تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 204664
خانوم مهندس اینو دیروز کشیدم،نظرت چیه؟بهتر شده؟
مقیاسش دقیقه

مارال خدا را شکر از لحاظ اینکه کیفت بهتر شده که بهتر شده ولی شیتت چرا خالیه و چرا این قدر بزرگ یک شیت توی یک صفحه کشیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shima 70

عضو جدید
آفرین ....واقعا پیشرفت کردی .... کارت خیلی بهتر از قبلیاس ولی نیاز به تمرین هم داری ...ادامه بده که ایشالا موفق میشی

واااااااقعــــــــــــــــا...:w22:
حقیقتا روم نمیشد بذارم کارامو فک میکردم پس رفت کردم :w20: ولی خب امروز همه میگن پیشرفت کردم :w21:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها به خطام گیر ندید من روان نویس هام همه تموم شده بود با یه روان نویس داغون میکشیدم ....
راندو هم با ماؤیک وایت برد بود ...ماؤیک دیگه ای هم نداشتم

مشاهده پیوست 204673
اتفاقا خطات خیلی قوین!!! کاملا صاف می کشی مهندس!!!
با تی کشیدی خطاتو؟؟؟ اخه ب میز رسم چسبوندی...
فقط با وایت برد کارا خوب نمیشه!!! با ماژیک راندو کار کنی بهترها... راندو منو کروم دوس نداری؟؟؟ سرعتش خعلی بالا هستش...

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
بچه ها به خطام گیر ندید من روان نویس هام همه تموم شده بود با یه روان نویس داغون میکشیدم ....
راندو هم با ماؤیک وایت برد بود ...ماؤیک دیگه ای هم نداشتم

مشاهده پیوست 204673
خوب شده ..خطو حجمت و روند رسیدن به حجمتو مخصوصا دوست دارم...اما خب درخت و اسمونو کف رو بیشتر وقت بذار که یه کار کامل داشته باشی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا خطات خیلی قوین!!! کاملا صاف می کشی مهندس!!!
با تی کشیدی خطاتو؟؟؟ اخه ب میز رسم چسبوندی...
فقط با وایت برد کارا خوب نمیشه!!! با ماژیک راندو کار کنی بهترها... راندو منو کروم دوس نداری؟؟؟ سرعتش خعلی بالا هستش...
نه مهندس با دست آزاد....من هر روز تمرین خط میکنم حالا اگه یه fداشتم بهتر از این هم میشد ........
میدونم ولی ماژیک نداشتم ...ایشالا باید بخرم ...
راندو منو کروم نمیدونم چیه؟؟؟!!!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرکز معماری یه دوره فشرده بعد از جوابا میخواد بزاره . به نظرتون اون چطوره ؟ من منتظره اونم
آیا دقیقا معلومه جواب چند اردیبهشت میاد ؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی داره ...تک رنگ واسه اونی خوبه که دستش قوی قوی قوی باشه ....بعضی وقتا کارای شاخ رو ببینی میتونی خط جلویی رو از عقبی تشخیص بدی واسه اوناس البته کاره تو هم که تک رنگ کار میکردی خیلی بهتر بود ولی من این کار آخریتو بیشتر حال کردم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی داره ...تک رنگ واسه اونی خوبه که دستش قوی قوی قوی باشه ....بعضی وقتا کارای شاخ رو ببینی میتونی خط جلویی رو از عقبی تشخیص بدی واسه اوناس البته کاره تو هم که تک رنگ کار میکردی خیلی بهتر بود ولی من این کار آخریتو بیشتر حال کردم
دوس دارم سر جلسه تک رنگ کار کنم!!! حالا تمرینم و بیشتر می کنم، تا ب ی جایی برسم...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرکز معماری یه دوره فشرده بعد از جوابا میخواد بزاره . به نظرتون اون چطوره ؟ من منتظره اونم
آیا دقیقا معلومه جواب چند اردیبهشت میاد ؟
مهندس مرکز معماری همین شکوهی و عسگری و... میرن دوستای من سال پیش که رفته بودن پیش شکوهی اکثرا 30 تا 35 زده بودن ....چرا شقاقی نمیری ؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم دور از جون کسی کار من نظر نده ها یا یک وقتی یک پیشنهادی برای بهتر شدن کار:biggrin:
مهندس کارت خوب شده!!! فقط خطوط ب گریز نمیرن (بعضیاشون) خظ افقتم اشتباه گذاشتی!!! خط افق منطبق بر نقاط گریزن...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس کارت خوب شده!!! فقط خطوط ب گریز نمیرن (بعضیاشون) خظ افقتم اشتباه گذاشتی!!! خط افق منطبق بر نقاط گریزن...

مرسی که نظر دادی ،خب با4تا گریز کشیدم ولی جاشون خوب نبود بعدی که کشیدم چون لبه کار می اومد که صاف شه یک چند تاش به اون یکی بردم یک جور خواستم کلک بزنم ولی زیاد هم فرق نداشت

en.safdari

عضو جدید
آره اونم دیدم
خدا بهمون کمک کنه اییییشالاااااااا سر کنکور

میشه ایمیلتون و لطف کنید بدید کارتون دارم...

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم دور از جون کسی کار من نظر نده ها یا یک وقتی یک پیشنهادی برای بهتر شدن کار:biggrin:

عذرا جونم واسه راندو فقط یه سمت رو راندو کن وسمت دیگه که به یه گریزه دیگه میره سفید بزار یا میتونی مشکیش کنی تا کار طبیعی تر از آب دربیاد اینجوری فرق راندو کردن تو ویه آدم آماتور مشخص میشه خانوم مهندس موفق باشی ایشالا:gol::gol::gol:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااااااااام دوستان
من تاازه الان رسیدم
پستارو خوندم جئاب باشه واسه آخر شب بعد تمرین خط
واسه حجمم نیاز ب راهنمایی دارم
اجازه هس اینجا بپرسم عایا؟؟؟؟؟؟

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

تمرین: ترکیبات مربع مستطیل بسازید ... پلان گرافیک های ساخته شده رو تبدیل به ایزومتریک کنید ... هر پلان گرامیک را حداقل به سه حالت مختلف در اورید ...

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم یکی از کارای حجمی اولیه ی تک رنگ و ده دقیقه ای من

خطا قوی هستن!!! اما کارت یکم با اعصاب خردی کشیده شده!!! اغتشاش داره!!! یکم مشکی کم داره کارت!!! اکثرشو نارنجی کردی!!! ننشسته ب کارت!!! چیزی ک کارتو ب چشم میاره سایه هستش!!! کنتراست می خواد!!! اما واس 10 دقه عالیه...

معمارباشی

عضو جدید

خطا قوی هستن!!! اما کارت یکم با اعصاب خردی کشیده شده!!! اغتشاش داره!!! یکم مشکی کم داره کارت!!! اکثرشو نارنجی کردی!!! ننشسته ب کارت!!! چیزی ک کارتو ب چشم میاره سایه هستش!!! کنتراست می خواد!!! اما واس 10 دقه عالیه...

اینو سر کلاس زدم اولین کارم بود

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرین: ترکیبات مربع مستطیل بسازید ... پلان گرافیک های ساخته شده رو تبدیل به ایزومتریک کنید ... هر پلان گرامیک را حداقل به سه حالت مختلف در اورید ...

دوسش ندارم!!! ترکیبت قوی نشدن!!! ب نظرم فقط ب گرافیکش توجه کردی رو ورودی، پله، و هندسه توجه نکردی!!! (البته شاید اشتباه می کنم)

معمارباشی

عضو جدید

دوسش ندارم!!! ترکیبت قوی نشدن!!! ب نظرم فقط ب گرافیکش توجه کردی رو ورودی، پله، و هندسه توجه نکردی!!! (البته شاید اشتباه می کنم)

عزیز بالاش نوشتم تمرین !یعنی شما این تمرین رو انچام بده !!!!! من همین الان اینو بعنوان نمونه کشیدم و فقط منظورم توجه به جابجایی فضاهای مثبت و منفی بود

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز بالاش نوشتم تمرین !یعنی شما این تمرین رو انچام بده !!!!! من همین الان اینو بعنوان نمونه کشیدم و فقط منظورم توجه به جابجایی فضاهای مثبت و منفی بود

اوووو!!! ببخش!!! حواسم نبود...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا