مهندس کارت خیلی خوبه ...دمت گرم ...سلام اگه ممكمنه ايرادامو بگيد![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
مهندس کارت خیلی خوبه ...دمت گرم ...سلام اگه ممكمنه ايرادامو بگيد![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشاهده پیوست 203260اینم کار من نظر لطفا
خوبه تمرینات و مهمتر از همه اینه که خیلی با حوصله کار میکنی و این پون مثبته برای تو اگه تا سال بعد همینطور پیش بری مطمئن باش یک اسکیس خودتی.............
مشاهده پیوست 203259سلام به همه...سعی کردم نکته هایی که اون دفعه گفتین رعایت کنم
نظر بدین
مهندس کارت بهتر شده فقط روی کف ها بیشتر کار کن اتصال بنا به زمین یکم قوی تر شه بهتره که باید روی کف سازیش کار کنی در مجموع خیلی خوب شدهمشاهده پیوست 203260اینم کار من نظر لطفا
کارت خوب شده فقط اون تیکه بالاییت گریز سقف با پنجره ها نمیخونه یا سقفت شیبداره؟ قسمت وسطم (مکعب وسطیه )گریز کفشو نکشیدی
نه سقف شیبدار نیست ،سقف با کدوم پنجره والا به ظرم اون درست باید کشیده باشم ولی مکعب وسطیه را قبول دارم الان که گفتی متوجه شدم اخه فاصله ام با لب تاب زیاد بود که می کشیدم
خوبه تمرینات و مهمتر از همه اینه که خیلی با حوصله کار میکنی و این پون مثبته برای تو اگه تا سال بعد همینطور پیش بری مطمئن باش یک اسکیس خودتی.............
علاقه وافرت به سقف شیبدار قابل تحسینهمشاهده پیوست 203260اینم کار من نظر لطفا
مهندس کارت بهتر شده فقط یکم با حوصله تر بکش،برا کارتت وقت بزار چون الان می تونی سعی کنی و توی کارت نکته یاد بگیری ولی چند هفته دیگه این قدر عجله میکنی که دیگه وقت این حرفا نیست
مهندس کارت بهتر شده فقط روی کف ها بیشتر کار کن اتصال بنا به زمین یکم قوی تر شه بهتره که باید روی کف سازیش کار کنی در مجموع خیلی خوب شده
کارت خوب شده فقط اون تیکه بالاییت گریز سقف با پنجره ها نمیخونه یا سقفت شیبداره؟ قسمت وسطم (مکعب وسطیه )گریز کفشو نکشیدی
نه سقف شیبدار نیست ،سقف با کدوم پنجره والا به ظرم اون درست باید کشیده باشم ولی مکعب وسطیه را قبول دارم الان که گفتی متوجه شدم اخه فاصله ام با لب تاب زیاد بود که می کشیدم
علاقه وافرت به سقف شیبدار قابل تحسینه
ولی من تو کاراهت هیچ وقت ترکیب نمیبینم همش یک سطح هست ...یکم تو رفتگی ...بیرون امدگی پرو خالی ....و ....ولی خطهات خوبه ...فدای تو پویان اینم قبلا زده بودم دوس دارم نظرتو بدونم که گفتی یک سطح هست کارات.............
ممنون که وقت گذاشتید و کارم دیدید،راستش هدف این بود که با یک گریز بکشم یک عکس دیدم همین جوری بود همه نقاط به یک جا رفته بودند ،من هم سعی کردم مث اون بکشم ،اون نقطه دوم هم به عنوان کمکی تقریبا گرفتم ،چرا دقیقا همین که کشیدم می خواستم بکشم ،هدفم هم فقط تمرین پرسپکتیو بود ،همه ماژیک هام خشک شدن همین چند تا بودن رنگ داشتن باهاشون رنگ کردم وگرنه من پرنگ تر کار میکنم ،در کل رنگ کار که پیش خودم گذاشته بهتره از عکس هستش،ولی باز هم ممنون ازراهنمایی تون ،میشه درباره انتخاب نقطه گریزها کجا باشن برام توضیح بدید ممنون میشم
خواهش میکنم، این مثلا یه نمونست، فقط ببخشید که یخورده بی نظمه خیلی سریع کشیدم که بذارم... حتما یکی از نقاط گریزو خارج از صفحه بگیر حداقل چون پرسپکتیو خیلی واقعی تر به نظر میاد مخصوصا تو دید ناظر، دید ناظر و پرنده هم حتما توجه کن که نقاطو جای غیر واقعی نگیری...
مشاهده پیوست 203305
پیتر آیزنمن داره میاد ایرانننننننننننننننننننننن............اگه میتونین حتما بریدhttp://event.banamid.ir/
![]()
پیتر آیزنمن داره میاد ایرانننننننننننننننننننننن............اگه میتونین حتما بریدhttp://event.banamid.ir/
![]()
چی هس؟کجا هس؟چقد طول کشید؟
خسته نباشی مهندس ،خوب شده ،مارال من یک چند تا نظر میدم برا کارا بدی ات چون کار کلاسی هستش ،امیدوارم بدردت بخوره ،اولاز همه این مربع هایی که به عنوان راهنما گذاشتی اگه نردیک تر به هم میزاشتی شون بهتر بود و از وبه جای این که با ماژیک بکشی دورشون با راپید نازک دوبار مث خط لرزون یا یکی اش صاف یکی لرزون مث همون چیزی که توی کتاب صدیق بود ،ازیک رنگ جیق مث نارنجی اگه توی کارت استفاده کنی خوبه چون چشم استاد میگره ،سعی کن همیشه از رنگ های سرد تنها استفاده نکنی کار خیلی اوقات بی روح می کنن،اسکیل هم فک کنم فراموش کردی بزنی زیر کارت اگه هم دیمی خودت یک چیزی که فک می کنی به کارت میخوره را بزن ،عکست مات نمی تونم ریز شم و نظر بدم ،ولی در کل خوبه ،موفق باشی
500 تومن پولشه!!! من یکی ک پولشو ندارم!!!![]()
5,000,000 ريال500 تومن یا ریال؟؟!!
کارت باز نمیشه ک؟؟؟!!!بچه ها نظر بدید ببیندید چطوره کارم ،ایا پرسپکتیو درست کشیدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203373
کارت باز نمیشه ک؟؟؟!!!
بچه لطفا ببیندید پرسپکتیو این یکی چطوره؟؟؟؟؟درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203317
5,000,000 ريال
آفرین داری!!! خیلی پیشرفت کردی!!! آفرین!!! فقط ماشینو کوچیک کشیدی!!!بچه ها نظر بدید ببیندید چطوره کارم ،ایا پرسپکتیو درست کشیدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203374
این اسکیستون جزئیات کمی داره. پس استفاده ی رنگ متضاد و مشکی نمی تونه زیاد کار جالبی باشه مگر اینکه ابعاد اسکیس کوچیک باشه مثلا از A4 کوچیکتر.
مهم نیست که چه زنگی استفاده می کنید مهم اینه که از اون چطور استفاده کنید. سطوحی که با مشکی پر میشن اصولا یا شیشه هایی هستند که در فاصله دور قرار دارند یا فضاهایی تاریک مثل زیر سقف و یا فضاهایی در بعد سوم مثلا بعد ارتفاعی یک ستون.و زمانی که ما از قسمتهایی رو یک تیکه مشکی میکنیم بایستی اون قسمتها یک حس یکسانی رو دارا باشن. مثلا همگی شیشه باشن.
آسمونی که استفاده کردید از نوع خوبی هست اما فضاهایی که در آن خالی شده باید در امتداد هم باشن و ابتدا و انتهای آسمون مسخص باشد و توی هوا ول نشده باشه!
پرسوناژ ها اصولا رنگ نمیشن یا فقط چند تیکه سایه مشکی میزنن. تا تفاوتشون با بقیه اجزا حس بشه.
خطوطی توی اسکیستون هست که تاب داره. بایستی برای اصلاح این تاب ها یک باره دیگه از روش یه خط دیگه بکشی.
البته همه ی اینها که گفتم برای اسکیس توی مدت مناسبه.
آفرین داری!!! خیلی پیشرفت کردی!!! آفرین!!! فقط ماشینو کوچیک کشیدی!!!