تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

--زهرا

عضو جدید
جهت تضعیف روحیه مهندسان گرام

جهت تضعیف روحیه مهندسان گرام

اسکیس میدان، اسکیس سریع دست آزاد، اسکیس طراحی شهری، نمونه اسکیس طراحی شهری

این اسکیس در مدت 5 دقیقه انجام شده و متد ترسیم آن بگونه ایست که به جزئیات کمتر پرداخت شده و فضاسازی مد نظر بوده است. این اسکیس از یک میدان خیالی ترسیم شده است.

اسکیس سریع.jpg

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اف هام تموم شددددددددددد:cry::cry:
بچه ها اخرش ورشکست میشم اخرش هر چی ملژیک و روان نویس و اینها خریدم الان دارن اون در دیار باقی به سر می برن الکل هم توی ماژیک ها ریختم اصلا یک جوریه روان تا میرسه به کاغذ خودش میره اصلا نیم دونم چی میشه :biggrin:
مشاهده پیوست 205128
نظر یادتون نره مرسی

عذرا خانومه گل
اگه واقعا نظره بچه ها واست مهمه سعی کن تو کارات از این نظرها استفاده کنی!
بنظره من قیده فرمهای گرد وبیضی ودایره رو بزن چون تو آزمون به کارت نمیاد وتمرین این فرمها بیشتر باعث تضعیف روحیه آدم میشه...:smile:
از این که وقت میزاری ممنون:gol: ولی رو راندو وانتخاب رنگها باید کار کنی .تو میتونی با یه مدادضخیم یا یه ماژیک مشکی ساده معجزه کنی.
آسمون باید باعث بشه فرمها از رو برگه کنده بشن و خودشونو بهتر نشون بدن نه اینکه بزنه تو سره حجمهات ...سعی کن آسمونتم به نقطه گریز پرسپکتیوت ببری حتی با یه مداد کمرنگ...
منتظره کارای بعدیت هستیم ولی جون دار تر و حرفه ای تر...:gol:

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ماژیک و روان نویس نگو ک...:cry:
امروز باز رفتم4تا خریدم نمیدونم تا آخرهفته جوابگو هس یا نه...
خدا قوت مهندس
عذراجون گریزهات درسته؟؟؟
شیشه ها هم خوب درنیومده
اون هاشورای بالای حجمت چیه؟
فیگور خانومت ..خخخخخخخخ
درختا هم بنظرم کوچیکه
اما خطات خیلی خوبه
من نمیدونم چرا وقت تمرین خط خطام خوبه،اما وقتی میخوام پرسپکتیو بکشم داغون میشه:/

فک کنم پرسپکتیو هام درست باشه چون همه را بردم به گریز ،شیشه ها را نمی خواستم این جور بزنم از دستم در رفت ،خیر سرم اومدم یک کار جدید کنم با هاشور و برا اسمون خلاقیت به کار ببرم و تمرین هاشور دیم هر چی اف بر می دارم رنگ نداره و خلاصه با قسم دادن به این ماژیک ها تمومش کردم اونی که یم خواستم نشد اعصابم به هم ریخت بد جور،درخت ها هم دوسشون ندارم ولی خب با همین تناسبات بودن که کشیدم از کارایی که دوستم قبلا بهم داده بود کشیدمش تغییر ندادم ،ولی بهتر بود یکم تغییر می دادم

عذرا خانومه گل
اگه واقعا نظره بچه ها واست مهمه سعی کن تو کارات از این نظرها استفاده کنی!
بنظره من قیده فرمهای گرد وبیضی ودایره رو بزن چون تو آزمون به کارت نمیاد وتمرین این فرمها بیشتر باعث تضعیف روحیه آدم میشه...:smile:
از این که وقت میزاری ممنون:gol: ولی رو راندو وانتخاب رنگها باید کار کنی .تو میتونی با یه مدادضخیم یا یه ماژیک مشکی ساده معجزه کنی.
آسمون باید باعث بشه فرمها از رو برگه کنده بشن و خودشونو بهتر نشون بدن نه اینکه بزنه تو سره حجمهات ...سعی کن آسمونتم به نقطه گریز پرسپکتیوت ببری حتی با یه مداد کمرنگ...
منتظره کارای بعدیت هستیم ولی جون دار تر و حرفه ای تر...:gol:

مهندس اگه نظر بچه ها برام مهم نبود کارم نمی زاشتم تا الان خیلی راهنمایی کردن من را و مدیون همه اونایی که کمکم کردن هستم حتی از کسایی که کار دیدن ولی نظر هم ندادن بازم ممنونم ، من پرسپکتیو با گریز بلد نبودم که به لطف بچه ها دارم یاد می گیرم خط صاف نمی تونستم بکشم الان کم کم خطم داره صاف میشه ،اینها یعنی اینکه برام نظرهاتون مهمه ،راستش من هم قصد کار با دایره را ندارم چون توی عکس بود من هم کشیدمش و از طرفی استاد دادشم خوشش میاد من هم این میدم که جلسه بعد بزاره جز تمریناتش برا این دایره حذفش نکردم ،راندو که کلا بلد نیستم مهندس فقط رنگ میکنم ولی خب سعی ام دارم میکنم و تمرین کنم کم کم ،راستش انتخاب رنگم خوبه بد نیست ها ولی ماژیک ندارم چند تا ماژیک مشتی داشتم که به لطف داداشم گم شده ،این ها که الکل ریختم داخلش اصلا کنترل نمیشه انگار ابرنگه یا اب مرکب کهدرجا میره جذب کاغذ میشه،درباره اسمون هم موافقم داغونه پیش اومد دیگه
مرسی که وقت گذاشتی و نظر دادی
:gol::gol::gol::gol::gol:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسکیس میدان، اسکیس سریع دست آزاد، اسکیس طراحی شهری، نمونه اسکیس طراحی شهری این اسکیس در مدت 5 دقیقه انجام شده و متد ترسیم آن بگونه ایست که به جزئیات کمتر پرداخت شده و فضاسازی مد نظر بوده است. این اسکیس از یک میدان خیالی ترسیم شده است.مشاهده پیوست 205136
بیان بسیار قوی ای داره... دوسش دارم... ی سوال دوستان مهندس... شما چه روشی برا سریع تر شدن پروسه کشیدن پلان، نما، مقطع توصیه می کنید؟؟؟ میشه راهنمایم کنید؟؟؟ مرسی...

s.sahba

عضو جدید
سلام دوستان، بعد از یه مدت دوباره به جرگه شما پیوستم!!! جالب اینه که من بلاخره کلاس دار شدم و چیزی رو که از قبل هم میدونستم بیشتر بش پی بردم، این که کشیدن پرسپکتیو مهم هست اما خیلی مهمتر ازون دیاگرام ها و تفکر طراحیه، حواستون خیلی به تمرین برای درست طراحی کردن و دیاگرام کشیدن باشه که اگه از پرسپکتیو مهمتر نباشه کم اهمیتتر نیست!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان، بعد از یه مدت دوباره به جرگه شما پیوستم!!! جالب اینه که من بلاخره کلاس دار شدم و چیزی رو که از قبل هم میدونستم بیشتر بش پی بردم، این که کشیدن پرسپکتیو مهم هست اما خیلی مهمتر ازون دیاگرام ها و تفکر طراحیه، حواستون خیلی به تمرین برای درست طراحی کردن و دیاگرام کشیدن باشه که اگه از پرسپکتیو مهمتر نباشه کم اهمیتتر نیست!!!
در سالهایی ک تو آزمون دیاگرام نخواستن، اونایی ک کشیدن نمره ی خوبی گرفتن...

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
در سالهایی ک تو آزمون دیاگرام نخواستن، اونایی ک کشیدن نمره ی خوبی گرفتن...
اصلا من فک می کنم منظورشون از دیاگرام نخواستن اون پرزانته ی خاصش (نمی دونم از کی شنیدم می گفت بادکنک کشیدن اینا!) باشه و گر نه روابط فضایی رو خود به خود اول کار -موقع نشون دادن روند طراحی- باید ترسیم کنیم که در واقع می شه همون دیاگرام... به نظر من البته!

s.sahba

عضو جدید
اصلا من فک می کنم منظورشون از دیاگرام نخواستن اون پرزانته ی خاصش (نمی دونم از کی شنیدم می گفت بادکنک کشیدن اینا!) باشه و گر نه روابط فضایی رو خود به خود اول کار -موقع نشون دادن روند طراحی- باید ترسیم کنیم که در واقع می شه همون دیاگرام... به نظر من البته!
منظور از دیاگرام نشون دادن تفکر و ایده ی طراحیه که بفهمن الکی خط نکشیدی ولی خب از طرفی دیاگرامهای بی ارزشی هم داریم که اعصاب مصححینو بهم میریزه ازبس که می بینن مثل دیاگرام باد که تقریبا کشیدنش ارزشی نداره...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظور از دیاگرام نشون دادن تفکر و ایده ی طراحیه که بفهمن الکی خط نکشیدی ولی خب از طرفی دیاگرامهای بی ارزشی هم داریم که اعصاب مصححینو بهم میریزه ازبس که می بینن مثل دیاگرام باد که تقریبا کشیدنش ارزشی نداره...
همون باد اگه مربوط ب طرح کشیده بشه نمره داره!!! اما اگه الکی باد و کشیده باشی نمره نداره... راستی کجا ثبت نام کردی...؟؟؟

s.sahba

عضو جدید
همون باد اگه مربوط ب طرح کشیده بشه نمره داره!!! اما اگه الکی باد و کشیده باشی نمره نداره... راستی کجا ثبت نام کردی...؟؟؟

پیش یکی از استادام که کارش خیلی درسته تعداد نفرات کلاسم کمه به نظرم کلاسه خیلی مفیدیه، یکی از شاگرداش اسکیس پارسالو 65% زد!! حالا انشاالله که نتیجه بخش باشه...

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

سلام .. اگه ممكنه ايرادامو بگيريد

Sent from my iPhone using Tapatalk

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون... ولي بازم مقطعام خاليه و جزئيات سازه اي نداره

بقوله خودت تنها ایرادی که میشه گرفت همینه. بنظره من دیگه رو تمرین وقت نزار دنبال این باش که سازه های اکوتک وهای تک رو کجاو چطور استفاده کنی.تئوریت رو چطور دادی؟

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

بقوله خودت تنها ایرادی که میشه گرفت همینه. بنظره من دیگه رو تمرین وقت نزار دنبال این باش که سازه های اکوتک وهای تک رو کجاو چطور استفاده کنی.تئوریت رو چطور دادی؟

فكر ميكنم زير ٥٠٠..... البته انشاالله:)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دعوا نکنید خوم کارامو میذارم:|
سلااام ب همه دوستان:gol:
مهندس پویان منتظر تمرینات خطت هستم
مهندس مازیار واسه سایتی ک گذاشتی سپاس
کار کلاژم شد کار1کلاس:redface:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم آقا پویان اینم دو تا از کارام سره کلاس هرکدوم بازمانبندیه...مشاهده پیوست 205276مشاهده پیوست 205277

کارات هندسه عالی ای داره!!! از صفحات ال و یو هم عالی استفاده میکنی!!! من بیشتر ب پلانات دقت کردم!!! پتانسیل نمره خیلی خوب و داره!!! ولی ب نظرم خیلی پلان مداری!!! کارات تو حجم و مقطع کیفیت پلاناتو نداره!!! ترسیمتم قوی نیس!!! در کل فک کنم بالا 50 میزنی!!!

آخرین ویرایش:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارات هندسه عالی ای داره!!! از صفحات ال و یو هم عالی استفاده میکنی!!! من بیشتر ب پلانات دقت کردم!!! پتانسیل نمره خیلی خوب و داره!!! ولی ب نظرم خیلی پلان مداری!!! کارات تو حجم و مقطع کیفیت پلاناتو نداره!!! ترسیمتم خیلب قوی نیس!!! در کل فک کنم بالا 50 میزنی!!!
شمالطف داری :gol:همه نظراتو قبول دارم آقامازیار مرسی از اینکه وقت گذاشتی انشالا باکمک شما وبقیه بچه ها کارامون هر روز بهتر میشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا