[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دومین جایزه نیمار در جام بیستم

دومین جایزه نیمار در جام بیستم

دیدار تیم‌های ملی برزیل و کامرون که آخرین دیدار دو تیم در گروه A مسابقات جام جهانی 2014 بود با نتیجه 4 بر یک به سود برزیل به پایان رسید.

نیمار، مهاجم تیم ملی برزیل یکی از بهترین‌های تیمش در این بازی بود. این مهاجم جوان در 71 دقیقه‌ای که در زمین حضور داشت، دو گل به ثمر رساند،‌ 42 پاس داد و چهار شوت روانه دروازه کامرون کرد تا همانند دیدار اول مقابل کرواسی به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شود.

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فیفا اعلام کرد ایران بهترین تیم دفاعی جام جهانی برزیل

تیم ملی فوتبال ایران تا به اینجای جام جهانی بهترین تیم دفاعی این تورنمنت بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فدراسیون جهانی فوتبال آمار و ارقامی در مورد مسابقات برگزار شده جام جهانی برزیل منتشر كرده كه طبق آن، تیم ملی فوتبال ایران بهترین عملكرد دفاعی را در میان تمامی 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها داشته است.

جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 529x450 پیکسل اینجا کلیک کنید.

طبق این جدول كه توسط فدراسیون جهانی فوتبال منتشر شده، ایران در جریان دو مسابقه برگزار شده توانسته 8 بار دروازه خود را نجات دهد. همچنین بازیكنان ایران 83 درصد دفع موفق داشته‌اند كه آمار خوبی میان تیم‌های حاضر است.

بازیكنان تیم ملی فوتبال ایران از میان 57 حمله‌ای كه به سمت دورازه شده، 47 مرتبه حملات حریف را دفع كرده‌اند كه این آمار خوبی است.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو میکنم ببریم ، بخصوص بعد از بازی با آرژانتین که خیلی توقعات بالا رفته ، بوسنی هم میاد برای حفظ آبرو و بدون استرس بازی میکنن
البته اونجور که کیروش گفته باز هم از همون سیستم دفاع و ضد حمله استفاده میکنه ، اما فکر کنم بازیکنایی مثل جهانبخش یا حتی کریم انصاری فر بتونن در کنار دژاگه و قوچان نژاد بیشتر کمکمون کنن برای گلزنی
ایشالله اتفاقاتی بیافته که بتونیم صعود کنیم ، بوسنی رو هم خیلی بزرگ نکنیم و بخاطر بازی خوب قبلیمون دست کم هم نگیریم

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه این موقع بخوام چی بگم؟! خودمو بگم توو رینگ مبارزه با حریف ارمنستانی دراوفتادم که حتی توو راند اول ناک داون کردم و آخرش داورا حریفمو برد نشون دادن! اخه این ایران و آرژانتین چی؟! لامصب داور پنالتی،الکی کارت زدن دادن! الکی و الکی... اخه وجدان ندارن ؟! این کشور ایرانی که با این فرهنگ و تمدن باور نکردنی بهش ظلم کرد! مگه ارژانتین چی داره؟! مگه ارژانتین چه ..........؟! چیه؟! حتما بخاطر مارادونا که کاشف هیرویئن و مافیاس واسه همین از کشورش خوشش اومده... مــــــــــــرگ بر داور... ... واقعا متاسفم

(تا اینجای حرفات کاملاً کاملاً قبول دارم ولی چرا .. بر مسی؟ این آقا تو 20 دقیقه اول تصمیم به گلزنی داشت و دقت هم کرده باشی تو نیمه اول تنها 1 باز تونست بیاد تو محوطه جریمه و برا همین تصمیم گرفت بره عقب تر بازی کنه و در پایان بازی+1 تونست رو تکنیک فردی خودش یه گل بزنِ)

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستاره بوسني مصدوم شد

ستاره بوسني مصدوم شد

تمرين‌هاي تيم ملي‌ بوسني براي بازي با ايران امروز برگزار شد اما مهم‌ترين خبر مصدوميت ميرعالم پيانيچ بازيکن تيم رم ايتاليا بود. اين بازيکن در تمرين‌هاي امروز تيمش به شدت مصدوم شد و يخ‌درماني کرد. مصدوميت پيانيچ طبق گفته رسانه‌هاي برزيلي شديد بوده و اين بازيکن ممکن است به ديدار با ايران نرسد.

یه وقت فکر نکنین خوشحال شدما!!!!!:whistle:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کي‌روش گزينه سرمربيگري تيم ملي نيجريه

کي‌روش گزينه سرمربيگري تيم ملي نيجريه

به دنبال 2 نمايش قابل قبول تيم ملي ايران در مرحله گروهي جام جهاني 2014 که يکي از آنها برابر تيم ملي نيجريه بود، گروهي از رسانه‌هاي نيجريه‌اي ادعا کرده‌اند که سران فوتبال اين کشور کارلوس کي‌روش را در صدر فهرست گزينه‌هاي مورد نظر خود براي هدايت تيم ملي کشورشان قرار داده‌اند.
در اين ميان يک سايت خبري ورزشي معروف در نيجريه در اين خصوص نوشته است: اگر کِشي و فدراسيون فوتبال نيجريه با يکديگر براي تمديد قرارداد في‌مابين به توافق نرسند، کارلوس کي‌روش، سرمربي حال حاضر تيم ملي ايران هدايت عقاب‌ها را بر عهده خواهد گرفت. در اين بين گفته مي‌شود استفان کشي پيش قراردادي به مدت 2 سال با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي براي هدايت تيم ملي اين کشور منعقد کرده است.
اين سايت علاوه بر معرفي کي‌روش به عنوان گزينه‌اي محتمل براي جانشيني کِشي، ادعا کرده که سران فوتبال ساحل عاج نيز کي‌روش را زير نظر گرفته‌اند و قصد دارند مذاکرات با مربي پيشين منچستريونايتد پس از ماموريتش در جام جهاني 2014 را آغاز کنند.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میانگین قامت :

تیمدروازه بانهامدافعینهافبک هامهاجمانمیانگین تیمی
آرژانتین191185176.4174.6181.7
نیجریه187186181.3176.8182.8
بوسنی192184181.5186186.1
ایران191182.5182.3182.3184.5

ایشال ما هم رو زیمن هم ضربات سر بتونیم مهاجمین رو بگیریم.

راههای مقابله با بوسنی:
یکی از این بازیکنان بلند قامت ادین ژکوی معروف است که برای تیم منچستر سیتی انگلستان بازی می‌کند، او که با 193 سانتیمتری قد یکی از بلند قامت ترین مهاجمان جام جهانی 2014 به شمار می‌آید، در فصل جاری لیگ برتر انگلستان در 30 مسابقه 16 گل را به ثمر رساند، که اغلب این گل‌ها با ضربات سر به ثمر رسید. اما بوسنی دارای یک مهاجم سرزن دیگر به نام وداد ایبسویچ نیز هست، او که برای باشگاه اشتوتگارت آلمان بازی می‌کند، در 26 مسابقه بوندس لیگا 10 گل را به ثمر رسانده است، این بازیکن نیز مانند ادین ژکو از قد نسبتاً بلندی بهره می‌برد، به طوری که این مهاجم 189 سانتیمتری هم این توانایی را دارد که بالاتر از هر مدافعی سرزنی کند، خلاصه اینکه ملی پوشان تیم ملی کشورمان برای دریافت نکردن گل در مقابل بوسنی ناگزیرند تا به هر نحوی که شده مانع سرزنی این دو بازیکن شوند، در حال حاضر تیم ملی کشورمان برای مقابله با این موضوع دو راه حل را پیش رو دارد،
راه اول این است که مدافعان ما بالاتر از مهاجمان بوسنی سرزنی کنند که این امر بعید به نظر می‌رسد، چرا که هیچ کدام ازمدافعان ما از نظر میانگین قدی و طول پرش به پای به ادین ژکو 193 سانتیمتری نمی‌رسند، اکنون در لیست دعوتی‌ها کارلوس کیروش امیر حسین صادقی با 188 سانتیمتر قد، بلندترین عنصر دفاعی تیم ملی ایران به شمار می‌روند، دو بازیکن دیگر خط دفاع تیم ملی ایران یعنی پژمان منتظری و جلال حسینی هم به ترتیب 186 و 184 سانتیمتر قد دارند. پس با این حال مدافعان ایران برای اینکه مانع سرزنی بوسنیایی‌ها شوند باید راه دوم را انتخاب کنند یعنی راه نفوذ این تیم را از کناره‌ها ببندند ومانع سانتر کردن هافبک‌ها بوسنی شوند. نکته دیگری که در خصوص تیم ملی بوسنی هرزه گوین وجود دارد، به تکنیک بالای پیانیچ مربوط می‌شود، اگر مدافعان ما به اشتباه روی این بازیکن مرتکب خطا شود ممکن است زمینه انجام سانتر را برای هافبک‌های بوسنی فراهم کنند.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسپری عجیب داوران جام‌جهانی چیست؟

اسپری عجیب داوران جام‌جهانی چیست؟

اسپری مورد استفاده داوران در جام جهانی برای بسیاری از تماشاگران جدید و جالب بود.داوران که همیشه درگیر مرتب کردن بازیکنان مدافع در زمان زدن ضربه آزاد بودند، امسال به راحتی با اسپری خطی جلوی بازیکنان می کشند که حریم آنها را مشخص می کند.

عده ای حدس می زدند که مواد داخل این اسپری همان کرم اصلاح صورت است! اما اسپری محوشونده از موادی مخصوص که به صورت گاز فشرده در آمده، تشکیل شده است که برای مدتی قابل رؤیت باقی مانده و مدافعان به خط شده را مرتب نگه می دارد.

اسپری کف دار که بعد از یک دقیقه محو می شود برای چندین سال در لیگ فوتبال آمریکا استفاده می شده است اما این اولین بار است که در جام جهانی مورد استفاده قرار می گیرد.اسپری محو شونده ترکیبی از بوتان، ایزو بوتان، گاز پروپان و چند ماده شیمیایی دیگر است که وقتی از داخل قوطی خارج می شوند، گسترش پیدا کرده و حالتی کف مانند به خود می گیرند

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حواله پاداش بازیکنان تیم ملی داده شد

حواله پاداش بازیکنان تیم ملی داده شد

شب گذشته فدراسیون فوتبال حواله چهار بازی دوستانه تیم ملی پیش از حضور در جام جهانی را به بازیکنان داد.

بازیکنان تیم ملی برای سه بازی دوستانه برابر بلاروس، آنگولا و مونته‌نگرو نفری ۴۵۰۰ دلار و برای بازی برابر ترینیداد و توباگو نفری ۳۰۰۰ دلار پاداش گرفتند.

ملی پوشان قرار است برای بازی درخشان خود برابر نیجریه و آرژانتین به ترتیب ۳ و ۱۰ هزار دلار پاداش بگیرند که البته این پاداش‌ها نقدی نخواهد بود و به صورت حواله به بازیکنان داده خواهد شد.

urbanism.z

عضو جدید
امیدوارم که برنده بازی باشیم... با اون بازی خوبی که بچه ها با آرژانتین داشتن، توقع ما بالا رفته

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزئیات قرعه‌کشی بین ایران و نیجریه

جزئیات قرعه‌کشی بین ایران و نیجریه

تیم ملی ایران چهارشنبه در حالی باید در برابر بوسنی هرزگوین قرار گیرد که در صورت کسب پیروزی یک بر صفر و شکست یک بر صفر نیجریه در بازی همزمان برابر آرژانتین سرنوشت تیم دوم صعود کننده از این گروه با پرتاب سکه مشخص خواهد شد.

البته این اولین بار نیست که قرار است پرتاب سکه سرنوشت یک تیم را در جام جهانی مشخص کند. در جام جهانی 90 نیز در گروه F بین هلند و ایرلند سکه پرتاب شد که ایرلند موفق شد در سکه برنده شود و به عنوان تیم دوم صعود کند البته هلند به عنوان بهترین تیم سوم توانست به دور دوم جام جهانی راه یابد.

ورزشگاه ماراکانا

دلیا فیشر سخنگوی فیفا درباره نحوه پرتاب سکه بین دو تیم ایران و نیجریه گفت: پرتاب سکه در ورزشگاه ماراکانا صورت می‌گیرد و زمان آن 90 دقیقه پس از سوت پایان مسابقه خواهد بود.

امیدواریم کار به این جاها نکشه یه کله بریم بالا:cap:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به به
میبینم همه امیدوار شدن به تیم
باریکلا
این روحیه رو واسه بازی قبلی میخواستن

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بازی خوبو بایدم حمایت کرد
هنوزم واسه روحیه دادن دیر نیست;)

دیر نیست ولی بهتر بود بازی قبلی حمایت میشدن
تیممون جنگید با اینکه فک کنم 1% مردممون امید داشتن به بردشون

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیر نیست ولی بهتر بود بازی قبلی حمایت میشدن
تیممون جنگید با اینکه فک کنم 1% مردممون امید داشتن به بردشون

دیدیم که بدون روحیه هم ( به قول شما ) عالی بازی کردن و خودشونو به مردم ثابت کردن
ببین این دفعه با روحیه چی کار میکنن;)

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمایت‌ خبرنگار استرالیایی‌ از ایران‌

حمایت‌ خبرنگار استرالیایی‌ از ایران‌

" اسکات مک اینتایر" خبرنگار شبکه" SBS" استرالیا در بازی روز شنبه بین ایران و آرژانتین با شال تیم ملی ایران در مقابل دوربین رفت.

بزن کف قشنگرو:w17:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ما که از همون اول میگفتیم ایران صعود میکنه :dاما به احتمال زیاد بخوریم به فرانسه...

http://www.www.www.iran-eng.ir/poll.php?pollid=4081&do=showresults
من دیگه حرفی ندارم

دیدیم که بدون روحیه هم ( به قول شما ) عالی بازی کردن و خودشونو به مردم ثابت کردن
ببین این دفعه با روحیه چی کار میکنن;)

عالی بازی کردن ولی اگه روحیه داشتن قطعا برد با ما بود

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به امید خدا بوسنی رو 2 بر صفر میزنیم و صعود میکنیم
چون با بازی رویایی که ما از تیم ملی دیدیم آرژانتین شانس آورد که بازی نباخت
چون واقعا ایران سر تر بود
ولی مسی است دیگر چیکارش میشه کرد...
آرژانتین رتبه 5 جهان بود
بوسنی 21 جهان
پس اگه بازی مثل بازی با آرژانتین بازی کنن به احتمال خیلی زیاد میبرن اونم با اختلاف دو ، سه تا...

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماجرای مدل موی جدید رونالدو

ماجرای مدل موی جدید رونالدو

کریستیانو رونالدو زمانی که از مدل موی جدید خود پرده برداشت این سوال به ذهن خیلی ها خطور کرد که دلیل آن چه بوده است. یاهو در گزارشی که به تازگی منتشر کرده از علت این امر پرده برداشته که در حمایت از یک کودک اسپانیایی به نام "اریک اورتیز کروز" است.

در مطلبی که روی توییتر این بازیکن قرار گرفته، مشخص شده که طرح زیگزاگ مانندی که روی سر رونالدو نقش بسته اعلام همبستگی با این کودک است که به تازگی از ناحیه سر تحت عمل جراحی قرار گرفته است. مغز اریک دچار مشکل غشایی است تا آنجا که در روز ۳۰ بار مورد حمله قرار می‌گیرد.

بر پایه این گزارش، کریستیانو رونالدو که توپ طلای برترین بازیکن سال جهان را برنده شد، ۸۳ هزار دلار برای سلامتی این کودک هزینه کرده است.

افرادی که می‌خواهند تحت عمل جراحی مغز قرار گیرند، باید سر خود را بتراشند و به همین منظور رونالدو بدین شکل خواسته حمایت خود با اریک را اعلام کند.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/poll.php?pollid=4081&do=showresultsمن دیگه حرفی ندارمعالی بازی کردن ولی اگه روحیه داشتن قطعا برد با ما بود
بانو شکار میگیری:dخب کی فکرشو میکرد ایران اینطوری بازی کنه البته بنظرم آرژانتین تیم خوبی نیس و نه مسی بازیکن خوبهمین ارژانتین به برزیل بخوره باور کن پودر میشه.قبل از بازی هیچکی فکرشو نمیکرد اینطوری شه حتی خود فردوسی پور هم باورش نمیشد ... ولی تو پیش بینی باید واقع گرا بود دیگه :d

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ قاسم‌خانی به معترضان سفر به برزیل
بر اساس آنچه در سایت «پارسینه» آمده، قاسم‌خانی نوشت: «این ماجرای برزیل رفتن ما هم تبدیل به ماجرای با نمک و پیچیده‌ای شده ... تا دیروز فقط متهم بودیم که با پول بیت‌المال به این سفر رفتیم ولی ماجرا هر روز داره ابعاد وسیع‌تر و پیچیده‌تری پیدا میکنه. با این حال از اونجا که من سعی کردم همیشه به همه احترام بذارم، توضیحاتی رو در جهت روشن شدن لایه‌های مخوف و پنهان خدمت دوستان ارائه می‌کنم. باشد که باعث آرامش روح و روانشان گردد.

١. هزینه این سفر توسط آژانس تعطیلات رویایی به عنوان اسپانسر و همچنین تهیه‌کننده محترممون آقای هاشمی پرداخت شده و خرج روزانه سفر و خورد و خوراکمون رو هم از جیب خودمون می‌پردازیم. در نتیجه این پول هیچ ربطی به جیب شما دوستان و بیت‌المال نداره. حالا اینکه چرا هزینه یکی دو میلیاردی این سفر تا این حد شما رو دلواپس کرده نمیدونم. کاش این دلواپسی رو برای اون چند صد هزار میلیارد هم داشتید.

٢. من نماینده ایران در برزیل نیستم و هیچ مسئولیت سنگینی هم روی دوش خودم حس نمی‌کنم. من نماینده خودم هستم و به عنوان یه عشق فوتبال و عشق سفر اومدم که از دیدن فوتبال و یه کشور جدید لذت ببرم. در نتیجه توقع خاصی از من نداشته باشید. همونطور که وقتی شما به سفر میرید من هیچ توقعی از شما ندارم.

3. بله، ما داره بهمون اینجا خیلی خوش میگذره. کار بدیه؟ باید خجالت بکشیم الان؟ خوش گذروندن تا جایی که من یادم میاد جرم نیست. از اینکه خوش گذروندن ما باعث ناراحتی شدید بعضی از دوستان شده متاسفم ولی این بیشترین کاریه که از دستم بر میاد. در عوض قول میدم اگه شما هم رفتید سفر و مهمونی و بهتون خوش گذشت، منم دردم نیاد. با این وجود اگه کماکان ناراحت هستید پیشنهاد میکنم برید دم فرودگاه امام تحصن کنید و یه کاری کنید همه اون چند میلیونی که هر سال به قصد خوش گذروندن به سفر میرن کوفتشون بشه چون منصفانه نیست که خوش گذروندن فقط برای ما حروم باشه ...

٤. بله، من مرتکب عمل شنیع شلوارک پوشیدن شدم. اصولا هر بار که به سفر خارج میرم و خصوصا در مناطق گرم مثل اینجا شلوارک میپوشم. جسارتا توی خونه هم همین کار رو میکنم. شاید باورتون نشه ولی توی استخر و دریا هم مایو میپوشم. با شرمندگی توی حموم حتی اون رو هم نمیپوشم ... به هر حال نمیدونستم این موضوع تا این حد ارزش خبری داره که روزنامه هفت صبح که تنها روزنامه‌ای بود که تا الان میخریدم به عنوان تیتر یک عکسش رو روی جلد کار کنه. از همینجا اعلام میکنم که من عکس با شلوارک‌های دیگه و در مکان‌های دیگه هم دارم که آماده هستم هر وقت دوستان خبر مهم‌تری نداشتن و احتیاج به تیتر یک با ارزش داشتن در اختیارشون بذارم تا مردم استفاده کنن. خلاصه که اعتراف میکنم به عنوان یه شلوارک‌پوش اومدم اینجا تا یه عده شورت‌پوش رو تشویق کنم و براشون آرزوی موفقیت بکنم.

٥. از اونجا که من در این سفر خودم رو نماینده ملت ایران نمیدونم، در این یادداشت هم نماینده همسفران دیگه‌ام نیستم و ممکنه خیلی از این دوستان نظرشون کاملا بر خلاف من باشه پس اگه دلتون میخواد به این مطلب هم فحش بدید فقط به من فحش بدید چون در این مورد هم نماینده خودم هستم.

٦. در آخر از اینکه با خوش‌گذرونی خودم موجب درد جانکاه و تشویش خاطر و جراحت اعضای برخی از هموطنانم شدم عمیقا عذرخواهی میکنم ولی مجبورم مطلب رو همینجا خاتمه بدم چون بچه‌ها دم در هتل منتظرن که بریم یه دوری بزنیم و من باید بگردم ببینم شلوارکم رو کجا گذاشتم.

دمش گرم
واقعا چرا مردم ما اینقده عقدده این؟

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمش گرم
واقعا ایول داره...........
حالا ما مسلمون ها میریم چیز هایی بدشون رو یاد میگیریم
مثلا بی حجابی
خوراک
فرهنگ
و