منم ازش میگذرم ولی حرف شما خیلی قشنگ نبود بهتر بود ایجوری مینوشتید جواب بدی رو با بدی نمیدن....سعی میکنم ازش بگذرم
جواب هر خری رو با خرییت بیشتر نمیدهند
شمام گير دادي به اين معضل خيانتااسلام به همه
اگه یه روز یکی بهتون خیانت کنه(در تمام زمینه ها)چطوری جوابشو میدین؟چرا؟
وای چه جمله قصاری. میشه سر در سازمان ملل حک کرد. شما با این روحیه که داری، 120 ساله میشی، سکته اینا اصلا تو کارت نیست، حرص نمیخوری.کسی که خیانت میکنه نمیفهمه چیکار کرده!
اگه بهش حرفی بزنیم فقط ارزش خودمون اوردیم پایین جواب این ادما سکوته!
اتفاقا زود پیر میشم!!!!!!وای چه جمله قصاری. میشه سر در سازمان ملل حک کرد. شما با این روحیه که داری، 120 ساله میشی، سکته اینا اصلا تو کارت نیست، حرص نمیخوری.
اها پس ازت بر نمیاداتفاقا زود پیر میشم!!!!!!
.........ها؟!........راستش.......کاری جز سکوت ازم بر نمیاد!!!!
باز بگو من دختر نیستم پسرم.فراموشش میکنم واسه همیشه اما نمیبخشمش....همین که نبخشمش خدا یه جوری سرش میاره که از انتقام منم بدتر.....
همیشه بگو واگذارش کردم به خدا....
خب بگو!!!اها پس ازت بر نمیاد
بیا من یادت میدم![]()
کی گفت من پسرم؟باز بگو من دختر نیستم پسرم.
حرفات دخترونست دیگه، واگذارش میکنم به خدا.
خدا کاری نمیکنه، خودت باید حقشو بزاری کف دستش![]()
من که گفتم، با دخترا اگه خیانت کنن مشکلی ندارم، یه چیز ذاتی مثل نیش عقرب.کی گفت من پسرم؟
خودت چیکار میتونی بکنی مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که دلم نمیاد کاری بکنم![]()
من که گفتم، با دخترا اگه خیانت کنن مشکلی ندارم، یه چیز ذاتی مثل نیش عقرب.
اما اگه ادم فروشی باشه، یه بار تو مدرسه شییشه ماشین مدیر شکست، یه ادم فروشی گفت من بودم، از ترسش زنگ تفریح میرفت دم دفتر مدیر وای میساد، زنگ اخر رفتم کنارش نشستم، 2تا مداد کوبیدم تو رونه پاش،معلم شوک شده بود. یادش بخر، 1هفته تو خونه استراحت میکردم(البته بعد از کتکی که از پدرم خوردم)، 4ام دبستان بودم، سال بعدشم نرفتم اون مدرسه، نه فکر کنید که اخراج شدما، خودم نرفتم
![]()
من که گفتم، با دخترا اگه خیانت کنن مشکلی ندارم، یه چیز ذاتی مثل نیش عقرب.
اما اگه ادم فروشی باشه، یه بار تو مدرسه شییشه ماشین مدیر شکست، یه ادم فروشی گفت من بودم، از ترسش زنگ تفریح میرفت دم دفتر مدیر وای میساد، زنگ اخر رفتم کنارش نشستم، 2تا مداد کوبیدم تو رونه پاش،معلم شوک شده بود. یادش بخر، 1هفته تو خونه استراحت میکردم(البته بعد از کتکی که از پدرم خوردم)، 4ام دبستان بودم، سال بعدشم نرفتم اون مدرسه، نه فکر کنید که اخراج شدما، خودم نرفتم
![]()
بده مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟شمام گير دادي به اين معضل خيانتاا
بیا البرزخان تحویل بگیرچنان میزنیم ......تو دهنش که خون بالا بیاره............
لطفا از موضوع تاپیک خارج نشین.بیا البرزخان تحویل بگیرهمه تیکه کلامای جنابعالیو یاد گرفتن
![]()
oh my God!!!چشم!لطفا از موضوع تاپیک خارج نشین.
مرسی
خوب چیه؟ تازه تالار داره در مسیر صحیح قرار میگیره. ما هم نیاز به همین روحیه داریم. روحیه دخترونه بدرد پسرا نمیخورهبیا البرزخان تحویل بگیرهمه تیکه کلامای جنابعالیو یاد گرفتن
![]()
الان پسرا که ااز دخترا لوس ترنخوب چیه؟ تازه تالار داره در مسیر صحیح قرار میگیره. ما هم نیاز به همین روحیه داریم. روحیه دخترونه بدرد پسرا نمیخوره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
«کسانی که تاریخ کشوری کهن را محو می کنند ، در حقیقت خیانت بزرگی را به گردن می گیرند.»! | گفتگوی آزاد | 2 | |
I | بزرگترین خیانت | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
به نظر شما در زندگی زناشویی یا دوستی دختر و پسر زن بیشتر خیانت میکند یا مرد؟ چرا؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خیانت | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
خیانت | گفتگوی آزاد | 8 |