****حجاب فاطمی****

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده بانو دوعالم

هر روز شالهایتان عقب تر، مانتوهایتان چسبان تر، ساپورتتان تنگ تر، رژ لبتان پررنگ تر میشود، بنده ی کدام خدا یید؟

دل چند نفر را لرزانده اید؟

کدام مرد را از همسر خود دلسرد کرده اید؟

چند پسربچه را به سمت پنهانی دیدن عکس و فیلم مستهجن سوق داده اید؟

اشک چند پدر و مادر و همسر شهید را درآوردید؟

چند دختر بچه را تشویق کرده اید که بعدها بی حجابی را انتخاب کند؟

چند زن را به فکرانداخته اید که از قافله مد عقب نمانند؟

آه حسرت چند کارگر دور از خانواده را بلند کرده اید؟

پاروی خون کدام شهید گذاشتید؟

باعث دعوای چند زن و شوهر، بخاطر مدل تیپ زدن و آرایش کردن شدید؟

چند زوج را بهم بی اعتماد کرده اید؟

نگاه های یواشکی چند مردی که همسرش دارد کنارش راه میرود،به تیپ و هیکلت افتاد؟

نگاه های هوس آلود چند رهگذر و... چطور؟

بازهم میگویی، دلم پاک است!

چادری ها بروند خودشان را اصلاح کنند؟

بازهم میگویی، مردها چشمشان را ببندندنگاه نکنند؟

عزیزم! جامعه چاردیواری اختیاری تو نیست، من اگر گوشه ای از این کشتی را سوراخ کنم، همه غرق میشوند.

چرا اینقدر به خودت و دیگران ظلم میکنی؟!

اصلا کاری به موضوع تاپیک و پستای بقیه ندارم
فقط چون دعوت به مطالعه ی این پست شدم نظرمو اعلام میکنم...
خیلی مسخرس... واقعا مسخرس..
با خوندن تک تک این جملات حرص خوردم!!
باید گفت: شیطان عزیز کم شیطونی کن مردان و زنان ما را به گناه نکش!!!
باید برای مردان تاسف خورد که با دیدن جذابیت بقیه ی زن ها از همسر خود دلسرد میشن!!! یا شاید باید برای زنان آن مردان تاسف خورد که نمیتونن مردان خود را بی نیاز کنن...
...
تیپ و قیافه ی ادمای دیگه چ دختر چه پسر به من هیچ ارتباطی نداره؟!
تو خیابون که راه میرم جلو پامو میبینم نه سر و صورت دختر و پسر مردم رو ...
شاید بد نباشه به بقیه هم این تفکر رو یاد بدیم... شاید اگه بقیه بفهمن قرار نیست کسی بهشون نگاه کنه انقدر خودنمایی نکنن!

فک میکنید مردای ما خیلی پاکن ک همه چیز رو از چشم زنان میبینین؟!
حجاب فاطمی!!!!!!!!!!!!!!!
حجاب علی وار نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حلما68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اصلا کاری به موضوع تاپیک و پستای بقیه ندارم
فقط چون دعوت به مطالعه ی این پست شدم نظرمو اعلام میکنم...
خیلی مسخرس... واقعا مسخرس..
با خوندن تک تک این جملات حرص خوردم!!
باید گفت: شیطان عزیز کم شیطونی کن مردان و زنان ما را به گناه نکش!!!
باید برای مردان تاسف خورد که با دیدن جذابیت بقیه ی زن ها از همسر خود دلسرد میشن!!! یا شاید باید برای زنان آن مردان تاسف خورد که نمیتونن مردان خود را بی نیاز کنن...
...
تیپ و قیافه ی ادمای دیگه چ دختر چه پسر به من هیچ ارتباطی نداره؟!
تو خیابون که راه میرم جلو پامو میبینم نه سر و صورت دختر و پسر مردم رو ...
شاید بد نباشه به بقیه هم این تفکر رو یاد بدیم... شاید اگه بقیه بفهمن قرار نیست کسی بهشون نگاه کنه انقدر خودنمایی نکنن!

فک میکنید مردای ما خیلی پاکن ک همه چیز رو از چشم زنان میبینین؟!
حجاب علی وار نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(باید گفت: شیطان عزیز کم شیطونی کن مردان و زنان ما را به گناه نکش!!!)

عزیزم شیطان کار خودشو میکنه
مگه ما اختیار نداریم؟
پس در واقع ماییم که زمینه ی شیطونی رو برای خودمون و شیطان اماده میکنیم

(باید برای مردان تاسف خورد که با دیدن جذابیت بقیه ی زن ها از همسر خود دلسرد میشن!!! یا شاید باید برای زنان آن مردان تاسف خورد که نمیتونن مردان خود را بی نیاز کنن...)

درسته که همه باید خوددار باشن
ولی اونی که خودش افریده بهتر میدونه نیاز ما چیه بخاطر همینم بیرون از حریم خانواده این طور پوشش رو حرام کرد چون به نفع خودمونه

(فک میکنید مردای ما خیلی پاکن ک همه چیز رو از چشم زنان میبینین؟!
حجاب علی وار نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

قبول دارم همه باید رعایت کنن اما هیچ مردی نمیتونه هیچ زنی رو مجبور به بد حجابی کنه خداروشکر حجاب قانون کشور ماست

با همه ی اینها ادم عاقل زیباییشو مفت و مجانی در معرض دید همه میذاره؟ به چه قیمت؟
قیمتش همون ارامش توی حریم خانه هست و بس
چی به ما میرسه جز ضرر برای خودمون

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
(باید گفت: شیطان عزیز کم شیطونی کن مردان و زنان ما را به گناه نکش!!!)

عزیزم شیطان کار خودشو میکنه
مگه ما اختیار نداریم؟
پس در واقع ماییم که زمینه ی شیطونی رو برای خودمون و شیطان اماده میکنیم

(باید برای مردان تاسف خورد که با دیدن جذابیت بقیه ی زن ها از همسر خود دلسرد میشن!!! یا شاید باید برای زنان آن مردان تاسف خورد که نمیتونن مردان خود را بی نیاز کنن...)

درسته که همه باید خوددار باشن
ولی اونی که خودش افریده بهتر میدونه نیاز ما چیه بخاطر همینم بیرون از حریم خانواده این طور پوشش رو حرام کرد چون به نفع خودمونه

(فک میکنید مردای ما خیلی پاکن ک همه چیز رو از چشم زنان میبینین؟!
حجاب علی وار نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

قبول دارم همه باید رعایت کنن اما هیچ مردی نمیتونه هیچ زنی رو مجبور به بد حجابی کنه خداروشکر حجاب قانون کشور ماست

با همه ی اینها ادم عاقل زیباییشو مفت و مجانی در معرض دید همه میذاره؟ به چه قیمت؟
قیمتش همون ارامش توی حریم خانه هست و بس
چی به ما میرسه جز ضرر برای خودمون

آفرین شیطان کار خودشو میکنه؟!
آیا در روز حساب به اون مرد زن داری که چشم به زیبایی و اندام زن دیگه بوده گفته میشه : آخی طفلی تو گناهی نداری که ..اون زن بد حجاب بود!!
من کاری به نوع پوشش بقیه ندارم ... من خیلی هنر کنم کلاه خودمو سفت میچسبم ...
من میگم این غلطه این همه کار های اشتباه رو گردن پوشش یک دختر بندازین...
به قول شما آدمی اختیار داره .... مردا هم اختیار دارن که چشماشونو ببندن یا اختیار دارن نگاه کنن و دست و پاشون شل بشه...

بله خداوند راه درست رو نشون داده... به منو و شما چه، کسی اون راه و انتخاب میکنه یا نه... خودش میدونه و خدای خودش.. به منی هم که نگران حفظ حریم خانوادمم دستور داده چشمامو ببندم.. نداده؟؟؟!

Mr. Lawyer

دستیار مدیر کل در تالار حقوق
کاربر ممتاز
دوستان شیطان همیشه از کم شروع می کند ولی به کم قانع نمی شود

پس لطفا برادران و خواهران پاک تینت حجاب خود را رعایت کنید.چون بی حجابی قدم اول شیطان است
:)

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
هجوم نرم..............

آرام، آرام وارد خانه هايتان مي شوم، اوايل با من سرد هستيد، زير لب با خود
مي گوييد ببين، اين همان چيز است که راه هاي نا درست را پيش مي کشد،
من ناراحت نمي شوم، و روز به روز با مهر و علاقه و عشق بيشتري به کار براي شما مشغول مي شوم،
کــــم کــــم متوجه شده ام که ديگر وقتي به من
نگاه مي کني، سر از من بر نمي گرداني، ديگر پشت سر من صحبت نمي کني،
خوشحالم از اينکه ، از خودت گرفته تا دوستانت با همه درجــه سواد و عقل از کار هاي من و برنامه هاي من به نيکي ياد مي کنيد،
خوشحالم که فکــر هايتان
درگير من است، خوشحالم با صبري که داشتم توانستم فکر تو را جهت دار کنم، فکرت را مثل سدي محکم بسازم که ديگر با حرف هاي اين و ان شکسته نشود،
راستي ديدي که استادت هم از فيلم هايم و قسمت هايش و تحوالات داستان فيلم صحبت مي کند؟ ديدي که آن را هم درگير خودم کردم!
به خود مي بالم که تــــو ، تو که روزي ادعا مي کردي، امروز وقتي تصوير يک زن برهنه را ميبيني ديگـــر رو بر نميگرداني،
به خود مي بالم که سازندگان
فيلم هايم اهدافشان را به شما ديکته مي کنند.
اين روز ها در خيابان هاي شهــر قدم ميزني؟ دختر هاي کوچک را ديده اي 8 تا 12 ساله؟ رژ لب هايشان را ميبيني؟
نوع رفتارشان که چه قدر زنانه است،
انگار 20 سال سن دارد! دختر خانم ها را ديده اي؟
چه لباس هاي مـــدي مي
پوشنـــد؟ تنگ، نازک، کوتـــاه، چه ارايشي مي کنند؟
سَبک رفتاري شان
را ديده اي؟ جوان ها چـه؟ به به... چه مو هايي براي خود سرو سامان مي دهند،
ابرو هايشان را ديده اي که بر مي دارند؟ سبک روابط شان را ديده اي؟ اري اين هم، همه از زحمات و صبر بي دريغ من است.
شايد همه شما فکــر مي کنيد
اسم من ماهواره است! اما سخت در اشتباهيد! نام من هجـــوم نرم است.

اري اين شرح حال يک جنگ است، جنگي به نام جنگ نرم، کاري که مي کند افکار را تغيير ميدهد، ستون خانواده را بهم ميريزد،
خداي من، در همه قرون
عشق معناي واحدي داشت، اين روز ها معني عشق را هم تغيير ميدهند،
آنها
ميگويند اگر مردي بهتر از شوهرت بود به او نگــــاه کن، با او راحت باش، اگر زني بهتر از همسرت بود، با او آرامش بگير، خيانت را اينقدر تبليغ مي کنند،
حتي کسي که مي داند اين خيانت است در اثر تکرار مکررات ان را فراموش مي کند،
بهترين و گران ترين فيلم هاي خارجي را بريمان دوبله مي کنند و در
اختيار ما ميگذارند؟ چــــرا؟
نکته اي در باره تاريخ، بشر در طول تاريخ دچار اشتباهات زيادي شده و از ان مخاطرات زيادي ديده، زمان زيادي از آن دوره گذشته،
نسل بعدي داستان اين
اشتباه را در کتاب هايش ذخيره کرده تا درس عبرتي باشد براي ديگران،
اما باز
آن اشتباه را انجام ميدهد، اصلا خصلت تاريخ همين است، تکرار مکررات.
تاريخ نشان ميدهد اين داستان هم تکراريست، قومي را با شمشير نتوانستند از پا در بياورند، او را با مکــر از پا در آورند، براي هزارمين بار،!
برويد و ماجراي
اندلوس را بخوانيد، چه زيبا آن را با سال 2014 آپگريت کرده اند و به ما مي خورانند،
گاهي از اين همه امر به معروف خسته مي شويم، با خود مي گوييم کلاه
خود و خانواده ات را نگه دار،
اما ياد درياي خون شهدا که هدف شان حفظ
ناموس مان بود ، ما را خجالت زده مي کند،
اشک از گونه هايم جاري ميشود
وقتي وصيّت نامه شهيدي را خواندم که حجاب را نگه دارنده خونش خواند ....
به اين هم فکـــر مي کنم، افرادي که اين همه صبر داشتند و آرام آرام روي افکار ما راه رفتند، گاهي شکست خوردند، ولي عقب ننشستند،
پس ما افسران
جنگ نرم هم نبايد خسته شويم و با روش خودشان با خودشان مقابله کنيم.
به اميد ظهور حضرت مهدي (عج) که دلهاي ما سخت از نبودش در رنج است، به خـــدا دوست داريم تا جوانيم آقا تشريف بياورند و ما عاشقانه در رکابش باشيم

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
هجوم نرم..............

آرام، آرام وارد خانه هايتان مي شوم، اوايل با من سرد هستيد، زير لب با خود
مي گوييد ببين، اين همان چيز است که راه هاي نا درست را پيش مي کشد،
من ناراحت نمي شوم، و روز به روز با مهر و علاقه و عشق بيشتري به کار براي شما مشغول مي شوم،
کــــم کــــم متوجه شده ام که ديگر وقتي به من
نگاه مي کني، سر از من بر نمي گرداني، ديگر پشت سر من صحبت نمي کني،
خوشحالم از اينکه ، از خودت گرفته تا دوستانت با همه درجــه سواد و عقل از کار هاي من و برنامه هاي من به نيکي ياد مي کنيد،
خوشحالم که فکــر هايتان
درگير من است، خوشحالم با صبري که داشتم توانستم فکر تو را جهت دار کنم، فکرت را مثل سدي محکم بسازم که ديگر با حرف هاي اين و ان شکسته نشود،
راستي ديدي که استادت هم از فيلم هايم و قسمت هايش و تحوالات داستان فيلم صحبت مي کند؟ ديدي که آن را هم درگير خودم کردم!
به خود مي بالم که تــــو ، تو که روزي ادعا مي کردي، امروز وقتي تصوير يک زن برهنه را ميبيني ديگـــر رو بر نميگرداني،
به خود مي بالم که سازندگان
فيلم هايم اهدافشان را به شما ديکته مي کنند.
اين روز ها در خيابان هاي شهــر قدم ميزني؟ دختر هاي کوچک را ديده اي 8 تا 12 ساله؟ رژ لب هايشان را ميبيني؟
نوع رفتارشان که چه قدر زنانه است،
انگار 20 سال سن دارد! دختر خانم ها را ديده اي؟
چه لباس هاي مـــدي مي
پوشنـــد؟ تنگ، نازک، کوتـــاه، چه ارايشي مي کنند؟
سَبک رفتاري شان
را ديده اي؟ جوان ها چـه؟ به به... چه مو هايي براي خود سرو سامان مي دهند،
ابرو هايشان را ديده اي که بر مي دارند؟ سبک روابط شان را ديده اي؟ اري اين هم، همه از زحمات و صبر بي دريغ من است.
شايد همه شما فکــر مي کنيد
اسم من ماهواره است! اما سخت در اشتباهيد! نام من هجـــوم نرم است.

اري اين شرح حال يک جنگ است، جنگي به نام جنگ نرم، کاري که مي کند افکار را تغيير ميدهد، ستون خانواده را بهم ميريزد،
خداي من، در همه قرون
عشق معناي واحدي داشت، اين روز ها معني عشق را هم تغيير ميدهند،
آنها
ميگويند اگر مردي بهتر از شوهرت بود به او نگــــاه کن، با او راحت باش، اگر زني بهتر از همسرت بود، با او آرامش بگير، خيانت را اينقدر تبليغ مي کنند،
حتي کسي که مي داند اين خيانت است در اثر تکرار مکررات ان را فراموش مي کند،
بهترين و گران ترين فيلم هاي خارجي را بريمان دوبله مي کنند و در
اختيار ما ميگذارند؟ چــــرا؟
نکته اي در باره تاريخ، بشر در طول تاريخ دچار اشتباهات زيادي شده و از ان مخاطرات زيادي ديده، زمان زيادي از آن دوره گذشته،
نسل بعدي داستان اين
اشتباه را در کتاب هايش ذخيره کرده تا درس عبرتي باشد براي ديگران،
اما باز
آن اشتباه را انجام ميدهد، اصلا خصلت تاريخ همين است، تکرار مکررات.
تاريخ نشان ميدهد اين داستان هم تکراريست، قومي را با شمشير نتوانستند از پا در بياورند، او را با مکــر از پا در آورند، براي هزارمين بار،!
برويد و ماجراي
اندلوس را بخوانيد، چه زيبا آن را با سال 2014 آپگريت کرده اند و به ما مي خورانند،
گاهي از اين همه امر به معروف خسته مي شويم، با خود مي گوييم کلاه
خود و خانواده ات را نگه دار،
اما ياد درياي خون شهدا که هدف شان حفظ
ناموس مان بود ، ما را خجالت زده مي کند،
اشک از گونه هايم جاري ميشود
وقتي وصيّت نامه شهيدي را خواندم که حجاب را نگه دارنده خونش خواند ....
به اين هم فکـــر مي کنم، افرادي که اين همه صبر داشتند و آرام آرام روي افکار ما راه رفتند، گاهي شکست خوردند، ولي عقب ننشستند،
پس ما افسران
جنگ نرم هم نبايد خسته شويم و با روش خودشان با خودشان مقابله کنيم.
به اميد ظهور حضرت مهدي (عج) که دلهاي ما سخت از نبودش در رنج است، به خـــدا دوست داريم تا جوانيم آقا تشريف بياورند و ما عاشقانه در رکابش باشيم

سلامم.
ممنون از مطالبتون.
خطرناک تر از این موارد محتوای علومیه که در دانشگاه ها ارائه میشه.
تو آمریکا گروهی از مسیحیان هستند که بچه هاشون رو به مدرسه و کلا آموزش رسمی نمیفرستند و خودشون آموزششون میدن...به این دلیل که میگن محتوای علوم ارائه شده در مدرسه ها و دانشگاه ها داروینیه.
امروز محتوای علوم انسانی دانشگاه های ما براساس انسان تعریف شده توسط داروینه نه یک انسان الهی.انسانی که در تعریف داروین (در معرفی اجداد خودش) جلبک و کرم و قوباغه و میمون بوده و ...
همون علوم آورده میشه اینجا با ترجمه غلط به خورد جوونای مملکت داده میشه.
سوسیولوژی درس میدن ولی اسمش رو میزارن جامعه شناسی.
سایکولوژی که در حقیقت علم سایکه یا زلیخا شناسیه اینجا ترجمه میشه به روانشناسی ولی همون سایکولوژی رو درس میدن.
و ....
اینجاست که "آنارشیسم علمی و علوم ترجمه ای" و "لزوم تبیین نقشه علم براساس انسان الهی" و ... که طی چندین سال گذشته توسط یک حکیم عنوان شده مطرح میشه.
ولی کیه که بفهمه نقشه علم یعنی چی.
طرف یک عمر با ریش و تسبیح میره سر کلاس نظریات فروید و کانت و هگل و ... رو درس میده و اسمش اینه که دکتره.تازه جایزه چهره ماندگار هم میگیره.
تا دانشگاه اصلاح نشه جامعه اصلاح نمیشه.چون اونایی که دولت رو دست میگیرن (چه اصولگرا و چه رفرمیست) مشاوراشون رو از همین دانشگاه ها بکار میگیرن.نمونش رو هم تو همه دولت ها دیدیم.
ظاهرا ، روحانی و عمامه به سر و ریش و تسبیح دار ولی باطنا لیبرالی.

rahino

کاربر ممتاز
سلامم.
ممنون از مطالبتون.
خطرناک تر از این موارد محتوای علومیه که در دانشگاه ها ارائه میشه.
تو آمریکا گروهی از مسیحیان هستند که بچه هاشون رو به مدرسه و کلا آموزش رسمی نمیفرستند و خودشون آموزششون میدن...به این دلیل که میگن محتوای علوم ارائه شده در مدرسه ها و دانشگاه ها داروینیه.
امروز محتوای علوم انسانی دانشگاه های ما براساس انسان تعریف شده توسط داروینه نه یک انسان الهی.انسانی که در تعریف داروین (در معرفی اجداد خودش) جلبک و کرم و قوباغه و میمون بوده و ...
همون علوم آورده میشه اینجا با ترجمه غلط به خورد جوونای مملکت داده میشه.
سوسیولوژی درس میدن ولی اسمش رو میزارن جامعه شناسی.
سایکولوژی که در حقیقت علم سایکه یا زلیخا شناسیه اینجا ترجمه میشه به روانشناسی ولی همون سایکولوژی رو درس میدن.
و ....
اینجاست که "آنارشیسم علمی و علوم ترجمه ای" و "لزوم تبیین نقشه علم براساس انسان الهی" و ... که طی چندین سال گذشته توسط یک حکیم عنوان شده مطرح میشه.
ولی کیه که بفهمه نقشه علم یعنی چی.
طرف یک عمر با ریش و تسبیح میره سر کلاس نظریات فروید و کانت و هگل و ... رو درس میده و اسمش اینه که دکتره.تازه جایزه چهره ماندگار هم میگیره.
تا دانشگاه اصلاح نشه جامعه اصلاح نمیشه.چون اونایی که دولت رو دست میگیرن (چه اصولگرا و چه رفرمیست) مشاوراشون رو از همین دانشگاه ها بکار میگیرن.نمونش رو هم تو همه دولت ها دیدیم.
ظاهرا ، روحانی و عمامه به سر و ریش و تسبیح دار ولی باطنا لیبرالی.

ممنون از شما
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردین
شاید بتونم بگم که واقعا تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم

اگه فرصتشو داشتین ممنون میشم کمی بیشتر این مورد رو باز کنید

bitajan

کاربر ممتاز
آفرین شیطان کار خودشو میکنه؟!
آیا در روز حساب به اون مرد زن داری که چشم به زیبایی و اندام زن دیگه بوده گفته میشه : آخی طفلی تو گناهی نداری که ..اون زن بد حجاب بود!!
من کاری به نوع پوشش بقیه ندارم ... من خیلی هنر کنم کلاه خودمو سفت میچسبم ...
من میگم این غلطه این همه کار های اشتباه رو گردن پوشش یک دختر بندازین...
به قول شما آدمی اختیار داره .... مردا هم اختیار دارن که چشماشونو ببندن یا اختیار دارن نگاه کنن و دست و پاشون شل بشه...

بله خداوند راه درست رو نشون داده... به منو و شما چه، کسی اون راه و انتخاب میکنه یا نه... خودش میدونه و خدای خودش.. به منی هم که نگران حفظ حریم خانوادمم دستور داده چشمامو ببندم.. نداده؟؟؟!

جامعه چاردیواری اختیاری تو نیست، من اگر گوشه ای از این کشتی را سوراخ کنم، همه غرق میشوند.

آقایی هم که به خانم خیانت میکنه ،،، نگاه هوس آلود میکنه ----> اون هم گناه میکنه

ولی

دوست گرامی آقا خیلی خیلی غریزه جنسی بالاتری نسبت به خانم دارن.....

زیبایی هایی که در خانم هست رو فقط یک آقا بهتر میبینه

پس وقتی بانوی گرامی حجابش رو رعایت میکنه خودش از نگاه ها در امان است و فساد هم در نگاه آقایان جامعه کم وکمتر میشه و بقیه داستان

خواهر عزیز آقا هر چقدر هم سرش پایین باشه ،با یک بار دین این خانم هایی که حجاب نداره "تو دلش تهولاتی پیش میاد و مدتها در فکرش میمونه"

از طرفی ازدواج خیلی کم میشه چون برخی از آقایون دارن لذت خودشون رو میبرن(بدون هیچ خط قرمزی)

پس این بی حجابی یک خیانت به هم جنس هستش چون اگر همه ما حجاب اسلامی داشته باشیم همه ی"نیازهای عاطفی و جنسی" وصل میشه به خانواده

اولویت اول ------> خانم ها هستن که رعایت کنن

بعد هم -------> آقایون که این ها هم هر چقد سر و وضع و نگاهشون درست بشه ...... خانمها بیشتر راه حجاب رو انتخاب میکنن

:gol::gol:

آخرین ویرایش:

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یه خانمی تو نزدیکانمون داشتیم که یه خورده رو پوشش اش حساس نبود....

یک بار توی یه جمعی حرف افتاد راجع به جامعه و حجاب و خطرات و این جور حرفا ،ایشون گفتند که جامعه امن نیست،برای همین گاهی چادر سر میکنم...وگرنه اعتقاد ندارم...

گفتم ،شما زیبا ترین خانمه تهران هستید؟

گفت،نه..ولی معلوم بود که خواسته یکم مثلن خودخواه و خود پسند نباشه...

گفتم معلومه که نیستید،هیچکس بهترین نیست...همیشه از بهتر،بهتر هست...همیشه از زیبا هم زیباتر هست...و هیچکس مطلق نیست...قبوله؟

گفت بله...

گفتم فک کن دارین با همسراتون توی خیابون راه میرید،یه خانمی از شما جوان تر و زیبا تر و بی حجاب از کنارتون رد میشه...نگاهه همسراتون باهاش میره،چی میگید بهش؟

گفت،چشاشو در میارم،غلط کرده و این حرفاییی که خوب از روی حسادت و این حرفاس

گفتم شما اجازه نمیدید یکی نگاهه شوهره شما رو با نمایش اش ببره،پس با چه توجیهی نگاهه شوهرای مردم با خوداتون میبرید؟
چرا چیزی که برای خوداتون نمیپسندید برای مردم میپسندید؟

گفت نگاه نکنن،اصلن باید آقایون سر به زیر باشن،چه معنی داره که به هرکسی رد میشه نگاه کنن...

گفتم قبول که حجاب باید دو طرفه باشه،ولی اگر کاری کنیم که جذب نباشه،مشکله دوم هم خود به خود حله و دیگه نگاهه آلوده نیست،درسته؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه چاردیواری اختیاری تو نیست، من اگر گوشه ای از این کشتی را سوراخ کنم، همه غرق میشوند.

آقایی هم که به خانم خیانت میکنه ،،، نگاه هوس آلود میکنه ----> اون هم گناه میکنه

ولی

دوست گرامی آقا خیلی خیلی غریزه جنسی بالاتری نسبت به خانم دارن.....

زیبایی هایی که در خانم هست رو فقط یک آقا بهتر میبینه

پس وقتی بانوی گرامی حجابش رو رعایت میکنه خودش از نگاه ها در امان است و فساد هم در نگاه آقایان جامعه کم وکمتر میشه و بقیه داستان

خواهر عزیز آقا هر چقدر هم سرش پایین باشه ،با یک بار دین این خانم هایی که حجاب نداره "تو دلش تهولاتی پیش میاد و مدتها در فکرش میمونه"

از طرفی ازدواج خیلی کم میشه چون برخی از آقایون دارن لذت خودشون رو میبرن(بدون هیچ خط قرمزی)

پس این بی حجابی یک خیانت به هم جنس هستش چون اگر همه ما حجاب اسلامی داشته باشیم همه ی"نیازهای عاطفی و جنسی" وصل میشه به خانواده

اولویت اول ------> خانم ها هستن که رعایت کنن

بعد هم -------> آقایون که این ها هم هر چقد سر و وضع و نگاهشون درست بشه ...... خانمها بیشتر راه حجاب رو انتخاب میکنن

:gol::gol:

تو جامعه ی الان مرد و زن از حقوق مساوی برخوردارن ... یه زن مثل یه مرد میتونه تو جامعه حضور داشته باشه ... پس بی انصافیه که فقط زن بدبخت مواظب حفظ حریم ها باشه...
بیشتر بازش نمیکنم چون میدونم اینجا جاش نیست.
دوست عزیزم بهتره دیگه دعوتی صورت نگیره...
سپاس

rahino

کاربر ممتاز
یه خانمی تو نزدیکانمون داشتیم که یه خورده رو پوشش اش حساس نبود....

یک بار توی یه جمعی حرف افتاد راجع به جامعه و حجاب و خطرات و این جور حرفا ،ایشون گفتند که جامعه امن نیست،برای همین گاهی چادر سر میکنم...وگرنه اعتقاد ندارم...

گفتم ،شما زیبا ترین خانمه تهران هستید؟

گفت،نه..ولی معلوم بود که خواسته یکم مثلن خودخواه و خود پسند نباشه...

گفتم معلومه که نیستید،هیچکس بهترین نیست...همیشه از بهتر،بهتر هست...همیشه از زیبا هم زیباتر هست...و هیچکس مطلق نیست...قبوله؟

گفت بله...

گفتم فک کن دارین با همسراتون توی خیابون راه میرید،یه خانمی از شما جوان تر و زیبا تر و بی حجاب از کنارتون رد میشه...نگاهه همسراتون باهاش میره،چی میگید بهش؟

گفت،چشاشو در میارم،غلط کرده و این حرفاییی که خوب از روی حسادت و این حرفاس

گفتم شما اجازه نمیدید یکی نگاهه شوهره شما رو با نمایش اش ببره،پس با چه توجیهی نگاهه شوهرای مردم با خوداتون میبرید؟
چرا چیزی که برای خوداتون نمیپسندید برای مردم میپسندید؟

گفت نگاه نکنن،اصلن باید آقایون سر به زیر باشن،چه معنی داره که به هرکسی رد میشه نگاه کنن...

گفتم قبول که حجاب باید دو طرفه باشه،ولی اگر کاری کنیم که جذب نباشه،مشکله دوم هم خود به خود حله و دیگه نگاهه آلوده نیست،درسته؟

یه ضرب المثل هست که میگه هم خدا رو میخوان هم خرما رو
بعضی خانوما میخوان راحت باشن و جامعه امن باشه در حالیکه یکی از علتهای مشخص شده ی نا امنی تو اجتماع همین نحوه ی پوشش خانوماست
درسته که برای خانوم و آقا خط قرمز ها مشخص شده
اما هممون خوب میدونیم که وقتی عرضه نباشه تقاضا هم نیست
اگه خانوم جامعه ی من اینهمه عرض اندام نکنه تو جامعه و یه جورایی پا رو اعصاب جوونای مجرد و آقایون نزاره لا اقل تا حدودی کسی از لحاظ جنسی و روانی از راه بیرون نمیشه

آخرین ویرایش:

rahino

کاربر ممتاز
بـانــو ، دسـتانـت بـوی نجـابـت میـگیـرنـد ،
وقـتی در انبـوه نگـاه نامـحرمــان ...
مـرتـب میـکنـی ♥ چـادرت ♥ را ...
سـیاه سـاده سـنگیـنت را ...

bitajan

کاربر ممتاز
تقدیم به اون دخترایی که حرمت چادرشونو حفظ می کنند و پاکند.اجرشون با حضرت فاطمه(س)

آرام از کنارت می گذرد ، بی صدا ...بدون جلب توجه . . .سیاهی رنگ اوست و بو نداشتن ویژگی او . . . صورتش نمیبینی،اما در مقابل اویی !
اوست که با سکوت، با تو حرف میزند و به تو می آموزد . . . اگر اهلش باشی !
در اوج کرامت هست و تندیس متانت . . .
نزدیک،اما دور از دسترس . . . بی عشوه ولی دلربا . . . اوست معلم وقار در قله ی بی نیازی . . .
هر خارو خسی عاشقش نمی شود و زیباییش را هر دلی لمس نمیکند . . .
او پیش از انتخاب شدن انتخاب میکند و پیش از معشوق شدن عاشق میشود . . .
با زیرکی گوی عقل را از کنار دیو هوس می رباید . . .
او همان دختر عفیف و در پس پرده ی حجاب است . . .

bitajan

کاربر ممتاز
[h=2]برش هایی از زندگی شهید دکتر عبدالحمید دیالمه[/h]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]چند خانم که بیشترشان بی حجاب بودند ، ایستاده بودند و دیالمه به سوالاتشان جواب می داد و در تمام مدت سرش پایین بود. بعد از رفتن خانم ها ،رفتم جلو و پرسیدم شما که به این خانم ها نگاه نمی کنید احساس نکنند شما خشک هستید و اثر سخنانتان کم شود. گفت: به چهره آنها نگاه نمی کنم تا خدا به من نگاه کند.
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]* * *[/FONT]​
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]از در زندان اوین آمد تو. گفتم اینجا؟ گفت با بچه های گروه فرقان کلاس دارم. خیلی از آن بچه ها ، بعدها رفتند جبهه و شهید شدند.[/FONT]​
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]* * *[/FONT]​
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]خانمی وسط جلسه، با پرخاشگری به حجاب اعتراض کرد. دیالمه آنقدر خوب جوابش را داد که همان لحظه روسریش را کشید جلو و گفت: من تا حالا حقیقت را نمی دانستم.

.
.
.
.

دوستان کسی میدونه جواب شهید دیالمه چی بود؟؟
[/FONT]​
[/FONT]

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
تو جامعه ی الان مرد و زن از حقوق مساوی برخوردارن ... یه زن مثل یه مرد میتونه تو جامعه حضور داشته باشه ... پس بی انصافیه که فقط زن بدبخت مواظب حفظ حریم ها باشه...
بیشتر بازش نمیکنم چون میدونم اینجا جاش نیست.
دوست عزیزم بهتره دیگه دعوتی صورت نگیره...
سپاس
زنو مرد وجودشون با هم مساوی نیست.حقوقشون هم با هم مساوی نیست.یه جاهایی واسه زنا بیشتره،یه جاهایی واسه مردا.بسته به نوع ماهیت وجودیشون.
زن بدبخت نیست.زن از مرد خیلی پیش خدا عزیزتر و گرامی تر میتونه باشه،اگر خودش بخواد.چون خدا چیزی که در وجود زن قرار داده،در مرد قرار نداده بود.برای همین زن رو خلق کرد.من تا قبل از ازدواجم با خودم میگفتم چرا اسلام هیچ توقعی از زن،به جز فقط زن بودن نداره.

یعنی اسلام وظیفه ای برای زن برای کار کردن یا تامین اقتصادی خانواده قائل نیست.اما برای مرد قائله.وظیفه شه.اگر مردی از روی تنبلی یا بی تفاوتی،خانوادشو تامین مالی نکنه،گناه میکنه!اما زن نه.

چرا اسلام انقدر به زن بودن و زنانگی کردن زنان اهمیت میده؟چرا نمیخواد زن در جامعه عادی شه؟چرا نمیخواد زیباییش عادی شه؟چرا انقدر برای مادر شدن ارزش قائله؟از جهاد در راه خدا سختتر چیزی داریم؟اینکه یه آدم جونشو بگیره کف دستش و در راه خدا خرجش کنه؟چرا برای هر لحظه بارداری یک زن،به اندازه یک جهاد مرد،حسنه نوشته میشه؟چرا در قرآن هروقت اسم پدر و مادر میاد،اول تاکید رو مادر میشه و بعد پدر؟
چرا اسلام برای حتی شیر دادن به بچه،یا بزرگ کردنش،برای زن حق دریافت پول علاوه بر نفقه در نظر گرفته؟یعنی یک زن در اسلام حق داره برای مادر شدنش،برای مادری کردنش،حتی مطالبه مالی داشته باشه!
چرا لحظه تولد فرزند ،وعده از بین رفتن تمام گناهان طول عمر مادر داده میشه؟مگه یه عمر شکستن حریم الهی و گناه کردن چیز کمی بوده؟چطور خدا با مادر شدن،وعده بخشش کل اون حریم شکستنا رو میده؟
میگن فرهنگ یه جامعه رو میخواین تغییر بدین،برین در کتاب های درسیشون تغییر ایجاد کنین.محتوای رسانه ای رو تغییر بدین.سیستم آموزشی رو عوض کنین.اما به نظرم از همه اینا کارگشا تر،اینه که بگیم،مادراشونو تغییر بدین.مادراشون یعنی دختران امروز جامعه.افرادی که نسل بعدی زیر دست اون ها ساخته خواهند شد.

هیچ مردی،قابلیت زن بودن نداره و نخواهد داشت.هیچ مردی تحمل یک زن رو نداره.هیچ مردی نمیتونه حتی برای یک ساعت،نهایت احساسات یک زن که در وجود یک مادر متجلی میشه رو حتی اداشو در بیاره!چه برسه به نقش تربیتی که به واسطه اون عمق احساس و تاثیرگذاری رو بچه،نه با چماق،بلکه با نهایت زنانگی یک زن ایجاد میشه.

اسلام از زن سختترین کار دنیا رو میخواد.زن بودن!یعنی تحمل هر آنچه که هیچ مردی از پسش بر نمیاد.نهایت ساختن.یعنی ساختن یک انسان...
برای این ساختن،زن باید در هر زمینه ای که مختص پردازش این وجود،از لحظه ورودی که خداوند بهش هدیه میده،تا لحظه که به عنوان خروجی تحویل جامعه میده،نهایت تلاششو بکنه.این وظیفه ایه که خدا از زن میخواد.اصلی ترین ورودی،خودشه.خود زن.حتی قبل از ازدواجش.اون چیزی که واقعیت دختران جامعه فعلی ما هست.علمشون،فکرشون،رفتارشون و ... .
حضرت زهرا س در 18 سالگی به شهادت رسیدن.18 سال سن،سنیه که ما در جامعمون تازه به عنوان سن رسمی یک بالغ قبول داریم.اما حضرت زهرا،قبل از اینکه به این سن برسن،امام حسن،امام حسین،حضرت زینب و سایر فرزندانشون رو تربیت کردن و بعد از دنیا رفتن.ضمن اینکه علاوه بر فرزندانشون،گروه فعال اجتماعی زنان هم داشتن.چیزی که متاسفانه یا خوشبختانه،زیاد مطرحش نمیکنن.اینکه تنها حامی همسرشون بودن و به وقتش میتونستن حتی در برابر مردان هم خطبه ایراد کنن و از حقشون دفاع کنن هم جای خود.

همه معصومین ما نسلشون از حضرت زهراست.از یک زن.جالب اینجاست که خود معصومین فرمودند هروقت خواستین چیزی از خدا مطالبه کنین و مارو واسطه قرار بدین،مادرمون رو قبل از ما واسطه قرار بدین.این یعنی جایگاه همه معصومین،بر اساس وجود مادرشون یعنی حضرت زهرا س هست.

انشاالله هممون به این خود شناسی که حضرت علی ع میفرماین عین خدا شناسی هست،برسیم تا بفهمیم چرا هستیم و چرا هر کدوممون مثل اثرانگشتمون منحصر بفرد آفریده شدیم.

rahino

کاربر ممتاز
داداشم منو تو خیابون دید،با یه نگاه تند بهم فهموند برو خونه تا بیام
خیلی ترسیده بودم...الان میاد حسابی منو تنبیه میکنه...
نزدیک غروب رسید وضو گرفت و دو رکعت نماز خواند...
بعداز نماز گفت بیا اینجا...
خیلی ترسیده بودم
گفت آبجی بشین
نشستم!
بی مقدمه شروع کرد یه روضه از خانوم فاطمه زهرا(س) خوند و حسابی گریه کرد منم گریه ام گرفت
بعد گفت آبجی میدونی چرا بی بی روشو از مولا میپوشوند؟
از شرم اینکه علی یدفع دق نکنه
آخه غیرت الله
میدونی بی بی حتی پشت در هم نزاشت چادر از سرش بیفته؟
میدونی چرا امام حسن زود پیر شد؟
بخاطر اینکه تو کوچه بود و نتونست کاری برا ناموسش بکنه!
آبجی حالا اگه میخوای منو دق مرگ نکنی
توخیابون که راه میری مواظب روسری و چادرت باش
یدفعه ناخداگاه نره عقب و یه تار موت بیفته بیرون؟!
من نمیتونم فردای قیامت جواب خانوم فاطمه زهرا(س) رو بدم!
سرو پایین انداخت و شروع کرد به گریه کردن
اومد سرم رو بوسید و گفت آبجی قسمت میدم بعدا از این مواظب چادرت باشی
از برخوردش خیلی تعجب کردم،احساس شرم کردم
گفتم داداش انشاالله سایه ات همیشه بالا سرمونه...پیشونیشو بوسیدم...
سه روز بعد خبر آوردن داداشت تو عملیات والفجر به شهادت رسیده
بعد لباساشو که آوردن دیدم جای تیر مونده رو پیشونی بندش که نوشته بود:یا فاطمة الزهرا(س)
حالا هروقت تو خیابون یه زن بدونه چادر رو میبینم اشکم جاری میشه
پیش خودم میگم حتما اینا داداش ندارن...

rahino

کاربر ممتاز
متأسفانه در شبکه های اجتماعی عده ای از بانوان عزیز کشورمان برای خودنمایی و یا شاید هم چشم روی هم چشمیو یا اینکه بگویند از ما زیباتر مخلوقی نیست (که البته همه آن ها دچار خود کم بینی هستند) اقدام به انتشار تصاویر بزک کردهو بی حجاب خود می نمایند.
اما تأسف این قضیه زمانی بیشتر می شود که عده ای از بلهوسان و چشم چرانان زیر عکس هایشان می نویسند عجب دافی و همان بانوی ایرانی با این جمله خوشحال می شود و فکر می کند بسیار زیبا و خوشگل است و تشکر هم می کند.
و باز هم متأسفانه گروه ها و صفحاتی در همین شبکه های اجتماعی با نام های داف درست شده است و در آن اقدام به انتشار تصاویر شمار بسیار زیادی از همین دختران و زنان ایرانی نموده اند و چشم چرانان زیادی اقدام به لایک کردن وکامنت گذاشتن برای این صفحات و گروه ها می کنند.

اما خواهرم تو میدانی لغت داف ( Duff ) که این روزها بلهوسان و چشم چرانان برای عکس های بزک کرده و بی حجابشما به کار می برند، یعنی چه و از کجا آمده و مفهوم آن چیست؟

خوب است بدانید یکی از معانی داف ( Duff ) در زبان انگلیسی یعنی سبزى هاى فاسد جنگل!،
آیا ارزش بانوی نجیب وپاکدامن ایرانی به اندازه سبزی های فاسد جنگل است؟
آیا شما تا اینقدر بی ارزش هستید؟

جالب تر آن است که بدانید داف در زبان آلمانی یعنی بند کفش!
و در اروپا برای دختران و زنان فاحشه به کار می رود
وحتی در تایلند محلی به نام دافی جایی هست برای زنان روسپی.
و حالا تو ای خواهر من ای ناموس وطن ای نماد بانوی نجیب ایرانی آیا ارزش تو به اندازه بند کفش و سبزی فاسد وفاحشه است؟
آیا تو باید وسیله ای باشی در چشم بلهوسان برای کوچک کردن ارزش زن ایرانی؟
کاش قدر خودت رابهتر میدانستی و اینقدر ارزان خود را برای چشم های هیز به حراج نمی گذاشتی...

بالا