****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها میگویند نگاه کن بی خیال .
ولی من بی خیال نمیشوم .
کیست که نداند
بعد از این همه نگاه ،
تنها چیزی که میماند خیال است ...

جناب شیخ رجبعلی خیاط ، ذکر « یا خَیرَحَبیبٍ و مَحبوبٍ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ و آلِه» را بعد از دیدن نامحرم موثر و کارساز می دانستند
و بارها این ذکر را به اطرافیان توصیه می کردند تا از وسوسه شیطان در امان باشند، می گفتند:

«چشمت به نامحرم می افتد ، اگر خوشت نیاید که مریضی!!!!
پس اگر خوشت آمد فورا چشمت را ببند و سرت را پایین بینداز
و بگو:
« یا خَیرَحَبیبٍ و مَحبوبٍ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ و آلِه» ؛ یعنی خدایا من تو را می خواهم، اینها چیه، این ها دوست داشتنی نیستند ، هر چه را نپاید، دلبستگی نشاید...»

rahino

کاربر ممتاز
آیا جنایتی بزرگتر از این نسبت به زن هست که زن را با آرایش،مد و جلوه گری سرگرم کنند تا از او به عنوان وسیله استفاده کنند.

(حضرت امام خامنه ای )

گناه از نان شبـــ هم واجب تر است این روزها !

در عجبم از مردمانی که از نداری می نالند گناه از نان شبـــ هم واجب تر است این روزها !
در عجبم از مردمانی که از نداری می نالند

اما بر بامِ خانه های محقرشان بساطِ گناه پهن است …

این روزها گناه از نان شبـــ هم واجب تــر است

rahino

کاربر ممتاز
یکی از مشاورین و جاسوسان کاخ سفید در گزارش خود نوشته است:

ما موفق شدیم چادر مشکی زن ایرانی را به چادر توری و گلدار تبدیل کنیم.

چادر توری و گلدار زنان مسلمان را به مانتو تبدیل کنیم!

مانتو های بلند را به مانتوهای رنگین، تنگ و خیلی کوتاه.

و اکنون از حجاب یک زن مسلمان فقط یک روسری مانده است.

آنان از اینکه با نامحرمان ارتباط داشته باشند، شرمنده نیستند

از این شرمنده اند که در محیطی نتوانند با نامحرم ارتباط مستقیم برقرار کنند

اگر ما بتوانیم این روسری را هم از خانم های ایرانی بگیریم

و زنان ایرانی را به خیابانها بکشانیم در نهایت زنان ایرانی دیگر فرصتی برای تربیت

فرزندانشان ندارند!!!!

آنوقت چیزی از اسلام و انقلاب در ایران باقی نخواهد ماند!!

rahino

کاربر ممتاز
فردای روزی که دشمن بعثی خرمشهر رو گرفت، جسد بی جان و عریان دختر خرمشهری رو به تیرک بلندی بستند و اونطرف کارون مقابل چشم های رزمنده های ایرانی گذاشتند.

رگ غیرت رزمنده های دلیر ایرانی به جوش میاد و تک آورهای نیروی زمینی ارتش سه تا شهید می دهند تا بلاخره جسد اون دختر رو پایین میارند و بخاک می سپارند.

بله درست خوندین، سه شهید برای جسد یک دختر مسلمان ایرانی. و حالا بعد از گذر ایام آن عده ای که از صدقه سری همین شهدا بر صندلی های نرم همین جمهوری اسلامی تکیه زده اند بر طبل بی غیرتی می کوبند.

امروز وزیر ارشاد همین جمهوری اسلامی ایران خیلی راحت می گه: حالا خانم ها ساپورت بپوشند و اصلا مشکلات جامعه ما این ها نیست....

این حرف یعنی اینکه اگر خدایی نکرده دشمن یکبار دیگه جسد بی جان و عریان یک دختر ایرانی را به تیرک ببنده ما باید با خودمون بگیم: اصلا مشکلات جامعه ما این ها نیست.

درسته که امروز به لطف امنیتی که شهدا برای ما به ارمغان آورده اند بیگانگان اجازه دست درازی به ناموس ما را ندارند اما از صدقه سری بعضی از مسئولین هر روز دشمنان بیگانه با پوشاندن لباس هایی زننده ناموس مارا برای چشم های کل

دنیا عریان می کنند...
به نقل از : معبر سايبري فندرسک

rahino

کاربر ممتاز
*سینمای ایران داره به کدوم لجنی فرو میره !!!؟؟؟*

بعد از 8 سال سکوت مطلق در سینما ایران نظرم را درمورد ابزار ماندگاری در عرصه سینما متاسفانه ارتباطات برخی بازیگران با عوامل فیلم می دانم، البته فکر می کنم سکوت 8 ساله من پاسخ مناسبی به این سوال است.

مرجان محتشم بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگوبا باشگاه خبرنگاران، درباره ابزار ماندگاری یک بازیگر در عرصه سینما اظهار داشت: کسانی در سینمای ایران قدرت کاذب بدست آوردند که لیاقت ماندن در این عرصه را نداشتند و برخی که مردم دوستشان دارند از صحنه حذف می شوند در واقع یکسری قربانی ماندگاری گروه دیگر می شوند.

محتشم با بیان اینکه من نان موقعیتم را نخوردم افزود: من در اوج موقعیت کاری ام در مصاحبه های مکرر بیان کردم که به صورت مداوم کار نخواهم کرد، به دلیل اینکه به هر قیمتی حاضر نیستم در عرصه سینما باشم با اینکه عاشق کارم هستم.

محتشم تاکید کرد: محبوبیت بین مردم چیزی نیست که بتوان به راحتی آن را بدست آورد ولی متاسفانه برخی ستارگان به دلیل ابزار شدن و ارتباطات غیراخلاقی که باعث شرمندگی و تاسف است محبوب شدند که به اعتقاد من این محبوبیت نیست.

وی ادامه داد: چرا مرجان محتشم به عنوان یک بازیگر بدون حاشیه و کسی که اکثریت مردم از هر قشر و تیپی اعم از جامعه مذهبی و یا جامعه مدرن و ... قبولش دارند و باید به خاطر اعتقاد به خدا و نپذیرفتن یکسری روابط غیراخلاقی از جامعه هنر حذف شوند و انگ مغرور بودن را بخورد؟!

محشتم افزود: من از مرجان محتشم بودن ضربه خوردم زیرا برای من پارامتر های اخلاقی مهم تر از هر موضوع دیگری است حتی به قیمت 8 سال سکوت و مدت ها جدایی از کاری که دوستش داشته باشم و به خاطر این دل آزردگی ها حاضر به ادامه فعالیت در عرصه سینما با این وضعیت نیستم.

*بازیگر سریال «پس از باران» ادامه داد: همانطور که گفتم جایی برای کسانی که بخواهند با اعتقاد به خدا در عرصه ی سینما فعالیت سالم داشته باشند نیست و متاسفانه برعکس کسانی که تن به ارتباطات نامشروع می دهند در این عرصه بالا می روند.*

وی با بیان اینکه این روزها با یک بیماری دست و پنجه نرم می کند درباره شرایط بیمه خود گفت: من حتی در حال حاضر یک دفترچه بیمه هم ندارم و اکنون با این شرایط گاهی از طریق طراحی داخلی ساختمان امرار معاش می کنم و از طرفی حتی نوشته های من هم به دلیل مرجان محتشم بودن چاپ نمی شود.

منبع : http://www.bultannews.com/fa/news/90125

rahino

کاربر ممتاز
داشتم از يكي از خيابون هاي مركز شهرمون رد ميشدم ديد دختر خانومي يه ساپورت پوشيده با يه مانتوي نخي خيلي خيلي راحتي كه همه وجناتش پيدا بود، من كه يه خانوم بودم خجالت ميكشيدم بهش نگاه كنم.....آخه خيلي جلب توجه ميكرد
رفتم جلو و با احترام بهش سلام دادم و روز بخير گفتم....... منو ديد گفت... ها!!......... چيه لابد اومدي بگي كه اين چه وضعشه؟........ مگه وكيل وصي مردمي؟........

ولي من بهش گفتم كه نه باهات كاري ندارم خواستم بپرسم كه ساپورت خوشكلي داري خيلي خوش رنگه بهت هم خيلي مياد از كجا گرفتي؟..............
كم مونده بود شاخ در بياره....... با صداي آرومي گفت واقعا... ببخش فكر كردم كه شما هم مثل بعضي ها ميخواهي گير بدي..........

گفتم كه نه كاري باهات ندارم لباس خوشگلي داري ولي لباس خوشگل رو بايد جاهاي خوشگل پوشيد حيف نيست اين لباسهاي خوشگل رو براي آدمهاي هرزه نشون بدي اونهايي كه دندون براي من و شما تيز كردن؟!!!...
ديدم سرش رو انداخت پائين گفت: عوضش مي كنم ولي پول آژانس ندارم....... پيش خودم گفتم لابد از خونه تا اينجا كه ميگفت مسافت زيادي داره حتما پياده اومده.......... براي خود نمايي بوده يا؟...... چند نفر تا اينجا مزاحمش شدن؟

در هر صورت، با هم ديگه سوار آژانس شديم و رفتيم سر كوچه شون پياده شد.... پياده شدني بهم گفت كه خيلي ماهي...... چند بار ديگه بعد اون قضيه ديدمش، اين دفعه مانتوي خوبي پوشيده بود ولي ميتونه بهتر هم بشه..

با خودم گفتم كه اگه باهاش بد برخورد ميكردم آيا اون لباس زشت رو عوض ميكرد.......؟
خداي شكر به ارزش حجابي كه برام دادي.

مطلب از وبلاگ تخصصی حجاب و عفاف

rahino

کاربر ممتاز
اقسام ظاهر شدن بانوان در متن جامعه امروز:

۱٫با بستن دستمال کوچکی بر سر برای رفع تکلیف و با نهایت آرایش

۲٫با همان قیافه منتها کمی جمع و جور تر و آرایش کمتر

۳٫ با مانتوی بلند و حجاب کامل با آرایش غلیظ یا رقیق!

۴٫ چادری با حجاب نصف و نیمه و آرایش !!

۵٫چادری با حجاب کامل و آرایش !!!

۶٫چادری با حجاب کامل و بدون آرایش

rahino

کاربر ممتاز
یک فرانسوی مسلمون ثروتمندRachid Nekkaz گفته که جریمه زنهای باحجابی که با پوشیه میان تو خیابون رو میده !!!

او گفت که 1 میلیون یورو برای این کار گذاشته کنار و هر زنی نه فقط تو فرانسه بلکه تو هر کشوری که قانون منع حجاب باشه جریمه اش رو میده !!!!

قشنگ ترین جمله کنایه دارش به دولت های مدعی آزادی :

“My sister, go out free wherever you want and I will pay the fine for you”

خواهر من ، آزادانه هرجا که میخواهی بیرون برو من جریمه اش رو میدم.

rahino

کاربر ممتاز
برای کار اداری با یک شرکت تماس گرفت.
صدای زنی که از پشت تلفن پاسخش را داد
آن قدر گرم و گیرا بود که دلش را لرزاند.
بار دوم بهانه ای پیدا کرد و باز تماس گرفت.

بارسوم,او مبتلا شده بود.
چندی بعد او را به جرم مزاحمت تلفنی جریمه کردند.

پس به گونه ای هوس انگیز سخن نگویید که بیمار دلان در شما طمع کنند.(سوره احزاب آیه32)

rahino

کاربر ممتاز

همه چیز درباره ی لباس مخصوص زنان روسپی و فاحشه

ساپورت يا همان جوراب شلواري به حدي وقيح است که در غرب به عنوان يونيفورم مخصوص زنان روسپي و فاحشه شناخته مي شود.

همچنين کارگردانان فيلم هاي پورنوگرافي براي تحريک بيشتر مخاطبان اين فيلم ها، لباس چسبنده ساپورت را بر تن بازيگران پورنو مي کنند.
متأسفانه برخي بدون توجه به اينکه اين لباس مخصوص زنان بدکاره است،
اين جوراب شلواري هاي ارزان قيمت را تهيه کرده واز اينکه مد روز را به تن کرده اند احساس غرور نيز مي کنند؛
غافل از اينکه با اين پوشش، خود را در معرض نگاه هاي حريصانه مردان هوسران قرار مي دهند.

rahino

کاربر ممتاز
دليل مد شدن " ساپورت "

در ادامه براي واکاوي دليل مد شدن " ساپورت " لازم است نگاهي گذرا به مد هاي سال هاي پيش بيندازيم،
سال ها پيش شلوارهاي جين ساده را در سطح وسيعي عرضه کردند.
پس از مدتي شلوار هاي جين با رنگ بندي پشت و روي ران و روي ساق پا مد شد.
کم کم شلوارهاي لي چسبان به بازار آمد و سپس شلوارهاي لي کوتاه موسوم به " برمودا " عرضه شد.
علاوه بر اينها، شلوارهاي پارچه اي نازک بدن نما در سطح گسترده به فروش مي رسيد.
در يکي دو سال اخير نيز شلوارهاي تنگ وچسبان در رنگ بندي هاي مختلف در بوتيک ها عرضه مي شد،

اما در نهايت، شلوار کنار گذاشته شد و جاي خود رابه جوراب شلواري يا همان " ساپورت " داد.

اين سير اجمالي نشان دهنده اين است که اين لباس ها يک روند کاملاً برنامه ريزي و طراحي شده اي را طي کرده اند
و بنابراين برخي اسناد و شواهد دست هاي آشکار و پنهانی را که در پس آن قرار دارد را نشان می دهد.
به طوري که دشمنان ضد دين وضد فرهنگ از طريق طراحان مد در ابتدا، لباس هايي که کمتر تحريک کننده بود را عرضه کردند
و پس از اينکه حساسيت جامعه نسبت به اين پوشش ها کم شد
به تدريج ، لباس هايي با درجه تحريک بالا را عرضه نمودند.

rahino

کاربر ممتاز
تا چند سال پيش بسياري از زنان؛ حاضر نبودند از پوشش ساپورت حتي جلوي محارم خود هم استفاده کنند، اما حرکت تدريجي مد؛ سبب شد که کم کم اين لباس پذيرفته شود، به طوري که بسياري، اين پوشش جنسي را بدون هيچ منعي از طرف خانواده وجامعه بر تن مي کنند ودر خيابان ها رژه مي روند!

"ميشل هولباگ" نويسنده فرانسوي در جايي تنها راه مقابله با اسلام گرايي وپيروزي بر مسلمانان را همين نوع تهاجم فرهنگي مي داند و مي گويد: « جنگ عليه اسلام گرايي با کشتن مسلمانان فايده اي ندارد، فقظ با فاسد کردن آنها مي توان به اين پيروزي دست يافت. پس بايد به جاي بمب بر سر مسلمانان دامن هاي کوتاه فروبريزيد.»

در پروتکل هاي دانشوران صهيون هم آمده است که: « ما بايد کاري کنيم که اخلاق در همه جا ويران شود تا راه سيطره ما را بگشايد. براي نابود کردن، ما می گوييم: عشق به عياشي وتجمل پرستي را دربين آنها رواج بدهيد. ادبياتي مستهجن رواج مي دهيم تا بتوانيم در برابر برنامه هاي خودمان نوعي آرامش در مردم ايجاد کنيم.»

شبکه هاي ماهواره اي فارسي زبان که با هدف اجرايي کردن نظريه «ميشل هولباگ» و «پروتکل صهيونيستي» راه اندازي شده اند، همواره از حاميان سرسخت مد هاي مستهجن در داخل کشور بوده و هستند، به طوري که رد پاي بسياري از این مدها را مي توان در پوشش مجريان اين شبکه ها ديد. به طور مشخص، شبکه (من و تو) در بسياري از موارد از ساپورت وشلوارک هاي تنگ وچسبان براي پوشش مجريانش استفاده مي کند همچنين مشاهده شده که در بعضي موارد، شبکه (بي بي سي فارسي) نيز در برنامه " نوبت شما " ، پوشش ساپورت را براي مجريانش در نظر مي گيرد. علاوه بر اين، شبکه هاي ضد نظام؛ با ارائه برنامه هاي تحليلي ضمن حمايت از مد هاي مستهجن، هرگونه برخورد را با هنجار شکنان محکوم مي کنند.

بالا