****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

rahino

کاربر ممتاز
دختر هم مثل پسر حق زندگی داره
و حق داره جوری که دلش میخواد لباس بپوشه یا ارایش بکنه یا نکنه
فکر نمیکنین کلیشه ای که دارین در موردش حرف میزنین مربوط به زندگی وجودی یه شخصه ؟
دختر وسیله ای واسه پسرا نیست
اینکه پسرا فکر میکنن دختر فقط واسله ای هست واسه اینکه طرف بیاد لطف کنه عاشقش بشه یا نشه تاسف اوره

عزیزم دختر خانوما تا وقتی وسیله برا آقایون نیستن که ارزش خودشونو بدونن
اگه یه خانوم با آرایش بره بیرون خواسته یا نخواسته وسیله شده
یکی به دستور انسانیت عمل میکنه نگاه نمیکنه یکی مثل اون خانوم میگه منم میخوام راحت باشم و نگاه میکنه

خوبه که تو محیط اجتماع همه به حقوق انسانی هم احترام بزاریم
مثلا کسی تو محیط بیرون از منزل زیر شلواری نمیپوشه نمیتونه بگه من اینجوری راحت ترم
تازه این هیچ مشکل شرعی نداره و یه عرفه تو جامعه
برا همین یه خانوم و آقا نمیتونه بگه من اینجوری راحتترم و بدون در نظر گرفتن حقوق روحی دیگران هر کاری دلش خواست انجام بده

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
دختر هم مثل پسر حق زندگی داره
و حق داره جوری که دلش میخواد لباس بپوشه یا ارایش بکنه یا نکنه
فکر نمیکنین کلیشه ای که دارین در موردش حرف میزنین مربوط به زندگی وجودی یه شخصه ؟
دختر وسیله ای واسه پسرا نیست
اینکه پسرا فکر میکنن دختر فقط واسله ای هست واسه اینکه طرف بیاد لطف کنه عاشقش بشه یا نشه تاسف اوره
دقیقا باهات موافقم.
اینکه میگی دختر وسیله ای واسه پسرا نیست.

چرا باید هر پسری خیلی راحت هر استفاده ای از دختر میخواد بکنه؟هر لذتی میخواد ببره،ببره؟
ا
صلا چرا دختر باید زیبایی و احساساتشو به همه پسرا عرضه کنه،آیا پسره خوشش بیاد یا نیاد بیاد دنبالش یا نیاد؟تازه اگر خوشش اومدو دنبال دختر رفت یه عمر منت بزاره سردختر بیچاره که خودت خودتو اینجوری عرضه کردی تا من ازت خوشم بیاد!اگه یه روز دیگه از یه دختر دیگه هم همینجوری خوشم بیاد نباید ناراحت شی.من خود تورو هم همینجوری انتخاب کردم!

چرا دختر باید کلی پول لباس و لوازم آرایش بده تا در ملا عام جلب توجه کنه تا هر پسری دلش خواست در مورد خوشگل شدن یا نشدنش به خودش اجازه اظهار نظر بده،تیکشو بندازه،دختره رو اذیت کنه و ...
...
سوال آخرم:

چرا با این مخالفی؟
حجاب یعنی فقط کسی لیاقت زیبایی،سلامتی،انرژی و احساس تورو داره که نسبت به تو متعهد باشه،تورو برای زندگی انتخاب کنه.هیچ پسری جز اون پسر،حق سو استفاده از وجودت،به هر نحوی نداره.اگر انتخابت کرد و پات وایستاد وشریک زندگیت شد،حالا میتونی وجودتو براش بزاری.چون تو وجودت،زیباییت و احساست خیلی با ارزشتر از اونیه که بشه بازیچه لذت بردن هرکسو ناکس.خیلی با ارزشتر از اونیه که به هرکسو ناکسی عرضه بشه...

اگر کار میکنی،درس میخونی،بیرون میری،با ظاهر با حجابت میتونی نشون بدی که محتاج توجه و لطف و عاشق شدن هیچ کس و ناکسی بخاطر ظاهرت نیستی.بخاطر دختر بودنت نیستی.اگر کسی انتخابت میخواد کنه،باید اول خودتو انتخاب کنه.وجودتو.شخصیتتو.فکرتو.باید انسانیتتو انتخاب کنه.اگر حضور انسانیتو دید،و دید که تو محتاج حضور و عرضه زنانه ت در جلوی هرکس وناکسی نیستی،اونوقت تو هم بهش اجازه میدی وارد حریم خصوصی،حریم احساسی و حریم زنانگی وجودت بشه.

منتظر جوابت هستم عزیزم...

samira_aa

عضو جدید
خیلی بی منطقه !
مرد حق داره سرشو بگیره بالا!!!!!!
بی حجاب بی بند و باری یا حجاب مصونیت نیست.
برای داشتن شخصیت متعالی لازمه که فکر تغییر کنه!
توی کشورهای خارجی که همه راحت و آزاد در مورد مسئله حجاب و لباس و .... تصمیم گیری میکنن نه اندازه ایران تجاوز وجود داره نه اندازه ایران طلاق وجود داره و نه اندازه ایران مرد سالاری یا زن سالاری
متعادل بودن شخصیت لازمه سالم بودن روح و جسمه !
دوست من بهتره کمی با دید کمی باز قضیه رو بسنجید
راستی ، اگه مثلا یکی به یکی دیگه نگاه کنه مگه چه اتفاق فوق العاده وحشتناکی میفته؟؟؟
مردا و زنای جامعه ما باید یاد بگیرن قبل از اینکه یه ادم رو با فیلتر زن و مرد بودن نگاه کنن ، اول اون رو انسانی ببینن که شخصیت هویت خانواده ارزو و عقل مستقل داره !
بهر حال هر کسی نظری داره و هر نظری محترم.
از جمله نظر شما .
شاد باشید و پاینده

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
خیلی بی منطقه !
مرد حق داره سرشو بگیره بالا!!!!!!
بی حجاب بی بند و باری یا حجاب مصونیت نیست.
برای داشتن شخصیت متعالی لازمه که فکر تغییر کنه!
توی کشورهای خارجی که همه راحت و آزاد در مورد مسئله حجاب و لباس و .... تصمیم گیری میکنن نه اندازه ایران تجاوز وجود داره نه اندازه ایران طلاق وجود داره و نه اندازه ایران مرد سالاری یا زن سالاری
متعادل بودن شخصیت لازمه سالم بودن روح و جسمه !
دوست من بهتره کمی با دید کمی باز قضیه رو بسنجید
راستی ، اگه مثلا یکی به یکی دیگه نگاه کنه مگه چه اتفاق فوق العاده وحشتناکی میفته؟؟؟
مردا و زنای جامعه ما باید یاد بگیرن قبل از اینکه یه ادم رو با فیلتر زن و مرد بودن نگاه کنن ، اول اون رو انسانی ببینن که شخصیت هویت خانواده ارزو و عقل مستقل داره !
بهر حال هر کسی نظری داره و هر نظری محترم.
از جمله نظر شما .
شاد باشید و پاینده
در مورد تجاوز و تعرض به زنان.(تازه اونم فقط ثبت شدش)
گزارش سازمان ملل در نوامبر 2011 که به مناسبت سال روز منع خشونت علیه زنان،خودش منتشر کرده:
در کشورهای استرالیا، کانادا و سرزمین‌های اشغالی توسط رژیم صهیونیستی، 40 تا 70 درصد زنان کشته شده در این کشورها و مناطق، توسط شریکان جنسی خود به قتل رسیده‌اند.
در سوئیس 22.3 درصد از زنان، خشونت جنسی و روابط جنسی ناخواسته را در زندگی‌شان تجربه می‌کنند.
یک پژوهش نیز بر روی نوجوانان 15 تا 19 ساله کانادایی فاش ساخته که اولین ارتباط جنسی 54 درصد از دختران در این کشور، به صورت اجبار و ناخواسته بوده است.
بین 40 تا 50 درصد زنان در اتحادیه اروپا، ارتباط جنسی ناخواسته، تماس فیزیکی یا فرم‌های دیگری از اذیت و آزار جنسی در محل کارشان را تجربه کرده‌اند.
براساس این گزارش، در کانادا نیز هزینه سالانه که برای خشونت علیه زنان خرج می‌شود، در حدود 684 میلیون دلار کانادیی برای سیستم قضایی، 187 میلیون دلار برای پلیس و 294 میلیون دلار برای مشاوره و آموزش و جمعاً در حدود یک میلیارد دلار تخمین زده شده است.

در مورد طلاق:

طبق گزارش مؤسسه ملى آمار و آموزش هاى اقتصادى کشور فرانسه‌‌(Insee) ‌در اين کشور از هر دو ازدواج يکى به طلاق مى انجامد. در سال 1967، حدود 30 هزار فرانسوى به ازدواج خود پايان دادند که اين رقم به 152020 فرانسوى در 2005 مى رسد.
در اتريش نرخ طلاق بيش از 50 % است که اين رقم در وين پايتخت اين کشور به 66 % مى رسد که يکى از بالاترين نرخ هاى طلاق در ميان شهرهاى اروپايى محسوب مى شود.
‌‌همچنین طبق آمار رسمی سازمان آمار کشور سوئد فقط در نیمسال اول 2009،درحدود10414مورد طلاق رسمی در مقابل 19754 مورد ازدواج رسمی به ثبت رسیده است.به عبارتی حدود 52% آمار طلاق وجود دارد....

مطلب خیلی بیشتر از این حرفاست.که جاش نیست همه رو دونه دونه کپی پیست کنم!

امیدوارم بعد از این فکت هایی که موضوع تحقیق خودم بودو گفتم(ای کاش که آدرس اینترنتی و متن انگلیسیشم داشتم و میفرستادم ) بهم تهمت نزنین آمار من در آوردی میدین!
حتی اگه بهتون نشون میدادم هم ممکن بود بگین باز اونا انقدر صداقت دارن که میگن!ایران خیلیم بدتره.حرفی که اونایی که باورشون اومد مطلب مستنده هم برای انکار موارد ذکر شده مطرح میکردن تا موضوع زیر سوال بده.

ما بیشترین آمار طلاقمون از هر 5 ازدواج 1 طلاقه در حال حاضره.اما آمار 50%ای طلاق در غرب یعنی هر دو ازدواج یک طلاق!البته طاعون ازدواج سفید که متاسفانه به صورت وارداتی به ایران هم اومده و خیانت هایی که اتفاق میفته،هیچکدوم در این طلاق 50%ایه غرب مطرح نمیشه.شرمم میاد یه سری حرفا رو در مورد نوجوانان و تجربه هایی که در سنین خیلی پایین براشون اتفاق میفته اینجا مطرح کنم که نمیکنم.متاسفانه همون فرهنگ کثیف و بیمار در حال حاضر در شهر های پرجمعیت صنعتی تر به ویژه تهران هم دیده میشه.هنوز مونده تا به اوج تعرض به مقام زن در غرب در ایران برسیم،اما با همین آهنگ متاسفانه متاسفانه متاسفانه جامعه زنان ما هم به همون سمت میرن چون هیشکی در ایران واقعیت های جامعه غرب رو به تصویر نمیکشه!چون ارزشهامون دارن به ضد ارزش تبدیل میشن.همون اتفاقی که در جامعه غرب افتاد و دارن تاوانشو پس میدن.
به جای این همه خطبه و سخنرانی و امر و نهی زبانی، 4 تا مستند و کار تحقیقاتی بدون تفسیر،با 4 تا آدم حرفه ای که زبان بلدن و عرضه انجام کار هنری دارن،نداریم که بسازیمو پخش کنیم.
بگیم مردم،خودتون انتخاب کنین،حداقل بدونین دارین خودتونو برای به دست اوردن چه آینده ای به آب و آتیش میزنین.کاری به بهشتو جهنم نداشته باشین.فکر کنین،انتخاب کنین.فقط همین!

rahino

کاربر ممتاز
فایدهی حجاب در بُعد خانوادگی

یكی از فواید مهم حجاب در بُعد خانوادگی، اختصاص یافتن التذاذهای جنسی، به محیط خانواده و در كادر ازدواج مشروع است.
اختصاص مذكور، باعث پیوند و اتصال قوی‌تر زن و شوهر، و در نتیجه استحكام بیش‌تر كانون خانواده می‎گردد؛
و برعكس، فقدان حجاب باعث انهدام نهاد خانواده است.

یكی از نویسندگان، تأثیر برهنگی را در اضمحلال و خشكیدن درخت تنومند خانواده، این گونه بیان كرده است:

در جامعه‎ای كه برهنگی بر آن حاكم است، هر زن و مردی، همواره در حال مقایسه است؛ مقایسه‌ی آنچه دارد با آنچه ندارد؛ و آنچه ریشه‌ی خانوده را می‎سوزاند این است كه این مقایسه آتش هوس را در زن و شوهر و مخصوصاً در وجود شوهر دامن می‎زند.
زنی كه بیست یا سی سال در كنار شوهر خود زندگی كرده و با مشكلات زندگی جنگیده و در غم و شادی او شریك بوده است، پیداست كه اندك اندك بهار چهره‎اش شكفتگی خود را از دست می‎دهد و روی در خزان می‎گذارد.
در چنین حالی كه سخت محتاج عشق و مهربانی و وفاداری همسر خویش است،
ناگهان زن جوان‎تری از راه می‎رسد و در كوچه و بازار، اداره و مدرسه، با پوشش نامناسب خود، به همسر او فرصت مقایسه‎ای می‎دهد؛
و این مقدمه‎ای می‎شود برای ویرانی اساس خانواده و بر باد رفتن امید زَنی كه جوانی خود را نیز بر باد داده است؛

و همه‌ی خواهران جوان لابد می‎دانند كه هیچ جوانی نیست كه به میانسالی و پیری نرسد
و لابد می‎دانند كه اگر امروز آنان جوان و با طراوت‌اند در فردای بی‎طراوتی آنان، باز هم جوانانی هستند كه بتوانند برای خانواده‌ی فردای آنها، همان خطری را ایجاد كنند كه خود آنان امروز برای خانواده‎ها ایجاد می‎كنند

rahino

کاربر ممتاز
[h=3]فایده‎ی حجاب در بُعد اجتماعی[/h]یكی از فواید مهم حجاب در بُعد اجتماعی، حفظ و استیفای نیروی كار در سطح جامعه است.
در مقابل، بی‎حجابی و بدحجابی باعث كشاندن لذت‎های جنسی از محیط و كادر خانواده به اجتماع، و در نتیجه، تضعیف نیروی كار افراد جامعه می‎گردد.
بدون تردید، مردی كه در خیابان، بازار، اداره، كارخانه و … همواره با قیافه‎های محرّك و مهیّج زنان بدحجاب و آرایش كرده مواجه باشد، تمركز نیروی كار او كاهش می‎یابد.
برخلاف نظام‎ها و كشورهای غربی، كه میدان كار و فعالیت‎های اجتماعی را با لذت‎جویی‎های جنسی درهم می‎آمیزند،
اسلام می‎خواهد با رعایت حجاب و پوشش، محیط اجتماع از این‎گونه لذت‎ها پاك شده، و لذت‎های جنسی، فقط در كادر خانواده و با ازدواج مشروع انجام شود

rahino

کاربر ممتاز
[h=3]فایده‎ی حجاب در بُعد اقتصادی[/h] استفاده از حجاب و پوشش، به ویژه در شكل چادر مشكی، به دلیل سادگی و ایجاد یكدستی در پوشش بانوان در بیرون منزل، می‎تواند از بُعد اقتصادی نیز تأثیر مثبت در كاهش تقاضاهای مدپرستی بانوان داشته باشد؛ البته به شرط این‎كه خود چادر مشكی دست‌خوشِ این تقاضاها نگردد.
متأسفانه بعضاً مظاهر مدپرستی در چادرهای مشكی نیز مشاهده می‎گردد،
به گونه‎ای كه برخی از بانوان به جای استفاده از چادرهای مشكی متین و باوقار، به چادرهای مشكی، توری، نازك و دارای طرح‎های جِلف و سبك كه با هدف و فلسفه حجاب و پوشش تناسبی ندارند روی می‎آورند.

یكی از دانشجویان محجبه درباره‌ی رواج فرهنگ مدگرایی در خاطرات قبل از انقلاب خود گفته است:

یادم می‌آید آن وقت‌ها كه حجاب نداشتم، اگر دو روز پشت سر هم قرار بود كه به خانه‌ی كسی بروم، لباسی را كه امروز پوشیده بودم، حاضر نمی‌شدم فردا بپوشم! احساس می‌كردم مسخره است و سعی داشتم حتی اگر شده، لباس دیگران را به عاریه بگیرم و بپوشم، تا من هم با لباس جدیدی رفته باشم.
این كارها واقعاً رفاه حال و راحتی را از خانم‌ها سلب كرده بود.

علاوه بر فواید یاد شده، به طور فهرست‎وار فواید و آثار دیگری نیز برای حجاب و پوشش می‎توان نام برد، كه مهم‎ترین آنها عبارتند از:

ـ حفظ ارزش‎های انسانی؛ مانند عفت، حیا و متانت در جامعه و كاهش مفاسد اجتماعی.
ـ هدایت،كنترل و بهره‎مندی صحیح و مطلوب از امیال وغرایز انسانی.
ـ تأمین و تضمین سلامت و پاكی نسل افراد جامعه.

rahino

کاربر ممتاز

وَلاَ تَكُونُواْ كَالَّذِينَ خَرَجُواْ مِن دِيَارِهِم بَطَرًا وَرِئَاء النَّاسِ

وَيَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللّهِ وَاللّهُ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ ﴿47﴾

و مانند كسانى نباشيد كه از خانه ‏هايشان با حالت‏ سرمستى و
به صرف نمايش به مردم خارج شدند و [مردم را] از راه خدا باز مى ‏داشتندو خدا به آنچه مى ‏كنند احاطه دارد (47)

«سوره مباركه انفال آیه 47»

rahino

کاربر ممتاز
می دانست از ساواکی ها هستند و می خواهند براش پرونده سازی کنند. از او پرسیده بودند نظرت در مورد حجاب چیه؟ گفته بود: من که نظری ندارم باید از روحانیت پرسید! من فقط یه حدیث بلدم که هرکس همسرش را بی حجاب در معرض دید دیگران قرار دهد بی غیرت است و خداوند او را لعنت می کند.ساواکی ازش پرسید شاه را داری می گی؟ خنده ای کرد و گفت من فقط حدیث خواندم.شهید محمد منتظر القائم

bitajan

کاربر ممتاز
بازهم میگویی، دلم پاک است!

شرمنده بانو دوعالم

شرمنده که این مطلب رو میذارم:cry:

هر روز شالهایتان عقب تر، مانتوهایتان چسبان تر، ساپورتتان تنگ تر، رژ لبتان پررنگ تر میشود، بنده ی کدام خدا یید؟

دل چند نفر را لرزانده اید؟

کدام مرد را از همسر خود دلسرد کرده اید؟

چند پسربچه را به سمت پنهانی دیدن عکس و فیلم مستهجن سوق داده اید؟

اشک چند پدر و مادر و همسر شهید را درآوردید؟

چند دختر بچه را تشویق کرده اید که بعدها بی حجابی را انتخاب کند؟

چند زن را به فکرانداخته اید که از قافله مد عقب نمانند؟

آه حسرت چند کارگر دور از خانواده را بلند کرده اید؟

پاروی خون کدام شهید گذاشتید؟

باعث دعوای چند زن و شوهر، بخاطر مدل تیپ زدن و آرایش کردن شدید؟

چند زوج را بهم بی اعتماد کرده اید؟

نگاه های یواشکی چند مردی که همسرش دارد کنارش راه میرود،به تیپ و هیکلت افتاد؟

نگاه های هوس آلود چند رهگذر و... چطور؟

چادری ها بروند خودشان را اصلاح کنند؟

بازهم میگویی، مردها چشمشان را ببندندنگاه نکنند؟

عزیزم! جامعه چاردیواری اختیاری تو نیست، من اگر گوشه ای از این کشتی را سوراخ کنم، همه غرق میشوند.

چرا اینقدر به خودت و دیگران ظلم میکنی؟!

maaalooosaaak

عضو جدید
گفتم : وجدان
گفت يادش بخير.
گفتم : غيرت
گفت تاريخش گذشت.
گفتم : حجاب
گفت : چرا ؟
بعد از سلام و احوال پرسي گفتم :چه خوب بود اگر يک سري به
وجدان ميزدم
گفت چي شده ياد وجدان افتادي ؟
_ راستش علت اين همه جنات ها و بد حجابي ها بي وجدانيه . آهي م وکشيدم
وگفتم :
هرشاخه که از باغ آرد سر
در ميوه ي آن طمع کند رهگزر
بي حجاب يا بد حجاب شاخه بيرون از حصار باغ است که طمع هر رهگزر
را به سمت خودش جلب مي کند.عاقلانه نيست که انسان براي لذت ديگران
عذاب الهي را براي خودش بخره

maaalooosaaak

عضو جدید
خواهرم حجاب تو کوبنده تر از خون من است.....

ساعت ۶صبح روز ۲۱فروردین سال ۶۶ است .نگهبانی من تمام شده است و نگهبان بعدی سید حسین حسینی است. برادرشهید سید حسن حسینی. می روم او را صدا می کنم که بیاید سر پست کمی گله مند می شود .می گویم: اگر ناراحتی من به جایت می ایستم.
میگوید: نه داشتم خواب بهشت را می دیدم و بعد بلند می شود و به طرف سنگر می رود و پست را از من تحویل می گیرد هنوز ده دقیقه نگذشته است که صدای انفجار می آید و بعد تلی از خاک که بر سرمان فرو می ریزد می دوم بیرون سنگر و می بینم سه دستگاه تانک عراقی بین خاکریز کمین و خط اول رو به ما موضع گرفته و شلیک می کنند نگاه به سنگر نگهبانی می کنم و با دیدن سید حسین حسینی به یاد فرازی اززیارت ناحیه ی مقدسه می افتم:
که: السلام علی الشیب الخضیب
بچه ها را صدا می زنم. آر پی جی زن می آید. چند گلوله حاضر می کنم و او شلیک می کند. یکی از تانکها شکار می شود و دو تای دیگر فرار می کنند.از سکوت خط اول متوجه می شویم که کسی در آنجا نیست. با تدبیر فرمانده کمین به عقب می رویم و متوجه می شویم که دشمن به داخل خاکریز نفوذ کرده و خیلی ها شهید و بقیه در خاکریز احتیاط موضع گرفته و مشغول دفاع هستند. به آنها ملحق می شویم بچه های غیرتمند ما شانه به شانه هم در حالی که بوی باروت و خون و انفجار همه جا را پر کرده و از سر و رویشان خون و عرق می چکد در جنب و جوش اندو فقط در فکر دفاع از دین و ناموس و خاک میهن اسلامی خویش اند.
سرم را که بلند می کنم پیکر شهیدی را می بینم که روی خاکریز افتاده و پاره پاره شده است.
برای شناسایی داخل جیب پیراهنش را می بینم نامه ای هست که انگار فرصت نکرده که آن را پست کند و خیلی از خطوط آن همراه ترکش به داخل قلبش رفته است و باقیمانده ی آن آغشته به خون پاک اوست نامه را باز می کنم با خط درشت نوشته است :
خواهرم حجاب تو کوبنده تر از...

بالا