مارال خدا را شکر از لحاظ اینکه کیفت بهتر شده که بهتر شده ولی شیتت چرا خالیه و چرا این قدر بزرگ یک شیت توی یک صفحه کشیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آفرین ....واقعا پیشرفت کردی .... کارت خیلی بهتر از قبلیاس ولی نیاز به تمرین هم داری ...ادامه بده که ایشالا موفق میشینظر بدین... اولیه داره میوفته ها![]()
راندو کارت دوست داشتنی شده و خیلی بهتر از اون کارای قبلیته که مشکی میکشیدیمشاهده پیوست 204424 کار خودم... 25 دقه...
آفرین ....واقعا پیشرفت کردی .... کارت خیلی بهتر از قبلیاس ولی نیاز به تمرین هم داری ...ادامه بده که ایشالا موفق میشی
هدف فقط راندو بود مهندس...راندو کارت دوست داشتنی شده و خیلی بهتر از اون کارای قبلیته که مشکی میکشیدی
ولی حجمت جای کار داره ...
خیلی خوب شده .....هدف فقط راندو بود مهندس...
اتفاقا خطات خیلی قوین!!! کاملا صاف می کشی مهندس!!!بچه ها به خطام گیر ندید من روان نویس هام همه تموم شده بود با یه روان نویس داغون میکشیدم ....
راندو هم با ماؤیک وایت برد بود ...ماؤیک دیگه ای هم نداشتم
مشاهده پیوست 204673
خوب شده ..خطو حجمت و روند رسیدن به حجمتو مخصوصا دوست دارم...اما خب درخت و اسمونو کف رو بیشتر وقت بذار که یه کار کامل داشته باشیبچه ها به خطام گیر ندید من روان نویس هام همه تموم شده بود با یه روان نویس داغون میکشیدم ....
راندو هم با ماؤیک وایت برد بود ...ماؤیک دیگه ای هم نداشتم
مشاهده پیوست 204673
نه مهندس با دست آزاد....من هر روز تمرین خط میکنم حالا اگه یه fداشتم بهتر از این هم میشد ........اتفاقا خطات خیلی قوین!!! کاملا صاف می کشی مهندس!!!با تی کشیدی خطاتو؟؟؟ اخه ب میز رسم چسبوندی...فقط با وایت برد کارا خوب نمیشه!!! با ماژیک راندو کار کنی بهترها... راندو منو کروم دوس نداری؟؟؟ سرعتش خعلی بالا هستش...
تک رنگ...نه مهندس با دست آزاد....من هر روز تمرین خط میکنم حالا اگه یه fداشتم بهتر از این هم میشد ........
میدونم ولی ماژیک نداشتم ...ایشالا باید بخرم ...
راندو منو کروم نمیدونم چیه؟؟؟!!!!
بستگی داره ...تک رنگ واسه اونی خوبه که دستش قوی قوی قوی باشه ....بعضی وقتا کارای شاخ رو ببینی میتونی خط جلویی رو از عقبی تشخیص بدی واسه اوناس البته کاره تو هم که تک رنگ کار میکردی خیلی بهتر بود ولی من این کار آخریتو بیشتر حال کردمتک رنگ...
دوس دارم سر جلسه تک رنگ کار کنم!!! حالا تمرینم و بیشتر می کنم، تا ب ی جایی برسم...بستگی داره ...تک رنگ واسه اونی خوبه که دستش قوی قوی قوی باشه ....بعضی وقتا کارای شاخ رو ببینی میتونی خط جلویی رو از عقبی تشخیص بدی واسه اوناس البته کاره تو هم که تک رنگ کار میکردی خیلی بهتر بود ولی من این کار آخریتو بیشتر حال کردم
مهندس مرکز معماری همین شکوهی و عسگری و... میرن دوستای من سال پیش که رفته بودن پیش شکوهی اکثرا 30 تا 35 زده بودن ....چرا شقاقی نمیری ؟؟؟مرکز معماری یه دوره فشرده بعد از جوابا میخواد بزاره . به نظرتون اون چطوره ؟ من منتظره اونم
آیا دقیقا معلومه جواب چند اردیبهشت میاد ؟
مشاهده پیوست 204671
این هم یک تمرین دیگه
مهندس کارت خوب شده!!! فقط خطوط ب گریز نمیرن (بعضیاشون) خظ افقتم اشتباه گذاشتی!!! خط افق منطبق بر نقاط گریزن...میگم دور از جون کسی کار من نظر نده ها یا یک وقتی یک پیشنهادی برای بهتر شدن کار![]()
مهندس کارت خوب شده!!! فقط خطوط ب گریز نمیرن (بعضیاشون) خظ افقتم اشتباه گذاشتی!!! خط افق منطبق بر نقاط گریزن...
آره اونم دیدم
خدا بهمون کمک کنه اییییشالاااااااا سر کنکور
![]()
میگم دور از جون کسی کار من نظر نده ها یا یک وقتی یک پیشنهادی برای بهتر شدن کار![]()
خطا قوی هستن!!! اما کارت یکم با اعصاب خردی کشیده شده!!! اغتشاش داره!!! یکم مشکی کم داره کارت!!! اکثرشو نارنجی کردی!!! ننشسته ب کارت!!! چیزی ک کارتو ب چشم میاره سایه هستش!!! کنتراست می خواد!!! اما واس 10 دقه عالیه...اینم یکی از کارای حجمی اولیه ی تک رنگ و ده دقیقه ای من
![]()
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
خطا قوی هستن!!! اما کارت یکم با اعصاب خردی کشیده شده!!! اغتشاش داره!!! یکم مشکی کم داره کارت!!! اکثرشو نارنجی کردی!!! ننشسته ب کارت!!! چیزی ک کارتو ب چشم میاره سایه هستش!!! کنتراست می خواد!!! اما واس 10 دقه عالیه...
دوسش ندارم!!! ترکیبت قوی نشدن!!! ب نظرم فقط ب گرافیکش توجه کردی رو ورودی، پله، و هندسه توجه نکردی!!! (البته شاید اشتباه می کنم)تمرین: ترکیبات مربع مستطیل بسازید ... پلان گرافیک های ساخته شده رو تبدیل به ایزومتریک کنید ... هر پلان گرامیک را حداقل به سه حالت مختلف در اورید ...
![]()
اگه انتقاد می کنم ناراحت نشو... هدف قبولیه شماس... (جهت اطلاع)اینو سر کلاس زدم اولین کارم بود
دوسش ندارم!!! ترکیبت قوی نشدن!!! ب نظرم فقط ب گرافیکش توجه کردی رو ورودی، پله، و هندسه توجه نکردی!!! (البته شاید اشتباه می کنم)
اوووو!!! ببخش!!! حواسم نبود...عزیز بالاش نوشتم تمرین !یعنی شما این تمرین رو انچام بده !!!!! من همین الان اینو بعنوان نمونه کشیدم و فقط منظورم توجه به جابجایی فضاهای مثبت و منفی بود