تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
خیلی بهتر از قبلیاس ...آفرین
فقط بعضی خطات اشتباهه به پرس نمیره
میترسم تا آزمون بیای مارو دور بزنی 100 بزنی ....
ممنونم:D
نمیدووونم به خطام فک کردم و با دقت کشیدم اما خب بازم امکانش هست...:redface:
نه نترس مهندس من وقت برا کار ندارم :(ولی خو تعریف از خود تباشه وقت بود به یه جایی میرسیدم...:w07:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خسته نباشی مهندس معلومه که خیلی براش وقت گذاشتی ولی راستش بخوای من با کارت حال نکردم مهندس،ولی نسبت به بقیه کارات بهتر کشیدی ولی یک سری اصول را برا شیت بندی رعایت نکردی و از طرفی هم از رنگ شیت های انخابیات به این فرم خوشم نیومد،راستش من هر وقت می خواستم کلاژ کنم کارم اول از همه دنبال طرح و معنی و مفهومی بودم که به کار بخوره چون از همین طور کلاژ بی هدف صرفا برا زیبایی خوشم نمی اومد ببخشید من فقط نظرم گفت مارال جون ولی در کل به نسبت بقیه کارات این بهتره فک می کنم و این یعنی پیشرفت
ممنونم نظر دادی عزیزم
من کارامو میذارم اینجا ک نقدش کنید و نظرتونو بگید تا ی چیزی یاد بگیرم
اصلن ناراحت نمیشم ک هیچ،خیلی هم خوشحال و ممنونتونم
میشه جزئی تر توضیح بدی؟؟
شیتشو سر کلاس بستم الان فقط طرحو کشیدم روش
رنگ بندیشم استاد اوکی داد،من رنگام ب جای دودی،قرمز بنفش بود
اگه هم کاراتو داری هنو عکسشونو بذاری ممنون تر میشم:دی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم نظر دادی عزیزم
من کارامو میذارم اینجا ک نقدش کنید و نظرتونو بگید تا ی چیزی یاد بگیرم
اصلن ناراحت نمیشم ک هیچ،خیلی هم خوشحال و ممنونتونم
میشه جزئی تر توضیح بدی؟؟
شیتشو سر کلاس بستم الان فقط طرحو کشیدم روش
رنگ بندیشم استاد اوکی داد،من رنگام ب جای دودی،قرمز بنفش بود
اگه هم کاراتو داری هنو عکسشونو بذاری ممنون تر میشم:دی

مارال الان وقت ندارم خیلی درباره شیت بندی توضیح بدم برات ،امشب اگه اومدم برات توضیح می دم اگه وقت شد

مشاهده پیوست 204902مشاهده پیوست 204903

لطفا نظرتونو واسه اینا هم بگید..

از رو کتاب کشیدمشون

ایول دمت گرم خیلی خوب کشیدی ،میگم مارال نمیشه جا من بری امتحان اسکیس بدی:biggrin:
فقط یکم بی روحه با چند ا ضخامت کار کن بهتره مهندس تا یکی باشه و بخواهی فشار دستت کم و زیاد کنی ،به نظرم اگه با اف می کشیدی هم جلوه کارت بیشتر می شد،ولی در مجموع خیلی خوبه

atefeh.ghazi

کاربر فعال
مرکز معماری یه دوره فشرده بعد از جوابا میخواد بزاره . به نظرتون اون چطوره ؟ من منتظره اونم
آیا دقیقا معلومه جواب چند اردیبهشت میاد ؟

من مرکز میرم از استادمم کاملا راضیم...چون دوره ی فشرده هس انرژی ای که شما میذارید باید بیشتر باشه...انشاالله بعد از اعلام نتایج انرژیتون مضاعف میشه ;)شنیدم ورکشاپی هم که قراره تو باغ موزه ی قصر برگزار شه 40 موضوع با بچه ها کار میکنن و کارها در 3 سطح بررسی میشه و نقاط ضعف و قدرتشون رو میگن به نظرم خیلی خوبه اما خودم فکر نکنم بتونم برم:(فعلا که زمان دقیق رو نگفتن...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خوب شده ولی اگه فقط همون دو رنگ زرد و خاکستری بود بهتر میشد...موفق باشی
مرسی عزیزم
استادمون گفت 4 رنگ!!! اما بازم کارمیکنم میذارم ببینید نظرتونو بگید

مارال الان وقت ندارم خیلی درباره شیت بندی توضیح بدم برات ،امشب اگه اومدم برات توضیح می دم اگه وقت شد

ایول دمت گرم خیلی خوب کشیدی ،میگم مارال نمیشه جا من بری امتحان اسکیس بدی:biggrin:
فقط یکم بی روحه با چند ا ضخامت کار کن بهتره مهندس تا یکی باشه و بخواهی فشار دستت کم و زیاد کنی ،به نظرم اگه با اف می کشیدی هم جلوه کارت بیشتر می شد،ولی در مجموع خیلی خوبه
اوکی مهندس ممنونم و منتظر
اونا قراره فردا با آب مرکب سرکلاس راندو شه
حتما نتیجه شو میذارم ببینید حتی اگه طرف مرکب چپه شه روش:D
مهندس افم تموم شده
هی میگم اینجا نخرم برم مشهد کلی خرید کنم وقت نمیشه برم اصلا:|
بچه ها من اصلا نمیتونم تشکربزنم چراااااااااااااااااااااااااااا

یارانه ت تمومیده خواهر
باس صب کنی سهمیه ت واریز شه:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
تمرین: ترکیبات مربع مستطیل بسازید ... پلان گرافیک های ساخته شده رو تبدیل به ایزومتریک کنید ... هر پلان گرامیک را حداقل به سه حالت مختلف در اورید ...

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
نمیدونم درسته یا نه اماااااااا خیلی باحال بود
مث بازی-ریاضی های تو پیک نوروزی هامون...
مرسی!!!
فقط عذرخواهم.. حجماش خیلی بد کشیده شده... :sweatdrop:مشاهده پیوست 204941

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم درسته یا نه اماااااااا خیلی باحال بود
مث بازی-ریاضی های تو پیک نوروزی هامون...
مرسی!!!
فقط عذرخواهم.. حجماش خیلی بد کشیده شده... :sweatdrop:مشاهده پیوست 204941

سلام.ببخشیدکه یهووووونظرمیدم !!!!!!!!!!اما به خط هات دقت بیشتری کن.به نظرم بهتراز اینم میتونی بکشی.موفق باشی

zahra@

عضو جدید
بچه ها به خطام گیر ندید من روان نویس هام همه تموم شده بود با یه روان نویس داغون میکشیدم ....
راندو هم با ماؤیک وایت برد بود ...ماؤیک دیگه ای هم نداشتم

مشاهده پیوست 204673

خطاط خیلی قویه و با اعتماد به نفس بسیار عالی خط می کشی :w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17:
واین عالیه :w23::w23:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خخخخخخخ
عکسو کج گرفتم
بابا انتقاد بکنید تا اصلاح بشم ....

خط ها و پرسپکتیوت خوبه!واسه حجمتم دوستان باید نظر بدن
انتقاد:کج عکس نگیر...!!
راندو کن کاراتو حداقل تک رنگ

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلاااااااام
کسی هس؟؟؟
کار نمیکنید یا نمیذارید ما استفاده کنیم؟؟:cool:

چندتا کار داخلی:heart:
درباره همه نکاتش-چیدمان-مبلمان-تقسیم فضاها-رنگ بندی-خط و پرسپکتیو و...- لطفا نظراتتونو بگید..210420141339.jpg210420141340.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اف هام تموم شددددددددددد:cry::cry:
بچه ها اخرش ورشکست میشم اخرش هر چی ملژیک و روان نویس و اینها خریدم الان دارن اون در دیار باقی به سر می برن الکل هم توی ماژیک ها ریختم اصلا یک جوریه روان تا میرسه به کاغذ خودش میره اصلا نیم دونم چی میشه :biggrin:
DSC05968.jpg
نظر یادتون نره مرسی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااام
کسی هس؟؟؟

درباره همه نکاتش-چیدمان-مبلمان-تقسیم فضاها-رنگ بندی-خط و پرسپکتیو و...- لطفا نظراتتونو بگید..مشاهده پیوست 205124مشاهده پیوست 205125

مهندس من که زیاد وارد نیستم که ایراد بگیرم ،ولی در نگاه اول خط هات ضعیفه که خطت درست شه کیفیت کارت خیلی بالا میره و لامپ های که توی سقف کار می زاری به نظرم یک رنگی بزن ولی در مجموع خوب به نظرم من که خوشم اومد

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها اف هام تموم شددددددددددد:cry::cry:
بچه ها اخرش ورشکست میشم اخرش هر چی ملژیک و روان نویس و اینها خریدم الان دارن اون در دیار باقی به سر می برن الکل هم توی ماژیک ها ریختم اصلا یک جوریه روان تا میرسه به کاغذ خودش میره اصلا نیم دونم چی میشه :biggrin:
مشاهده پیوست 205128
نظر یادتون نره مرسی

از ماژیک و روان نویس نگو ک...:cry:
امروز باز رفتم4تا خریدم نمیدونم تا آخرهفته جوابگو هس یا نه...
خدا قوت مهندس
عذراجون گریزهات درسته؟؟؟
شیشه ها هم خوب درنیومده
اون هاشورای بالای حجمت چیه؟
فیگور خانومت ..خخخخخخخخ
درختا هم بنظرم کوچیکه
اما خطات خیلی خوبه
من نمیدونم چرا وقت تمرین خط خطام خوبه،اما وقتی میخوام پرسپکتیو بکشم داغون میشه:/

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاااااااام
کسی هس؟؟؟

درباره همه نکاتش-چیدمان-مبلمان-تقسیم فضاها-رنگ بندی-خط و پرسپکتیو و...- لطفا نظراتتونو بگید..مشاهده پیوست 205124مشاهده پیوست 205125

مشاهده پیوست 205126
ببخشید نمیتونم بچرخونمش...

مهندس پویان کار اول(نمیتونم بچرخونمش،زحمتش با یو...)
مشاهده پیوست 205127
خوب مهندس خطهات ضعیف می باشند
در طراحی فضاهای داخلی هدف این نیست که مثلا بیایم تویه یه سقف طرحی رو در بیاریم ...ما نیاز داریم جای رد شدن تیر ها رو بدونیم و بر اساس اون یک طرحی رو در بیاریم ...البته این فقط یک مثال بود حالا ما ستون داریم تو فضا هدف اینه که اون ستون هارو چطور میشه توی فضای داخلی تاثیرش رو کم کرد اضافه کرد و....و رنگ هایی که انتخاب میشه برای فضاهای مختلف اعم از پذیرایی و اتاق خواب و... دارای اهمیت هسنتد و باید درست انتخاب بشن ...بعشی وقتا ما نیاز داریم توی دیوارها یه کارهایی رو انجام بدیم ...مهندس لازمه پیشرفتت اینه که آنچه که تو ذهنته و قبلا دیدی رو کنار بزاری و دست بزنی به خلاقیت ....وگرنه که اینو یه خانم خانه دار هم بگی بلده ....210420141344 (1).jpg

پیوست ها

• 210420141344.jpg
    210420141344.jpg
    2.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خوب مهندس خطهات ضعیف می باشند
در طراحی فضاهای داخلی هدف این نیست که مثلا بیایم تویه یه سقف طرحی رو در بیاریم ...ما نیاز داریم جای رد شدن تیر ها رو بدونیم و بر اساس اون یک طرحی رو در بیاریم ...البته این فقط یک مثال بود حالا ما ستون داریم تو فضا هدف اینه که اون ستون هارو چطور میشه توی فضای داخلی تاثیرش رو کم کرد اضافه کرد و....و رنگ هایی که انتخاب میشه برای فضاهای مختلف اعم از پذیرایی و اتاق خواب و... دارای اهمیت هسنتد و باید درست انتخاب بشن ...بعشی وقتا ما نیاز داریم توی دیوارها یه کارهایی رو انجام بدیم ...مهندس لازمه پیشرفتت اینه که آنچه که تو ذهنته و قبلا دیدی رو کنار بزاری و دست بزنی به خلاقیت ....وگرنه که اینو یه خانم خانه دار هم بگی بلده ....
همشونو از رو عکسای خارجی کشیدم:|
اینا ک گفتی رو چجوری تشخیص بدم؟ ک کجا ستون یا تیره و حالا باید چه کاری انجام بدم؟؟
واسه خط چیکار کنم دوستان؟؟تو تمرین خط میشه گفت خوبه اما میخوام ازشون استفاده کنم اینجوری میشن:/

--زهرا

عضو جدید
طراحی میدان محلی

طراحی میدان محلی

برخی راهبردهی طراحی میدان محلی :

• تسلط پیاده در فضا
  • کاهش دادن حجم سواره و در صورت امکان پیاده کردن فضا
  • جلوگیری از هجوم فعالیت های تجاری و حفظ آرامش فضا
  • استقرا مبلمان مناسب اقلیم
  • توجه و تقویت قرارگاه های رفتاری با هنجارهای مثبت
  • افزایش امنیت در شبانه روز از طریق نظارت اجتماعی
  • انعطاف پذیر نمودن فضا برای امکان برقراری مراسم و فعالیت های مختلف
  • همه شمول بودن فضا و توجه به نیازهای ساکنین مختلف
میدان محلی.jpg

--زهرا

عضو جدید
این مظلب ودیدم جالب بود خوندنش --- خوندنش وبه شما سفارش میکنم دوستان عزیز

مبانی نظری : تعاریف و ویژگیهای کیفیت های طراحی شهری به تفصیل- روش های تحلیل فضای شهری- هدفگذاری و چشم انداز- راهبردها، سیاست ها و ضوابط- کیفیت ها و پارامترهای طراحی انواع فضاهای شهری- معیارهای شهر پایدار- راهکارهای طراحی بافت و محله- نحوه تحلیل و طراحی جداره شهری ( کیفیت های سیمای شهری) نحوه شیت بندی و پاسخگویی به سوال- نحوه ارتقائ ترسیمات گرافیکی
تمرینات : تمرین هر جلسه متناسب با مفاهیم ارائه شده. کرکسیون و رفع اشکال

آن دسته از دوستانی که بعد از اعلام نتایج تازه به دنبال یادگیری اسکیس رفتن باید بدونن که اسکیس طراحی شهری مثل اسکیس معماری نیست و داشتن دست قوی صرفا باعث قبولی نمیشه. چه بسا اگه مصححین متوجه شن که شما در اسکیساتون به جای لحاظ کردن کیفیت های طراحی شهری به دنبال اسکیس های معمارانه هستین و توجهتون روی بنا هست به راحتی برگه رو رد میکنن. تمرین کردن در کسب نمره قبولی خیلی موثر هست. به نظر من یه استاد خوب به طور کلی حداکثر بیست تا سی درصد میتونه نمره رو افزایش بده یا در حالتی که مدام کلاس برگزار کنه 40 درصد ولی در صورتی که تمرینات رو جدی نگیرید حتی بهترین استاد هم نمیتونه قبولیتون رو تضمین کنه.
از الان تا روز امتحان باید هر روز و تا حد ممکن تمرین کنین و مدام مبانی نظری رو مرور کنین و در ترسیماتتون به کار بگیرین و سفارش من این هست که علاوه بر حل مسئله به صورت موضوعی هم اسکیس تمرین کنین. مثلا روی طراحی لبه آب که چطور در پرسپکتیو ترسیم کنین و یا نحوه مقطع زدن از فضا و طراحی انواع تقاطع و طرح برای کفسازی فضاهای مختلف و طراحی محله و ...

با توجه به اینکه در سالهای اخیر تنوع سوالات کنکور زیاد شده وقتتون رو با انجام تمرینات تکراری هدر ندین و با روش های مختلف روی سوالات متنوع کار کنید و آرشیوی از راهکارها برای انواع معضلات شهری داشته باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا