خیلی بی منطقه !
مرد حق داره سرشو بگیره بالا!!!!!!
بی حجاب بی بند و باری یا حجاب مصونیت نیست.
برای داشتن شخصیت متعالی لازمه که فکر تغییر کنه!
توی کشورهای خارجی که همه راحت و آزاد در مورد مسئله حجاب و لباس و .... تصمیم گیری میکنن نه اندازه ایران تجاوز وجود داره نه اندازه ایران طلاق وجود داره و نه اندازه ایران مرد سالاری یا زن سالاری
متعادل بودن شخصیت لازمه سالم بودن روح و جسمه !
دوست من بهتره کمی با دید کمی باز قضیه رو بسنجید
راستی ، اگه مثلا یکی به یکی دیگه نگاه کنه مگه چه اتفاق فوق العاده وحشتناکی میفته؟؟؟
مردا و زنای جامعه ما باید یاد بگیرن قبل از اینکه یه ادم رو با فیلتر زن و مرد بودن نگاه کنن ، اول اون رو انسانی ببینن که شخصیت هویت خانواده ارزو و عقل مستقل داره !
بهر حال هر کسی نظری داره و هر نظری محترم.
از جمله نظر شما .
شاد باشید و پاینده
در مورد تجاوز و تعرض به زنان.(تازه اونم فقط ثبت شدش)
گزارش سازمان ملل در نوامبر 2011 که به مناسبت سال روز منع خشونت علیه زنان،خودش منتشر کرده:
در کشورهای استرالیا، کانادا و سرزمینهای اشغالی توسط رژیم صهیونیستی، 40 تا 70 درصد زنان کشته شده در این کشورها و مناطق، توسط شریکان جنسی خود به قتل رسیدهاند.
در سوئیس 22.3 درصد از زنان، خشونت جنسی و روابط جنسی ناخواسته را در زندگیشان تجربه میکنند.
یک پژوهش نیز بر روی نوجوانان 15 تا 19 ساله کانادایی فاش ساخته که اولین ارتباط جنسی 54 درصد از دختران در این کشور، به صورت اجبار و ناخواسته بوده است.
بین 40 تا 50 درصد زنان در اتحادیه اروپا، ارتباط جنسی ناخواسته، تماس فیزیکی یا فرمهای دیگری از اذیت و آزار جنسی در محل کارشان را تجربه کردهاند.
براساس این گزارش، در کانادا نیز هزینه سالانه که برای خشونت علیه زنان خرج میشود، در حدود 684 میلیون دلار کانادیی برای سیستم قضایی، 187 میلیون دلار برای پلیس و 294 میلیون دلار برای مشاوره و آموزش و جمعاً در حدود یک میلیارد دلار تخمین زده شده است.
در مورد طلاق:
طبق گزارش مؤسسه ملى آمار و آموزش هاى اقتصادى کشور فرانسه(Insee) در اين کشور از هر دو ازدواج يکى به طلاق مى انجامد. در سال 1967، حدود 30 هزار فرانسوى به ازدواج خود پايان دادند که اين رقم به 152020 فرانسوى در 2005 مى رسد.
در اتريش نرخ طلاق بيش از 50 % است که اين رقم در وين پايتخت اين کشور به 66 % مى رسد که يکى از بالاترين نرخ هاى طلاق در ميان شهرهاى اروپايى محسوب مى شود.
همچنین طبق آمار رسمی سازمان آمار کشور سوئد فقط در نیمسال اول 2009،درحدود10414مورد طلاق رسمی در مقابل 19754 مورد ازدواج رسمی به ثبت رسیده است.به عبارتی حدود 52% آمار طلاق وجود دارد....
مطلب خیلی بیشتر از این حرفاست.که جاش نیست همه رو دونه دونه کپی پیست کنم!
امیدوارم بعد از این فکت هایی که موضوع تحقیق خودم بودو گفتم(ای کاش که آدرس اینترنتی و متن انگلیسیشم داشتم و میفرستادم ) بهم تهمت نزنین آمار من در آوردی میدین!
حتی اگه بهتون نشون میدادم هم ممکن بود بگین باز اونا انقدر صداقت دارن که میگن!ایران خیلیم بدتره.حرفی که اونایی که باورشون اومد مطلب مستنده هم برای انکار موارد ذکر شده مطرح میکردن تا موضوع زیر سوال بده.
ما بیشترین آمار طلاقمون از هر 5 ازدواج 1 طلاقه در حال حاضره.اما آمار 50%ای طلاق در غرب یعنی هر دو ازدواج یک طلاق!البته طاعون ازدواج سفید که متاسفانه به صورت وارداتی به ایران هم اومده و خیانت هایی که اتفاق میفته،هیچکدوم در این طلاق 50%ایه غرب مطرح نمیشه.شرمم میاد یه سری حرفا رو در مورد نوجوانان و تجربه هایی که در سنین خیلی پایین براشون اتفاق میفته اینجا مطرح کنم که نمیکنم.متاسفانه همون فرهنگ کثیف و بیمار در حال حاضر در شهر های پرجمعیت صنعتی تر به ویژه تهران هم دیده میشه.هنوز مونده تا به اوج تعرض به مقام زن در غرب در ایران برسیم،اما با همین آهنگ متاسفانه متاسفانه متاسفانه جامعه زنان ما هم به همون سمت میرن چون هیشکی در ایران واقعیت های جامعه غرب رو به تصویر نمیکشه!چون ارزشهامون دارن به ضد ارزش تبدیل میشن.همون اتفاقی که در جامعه غرب افتاد و دارن تاوانشو پس میدن.
به جای این همه خطبه و سخنرانی و امر و نهی زبانی، 4 تا مستند و کار تحقیقاتی بدون تفسیر،با 4 تا آدم حرفه ای که زبان بلدن و عرضه انجام کار هنری دارن،نداریم که بسازیمو پخش کنیم.
بگیم مردم،خودتون انتخاب کنین،حداقل بدونین دارین خودتونو برای به دست اوردن چه آینده ای به آب و آتیش میزنین.کاری به بهشتو جهنم نداشته باشین.فکر کنین،انتخاب کنین.فقط همین!