[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بانو شکار میگیری:dخب کی فکرشو میکرد ایران اینطوری بازی کنه البته بنظرم آرژانتین تیم خوبی نیس و نه مسی بازیکن خوبهمین ارژانتین به برزیل بخوره باور کن پودر میشه.قبل از بازی هیچکی فکرشو نمیکرد اینطوری شه حتی خود فردوسی پور هم باورش نمیشد ... ولی تو پیش بینی باید واقع گرا بود دیگه :d

تو پیش بینی باید امیدوار بود!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو پیش بینی باید امیدوار بود!

والا چی بگم اما همیشه نمیشه امیدوار بود :d

اما ی نکته جالب ... تو اون مسابقه که شرکت کرده بودم و عکساشم گذاشتم اگه پستمو دیده باشی

هیچکی بازی ایران ارژانتین رو درست نزده بود همه 4-0 یا 3-0 یا 5-0 زده بودن تنها کسی که 1-0 زده بود من بودم

همه شوکه شدن که چطوری ازشون جلو افتادم :d البته بعدش اومدم پایین دوباره :دی

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
به امید خدا بوسنی رو 2 بر صفر میزنیم و صعود میکنیم
چون با بازی رویایی که ما از تیم ملی دیدیم آرژانتین شانس آورد که بازی نباخت
چون واقعا ایران سر تر بود
ولی مسی است دیگر چیکارش میشه کرد...
آرژانتین رتبه 5 جهان بود
بوسنی 21 جهان
پس اگه بازی مثل بازی با آرژانتین بازی کنن به احتمال خیلی زیاد میبرن اونم با اختلاف دو ، سه تا...

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانی که دیجیتال دارند ... دوباره شبکه ها رو جستجو کنند و بازی ها را از شبکه اچ دی تست ببینن (با کیفیفت اچ دی و بدون اعمل دیگر مستقیم نشون میده)
من تازه دیشب فهمیدم گفتم که دوستانم بدنن
http://fa.wikipedia.org/wiki/شبکه_پخش_آزمایشی_با_کیفیت_HD

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
resized_389449_879.jpgresized_389444_722.jpg

ساحا عاج و نیجریه دو تا تیم آفریقایی هستن که تو همین مسابقات شایع کردن که میخانش
تازه کفاشیان در مورد تیم آفریقای جنوبی هم صحبت میکرد...
اونوخت...

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا ببریم
دل این مردمو شاد کن
این ایرانیا دلشون خون شده

خوشحالمون کنه خدایا
آمیییییییییییییین
به امید پیروزییییییی

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفای این آقا حرص منو در میاره...

*نظر شما درباره بازی های تیم ملی در جام جهانی چیست؟شاگردان کروش عملکرد خوبی مقابل نیجریه و آرژانتین داشتند.
به نظر من هم خوب بودند.ما در فاز دفاعی خوب ظاهر شدیم و در واقع در مقابل تیمی مثل آرژانتین بهترین عملکرد را داشتیم.کروش روی بار روانی تیمش کار کرده بود و کاملا مشخص بود که آنها از لحاظ ذهنی هم آماده این بازی بودند.من بازی را دیدم.ملی پوشان تمام فاکتورهای مهم یک سیستم دفاعی را راعایت کردند.*شما در آن برنامه معروف(که به عنوان کارشناس شرکت کرده بودید) یکی از منتقدان تیم ملی بودید.من هنوز هم همان نظر را دارم و هیچ تغییری در نظرم ایجاد نشده است.من می گویم در فاز دفاعی مقابل آرژانتن عالی بازی کردیم اما برای فاز حمله چه تدارکی دیده ایم؟اگر در بازی با بوسنی کار گره بخورد آیا کروش راهی برای خروج از این بحران دارد.*یعنی شما می گویید که مقابل بوسنی هم با همین شیوه بازی می کنیم؟نمی دانم (هنوز تاکتیک بازیو نمی دونه ... لابد بکش زیرش)،اما ما در این بازی باید گل بزنیم (خودت گفتی یا کمکت کردن).ما تا الان یک روی سکه را دیده ایم.در بازی با بوسنی باید گل بزنیم.می خواهم عملکرد کروش را در فاز حمله هم ببینم تا نظر کلی ام را بدهم.در مجموع این دو بازی که او تیمش عملکرد خوبی داشته اند.*فکر می کنید ایران به مرحله بعد صعود می کند؟فوتبال یک فاز نیست.می توان امیدوار بود.اما ما فقط فاز دفاعی تیم کروش را دیده ایم و نمی دانیم او برای حمله چه تدارکاتی دیده است.باید ببینیم که در بازی با بوسنی چه اتفاقی می افتد.در هر صورت من هم مثل هر ایرانی از صعود تیم ملی کشورم خوشحال می شوم.

لابد دوس داری بدن دس تو....
استغفرلا ... آدم فش بدآ
تو و امثال تو فقط باید عید قربان بع بع کنن.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ببخشید اسم داورو تو پست قبلی اشتباه زدم ، اون پستو حذف کردم،بازم معذرت

* بوسنی‌وهرزگوین - ایران
داور: کارلوس ولاسکو کاربایو (اسپانیا)

کمک اول: روبرتو آلونسو فرناندز (اسپانیا)
کمک دوم: خوان یوسته (اسپانیا)
داور چهارم: انریکه اوسز (شیلی)

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفای این آقا حرص منو در میاره...

*نظر شما درباره بازی های تیم ملی در جام جهانی چیست؟شاگردان کروش عملکرد خوبی مقابل نیجریه و آرژانتین داشتند.
به نظر من هم خوب بودند.ما در فاز دفاعی خوب ظاهر شدیم و در واقع در مقابل تیمی مثل آرژانتین بهترین عملکرد را داشتیم.کروش روی بار روانی تیمش کار کرده بود و کاملا مشخص بود که آنها از لحاظ ذهنی هم آماده این بازی بودند.من بازی را دیدم.ملی پوشان تمام فاکتورهای مهم یک سیستم دفاعی را راعایت کردند.*شما در آن برنامه معروف(که به عنوان کارشناس شرکت کرده بودید) یکی از منتقدان تیم ملی بودید.من هنوز هم همان نظر را دارم و هیچ تغییری در نظرم ایجاد نشده است.من می گویم در فاز دفاعی مقابل آرژانتن عالی بازی کردیم اما برای فاز حمله چه تدارکی دیده ایم؟اگر در بازی با بوسنی کار گره بخورد آیا کروش راهی برای خروج از این بحران دارد.*یعنی شما می گویید که مقابل بوسنی هم با همین شیوه بازی می کنیم؟نمی دانم (هنوز تاکتیک بازیو نمی دونه ... لابد بکش زیرش)،اما ما در این بازی باید گل بزنیم (خودت گفتی یا کمکت کردن).ما تا الان یک روی سکه را دیده ایم.در بازی با بوسنی باید گل بزنیم.می خواهم عملکرد کروش را در فاز حمله هم ببینم تا نظر کلی ام را بدهم.در مجموع این دو بازی که او تیمش عملکرد خوبی داشته اند.*فکر می کنید ایران به مرحله بعد صعود می کند؟فوتبال یک فاز نیست.می توان امیدوار بود.اما ما فقط فاز دفاعی تیم کروش را دیده ایم و نمی دانیم او برای حمله چه تدارکاتی دیده است.باید ببینیم که در بازی با بوسنی چه اتفاقی می افتد.در هر صورت من هم مثل هر ایرانی از صعود تیم ملی کشورم خوشحال می شوم.

لابد دوس داری بدن دس تو....
استغفرلا ... آدم فش بدآ
تو و امثال تو فقط باید عید قربان بع بع کنن.

اینارو ول کن بابا حسودیشون میشه
اینجارو داشته باش که مازیچ شده داور چهارم بازی هندوراس - سوییس ، یعنی محرومیت کشک همش شایعه بود

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
ان شالله ميبريم:) ............كيروش پيامبر تيم ماست....در خيال و واقعيت :w11::و آنگاه در شامگاه 4 تير ماه خيابانهاي ايران شادانه پر از مردمان سرزمين من ميشود...به انروز مي انديشم....اري فردايي كه ماندگار خواهد شد...:smile:.....نكاتي كه پيامبر ميدونه و به يادمون باشه.....1تيم ايران بدون غرور ميره بازي ايتاليايي ارائه كنه....با خط دفاعي مستحكم كه توامان حمله هاي خطر ناكي طراحي ميكنه...2بوسني درسته تيم حذف شده است و انگيزه نداره ولي تيم 23 جهانه...يه تيم خوب اروپايي...3-ارژانتين به خاطر فرار از فرانسه هم كه شده جلو نيجريه حمله ميكنه..4-ايرانيها سوداي اولين حضور در دور دوم جام جهاني را دارند..ووو ارزوي شاد و با احساس يك ملت براي برد...بوسني پوزپلنگ هاي ما شكارت ميكنند...با ارزوي رقص و پايكوبي تا 5 شنبه صبح در سراسر ايران.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینارو ول کن بابا حسودیشون میشه
اینجارو داشته باش که مازیچ شده داور چهارم بازی هندوراس - سوییس ، یعنی محرومیت کشک همش شایعه بود

بلع
جناب آقای دکتر کفاشیان و مهندس نبی یه سری کاغذ نشون میدن ... فک میکنن ما ...
در این زمیه بیخیال من زود قاطی میکنم فوش میدم

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - رئیس فدراسیون فوتبال گفت: من هم خبر محرومیت داور صربستانی را شنیده‌ام.
به گزارش بیست چهارده، علی کفاشیان در خصوص خبر محرومیت داور صربستانی گفت: من هم خبر محرومیت این داور را شنیده‌ام اما گویا هنوز در این خصوص خبر رسمی اعلام نشده است.
وی افزود: نامه رسمی اعتراض به این داور را همان شب بازی با آرژانتین به فیفا ارسال کرده و در این خصوص منتظر پاسخ فیفا هستیم.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - داور اسپانیایی دیدار ایران و بوسنی در جام جهانی ۲۰۱۴ را قضاوت می‌کند.
به گزارش بیست چهارده، دیدار ایران و بوسنی در دور سوم و پایانی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل چهارشنبه ساعت ۲۰:۳۰ در ورزشگاه فونته‌نوا شهر سالوادور برگزار می‌شود.
بر همین اساس و با اعلام فیفا کارلوس ولاسکو از کشور اسپانیا قضاوت این دیدار را برعهده خواهد داشت. کمک‌های وی نیز از اسپانیا خواهند بود. فدراسیون جهانی فوتبال اسامی داوران، کمک داوران و داوران چهارم بازی‌های چهل‌ویکم تا چهل‌وچهارم جام جهانی ۲۰۱۴ را اعلام کرد که اسامی این داوران را در زیر مشاهده می‌کنید:

* هندوراس - سوئیس
داور: نستور پیتانا (آرژانتین)
کمک اول: هرناند مایدانا (آرژانتین)
کمک دوم: خوان پابلو بلاتی (آرژانتین)
داور چهارم: میلوراد مازیچ (صربستان)

نکته قابل توجه این است که مازیچ داور چهارم این دیدار، همان داور بازی ایران و آرژانتین است که با این انتخاب فیفا شایعه محرومیتش منتفی شد.

* اکوادور - فرانسه
داور: نوماندیز دو (ساحل عاج)
کمک اول: سونگوییفلو یئو (ساحل عاج)
کمک دوم: جیان کلودی بیروموشاهو (بروندی)
داور چهارم: بروژن کویپرس (هلند)

* نیجریه - آرژانتین
داور: نیکولا ریتزولی (ایتالیا)
کمک اول: رناتو فابرانی (ایتالیا)
کمک دوم: آندرا استفانی (ایتالیا)
داور چهارم: اسوین ادمار (نروژ)

* بوسنی‌وهرزگوین - ایران
داور: کارلوس ولاسکو (اسپانیا)
کمک اول: روبرتو آلونسو فرناندز (اسپانیا)
کمک دوم: خوان یوسته (اسپانیا)
داور چهارم: انریکه اوسز (شیلی)

ترنج

عضو جدید
رفتم یه شلوار شیرازی بِنَبش خریدم با یه قابلامه تفلون قرمز (مدل یلقوی) میخایم برزیم تو خیابون :biggrin:

خخخخخخخخخخخ
ایشالاااااااااااا.به امید پیروزی:smile:

به همین خیال بااااااااش . . .

چراااااا که نه!!!!!ایمان به پیروزی اولین گام پیروزیه!:mad:

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخ
ایشالاااااااااااا.به امید پیروزی:smile:

چراااااا که نه!!!!!ایمان به پیروزی اولین گام پیروزیه!:mad:
خب دفه پیش خیلی حرص خوردم این بار میخوام ریلکس باشم شاید بردیم . . . خخخخ
نیس همه چی به ریلکس بودن من نیگا میکنه

ترنج

عضو جدید
آخی عزیزممممم
منم امیدوارم این دفه مجبور نشیم بگیم با این که باختیم هیچی از ارزشامون کم نشدددددد!!!!خخخخخخخخ

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی عزیزممممم
منم امیدوارم این دفه مجبور نشیم بگیم با این که باختیم هیچی از ارزشامون کم نشدددددد!!!!خخخخخخخخ

ملسی تمیزم :دیییییی

آره والا خسته شدم بس که اینو از تلویزیون شنیدم
بازی قهرمانانه تیم ملی کشورمان
..................ولی چی؟؟ باختیم مث مــــــــــــــــرد .........
. خخخخخخخخخ

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبریم شک نکنین دوستان
بهتره اینجوری بهش نگاه کنیم به امید پیروزی ایران وصعود به دور بعد.

ما شک ندارییییم که مطمئنییمم
میبریم دو بارم میبریم

.
هـــــه.........ایشالله

من بافتنیمو بکنم دارم واسه علیرضا میبافم..........

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پراحساس‌ترین مربی جام‌جهانی‌

پراحساس‌ترین مربی جام‌جهانی‌

روزنامه پولسکا چاپ لهستان میگوئل هررا 46 ساله را به عنوان پراحساس‌ترین مربی حاضر در مرحله نهایی جام جهانی انتخاب کرد.

در گزارشی که به همین منظور منتشر شد، این نشریه عنوان کرد هیچ‌یک از مربیان حاضر در این جام به اندازه هررا در کنار زمین شور و هیجان و حرکت نداشته‌اند.

این مربی در خلال بازی‌های تیمش حتی برای یک لحظه روی نیمکت ننشست و پیوسته با شور و هیجان تیمش را هدایت کرد.

به گزارش مشرق، مکزیک با شکست 3-1 کرواسی به عنوان تیم دوم به مرحله یک هشتم نهایی رسید و باید به مصاف هلند برود.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصاویر/ از کی‌روش سیبیلو تا دستیاری فرگوسن

تصاویر/ از کی‌روش سیبیلو تا دستیاری فرگوسن

نگاهی به تصاویر کمتر دیده شده‌ای از کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی یورویی بود هلند مرحله مقدماتی خیلی خوب نتیجه گرفت.یادمه میترکوند.فک کنم یورو 2008 بود.بعد رفت بالا همون بازی اول از روسیه خورد حذف شد!!!
الانم تو این جام جهانی که خیلی خوب کار کرده رفته بالا خورده به مکزیک.معلوم نیست حتما بتونه ببره
به نظرم یکی از این تیمها قهرمانه: هلند - برزیل