قسم به آسمانت که عاشقم ... عهد می خوانم ... تو هم بخوان
قسم به آسمانت که عاشقم ... عهد می خوانم ... تو هم بخوان
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اینقدر خسته شدم که نگو [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در زلالی اشک هایم غرق شدم ... اشک هایی که به چشم نمی آیند[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به قول دوستی حرمت ورود به خانه ام شکسته شده و کاروانسرای هر کس و ناکس شده[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قسم به آسمان کلیدش دست خودم بود.... گویا آن را هم دزد زده[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اینجا قبلاً پر بود از هیاهو و هلهله ی دوستانم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نه تنها آنها نیستند بلکه راهزنان آن را تخلیه کرده اند[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خانه ام خالیست و پر از سکوت[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]روزی عاشق سکوت بودم ... روزهایی که شلوغ بود ... اما آن موقع هم آرزوی سکوتی ملال آور را نداشتم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سکوت اینجا برایم ملال آور شده[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دیگر همه جا حرف از شیشه های شکسته ی کلبه ام است[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خودم شکستم ... خودم ... با نگاه های سنگین و برّاق از بهانه ها[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته شدم از تمام بهانه ها ... غر زدن ها ... نالیدن های بیجا که هیچ جایی دیگر در دل من ندارند[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته شدم از گول زدن های خودم به خودم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته شدم از بس به خودم هم دروغ گفتم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کاش خدا دروغ گفتن به خود را بیشتر از دروغ گفتن به دیگران گناه می دانست[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و کاش من هم بیشتر گوش به حرف های خیرالحافظین می دادم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته شدم از شکستن های گاه و بی گاه[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته شدم از بس از خستگی هایم گفتم [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خسته از بس شاکی شدم تا کی تا کجا؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این ها آخرین های خستگی هایم هستند[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می خواهم حتی اگر از همه چیز حتی از خودم خسته شدم فریاد از خستگی هایم نزنم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می خواهم اگر شکسته شدم ... کمرم شکست ... اگر تمام وجودم از غم پر شد جز به صاحب آسمان ها نگویم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ولی گریه می کنم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گریه خوبه ... گریه قشنگه ... گریه سهم دل تنگه[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گریه قویتر می کنه ولی نالیدن داغون تر می کنه[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آرامش یعنی ننالیدن [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چرا باید بنالم ... چرا باید نباشم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گفتند بگو تا خالی شوی ولی هر چه به هر که گفتم خالی نشدم از غصه هیچ بیشتر پر شدم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گفتند از یاد ببر روزهای خستگی را[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هر چه از یاد بردم یشتر به یادم آمد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تا کی گول بزنم ... شدم شیطانک قصه ها که کودکی را گول می زد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کودکی هستم ... می گریم ولی دیگر نمی نالم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می خواهم تمام ناله ها و شکستگی هایم و آه هایم را خفه کنم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شنیده بودم می گفتند اگز معلم شدی هر چه داری هر کلمه و دانشی را به فرزندانت بیاموز و به شاگردانت[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ولی قسم می خورم اگر روزی معلم شدم حتی فقط به یک نفر هجی خستگی را و املایش را یاد ندهم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که خستگی خسته تر می کند [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قسم به آسمان ... قسم به کائنات این جهان ... قسم [/FONT]