تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یکی از کارای حجمی اولیه ی تک رنگ و ده دقیقه ای من

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

اوکی مهندس کارت خوب شده دست راستت تو سر من ،با توجه به زمان خوب کار کردی ایول ،بقیه اش هم که مهندس مازیار گفتن

تمرین: ترکیبات مربع مستطیل بسازید ... پلان گرافیک های ساخته شده رو تبدیل به ایزومتریک کنید ... هر پلان گرامیک را حداقل به سه حالت مختلف در اورید ...

ایول مهندس داشتم ناامید می شدم که تمرین بزاری برامون ،مرسی

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این تمرین مصداق روشنه شعر" چشمها را باید شست جور دیگر باید دید " هست
تمرین جالبیه ... عادت های بصریتون رو میشکنه

ینی چطوری؟؟؟ توضیح میدی مهندس؟؟؟

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

اگه انتقاد می کنم ناراحت نشو... هدف قبولیه شماس... (جهت اطلاع)

ناراحت نشدم ... دارم شرایط رو می گم ... سر کلاس بخاطر فشار اساتید برای سریع انجام دادن کار و ... به ادم استرس وارد میشه که ممکنه روی کار تاثیر بزاره ... این حالت ها عینا سر جلسه ی کنکور هم بوجود میاد پس بهتره خودتونو برای هر شرایطی اماده کنید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تمرین مصداق روشنه شعر" چشمها را باید شست جور دیگر باید دید " هست
تمرین جالبیه ... عادت های بصریتون رو میشکنه

چند از این تمرین ها باید بکشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت پلان نمونه نداری که برا اونا بکشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معمارباشی

عضو جدید
من دارم ولی فعلا شما خودتون بکشید خلاقیتتون مهمنره!بعد من میزارم ... تعداد پلان گرافیک ها مهم نیست ... مهم تعداد حالت های مختلف حجمیع که برای پلان گرافیک ها میسازید ...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ناراحت نشدم ... دارم شرایط رو می گم ... سر کلاس بخاطر فشار اساتید برای سریع انجام دادن کار و ... به ادم استرس وارد میشه که ممکنه روی کار تاثیر بزاره ... این حالت ها عینا سر جلسه ی کنکور هم بوجود میاد پس بهتره خودتونو برای هر شرایطی اماده کنید

پس بهتره ی سری اصولو تو آرامش یاد بگیری ک بتونی تو سرعت ازش استفاده کنی...!!! تو کتاب بیان گرافیکی نوشته بیشترین اسکیس هایی ک رو کارفرما تاثیر گذاشتن دارای سایه و کنتراست بودن!!! اهمیت کنتراست از نون شبم واجب تره!!! تو سرعتم میشه با چن تا تاچ تیره سایه انداخت!!! کار جذاب تر میشه...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم ولی فعلا شما خودتون بکشید خلاقیتتون مهمنره!بعد من میزارم ... تعداد پلان گرافیک ها مهم نیست ... مهم تعداد حالت های مختلف حجمیع که برای پلان گرافیک ها میسازید ...

اوکی مهندس میگم ما فقط 3حالت باید در نظر بگیریم برا شون اینکه توی حجم چی میشه مثلا شیبدار یا منحنی شه یا هر چی دست خودمونه دیگه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک جورهای تمرین یک پلان و حجم های مختلف هستش نه؟؟؟؟؟؟؟

معمارباشی

عضو جدید

همون طور که مییینید من سه حالت مختلف برای جانمایی ساختمان ها و استخر در نظر گرفتم ... البته منظور از فضای منفی فقط استخر نیست ... تغییر ارتفاع سطح به هر دلیلی می تونه باشه مثلا گودال باغچه و ...

معمارباشی

عضو جدید

پس بهتره ی سری اصولو تو آرامش یاد بگیری ک بتونی تو سرعت ازش استفاده کنی...!!! تو کتاب بیان گرافیکی نوشته بیشترین اسکیس هایی ک رو کارفرما تاثیر گذاشتن دارای سایه و کنتراست بودن!!! اهمیت کنتراست از نون شبم واجب تره!!! تو سرعتم میشه با چن تا تاچ تیره سایه انداخت!!! کار جذاب تر میشه...

حق با شماست ... هنوز خیلی باید روی خودم و همچنین تکنیکهای طراحیم کار کنم ... هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیرم ..
ممنونم بابت تذکر بجات

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مارال خدا را شکر از لحاظ اینکه کیفت بهتر شده که بهتر شده ولی شیتت چرا خالیه و چرا این قدر بزرگ یک شیت توی یک صفحه کشیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مهندس
مرسی!!خدارو شکر
مقیاس کار 1/250 بود
ک ماکت اتودی رو بذاریم روش واسه ادیت حجم
پس خوب شده؟؟
حالا اینقدر زحمت میکشم اصن نمره ای نداره ها
اونایی ک نکشیده بودن استاد حجمشونو گذاشت رو ی شیت دیگه.. اما هدف من ک نمره نیس!!! خخخخخخ:D

بچه ها به خطام گیر ندید من روان نویس هام همه تموم شده بود با یه روان نویس داغون میکشیدم ....
راندو هم با ماؤیک وایت برد بود ...ماؤیک دیگه ای هم نداشتم

مشاهده پیوست 204673
ب خط و راندوت گیر ندیم پ ب چی گیر بدیم؟؟؟؟حجمت خیلی خوبه بخصوص از دید منی ک اصن بلد نیستم حجم خوب درآرم!!اما درخت سمت راست و اون خط های قسمت سمت چپ ساختمون خوب نیستن

خدا قوت عزیزم
دوستان انتقاداتو کردن
موفق باشی

--زهرا

عضو جدید
تمرین خط امشبم
مشاهده پیوست 204758مشاهده پیوست 204759
هنو جوهرش خشک نشده
داغ داغه:D

چند وقتی بود کار نکرده بودم -- معمولا تا3 شب بیدارم کتاب میخونم اصلا نمیتونم اسکیس بزنم حسش نی -- باورت نمیشه تمرین خطات رودیدم الان برگ م رو اوردم جلو دستم -- عزیزم ممنون که هستی با تمریناتت

--زهرا

عضو جدید
سلام مهندس
مرسی!!خدارو شکر
مقیاس کار 1/250 بود
ک ماکت اتودی رو بذاریم روش واسه ادیت حجم
پس خوب شده؟؟
حالا اینقدر زحمت میکشم اصن نمره ای نداره ها
اونایی ک نکشیده بودن استاد حجمشونو گذاشت رو ی شیت دیگه.. اما هدف من ک نمره نیس!!! خخخخخخ:D

ب خط و راندوت گیر ندیم پ ب چی گیر بدیم؟؟؟؟حجمت خیلی خوبه بخصوص از دید منی ک اصن بلد نیستم حجم خوب درآرم!!اما درخت سمت راست و اون خط های قسمت سمت چپ ساختمون خوب نیستن

خدا قوت عزیزم
دوستان انتقاداتو کردن
موفق باشی

بچه هابهتون تبریک میگم واقعا بهترا ز دیروز هستید -- امیدوارم خبر موفقیتتون زودتر توی سایت بپیچه--- همین ;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چند وقتی بود کار نکرده بودم -- معمولا تا3 شب بیدارم کتاب میخونم اصلا نمیتونم اسکیس بزنم حسش نی -- باورت نمیشه تمرین خطات رودیدم الان برگ م رو اوردم جلو دستم -- عزیزم ممنون که هستی با تمریناتت
....:redface:
موفق باشی عزیزم
شیرینی قبولیتو بخورم انشا...:D

shima 70

عضو جدید
نظر بدین(سعی کردیم با ارمش بشتری بکشیم!!!با مداد میکشم اولش خیلی بهتر از این میشه بعد که پای راپیدو ماژیک اف میاد وسط همه چی میریزه به هم این شکلی میشه!!!:redface: )

پیوست ها

• IMAG0701.jpg
    IMAG0701.jpg
    28.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر بدین(سعی کردیم با ارمش بشتری بکشیم!!!با مداد میکشم اولش خیلی بهتر از این میشه بعد که پای راپیدو ماژیک اف میاد وسط همه چی میریزه به هم این شکلی میشه!!!:redface: )

تبریک واسه اومدنت...:smile:نسبت به کارای قبلیت خیلی خوب شده شیما جون فقط گریزا یه خورده ایراد داره...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

افرین شیما خیلی خیلی بهتر شد همین جور ادامه بده برو جلووووووووووووووووووووووووو

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اول از همه امیدوارم که از ایراداتی که می گیرم ناراحت نشید :
1.حجمت خیلی صلب و خام هستش ،بهتره که یکم روش کار کنید و جزییات در بیارید
،2.پلان هم خوبه ها ولی من از یک بنده خدا شنیدم که می گفت وقتی دارید پلان می زنید و چند تا ایتم خاص و مهم مثل امفی و گالری و .... داره حداقل یکی شون بچرخونید ،یک جوری که همه کار هم ساده نشه یک پیچیدگی ایجاد کنیم همراه با سادگی
اینها نظر منه ایمدوارم ناراحت نشی ،برا فضای اطراف حجم هم به نظرم خیلی بهتر از اینها می تونستی کار کنی یکم جزییات ،چه میدونم درخت های فانتزی یا هر چیزی یک کف سازی ساده و........ یک جورهایی کارت روح نداره ادم حس می کنه که داره یک کار خط کشی شده را می بینیه،شما که این قدر زحمت می کشید حیف که کارتون واسه چیزهای الکی امتیازش بیاد پایین

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.خسته نباشید ...ی سوال اساسی مهم دارم با چ رتبه و اسکیسی میشه ب غیرانتفاعی تهران و اطراف تهران امید داشت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
من از کنکور ب بعد نمیام اینجا واقعا دلم میگیره برااسکیسم کار نمیکنم اما بازم اگه بدونم با چ رتبه ای میشه غیرانتفاعی تهران یا اطرافش مثلن آبیک اینا قبول شد ؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس من با خطهات مشکل دارم .....چرا صاف نمیکشی ؟؟؟چرا کجو کوله ....آقا خطو نلرزونید
سکشن کارت واقعا عالیه .....سلسله مراتب حجم هم خوبه
این چیزایی که نوشتی رو حتما با دیاگرام نشون بده .....وگرنه کسی بهشون دقت نمیکنه
بعضی چیزارو یا نکش یا اگه میکشی با جزئیات بکش مثلا پنجره که میکشی باید 3 خطه بکشی ....
پرسپکتیو هایی که میزنی باید حرفی برای گفتن داشته باشن....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی بهتر از قبلیاس ...آفرین
فقط بعضی خطات اشتباهه به پرس نمیره
میترسم تا آزمون بیای مارو دور بزنی 100 بزنی ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.خسته نباشید ...ی سوال اساسی مهم دارم با چ رتبه و اسکیسی میشه ب غیرانتفاعی تهران و اطراف تهران امید داشت؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
من از کنکور ب بعد نمیام اینجا واقعا دلم میگیره برااسکیسم کار نمیکنم اما بازم اگه بدونم با چ رتبه ای میشه غیرانتفاعی تهران یا اطرافش مثلن آبیک اینا قبول شد ؟؟؟؟؟؟؟
جدول سال پیش رو ببین .....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااام دوستان
خدا قوت
اینو میذارم روحتون باز شه
مشاهده پیوست 204820
مشتاق شنیدن نظراتتونم

خسته نباشی مهندس معلومه که خیلی براش وقت گذاشتی ولی راستش بخوای من با کارت حال نکردم مهندس،ولی نسبت به بقیه کارات بهتر کشیدی ولی یک سری اصول را برا شیت بندی رعایت نکردی و از طرفی هم از رنگ شیت های انخابیات به این فرم خوشم نیومد،راستش من هر وقت می خواستم کلاژ کنم کارم اول از همه دنبال طرح و معنی و مفهومی بودم که به کار بخوره چون از همین طور کلاژ بی هدف صرفا برا زیبایی خوشم نمی اومد ببخشید من فقط نظرم گفت مارال جون ولی در کل به نسبت بقیه کارات این بهتره فک می کنم و این یعنی پیشرفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا