تست داره هم تمرینای مهم رو حل کرده البته در اصل واسه مکانیکاست و بیشتر فصلاش مربوط به ترمو ۱ ماهست.بچه ها واسه ترمو و جرم و عملیات کتاب پوران رو بخونیم کافیه؟اگه پیشنهاد دیگه ای دارید یا از یه کتاب دیگه میخونید لطفاً بگید.مرسی![]()
نه واسه جرم بهمنیار رو ندیدم ،بین مدرسان و بهمنیار کدومش بهتره؟من شنیدم برا ترمو اگه از راهیان بخونی کافیه. ولی من متنشو که خوندم نتونستم خوب تست بزنم. بچه ها کسی پیشنهادی برا ترمو نداره؟
جرم بهمنیار رو دیدید؟ عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش
من که.مدرسان رو ندیدم اما از بهمنیار خیلی راضی ام . درسته بعضی جاها رو از تریبال نگفته اما واقعاً همه ی جنبه های مطلب رو درنظر گرفته.نه واسه جرم بهمنیار رو ندیدم ،بین مدرسان و بهمنیار کدومش بهتره؟![]()
سلام
بچه ها من ثوابت آنتوان برای ماده اتانون رو میخوام
من نتونستم پیداش کنم.خیلی زود میخوامش.مرسی
سلام . این فایل رو دارم.ببینین شاید بتونین تو این پیدا کنین.خودم که نتونستم.
سلام دوست عزیز...
من یه فایل دارم اینجا:
دانلود ثابت هاي معادله آنتوان 5000 ماده برای محاسبه فشار بخار
5000 ماده داره، احتمالا اتانون هم باید باشه.
شيما خانم اين همون فايليه كه من گذاشتم
گشتم ولي نداشت. نه اتانون داشت ، نه كتن و نه با ساختار مولكولي تونستم پيداش كنم
من که ندیدم چون کتاب داخلی هست و حق مؤلف داره اگه باشه خذفش میکنن.دانلود بهمنیار تو نت هست؟
سلام .من هفته پیش هم درخواست داده بودم ولی کسی توجه نکرد.در مورد جذب سطحی یه مقاله میخواستم. ممنون میشم اگه جواب بدین