[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تيم ملي ايران فوتبال ايران در حالي شب گذشته مقابل آرژانتين کار را با شکست يک بر صفر به پايان رساند که هرگز شاگردان کي‌روش مستحق اين شکست نبودند، اما نکته قابل توجه در پايان اين ديدار آماري بود که از سوي فيفا ارائه شد.

بر همين اساس تا پايان 29 بازي برگزار شده جام جهاني 2014 برزيل که آخرين آن بامداد امروز بين بوسني و نيجريه برگزار شد، ديدار تيم ملي ايران و آرژانتين با وجود اينکه تنها يک گل در آن رد و بدل شد، به عنوان هجومي‌ترين ديدار جام جهاني از سوي فيفا معرفي شده است.

با اعلام فيفا در اين ديدار بازيکنان دو تيم 107 بار به سمت دروازه‌هاي يکديگر حمله کردند که در بين اين تعداد، 4 حمله انفرادي به سمت دروازه‌ها صورت گرفت. همچنين در اين مسابقه بازيکنان دو تيم تنها يک بار در موقعيت آفسايد قرار گرفتند.

پس از اين ديدار، مسابقه تيم‌‌هاي نيجريه و بوسني در رده دوم هجومي‌ترين ديدارهاي جام قرار گرفت و ديدار ايتاليا و انگليس نيز در جايگاه سوم.

در بين 29 بازي برگزار شده، همچنين ديدار ايران و نيجريه در جايگاه بيست و چهارم اين جدول قرار گرفت و بازي دو تيم بلژيک و الجزار در رده آخر ايستاد.

پيش از اين ديدار ايران و نيجريه در پايان دور اول گروهي به عنوان دفاعي‌ترين ديدار جام جهاني معرفي شده بود.

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
تيم ملي ايران فوتبال ايران در حالي شب گذشته مقابل آرژانتين کار را با شکست يک بر صفر به پايان رساند که هرگز شاگردان کي‌روش مستحق اين شکست نبودند، اما نکته قابل توجه در پايان اين ديدار آماري بود که از سوي فيفا ارائه شد.

بر همين اساس تا پايان 29 بازي برگزار شده جام جهاني 2014 برزيل که آخرين آن بامداد امروز بين بوسني و نيجريه برگزار شد، ديدار تيم ملي ايران و آرژانتين با وجود اينکه تنها يک گل در آن رد و بدل شد، به عنوان هجومي‌ترين ديدار جام جهاني از سوي فيفا معرفي شده است.

با اعلام فيفا در اين ديدار بازيکنان دو تيم 107 بار به سمت دروازه‌هاي يکديگر حمله کردند که در بين اين تعداد، 4 حمله انفرادي به سمت دروازه‌ها صورت گرفت. همچنين در اين مسابقه بازيکنان دو تيم تنها يک بار در موقعيت آفسايد قرار گرفتند.

پس از اين ديدار، مسابقه تيم‌‌هاي نيجريه و بوسني در رده دوم هجومي‌ترين ديدارهاي جام قرار گرفت و ديدار ايتاليا و انگليس نيز در جايگاه سوم.

در بين 29 بازي برگزار شده، همچنين ديدار ايران و نيجريه در جايگاه بيست و چهارم اين جدول قرار گرفت و بازي دو تيم بلژيک و الجزار در رده آخر ايستاد.

پيش از اين ديدار ايران و نيجريه در پايان دور اول گروهي به عنوان دفاعي‌ترين ديدار جام جهاني معرفي شده بود.

الان این خوبه یا بد؟؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان این خوبه یا بد؟؟

به نظر شما الان این خوبه یا بد؟
بدِ که ایران توی اون همه تیمی که سرشار از مهاجمِ تراز اول دنیان اولِ؟
الان بلژیک با اِدن هازارد جلو روسیه افتضاح بازی می کنه .. به نظر من بی کیفیت ترین بازی جامِ

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدی گفتم نتیجه بازی میشه1-0،بازبگین المیراامامزاده نیس:D

saghar*20*

عضو جدید
من که باتعویضای ارژانتین ی حسی بم القاشدکه قطعامیبرن...
هرچندکه شانس باشون یاربود.....شانس ک چه عرض کنم داوروکل جام جهانی...

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من که باتعویضای ارژانتین ی حسی بم القاشدکه قطعامیبرن...
هرچندکه شانس باشون یاربود.....شانس ک چه عرض کنم داوروکل جام جهانی...

همین حساست ک نتیجه رو عوض می کنه
دیشب دقیقه نودو چهار یه حسی بهم گفتت آمریکا الان گل میخوره سی ثانیه بعد پرتغوولیا گل زدن :D

hesam72

عضو جدید
یار دوازدهم ک میگن اینه....!

ساحل امید

عضو جدید
دیشب دلم به حال سویس سوخت ...
بیچاره ها 3 گل تو نیمه اول ولی بازم خوب روحیه ای داشتن تونستن یه کم از سنگینی شکستشون رو کم کنن .
دیشب حال بازیکنا و تماشاچی های سویسی رو که میدیدم حال امشب خودمون رو تصور میکردم...
حداقل امیدوارم امشب خوب بازی کنیم
باور کنید سوسیس خوندم الان :biggrin:هر چی گشتم دیدم تو ادامهمتن هیچ ربطی به چیز خودنی نداشت دوباره برگشتم اون کلمه رو خوندم دیده سویسه ..عین واقعیت بود دیگه..ما سوتی های خودمون هم میگیم:biggrin:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
625164_778.jpgامیرحسین صادقی مدافع تیم ملی کشورمان در پیامی نسبتا تند پاسخ کسانی که در ماه های اخیر علیه کارلوس کی روش موضع گرفته بودند را داد. صادقی در این پیام که در صفحه ی اینستاگرامش منتشر کرده به مربیانی که به دلیل تعطیلی لیگ برنامه های کی روش را زیر سوال می بردند هم خرده گرفته است.

تیم ملی ایران دو روز پیش با یک نمایش فوق العاده تحسین همگان را بر انگیخت و کارلوس کی روش هم در ایران محبوبیت فوق العاده ای پیدا کرده است.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرونده ناداوری علیه ایران روی میز فیفا

پرونده ناداوری علیه ایران روی میز فیفا

روزنامه آس اسپانیا از درخواست رسمی ایران برای بررسی اوضاع داوری در بازی ایران و آرژانتین خبر داد و نوشت: نبی، دبیر کل فدراسیون فوتبال ایران به خبرنگاران گفته که به صورت رسمی پیگیر پرونده ایران در فیفا است و ماجرای پنالتی گرفته نشده در صحنه خطای سابالتا بر روی اشکان دژاگه به صورت رسمی به فیفا فرستاده شده است.

این روزنامه از قول نبی نوشته است: برابر یک تیم بسیار قوی بازی کردیم و کوچکترین ناداوری برای تیم ما بسیار سنگین تمام می شد. متاسفانه داور در این بازی ضعیف عمل کرد و با اشتباهات خود مشکلات زیادی را برای تیم ملی ایران فراهم کرد.
خبرنگار آس اسپانیا در پایان گزارش خود آورده است: ایران باید در بازی برابر بوسنی گلهای زیادی بزند و منتظر شکست نیجریه برابر آرژانتین باشد.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

امیر تتلو به تماشای بازی والیبال ایران و ایتالیا رفته بود و دو عکس از خودش را در حال تماشای بازی منتشر کرد.
او همچنین پیغامی را برای فوتبال دوستان در زیر یکی از عکس ها نوشته بود:
خدایا من به بچه های تیم ملی توی ١٠ تا پست گفتم که ما هیچ فرقی با خارجیا نداریم !! خدایا من آهنگ ساختم ، ویدئو ساختم و توش گفتم که ما چقدر سخت به اینجا رسیدیم و این شانس فقط ۴ سال یه بار پیش میاد ، اونم شاید !!! اونم فقط واسه ١١ نفر از هر کشور !!! خدایا گفتم هممون یکی از اون یازده تاییم !!! خدایا خودت بهشون بفهمون که ما همه آدمیم و همه یکسان و هیچ فرقی از لحاظ بدنی با هم نداریم !!! خدایا کمک کن آرژانتین رو ببریم که دنیا بفهمه ما هیچ فرقی با اونا نداریم !!! خدایا به بزرگیت قٓسٓمِت میدم مارو رو سفید کن !! خدایا قدرتی به پا‌های بچه های ایران بده که لیاقتِ غیرتشون باشه < الهی آمین <

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در رتبه بندی بهترین مدافعان جام جهانی که در سایت فیفا بروزرسانی می شود، مهرداد پولادی با نمره ۹،۷ صدر جدول را در دست دارد. پولادی در رتبه بندی بهترین بازیکنان جام در رتبه دوم جهان بعد از توماس مولر آلمانی قرار دارد.

شایان ذکر است در رتبه بندی بهترین مدافعان جام جف کامرون از آمریکا با نمره ۹،۶۴ و داوید لوئیز برزیلی با نمره ۹،۶ در مکان های دوم و سوم قرار دارند.

مهرداد پولادی در دو بازی گذشته تیم ملی فوتبال ایران در جام بیستم عملکرد بسیار خوبی داشته و در سطح رسانه‌های داخلی و خارجی نیز نمره خوبی از کارشناسان دریافت کرده است و در رده بندی بهترین بازیکنان جام با 9.7 امتیاز تا پایان دور دوم پس از توماس مولر در رده دوم قرار دارد.

پولادی در فهرست بهترین مدافعان حال حاضر جام جهانی نیز در پایان دور دوم از مرحله گروهی بالاتر از ستارگانی چون کامرون آمریکایی، داوید لوئیس برزیلی و پاتریس اورای فرانسوی ایستاده است.

مدافع پرسپولیسی تیم ملی همچنین در تیم منتخب فیفا نیز حضور داشته و در کنار مولر، فان پرسی و هکتور هره‌رای مکزیکی شانس زیادی برای حضور در تیم منتخب ستارگان جهان دارد.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در رتبه بندی بهترین مدافعان جام جهانی که در سایت فیفا بروزرسانی می شود، مهرداد پولادی با نمره ۹،۷ صدر جدول را در دست دارد. پولادی در رتبه بندی بهترین بازیکنان جام در رتبه دوم جهان بعد از توماس مولر آلمانی قرار دارد.

شایان ذکر است در رتبه بندی بهترین مدافعان جام جف کامرون از آمریکا با نمره ۹،۶۴ و داوید لوئیز برزیلی با نمره ۹،۶ در مکان های دوم و سوم قرار دارند.

مهرداد پولادی در دو بازی گذشته تیم ملی فوتبال ایران در جام بیستم عملکرد بسیار خوبی داشته و در سطح رسانه‌های داخلی و خارجی نیز نمره خوبی از کارشناسان دریافت کرده است و در رده بندی بهترین بازیکنان جام با 9.7 امتیاز تا پایان دور دوم پس از توماس مولر در رده دوم قرار دارد.

پولادی در فهرست بهترین مدافعان حال حاضر جام جهانی نیز در پایان دور دوم از مرحله گروهی بالاتر از ستارگانی چون کامرون آمریکایی، داوید لوئیس برزیلی و پاتریس اورای فرانسوی ایستاده است.

مدافع پرسپولیسی تیم ملی همچنین در تیم منتخب فیفا نیز حضور داشته و در کنار مولر، فان پرسی و هکتور هره‌رای مکزیکی شانس زیادی برای حضور در تیم منتخب ستارگان جهان دارد.

این مطلب مالِ دور اول گروهی هست... فک کنم تو دور دوم هم پولادی و هم حقیقی بیان تو رنک.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو بازیکن ایران ستاره‌های احتمالی لیگ انگلیس

دو بازیکن ایران ستاره‌های احتمالی لیگ انگلیس

یک سایت انگلیسی ۵ بازیکن دیدار آرژانتین - ایران را به عنوان ستاره‌های احتمالی لیگ برتر انگلیس معرفی کرد.

در بازی آرژانتین برابر ایران برخی از سران تیم‌های انگلیسی به دنبال استعدادهای جدید بودند و به نظر می‌رسد 5 بازیکن نیز مدنظر آنها قرار گرفته است. بازیکنانی که می‌توانند فصل آینده به انگلیس انتقال پیدا کنند و ستاره شوند.

در گزارش HITC SPORT که یک سایت انگلیسی است، بازیکنانی که بعد از دیدار ایران و آرژانتین می‌توانند راهی لیگ برتر انگلیس شوند مورد بررسی قرار گرفته‌اند. پنج بازیکنی که سه نفر از آنها ایرانی هستند.
مارکوس روخو - اسپورتینگ لیسبون پرتغال
او بازیکنی است که در لیگ پرتغال و در سمت چپ خط دفاعی بازی می‌کند. روخو اکنون نگاه بسیاری از مدیران لیگ برتر را به خود جلب کرده است. او بعد از اینکه در بازی برابر بوسنی در خط دفاعی خوب کار کرد، به تیتر بسیاری از روزنامه‌ها تبدیل شد. روخو اکنون به شدت مورد علاقه بسیاری از تیم‌ها قرار گرفته و به نظر می‌رسد آرسنال و لیورپول به شدت دنبال این بازیکن هستند. او سابقه بازی در اسپارتاک مسکو را هم دارد.
اسکیل لاوتزی - پاری‌سن ژرمن
او در حال حاضر 29 ساله است. بازیکنی که پیش از این در ناپولی بازی می‌کرد و چند سالی است انتظار می‌رود ستاره‌ای چون لاوتزی به لیگ برتر انگلستان انتقال پیدا کند. این بازیکن آرژانتینی در 90 بازی برابر پاری‌سن ژرمن 23 گل به ثمر رسانده و نظر برخی باشگاه‌های لیگ برتری را به خود جلب کرده است. به نظر می‌رسد باشگاه‌هایی چون آرسنال و چلسی این بازیکن را می‌خواهند. بازیکنی که برابر ایران از ابتدا بازی نکرد.
علیرضا جهانبخش - NEC نایمخن هلند
در کنار سردار آزمون، بازیکن تیم روبین‌کازان روسیه، علیرضا جهانبخش هم یکی از ستاره‌های آینده فوتبال ایران است. او این فصل در لیگ هلند حضور داشت و در تیم NEC نایمخن بازی می‌کرد. با این حال نایمخن این فصل از لیگ اوردویژه به لیگ پایین‌تر سقوط کرد و به نظر می‌رسد جهانبخش 20 ساله از این تیم جدا شود. بازیکنی که به شدت مورد توجه برخی تیم‌ها قرار گرفته است.
احسان حاج‌صفی - سپاهان اصفهان
یکی از بازیکنانی که در جمع مردان کارلوس کی‌روش قرار دارد و در سمت چپ تیم سپاهان بازی می‌کند، احسان حاج‌صفی است. بازیکنی که قابلیت بازی کردن در سمت چپ خط دفاعی و میانی را دارد. او مقابل لیونل مسی بازی کرد و مامور مهار این بازیکن بود. حاج‌صفی 24 ساله می‌تواند مورد توجه بسیاری از تیم‌های لیگ برتری قرار بگیرد.
اشکان دژاگه - فولام انگلیس
شناخته شده‌ترین بازیکن تیم ملی ایران، اشکان دژاگه است که این فصل یکی از ستاره‌های تیم فولام بود. او در تیم ملی به عنوان یک بازیکن آزاد پشت سر رضا قوچان‌نژاد بازی می‌کرد. بازیکنی که پیش از این در تیم ولفسبورگ آلمان حضور داشت و در خط حمله ایران هم بازی خوبی انجام داد. او برابر نیجریه یکی از بازیکنان خوب میدان بود و قطعاً بعد از بازی با آرژانتین هم می‌تواند به بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس فکر کند، چون فولام به لیگ دسته یک سقوط کرد.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه این موقع بخوام چی بگم؟! خودمو بگم توو رینگ مبارزه با حریف ارمنستانی دراوفتادم که حتی توو راند اول ناک داون کردم و آخرش داورا حریفمو برد نشون دادن! اخه این ایران و آرژانتین چی؟! لامصب داور پنالتی،الکی کارت زدن دادن! الکی و الکی... اخه وجدان ندارن ؟! این کشور ایرانی که با این فرهنگ و تمدن باور نکردنی بهش ظلم کرد! مگه ارژانتین چی داره؟! مگه ارژانتین چه ..........؟! چیه؟! حتما بخاطر مارادونا که کاشف هیرویئن و مافیاس واسه همین از کشورش خوشش اومده... مــــــــــــرگ بر داور... مرگ بر مســــــــــــی ... واقعا متاسفم

منم واقعا برای شما متاسفم.

مترجم گوگل و اشکان دژاگه !!! (فوری ببینید)

مترجم گوگل و اشکان دژاگه !!! (فوری ببینید)

سلام.
یک پدیده جالب فوتبالی.

به سایت مترجم گوگل بروید :

https://translate.google.com/#en/fa

سپس به انگلیسی تایپ کنید ashkan dejagah و بخواهید براتون ترجمه اش کنه.

چه چیزی رو ملاحظه کردین؟ :surprised:
کسی علتش رو میدونه؟!!!!!!!!!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:biggrin:
دژآگه فوروارد ایرانه
علی دایی هم یه روزی بود
احتمالا اطلاعات گوگل به روز نیست

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
[ جام جهانی ] ایـــران × بوسنی ~~ صعـــــود می کنیــــــــم ~~

[ جام جهانی ] ایـــران × بوسنی ~~ صعـــــود می کنیــــــــم ~~

بسم الله الرحمن الرحیم

گـــــــــروه F

...............................
...................................

.......................................... ایـــــــــــــران ................................................................بوسنی و هرزگوین

چهارشنبه 4 تیر 1393
20:30
استادیوم آرنا فونته نوآوا - سالوادور

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اعماق وجودم آرزو میکنم ایران ببره
بوسنی دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره، فقط خدا کنه دنبال وداع افتخار آمیز نباشن، مدلهای دیگه ی وداع رو هم مورد بررسی قرار بدن
هر چند میدونم بچه های ما مثل مگس لهشون میکنن:w46:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی‌روش دلایل جدایی از تیم ملی را تشریح کرد

کی‌روش دلایل جدایی از تیم ملی را تشریح کرد

کارلوس کی‌روش در حاشیه تمرین دیروز تیم ملی فوتبال ایران در گفتگو با خبرنگاران، ضمن بیان مطلب فوق گفت: در بازی با بوسنی با همان شیوه دیدار با آرژانتین یعنی انسجام در بخش دفاعی و دل بستن به ضد حملات، بازی خواهیم کرد.

کارمان برابر بوسنی سخت است

وی در ادامه افزود: تیم بوسنی به خاطر دو شکست مقابل آرژانتین و نیجریه و حذف شدن از جام، در بازی مقابل ایران چیزی برای از دست رفتن ندارد که این مساله کارمان را سخت می‌کند. قطعا این مساله باعث می‌شود آنها حداقل دنبال کسب یک پیروزی در بازی آخر خود در جام جهانی بوده تا به نوعی آبروی خود را حفظ کنند.

یکبار مربی حریف بوسنی بودم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اضافه کرد: موقعی که کشور بوسنی و هرزگوین به استقلال رسید و به عضویت فیفا در آمد، نخستین بازی رسمی آنها با ستارگان فیفا برگزار شد، من سرمربی ستارگان فیفا بودم و کاملا آن بازی را یادم هست، پس می‌دانم کارمان برابر این تیم سخت است.

باید ببریم تا شانس صعود داشته باشیم

وی همچنین در مورد شانس ایران برای صعود به مرحله بعدی مسابقات هم خاطرنشان کرد: برای کسب پیروزی مقابل بوسنی بازی می‌کنیم و باید آن مسابقه را با برتری به پایان برسانیم تا بتوانیم شانس صعود به مرحله بعدی جام را داشته باشیم.

خدا را شکر بازیکن مصدومی نداریم

کی‌روش در مورد آخرین وضعیت تیم ملی تاکید کرد: خوشبختانه مطلبی که می‌توانم بگویم، بعد از دو بازی بسیار سخت تیم ملی، با توجه به برنامه‌های آماده‌سازی خوبی که داشتیم، خدا را شکر بازیکن مصدومی نداشته و شرایط تیم بسیار خوب است.

بازیکنان به خاطر باخت به آرژانتین عصبی هستند

وی اضافه کرد: مطمئنا از نظر روحی بعد از باخت مقابل آرژانتین، بازیکنان کمی عصبی هستند و ریکاوری روحی آنها مطئنا سخت‌تر است. از بعد روحی - روانی، مطمئنا نمی‌توانیم نتیجه را عوض کنیم. بازی با آرژانتین تمام شده و نتیجه آن مربوط به گذشته است. کاری که باید انجام دهیم، این است که از اتفاقات گذشته رضایت نداریم و باید برای آینده بازی‌ها بهتری را انجام داده و بهترین بازی و عملکرد ممکن را ارائه کنیم.

هنوز اتفاقی برای جشن گرفتن نیفتاده

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خاطرنشان کرد: نمی‌خواهم بازیکنان من حس رضایت و پاداش درونی را داشته باشند زیرا هنوز اتفاقی برای جشن گرفتن نیفتاده است و دقیقا توقع داریم آنها با قدرت بیشتری در بازی‌های آینده به میدان رفته، با تشنگی فراوان و با شور و اشتیاق زیاد به فکر موفقیت باشند.

باید برابر بوسنی با میل و اشتیاق بیشتر برای موفقیت بازی کنیم
وی با بیان اینکه برای بالا بردن توقعات هیچ موقع تفکرش نگاه به بازی‌های قبلی نبوده است، یادآور شد: باید در بازی با بوسنی، قوی‌تر از قبل و با میل و اشتیاق بیشتر برای رسیدن به موفقیت به میدان برویم و با همین طرز تفکر به سوی کسب پیروزی پیش برویم.

یک خبر بد و یک خبر خوش به بازیکنان دادم

کی‌روش با بیان اینکه در نشست امروز صبحش با بازیکنان به دو نکته مهم اشاره کرده، افزود: من به آنها گفتم دو خبر، یکی بد و یکی خوب برای‌تان دارم که آنها گفتند ابتدا خبر بد را بگویم. به آنها گفتم خبر بد این است اگر فکر می‌کردید بازی با نیجریه و آرژانتین سخت است، بازی با بوسنی سخت‌تر است زیرا آنها برای رسیدن به پیروزی به میدان می‌آیند.

احتمال صعود به مرحله بعد با پیروزی برابر بوسنی

وی با بیان اینکه خبر خوب است است که احتمال زیادی وجود دارد در صورت پیروزی مقابل بوسنی به دور بعد صعود کنیم و ادامه داد: در حال حاضر چند تیم هستند که سرنوشت آنها به بازی سومشان در مرحله گروهی بستگی دارد. هر چند که تعداد این تیم‌ها زیاد نیست. این موضوع به ما امید و انگیزه خواهد داد.

نباید غرور داشته باشیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران همچنین تصریح کرد: اگر می‌خواهید از من بپرسید برای برتری مقابل بوسنی آیا چالش بزرگی پیش رو دارید؟ باید بگویم که این موضوع درست است و همین موضوع به ما انگیزه می‌دهد که موفق شویم. یک مطلب را هیچ وقت نباید فراموش کنیم که برای برتری مقابل بوسنی نباید غرور داشته باشیم. همچنین در ذهن خود باید افتادگی داشته باشیم و سخت به کار خود ادامه دهیم.

درخواست برای ماندن از سوی رئیس جمهور و مردم افتخار بزرگی است

وی در مورد درخواست مردم و حتی رئیس جمهور برای ادامه همکاری با تیم ملی ایران تاکید کرد: در درجه اول باید بگویم این حس بسیار خوبی است که بالاترین مقام یک کشور، یعنی رئیس جمهور آن و همینطور بقیه مردم ایران درخواست دارند که من بمانم که این افتخار بزرگی بوده و از این موضوع بسیار خوشنود هستم.

هدف‌مان بالا بردن بیشتر پرستیژ ایران و ایرانی

کی‌روش صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: آرزوی من از 10 ماه گذشته که تیم ملی به جام جهانی صعود کرد، این بود که در جام جهانی حضور بسیار خوبی داشته باشیم و در رقابت با سایر حریفان، باعث افتخار و بالا بردن بیشتر پرستیژ ایران و ایرانی باشیم. درحال حاضر هم ما یک بازی پیش رو داریم و تمرکز کامل من و بازیکنان تیم ایران روی موفقیت در این بازی است تا افتخار و غرور ایران و ایرانی را در جام جهانی بالا و بالاتر ببریم.

می‌خواستم بمانم اما فکر نمی‌کردم با من بازی شود

وی با بیان اینکه صلاح نیست در این شرایط بیشتر در خصوص جزئیات این مساله صحبت کند، افزود: واقعیت این است که در 10 - 11 ماه گذشته من همه جوره خواسته درونی خود را برای تمدید قرارداد با تیم ملی ایران مطرح کردم و گفتنم باعث افتخار و شادی‌ام است که در تیم ملی بمانم، به همین خاطر، صحبت‌ها و مذاکرات حرفه‌ای خود را با سایر کشورها و تیم‌ها قطع کردم. اما فکر نمی‌کردم با من بازی شده و باعث شرمندگی‌ام شوند.

به ایران برگردم، نام فرد و افراد مسئول را اعلام می‌کنم
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بار دیگر تاکید کرد که تمرکز کامل خود را به بازی دو روز آینده برابر بوسنی معطوف کرده و یادآور شد: وقتی به ایران یعنی خانه خودم باز گردم، بیشتر در خصوص این مسائل توضیح می‌دهم و نام افراد و فردی که مسئول روی دادن این اتفاق و کشیدن شدن کار تا به اینجا بودند، را اعلام می‌کنم.

خواهم گفت در این مدت چه اتفاقی افتاده
وی ادامه داد: در حال حاضر همه اعضای کادرفنی و بازیکنان متحد بوده و به بازی روز چهارشنبه فکر می‌کنند. ما می‌خواهیم با اتحاد و همدلی موفقیت‌مان در برزیل را کامل کنیم و وقتی به تهران برسیم، برای خداحافظی خودم فرصت خواهم داشت و احساسات خودم را دقیقا خواهم گفت و اینکه در این مدت چه اتفاقاتی رخ داده است.

اگر داور صربستانی به کشورش نرود، فیفا اشتباه بزرگی کرده

کی‌روش در بخش دیگری از این گفتگو در مورد عملکرد داور دیدار ایران با آرژانتین گفت: اگر فیفا چمدان این داور صربستانی را نبسته و آن را به کشورش نفرستد، واقعا اشتباه بزرگی انجام داده است. شاید ما کاری کنیم که جریمه شویم اما فیفا هم مسئول قضاوت داوران است و می‌بایست با این داور برخورد کند.

داور باید پاسخگوی هواداران ایرانی باشد

وی تصریح کرد: من فقط باید بدانم چگونه داور آن پنالتی را با چشمان دید و آن را نگرفت؟ وی باید به هواداران تیم ملی ایران پاسخگو باشد.

نتیجه بازی با آرژانتین عوض نمی‌شود

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پایان گفت: این موضوع ندیدن صحنه نیست زیرا داور در سه متری صحنه حضور داشت، پس واقعا درک این مطلب دشوار است. دیگر این اتفاق افتاده و نتیجه بازی با آرژانتین عوض نمی‌شود. باز هم تکرار می‌کنم باید با این تصمیم به زندگی خود ادامه دهیم.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین‌ها و بدترین‌های جام‌جهانی 2014 +آمار و ارقام

بهترین‌ها و بدترین‌های جام‌جهانی 2014 +آمار و ارقام

جام جهانی 2014 برزیل با پایان دور دوم مرحله گروهی و با انجام 32 بازی به نیمه راه خود رسیده و چهره برخی از تیمهای صعود کننده و حذف شده از جام بیستم نمایان شده است.

تاکنون صعود تیم‌های ملی هلند و شیلی از گروه دوم، کلمبیا از گروه سوم، کاستاریکا از گروه چهارم، آرژانتین از گروه ششم و بلژیک از گروه هشتم قطعی شد و جالب اینکه تیم ملی فرانسه که موفق شد 2 پیروزی مقتدرانه را 2 بازی خود به ثبت برساند، هنوز صعودش به دور یک هشتم نهایی قطعی نشده است.

در پایان این مرحله همچنین تیم‌های ملی کامرون از گروه اول، استرالیا و اسپانیا از گروه دوم، انگلیس از گروه چهارم، بوسنی از گروه ششم با جام جهانی خداحافظی کردند و باز هم جالب اینکه هندوراس تنها تیم بدون امتیازی است که همچنان شانس صعود به مرحله بعد را حداقل روی کاغذ دارد.

در زیر برخی از آمار ثبت شده برای تیمها و بازیکنان تا این مرحله را با هم مرور می کنیم:

تیمها

** تا کنون 91 گل از خط دروازه ها عبور کرده و میانگین 2.84 گل برای هر بازی به ثبت رسیده است.

**در میان 32 تیم حاضر سه تیم ایران، یونان و کامرون موفق به گلزنی نشده اند و در مقابل تنها دو تیم نیجریه و مکزیک گلی دریافت نکرده اند.

**تیم ملی هلند با 8 گل زده بهترین خط حمله را در اختیار دارد و پس از این تیم فرانسه و آلمان با 7 و 6 گل در رده های بعدی قرار دارند.

** نیجریه و مکزیک بدون گل خورده صاحب بهترین خط دفاعی هستند و پس از آنها، تیمهای ایران، برزیل، کاستاریکا، بلژیک، آرژانتین، کلمبیا و شیلی با یک گل خورده به طور مشترک دوم هستند.

** اسپانیا قهرمان دوره قبل در حالی با 7 گل خورده بدترین خط دفاعی را به خود اختصاص داده است که در جام جهانی 2010 تنها یک گل دریافت کرد و قهرمان شد! بعد از اسپانیا هم سوئیس، پرتغال و استرالیا قرار دارند.

**فرانسه با 2 ضربه پنالتی بیشترین سهم را در این بخش داشته و نیز در بخش گل به خودی هم برزیل، هندوراس و بوسنی سه تیمی هستند که هر کدام یک بار دروازه خودی را به اشتباه بازشده دیده اند.

** خشن ترین تیم جام: اروگوئه با 4 کارت زرد و 1 کارت قرمز / کامرون و پرتغال در مکان های بعدی قرار دارند.

بازیکنان

** 6 بازیکن برتر تورنمنت تا این مرحله: 1- توماس مولر (آلمان - امتیاز 9.75) / 2- مهرداد پولادی (ایران - امتیاز 9.7) / 3- کامرون (آمریکا - امتیاز 9.64) /4- داوید لوئیز (برزیل - امتیاز 9.6) / 5- جاگلیکا (انگلیس - امتیاز 9.56) / 6- فان پرسی (هلند - امتیاز 9.52)

** مهرداد پولادی در صدر برترین مدافعان جام بیستم قرار دارد

**در صدر برترین گلزنان کریم بنزما با زدن 3 گل و 2 پاس گل قرار دارد و پس از وی توماس مولر با 3 گل زده و یک پاس گل قرار دارد. فن پرسی، روبن و انر والنسیا هم با 3 گل زده و البته بدون پاس گل در رده سوم قرار دارند.

** مارسلو دیاز از شیلی با 25.3 کیلومتر بیشترین دوندگی را در میان بازیکنان در اختیار دارد و پس از او مایکل برادلی از امریکا و ویکتور فایژولین از روسیه به ترتیب با 24.9 کیلومتر و 23.9 کیلومتر قرار دارند. اندرانیک تیموریان از ایران هم با 21.9 کیلومتر در رده بیست و ششم قرار دارد.

** سریع ترین بازیکن مسابقات سرجیو آئوریر از ساحل عاج است که با 19.3 کیلومتر دوندگی و میانگین 33.5 کیلومتر بر ساعت بالاتر از پریرا از اروگوئه و دی ماریا از آرژانتین قرار دارد.

**از لحاظ شوتزنی کریم بنزما باز هم صدرنشین است و با 15 شوت (11 در چارچوب و 4 خارج از چارچوب) بالاتر از کریستیانو رونالدو با 14 شوت (7 در چارچوب و 7 خارج از چارچوب) و ژردان شقیری با 10 شوت (7 در چارچوب و 3 خارج از چارچوب) ایستاده است.

** در بخش پاس صحیح: دانیله دِروسی از ایتالیا با 215 پاس و 94 درصد دقت (202 پاس صحیح) در صدر ایستاده و پس از او خاویر ماسکرانو با 214 پاس و 93 درصد و آندره پیرلو با 213 پاس و 92 درصد در رده های بعدی قرار دارند.

بازی‌ها

** پرگل ترین بازی جام دیدار فرانسه - سوئیس با 7 گل (نتیجه:5-2 به سود فرانسه) بوده و 3 بازی نیز تاکنون بدون گل به پایان رسیده است.

** هجومی ترین بازی جام را دیدار آرژانتین - ایران با 107 حمله به سوی دروازه ها به خود اختصاص داده است. دیدار نیجریه - بوسنی و ایتالیا - انگلیس در رده های بعدی قرار دارند.

** بیشترین موقعیت خلق شده در یک بازی: فرانسه 5-2 سوئیس (39 موقعیت گل / 24 موقعیت در چهارچوب - 15 موقعیت خارج از چهارچوب) - میانگین تورنومنت : 26.1 موقعیت

** خشن ترین بازی: فرانسه 3-0 هندوراس (6 کارت زرد و 1 کارت قرمز ) میانگین تورنومنت : 2.8 کارت

** برترین بازی از نظر پاس‌های صحیح: انگلیس 1-2 ایتالیا (1223 پاس - 340 پاس کوتاه - 752 پاس متوسط - 131 پاس بلند ) میانگین تورنومنت : 1006 پاس

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقاً من هم آرزو میکنم صعود کنیم
ولی ... (ایشالا از او چیزی که می ترسم سر تیم ملیمون نیاد)

.......
راستی الان داشتم اخبار ورزشی شبکه خبر و گوش میداد داشت گزارش کی روش رو نشون میداد ... میگفت زمانی که برای خداحافظی برمبگردم به خانه همه چیز رو میگم (صالح - نمازی و... (کوتاه کردن دست ...ا )
به نظر من این فوتبال جای سردارها هست نه امثال کی روش (به قول کفاشیان نه مرب فرست کلاسی مثه کی روش)