[FONT=tahoma, sans-serif]آقا ما دیشب شام نون سنگک و پنیر و گوجه خوردیم. تازه لامپامونم روشن بود! بقرآن[/FONT]
مرفه بی درد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]من دیگه از این زندگی خسته شدم... ولم كنيد میخوام برم سوار هواپیما بشم [/FONT]
راه های جدید خودکشی رو یاد گرفتن مردم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]رفتم نمایندگی سایپا، به مسئولش میگم: فرمون ماشین زیاد صدا میده، چه کار کنم؟ میگه: صدای ضبط رو زیاد کن. مملکته داریم؟[/FONT]
بازم خوبه نگفته فرمونو نچرخون
آره تازه یه چیزی هم اضافه شد. بيان اين جملات توسط خياباني با ريختن كلريد آمونيوم (نشادُر) در ما تحت ِ شنونده برابري مي كرد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]خیابانی:[/FONT][FONT=tahoma, sans-serif] عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده[/FONT]
بابا یکی اینو جمعش کنه
[FONT=tahoma, sans-serif]کفاشیان در مصاحبه با سایت گل:[/FONT][FONT=tahoma, sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma, sans-serif]شما واقعا توقع داشتین از کره ببریم؟[/FONT]
اینم از رئیس فدراسیون. گونی سیب زمینی موثرتر از اینه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]میری زن بگیری میگن خونه داری؟ میری مسکن مهر ثبتنام کنی میگن زن داری؟ [/FONT]
حالا اینو گوش کن
[FONT=tahoma, sans-serif]میری دنبال شغل میگن متاهلی ؟ میری متاهل شی میگن شغلت چیه ؟[/FONT]
واقعا مملکته داریم؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]اخبار ساعت بیست و یک: رانندههای محترم تریلی توجه کنن قیمت گازوییل از ۱۶۵ ریال به ۱۵۰ تومان تغییر کرد! انگار بچه گول میزنن! مملکته داریم؟[/FONT]
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]امروز صبح رفتم نون تافتون بگیرم، دیدم شاگرد نونوایی برای صبحونه خودشون رفته نون لواش گرفته! مملکته داریم؟[/FONT]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]امروز سویشرت نارنجیمو واسه اولین بار پوشیدم و حالا توجه شما رو به تیکههای ملت غیور ایران جلب میکنم: نارنگی - پرتقال - هویج - تهسیگار - فانتا - رفتگر- چیتوز موتوری - سن ایچ و دیگر هیچ! - فلفل دلمهای - لینا توپی - اسمارتیز! بقیه دوستات کجان؟ - بچهها! گارفیلد! - ببخشید خانوم شمام میخواین رییس جمهور شین؟! مملکته داریم؟[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]
[/FONT]
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]ایران جاییست که بیشتر از نصف جمعیت پایتختش مهاجرند، و «دهاتی» و «شهرستانی» فحش رایج پایتختنشینان است[/FONT]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]چند تا نان سنگک خریدیم وقتی از نانوایی میایم بیرون باید حواسمون به موتور سوارها باشه! مملکته داریم؟ [/FONT]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[FONT=tahoma, sans-serif]آخرش نفهمیدیم توی سالنهای سینما، کدوم دسته صندلی مال صندلی ما هست کدوم مال صندلی بغلی! مملکته داریم؟[/FONT]