کف مرتب واسه مارال جون....سلاااااااام دوستان
میبینم ک تاپیک آپ نمیشه
نبینم تنبلی کنیدااااااااااااااااا
نظرتون درباره خط هام چیه؟؟
مشاهده پیوست 204580
مشاهده پیوست 204581
کف مرتب واسه مارال جون....
جانانه دست بزنیدها....
خدایی خیلی زحمت کشیدتا به اینجارسید...دمت گرم مارال جون![]()
جانانه دست بزنیدها....
جانانه دست بزنیدها....
مشاهده پیوست 204626
خب بچه ها این هم یک کار که امشب با اف کشیدم روش چند تا از الین کارا دارم که حس درست کردنش نبوده ،از بس برا این و اون میکشم از درس افتادم ،نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟راستی این همون ماژیک های الکیه البته یک جوری شدن ماژیک های فک کنم زیاد توشون الکل ریختم که تا اسکیس سال اینده تموم نمیشن![]()
خیلییییییییییی جانانه بود مهندس
مرسی عزیزممارال را دوست میدارم نمادکامل ی انسان پرتلاش ک از خط خطی کج و کوله به خطی رسید که باید گفت آورین آورین
![]()
خیلییییییییییی جانانه بود مهندس
اصن روح دمیدی ب کالبد تاپیک
انشا... همتون قبول شید من اینجوری واسه همتون از ته دل دست بزنم
مرسی عزیزم
یعنی خیلی کج و کوله بود؟؟؟؟؟؟......
منم همتونو دوس دارم
این انرژی های مثبت انگیزمو صدهابرابر میکنه
همتون ترم بالایی من بشید صلواااات!!!!!!!!!!
شکلک آخریه خودمم .....خیلییییییییییی جانانه بود مهندس
اصن روح دمیدی ب کالبد تاپیک
انشا... همتون قبول شید من اینجوری واسه همتون از ته دل دست بزنم
مرسی عزیزم
یعنی خیلی کج و کوله بود؟؟؟؟؟؟......
منم همتونو دوس دارم
این انرژی های مثبت انگیزمو صدهابرابر میکنه
همتون ترم بالایی من بشید صلواااات!!!!!!!!!!
کارت رو دوست دارم جز آسمانش شبیهه قیچی شده خووو چرا ؟؟؟ فک کنم پرسپکتیوت ی جوری موردیه --- همین![]()
ن عزیزم بهترا ز قبل شده خب -- اما مارال پویان را دریاب که دیگه حسابی ذوق زده شده الان ی چی اش میشه ها--- ببین چ دوست خوبی داری خداییش![]()
شکلک آخریه خودمم .....
تمرینات خط زیاده همین دو تارو گذاشتم...
نظر بدین... اولیه داره میوفته ها![]()
متاسفانه نمیتونم با ارامش کار کنم!و دلیل تمام این ایرادایی که گفتی و نگفتی هم همینه ،خودمم میدونم دقیقاو اگه کارم با ارامش بشه تمام مشکلاش حله اما متاسفانهبه به شیما جون خوش اومدی مهندس افرین نسبت به قبلت یکم اوضاع ات بهتر شده ولی هنوز باید ادامه بدی خب و امابریم سر ایرادات کارت عزیزم
اول از همه توی اون خط که خواستی بافت حصیری بزنی با حوصله کار نکردی ،چوننباید بین خطوطش این جور باشه یک نگاه به کتاب طایفه بنداز مهندس
اول اینکه اون یکی که به قول خودت داره میفته و همین طور هم یکم با حوصله خط بکش و روی جزییات کار کن یک جوری که به یک صورت زیبا کارت تمیز در بیاد و کف سازی مناسبی داشته باشه به نظرم از همنی کارای اولی که یم کشی سعی کن روی این قضیه کف و اسمون اینها درست کار کنی که توی کار 10 ام دیگه دستت بیاد و بخوای کم کم دیگه تمرین راندو کنی روشون و اما دومی به نظرم برا درختش و اسمونش یکم وقت می زاشتی بهتر بود اگه همین اسمون را با ماژیک اف یا یک راپید زده بودی خیلی بهتر بود دقت کن که کجا باید ماژیک و کجا باید راپید استفاده کنی همین کار اگه اسمونش یا ماژیک اف بود از این رو به اون رو می شد کارت البته به نظر من ولی در مجموع خوبه ،خوشحالم که اومدی موفق باشی![]()
نظر بدین... اولیه داره میوفته ها![]()
بچه ها من ممتد که کار میکنم مخصوصا اون تمریناتی که نباید دستو از کاغذ برداریم به شدت دست درد میگیرم..شمام همینطورین؟طبیعیه یا نه؟؟اینقد که اصلا بعد نمیتونستم دیگه خط بکشم!!!راه حلی ندارین براش؟
جدی!!!!پس ادامه میدم ولی خو از دیروز شروع شده همچنان ادامه دارهطبیعیه عزیزم
واسه اینه ک دستمون قوی شه
من اوایل واسه ی تمرین دیگه طاقتم نمیومد دستمو 2 3 دفه برمیداشتم
اما الان 3صفحه هم بکشم دستم درد نمیگیره.خخخخ
طاقت بیار حل میشه
جدی!!!!پس ادامه میدم ولی خو از دیروز شروع شده همچنان ادامه دارهگفتم نکنه یه چی دیگه باشه
![]()