سلام ما اطلاعاتی راجب رشته شیمی نداریم!!!!!!
سلام عزیزمسلام لطفا هرکس که این پیغام می خونه بی تفاوت ازشرد نشه "اگه فقط یک اپسیلون نسبت به رشتش غیرت داره به من سال اولی بگه که چه جور بخونم / چه قدر بخونم /................برای بقا این رشته می تونید به من کمک کنیدمرسی ازیشنهاداتتون
سلام عزیزم
چون سال اولی هستی داری میگی مطمئنم اگه ترمای بالاتر بودی این تاپیک ونمیزدی!میدونی چرا؟چون رشته ما فوق العادست عاشقش میشی از تک تک درساش(مخصوصا ترم 4 به بعد)لذت میبری.خودت نمیدونی چطور میری دانشگاه ومیای.با تک تک وجودت فرآینداشو تو زندگیت میتونی حس کنی.
با این اوصاف فکرنکم لازم باشه بگم چقدر بخون یا چطور!به حرف من میرسی و خودت به جواب میرسی.
فقط 2تا مشگل اصلی رشتمون:
1.جز خود مهندسای شیمی کسی نمیدونه چی هست و بهت میگن شیمیست.(با عرض معذرت به دوستان)
2.برای کار به مشگل میخوری مخصوصا اگه خانم باشی.
سلام بچه ها من چطور میتونم برنامه هایسیس رو تو محیط ویتدوز 7 با 64 بیتی اجرا کنم
صددرصد موافقم رشته پویا و جذابیه کارشم تو عسلویس که سخته ولی درامدش خوبه
منم اولاش با تو هم عقیده بودم ولی حالا میگم کاش اصلا از همون اول مهندسی نمی اومدم و از بیان دلیلش بخاطر مسائل سیاسی خود داری می کنم
سیاسی؟ چه ربطی داره میخوای عسلویه بگی یا تحریم؟ اینجوری که من میدونم هر 2تاش به نفع ماست
در هر صورت مهم اینه که بش علاقه دارم
آره فک کنم منظورش همین بود دوستمون....فک کنم
منظورش سوء استفاده هائی هست که از نفت گاز و پتروشیمی میشه و بخور بخورها و غیره ...
البته من جانماز اب نمیکشم دستم برسه من هم میخوام !بخورم![]()
به نظر من بهترین موسسه خود ادمه ......................
تو سیالات پیشرفته میتونی مطالب خوبی پیدا کنینيازمند اطلاعاتي راجع به حركت جريان سيال در ميكرو كانال هستم
- process
و
- piping
و
- mechanical department
و
- an introduction to machinery department
و
- برق
و
و
سازه
خوب سایت www.www.www.iran-eng.ir رو خوب جستجو کنید.میتونم بگم رو 90% مطالبی که می خواید تو همین سایت هست .اونم فارسی مشکلی نداره که.سلام
به یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین
1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه )
در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن
هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم
2- process
و
3- piping
و
4- mechanical department
و
5- an introduction to machinery department
و
6- برق
و
7- ابزار دقیق
و
8- سازه
در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام
با تشکر
و
9- air coolers
و
10- cooling towers
و
11- reboiler
و
12- exchanger
و
13- shell & Tube heat exchanger
و
14- Packed Tower
و
15- seperators
و
16- Evaporators
و
17- Valves
و
18- Pressure safety valve
و
19- کورهها
و
20- Ejectors
و
21- خوردگی
و
22- خوردگی
و
23- Boiler
و
24- کمپرسور
و
25- Tower trays
و
26- Detectors
و
27- Drayers
و
28- کاتالیست
و
29- غربال کنندهها
ممنون![]()
نه پیرجو جان شایعه است من خودم 2000 شدم هیچ جا قبول نشدممن تا 2700 رو شندیم که پیام نور تهران قبول شده.