[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما بايد بوسني را حتما ببريم و آرژانتين نيجريه را ببره اونم با اختلاف بيشتر از دو گل يا تيم ملي با اختلاف پيش از دو گل بوسني را ببره به نظرم دو از دسترس نيست اگه آرژانتيني ها نامردي نكننن البته .

به احتمال زياد هم ريسك نمي كنن چون اگه ببازين اونوخت مي خورن به فرانسه اي كه نشون داده تيم بسيار قدرت من است .
آره دقیقاً آرژانتین برای اینکه دوم نشه با ترکیب اصلیش میاد بازی میکنه
اگر تو این گروه دوم بشه اول با فرانسه بازی میکنه بعد میره با برنده روسیه - آلمان بازی میکنه ولی اگه اول بشه احتمالاً با سویس بازی میکنه بعد میره با برنده آمریکا - بلژیک بازی میکنه که به نظر راحت تر میاد

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
جو ما رو گرفته!!!
حتما بازی بعد رو با اختلاف 3-4 گل میبازیم
من خودمونو خوب میشناسم

نه اتفاقا كاملا برعكس تيم ملي اونقدر روحيه داره كه دو برابر بازي با آرژانتين تلاش ميكنيم كه بازي را بااختلاف بيشتر از 1 گل ببريم .
من فكر ميكنم عين صعودمون به جام جهانني ميشه دلم كاملا روشنه

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اتفاقا كاملا برعكس تيم ملي اونقدر روحيه داره كه دو برابر بازي با آرژانتين تلاش ميكنيم كه بازي را بااختلاف بيشتر از 1 گل ببريم .

ایشالااا
خدا از دهنت بشنوهه
من از دیشب یه حس خاصی دارم
احساس میکنم این باخت باید اتفاق میفتاد
ایرانیا آدمای هُلی ای هستن
باید یه سری محرک ها وجود داشته باشه که خودشونو گم نکنن
منم دلم روشنه

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما....!

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا یه توضیحی ازین ترکیب مرکیبا بدین
من هرچی سعی میکنم فوتبالی باشم نمیشه:دی
نمیفهمم اینارو:/

ببين چند حالت وجود داره :

1 ) برد ايران با اختلاف بيشتر از 1 گل برابر بوسني و باخت نيجريه با هر نتيجه اي منجر ميشه به صعود ما

2) برد ايران در برابر نيجريه با هر نتيجه ي و باخت نيجريه با اختلاف بيشتر از يك گل كه اينم منجرب به صعود ما ميشه

كه به نظر من نبايد به اميد آرژانتين باشم و گزينه ي اول بهتره

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا یه توضیحی ازین ترکیب مرکیبا بدین
من هرچی سعی میکنم فوتبالی باشم نمیشه:دی
نمیفهمم اینارو:/

دوست عزیز با همین ترکیبی که دیروز اومدن تو زمین (که تو دل خودش قابلیت تبدیل رو داره) میان تو زمین (تو این ترکیب مهاجما بهتر تغذیه میشن) (تازه مورد تایید مسی و دی ماریا هم هست)
به قول خودشون 4 شگفت انگیزو حتماً میزارن تو زمین (مس - هی گو آین - دی ماریا - آگوارو)

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالااا
خدا از دهنت بشنوهه
من از دیشب یه حس خاصی دارم
احساس میکنم این باخت باید اتفاق میفتاد
ایرانیا آدمای هُلی ای هستن
باید یه سری محرک ها وجود داشته باشه که خودشونو گم نکنن
منم دلم روشنه

منم دلم روشنه كه عين مقدماتي جام جهاني كه صعود كرديم به اون شكل دوباره همون طور صعود مي كنيم . ديشب هم نيجريه بازم با داوري بوسني را برد گل سالم بوسني را داور مردود اعلام كرد و گل نيجريه هم مشكوك به خطا بود .

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين چند حالت وجود داره :

1 ) برد ايران با اختلاف بيشتر از 1 گل برابر بوسني و باخت نيجريه با هر نتيجه اي منجر ميشه به صعود ما

2) برد ايران در برابر نيجريه با هر نتيجه ي و باخت نيجريه با اختلاف بيشتر از يك گل كه اينم منجرب به صعود ما ميشه

كه به نظر من نبايد به اميد آرژانتين باشم و گزينه ي اول بهتره

اهان
که اینطور
ممنون واسه صبرو حوصله شما دوست عزیز
کاملا فهمیدم
ایول
مرسی:دی

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

روحیه دارِ ... ولی به نظر من ریکاوری بازیکنا برای کی روش خیلی سختِ
ایشالا که بتونه از نظر فیزیکی و روحی تیمو جمع کنه

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز با همین ترکیبی که دیروز اومدن تو زمین (که تو دل خودش قابلیت تبدیل رو داره) میان تو زمین (تو این ترکیب مهاجما بهتر تغذیه میشن) (تازه مورد تایید مسی و دی ماریا هم هست)
به قول خودشون 4 شگفت انگیزو حتماً میزارن تو زمین (مس - هی گو آین - دی ماریا - آگوارو)

اهان;)
خوب اینم فهمیدم
ایول
مرسییییی:دی

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دلم روشنه كه عين مقدماتي جام جهاني كه صعود كرديم به اون شكل دوباره همون طور صعود مي كنيم . ديشب هم نيجريه بازم با داوري بوسني را برد گل سالم بوسني را داور مردود اعلام كرد و گل نيجريه هم مشكوك به خطا بود .
اره:/
انشالا

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
روحیه دارِ ... ولی به نظر من ریکاوری بازیکنا برای کی روش خیلی سختِ
ایشالا که بتونه از نظر فیزیکی و روحی تیمو جمع کنه

من مطمئن هستم كه بچه ها خودشونو جمعه و جور كردن اونا واسه پيروزي كاملا اماده ميشن .

اما به نظرم مهم تر اينه كه قرارداد كي روش تمديد بشه واقعا فوتبالمون داره پيشرفت مي كنه اگه دقرداد كي روش تمديد نشه و يه مربي ايراني دوباره بيان قطعا دوباره نزول ميكنيم . اگه قرار داد كي روش تمديد بشه قطعا جام جهاني اينده خيلي خيلي قوي تر و با تاكتيك تر ظاهر ميشيم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول این افغانیا تشویش نکنید ما صَعود مِیکینیم:d

آثار شنیدن فیلمای ترجمه افعانی ....مامانم با یَک ذوقی میشینه میبینه:/

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول این افغانیا تشویش نکنید ما صَعود مِیکینیم:d

آثار شنیدن فیلمای ترجمه افعانی ....مامانم با یَک ذوقی میشینه میبینه:/

:D . من تا حالا فيلم افغاني نديدم اما افغاني زياد ديدم تو اصفهان زياد هستن :D

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مطمئن هستم كه بچه ها خودشونو جمعه و جور كردن اونا واسه پيروزي كاملا اماده ميشن .

اما به نظرم مهم تر اينه كه قرارداد كي روش تمديد بشه واقعا فوتبالمون داره پيشرفت مي كنه اگه دقرداد كي روش تمديد نشه و يه مربي ايراني دوباره بيان قطعا دوباره نزول ميكنيم . اگه قرار داد كي روش تمديد بشه قطعا جام جهاني اينده خيلي خيلي قوي تر و با تاكتيك تر ظاهر ميشيم

ایشالا بتونن ریکاوری کنن
تا وقتی که ما مربی هایی مثه درخشان داریم به نظرت به کی روش نیاز داریم؟؟؟؟؟
چن صفح برو عقب ... ... های کارشناسو می بینی

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D . من تا حالا فيلم افغاني نديدم اما افغاني زياد ديدم تو اصفهان زياد هستن :D
خخخ
من تازه بازی رو تو نور تی وی دیدم
لامثب گزارشگرش یه تیکه ها به ایران مینداخ:دی
همش میگف ایران خَیلی کار کردَه تا الان دروازه ره بسته نگا داشته

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا بتونن ریکاوری کنن
تا وقتی که ما مربی هایی مثه درخشان داریم به نظرت به کی روش نیاز داریم؟؟؟؟؟
چن صفح برو عقب ... ... های کارشناسو می بینی

درخشان را صحبت هاشو خوندم واسش متاسفم واقعا حرف هاش كاملا غير حرفه اي بود . البته بايد بگم طرفدار پرسپوليس هستم و درخسان هم يكي از بهتري بازيكنان ما در سالهاي قبل بود اما خوب مصاحبه ي خوبي نداشت اون گفته بود مي تونستيم نيجريه را ببريم و تاكتيك داشته باشيم واسه ضد حمله و من ميگم زماني ميتونيم اين كارو كنيم و زيبا بازي كنيم كه عين واليبالمون بار ها و بارها با تيم هاي بزرگ و داراي سبك جهان بازي كنيم و هزينه كينيم واسه تيممون و قرداد مربيمونو تمديد كنيم .

تيم ملي كاملا پيشرفت كرده و همشو مديون كي روش و تلاش بچه ها هستيم .

آخرین ویرایش:

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخ
من تازه بازی رو تو نور تی وی دیدم
لامثب گزارشگرش یه تیکه ها به ایران مینداخ:دی
همش میگف ایران خَیلی کار کردَه تا الان دروازه ره بسته نگا داشته

:D . به زبان شيرين فارسي دري صحبت ميكنن .

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - توییتر منتسب به گروهک تروریستی داعش، پیام تبریکی خطاب به لیونل مسی منتشر کرد.

به گزارش بیست چهارده این پیام تبریک پس از برد تیم ملی آرژانتین برابر تیم ملی کشورمان صادر شده است.

داعش در این پیام، لقب «ابومهداف آرژانتینی» را به لیونل مسی داده و از وی خواسته تا به صف جهادگران داعش (!) بپیوندد.

همچنین داعش در بخش دیگری از این پیام، لیونل مسی را به عنوان امیر داعش در آمریکای جنوبی منصوب کرده است!

غلط زیادی

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - برخی از بازیکنان استقلال در مورد عملکرد ملی پوشان ایران در جام جهانی اظهارنظر کردند.
به گزارش بیست چهارده، عملکرد خوب بازیکنان تیم ملی در دو دیدار گذشته مقابل نیجریه و آرژانتین باعث خوشحالی و غرور اهالی فوتبال شده و همه از درخشش ملی‌پوشان و عملکرد کادر فنی به خصوص در دیدار شب گذشته مقابل آرژانتین ابراز رضایت می‌کنند.
بازیکنان تیم استقلال، جملاتی کوتاه را در مورد تیم ملی به زبان آورده‌اند که متن پیغام بازیکنان استقلال به اعضای تیم ملی فوتبال ایران به شرح زیر است:
آرش برهانی: همین که خوب بازی کردند باعث غرور و افتخار ما است.
حنیف عمران‌زاده: شیر مادر حلال‌شان.
پژمان نوری: همان که کی‌روش گفت، تفاوت ما و آرژانتین مسی و داور بود.
محمد قاضی: از تماشای بازی با آرژانتین جگرمان حال آمد.
امید ابراهیمی: از ملی‌پوشان ممنونیم که مردم را خوشحال کردند. (من از این به شدت میترسم ... اشباع شدن بازیکنان)
میرشاد ماجدی،‌ جواد زرینچه و شاهرخ بیانی نیز در اظهار نظرهای گوناگون از عملکرد ملی‌پوشان در بازی با آرژانتین و نیجریه حمایت کردند.

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - توییتر منتسب به گروهک تروریستی داعش، پیام تبریکی خطاب به لیونل مسی منتشر کرد.

به گزارش بیست چهارده این پیام تبریک پس از برد تیم ملی آرژانتین برابر تیم ملی کشورمان صادر شده است.

داعش در این پیام، لقب «ابومهداف آرژانتینی» را به لیونل مسی داده و از وی خواسته تا به صف جهادگران داعش (!) بپیوندد.

همچنین داعش در بخش دیگری از این پیام، لیونل مسی را به عنوان امیر داعش در آمریکای جنوبی منصوب کرده است!

غلط زیادی

:D حرص نخور داداش اسم گروهشون مشخصه تروريستي .

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجارو باش بوسنی تازه انگیزه پیدا کرده:
سافت سایچ سرمربی تیم بوسنی گفت: انگیزه دادن به بازیکنان سخت است اما باید وداع افتخارآمیزی با جام جهانی داشته باشیم.

اگه لطف کنن وداع افتخار آمیزو بی خیال شن به همون وداع معمولی رضایت بدن من و تمام ملت ایران مراتب سپاس و قدر دانی خودمان را اعلام میکنیم.