تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستای عزیز همتون می دونید که اولین و بزرگترین مشکل من همون پرسپکتیو هستش،این هم امروز اولین تمرین پرسپکتیو هم هستش ببینید الان پرسپکتیو درسته یا نه کجاهاش اشتباه هستش
DSC05923.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها موافقید بهتون تمرین بدم ؟ البته ممکنه نرسم کامل و دقیق بگم ولی تا جایی که وقتم و توان بیانم اجازه بده در خدمتتونم فقط باید حواستون باشه فقط متکی به این تمرین ها نباشید و خودتون هم کنارش برای خودتون برنامه بچینید و مطالعه و تمرین خط و ... رو انجام بدید

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

ایول معمار باشی دمت گرم اگه این کار کنی که ثواب دنیا و اخرت نصیبت میشه

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

با تمرین پایه ایزومتریک شروع می کنم فقط توجه داشته باشید منم دستم ضعیفه پس فقط کل مطلب رو بگیرید و خط من رو الگو قرار ندین !!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب دوستای عزیز همتون می دونید که اولین و بزرگترین مشکل من همون پرسپکتیو هستش،این هم امروز اولین تمرین پرسپکتیو هم هستش ببینید الان پرسپکتیو درسته یا نه کجاهاش اشتباه هستش
مشاهده پیوست 203200
خودت مقایسه کن ...فقط یه نکته من روانویسم در حال تموم شدن بود و سرعتی کشیدم و اینکه همون کاره خودتو با گریزهای خودت کشیدم
PICT0098.jpg

s.sahba

عضو جدید
بله همه ما اگه فرصتش برامون پیش بیاد دنبال سودیم ... ببین من پارسال 450 هزار تومن دادم برای کلاس شقاقی ولی یکسری اتفاقات باعث شد دوسه جلسه بیشتر نتونم برم (تصادف کردم و ... تازه باید 630 هزار تومن می دادم ! ) امسال هم 800 هزار تومن دارم باز هزینه می کنم ولی من بشخصه ناراحت نیستم می دونی چرا ؟ چون من 4سال دانشگاه آزاد درس خوندم و بالای 8 میلیون فقط هزینه ی کلاسهام شد و هیچی این دانشگاه به من یاد نداد غیر از یه مدرک چرت! حیف عمر و جوانیم که تو این دانشگاه حروم شد!!! بعد برا ارشد اومدم کلاس واقعا تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم ... یعنی تو این یکی دو سال که برا ارشد می خوندم و کار می کنم بیشتر برام فایده داشته ... مشکل اصلی از روند اموزش در دانشگاهه این که چرا اینا رو تو دانشگاه درس نمی دن که ملت مجبور نباشن برن کلاس .... جوابش هم واضحه چون مدرس مناسب و کافی نداریم ... تا وقتی انحصار اموزش در دست عده ی محدودی باشه حق دارن روی هنرشون قیمت بزارن !!

دوست گرامی به شما قول می دم اگر تمامی دانشگاههای این کشور در حد هاروارد و AA معماری تدریس می کردند باز هم همه سر کلاسهای این افراد می رفتن چون اساسا تفکر فرهنگیه جامعه ما اینه کسی به این فکر نمی کنه که چه چیزی داره فقط به این فکر می کنه که چه چیزهای بیشتری می تونه داشته باشه، دقیقا مثل همین بحث یارانه ها طرف با درامد ماهی 5000000 هم ثبت نام میکنه چون معتقده با یارانه درامدش میشه مثلا 5250000 و خب به عدد بزرگتری میرسه دیگه به این فکر نمی کنه که به این درصد کم نیازی داره یا نه!!! و یا این درصد کم اصلا تغییری تو وضعیتش ایجاد میکنه یا نه... متاسفانه اشتباهات و کمبودهای موجود تو مسائل مختلف جامعه ما مثل آموزش موجب تغییر نگاه و فرهنگه ما آدمها شده و دیگه برای تصحیح خیلی چیزها اول باید به خودمون رجوع کنیم و جستجو کردنش در خارج از خود اشتباست، تقصیر اون و خانم ها نیست که هر ساله کلی پول ازین راه به جیب می زنن تقصیر من، شما و امثال ماست که اونارو میلیونر میکنیم و جلوگیری ازین موضوع دو راه بیشتر نداره یا باید از سوی یک مقام رسمی در دکان بازار این افراد گل گرفته بشه که تقریبا نشدنیه، یا من و امثال من باید طرز تفکرمون رو عوض کنیم و لاغیر...

s.sahba

عضو جدید
مشاهده پیوست 203200

من محل نقاط گریز کار شما رو از پویان خان جذاب تر می بینم چون پرسپکتیو گیراتری شده ضمنا تو کار دوم (کار پویان) تناسبات این کار رعایت نشده و ارتفاع ها خیلی کم گرفته شده در کل نسبت به قبل خیلی بهتره اما گریز رو سعی کن جوری بگیری که یا ناظر بشه یا به کل دید پرنده این جایی که الان در نظر گرفتی این حسو به آدم میده که خودتم نمی دونستی چی میخوای بکشی، بعضی خطوطم خوب به گریز نرفته، سعی کن کنتراست کارو تو راندو بالا ببری و به سایه ها قدرت بیشتری بدی، موفق باشی...

--زهرا

عضو جدید
من همیشه فک میکردم ک دوستان تمرینات خط ر ازگجا میارن وبلاخره سایتشو پیدا کردم واین تمریناتشه
خط یک معمار
در رشته معماری ، به اصطلاح خط کشیدن اولین و مهمترین الزام در روند طراحی معماری است.
در حقیقت خط یک معمار ، هویت و شخصیت معماری وی است.
خط معماری دارای ارزش خاصی است و قابل مقایسه با خط در هنر های دیگر نیست و هرگز نباید این خط به سمت نقاشی و کاریکاتور و ... جهت داد.
تمرین خط در معماری ، هرگز بیهوده و بی تاثیر نیست.
در حقیقت یک اثر مطلوب معماری زمانی خلق می شود که کیفیت ارائه جزئیات معماری به طور کامل رعایت شده و این تنها با صبوری معماری ظریف کار و نکته سنج حاصل می شود.
پس سعی کنید تمرین ها این فصل را بدون شکایت و به صورت کامل و همانطور که توضیح داده شده ، انجام دهید.
به طور کلی برای تمرین خط ، نیاز به روزی 3 الی 4 ساعت تمرین مستمر و تا حدود 20 روز می باشد. بدون توقف حتی برای یک روز!
نکته : برای تمرین های این درس نباید در ترسیم هر کدام از آنها در یک شیت A3 دست را از کاغذ بلند کنید و در حقیقت دست شما باید عادت کند که 2 الی 3 ساعت به طور مداوم کار کند. بدون انقطاع ! لطفا رعایت شود !
با رعایت این نکته ، خودتون تاثیر این رو بعد از 10 روز خواهید دیدfile:///C:\Users\web\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

مفصل
همین طور که دست انسان دارای مفصا در کتف ، آرنج ، مچ و ... است و این مفصل ها به انعطاف پزیری بودن دست کمک می کنند ، خط معماری هم دارای مفصل است.
این مفصل ها در ابتدا و انتهای خط قرار دارند و همچنین هر کجا که دست بخواهد از روی کاغذ برداشته شود باید مفصل ایجاد شود و دوباره خط از همان مفصل ادامه داده شود.

تعریف خط
خط در معماری بسیار قدرتمند است و یکبار ترسیم می شود و قابل پاک کردن نیست . به همین دلیل برای ترسیم خط معماری بهتر است از خودنویس معمارانه استفاده کرد که قابل پاک شدن نیست.
IMAG0673.jpg

ویژ گی های خط معماری
1-ابتدا و انتها دارد
2-چندین بار روی هم کشیده نمی شود
3-لرزان است و به اندازه یک میلیمتر تلورانس دارد
4-پاره خط نیست و همیشه خط کامل است
5-تفکر دارد
6-سرعت خط معماری (با تفکر)یک متر بر دقیقه است زیرا فقط یکبار ترسیم می شود پس نباید اشتباهی برود

تمرین اول
این تمرین در یک شیت A3 انجام می شود به صورتی که از لبه های شیت به فاصله 3 الی 5 میلی متر فاصله میگیرید و با خط لرزان در طول A3 شروع به ترسیم می کنید و هنگامی که به انتهای ورق رسیدید بدون برداشت دست ، دوباره با رعایت فاصله ، کل طول A3 را طی می کنید و تا پایین ورق این کار ادامه پیدا می کند.
بعد از اتمام طول A3 همین کار را در عرض شیت انجام می دهید
دقت کنید که در طول ترسیم سعی کنید بیش از 3 بار دست از کاغذ بلند نکنید

IMAG0672.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات خط

تمرینات خط

نمونه انجام شده تمرین اول در شیت A3
شبکه ایی به ابعاد 3 میلی متر در کل سطح شیت و بدون برداشتن دست از روی شیت
این تمرین رو ادامه دهید تا زمانی که شیت شما مانند تصویر زیر شود

IMAG0671.jpg

چند نكته كوچيك

-مي تونين تمرين خط كشيدن سريع رو با يه ماژيك و با سرعت روي كاغذ a3ياa2تمرين كنين.
-در ترسيم خطوط سعي كنين دست از آرنج حركت كنه نه از مچ.
-سرعت ترسيم خط در طول هر پاره خط از ابتدا تا انتها بايد يكسان باشه.
-ضخامت خط از ابتدا تا انتها بايد يكسان باشه.
-اختلاف نقطه انتهايي خط ترسيمي با خطي كه از قبل مورد نظر بوده مي تونه در خطوط طولاني تا يك سانت هم برسه.
-خمش در خط تا 2ميليمتر ايرادي نداره.
-در خط كشيدن معماري امكان اصلاح خط براي يك بار ايرادي نداره.
-خطوط رو به صورت رها شده و بي حوصله ترسيم نكنين.
-سعي كنين در استفاده از ابزار دقت كنين.مثلا اگه با روان نويس كار مي كنين مي تونين درب روان نويس رو در قسمت انتها قرار بدين تا طول وسيه بيشتر بشه.

نكته:در تمريني كه داده شد كاغذ رو حركت نديدن.اين جا فقط دست هست كه حركت مي كنه...

تعداد تمرين ها هم به خودتون بستگي داره.اينكه چقد بتونين وقت بذارين و...

يه موضوع ديگه راجع به كاغذ كار...
مي تونين روي همين كاغذهاي سفيد معمولي a3تمرين ها رو انجام بدين.يه سري كاغذ كاهي معمولي هم هست كه از 4 برابر a3 يه كم بزرگتره و معمولا در بسته هاي 30-40 تايي مي شه از لوزام مهندسي يا شايد لوزام التحرير ها خريدشون.قيمتش نسبت به كاغذهاي سفيد a3 ارزونتره و براي تمرين هاي سريع به نظرم بد نباشه.مي تونين از اين بسته ها بگيرين و هر كاغذش رو 4 قسمت كنين و روش تمرين ها رو انجام بدين

با خط لرزان مربع های 3 الی 5 سانتی متری ترسیم کرده ، کل صفحه ی A3 را به طور کامل با مربع ها پر می کنیم ، دقت کنید حداکثر فاصله ها بین مربع ها باید 1 سانتی متر باشد.
توجه داشته باشید هر مربع باید با خط لرزان به فاصله 2 میلی متر کاملا پر شود و کماکان دست از کاغذ برداشته نشود
IMAG0653.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات خط 2

تمرینات خط 2

تمرین 2
ورق A3 را به خط ها موازی با فاصله ی 5 سانتی متری تقسیم کرده و با خط لرزان با زاویه 45 درجه نسبت به خط افق و با خط لرزان بدون برداشتن دست از کاغذ ، کل صحفه را ترسیم کنید.
این تمرین به شما قدرت ترسیم خطوط موازی با زاویه مشخص را می دهد

IMAG0663.jpg

تمرین 3
در این تمرین سعی کنید بدون برداشتن دست از روی کاغذ و با ترسیم خطوط موازی ، مربع های 2 الی 3 سانتیمتری ترسیم و در جهت های مختلف کنار هم بچینید و یک بافت حصیری ایجاد کنید.
دقت داشته باشید که خطوط باید پیوسته باشدIMAG0674.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات 3

تمرینات 3

تمرین 4
اگز در هنگام ترسیم دست را از روی کاغذ زیاد بردارید پیوستگی کار به هم می خورد و بافت خوبی رسم نمی شود

IMAG0675.jpg

تمرین 5
برای ترسیم این برگها باید دقت کرد که ریتمیک نشوند و در کنار هم خوب چفت و بست شوند . همچنین به صورت جدا جدا ترسیم نشوند . با انجام این تمرین می توانید در هر جهتی فضای سبز را بپوشانیدIMAG0676.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرین خط 4

تمرین خط 4

تمرین 6
ترسیم مربع های به اندازه 1 سانتی متر در 1 سانتی متر در کل صحفه A3 بدون برداشتن دست رسم کنید و هرگز نباید از خط کش استفاده کنید
IMAG0667.jpg

تمرین 7
ترسیم یه مربع به اندازه 3 سانتیمتر در 3 سانتیمتر و یا 5 سانتیمتر در 5 سانتیمتر و استفاده از خط لرزان برای ایجاد یک تونل با مقطع مربع و به وطول کل A3 . در عرض A3 باید بین 5 تا 6 تونل از این مربع ها ترسیم شود. دقت کنید دست از روی کاغذ بر ندارید و اجازه بدهید دست به ترسیم این مربع ها عادت کند.

IMAG0670.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات خط 5

تمرینات خط 5

تمرین 8
با خود نویس در طول کاغذ شروع به ترسیم بافت چوب کرده ، طوری که کل A3 تا انتها عرض آن با بافت چوب پر شود. این تمرین دست شما را برای ترسیم بافت در مراحل بعدی آماده می کند و شما به ترسیم بافتی ظریف و قدرتمند عادت می کنید

مشاهده پیوست IMAG0677.jpg

تمرین 9
در این تمرین باید بافتی که انتزاعی از سنگ های منظم و برش خورده است و در کنار هم چیده شده اند ترسیم کنید. در این بافت نباید هر سنگ جداگانه ترسیم شود بلکه کل A3 باید به صورت یک خط ترسیم شود

IMAG0678.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات خط 6

تمرینات خط 6

تمرین 10
بافت مقابل سنگ های لاشه را نشان می دهد که به صورت گرد و در ابعاد مختلف ترسیم شده اند دقت کنید که سنگ ها نباید خیلی از شکل طبیعی خارج شود.

IMAG0679.jpg

تمرین 11
بافت سنگ لاشه های گوشه دار که در کنار هم دیگر قرار گرفته اند. مابین سنگ های درشت ، سنگ های ریز تر قرار می گیرند اما نه به صورت توده ایی. از رسم سنگ های بی شکل پرهیز نمائید

IMAG0680.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات خط7

تمرینات خط7

توجه........توجه
تمرین های خط به پایان رسید و تا اینجا با این تمرینات باید دست تا حدودی قوی شده باشه برای تمرین های پیشرفته تر تا ما بتونیم مباحث آموزشی اصلی اسکیس رو شروع کنیم !
با یک فرجه یک هفته ایی درس های جدید و تمرین های جدید رو آغاز می کنیم .
این فرجه هم بخاطر اینه که هم مطالب آموزشی رو من ساماندهی کنم و هم دوستان یک بار مروری روی تمرین های خط داشته باشند .

تمرینات اضافه

مانند تمرین اول با خط لرزان در طول A3 شروع به ترسیم می کنید به صورتی که هرچه در عرض ورق پایین تر می آیید ، فاصله بین خطوط بیشتر می شود. این فاصله از یک میلیمتر شروع می شود و در پایین ورق حداکثر به یک سانتیمتر می رسدو
این تمرین تداعی کننده ی آب ، آسمان ، زمین ، پله و نظیر اینهاست.دقت کنید دست از روی کاغذ بر ندارید تا به انتها .

IMAG0681.jpgIMAG0682.jpg

--زهرا

عضو جدید
تمرینات خط 8

تمرینات خط 8

تمرین برگ
این تمرین برگ های سوزنی شکل است که به صورت پیوسته و بدون برداشتن دست از روی کاغذ در یک ورق A3 باید انجام بدهید
در این تمرین فاصله هر کدام از برگه ها نباید با دیگری زیاد شود و یا به صورت جدا جدا ترسیم شود . این روش باعث می شود برگها گسسته به نظر بیایند

IMAG0683.jpg

تمرینات سایه ها هم حتما توی فرصت مناسب میذارم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من محل نقاط گریز کار شما رو از پویان خان جذاب تر می بینم چون پرسپکتیو گیراتری شده ضمنا تو کار دوم (کار پویان) تناسبات این کار رعایت نشده و ارتفاع ها خیلی کم گرفته شده در کل نسبت به قبل خیلی بهتره اما گریز رو سعی کن جوری بگیری که یا ناظر بشه یا به کل دید پرنده این جایی که الان در نظر گرفتی این حسو به آدم میده که خودتم نمی دونستی چی میخوای بکشی، بعضی خطوطم خوب به گریز نرفته، سعی کن کنتراست کارو تو راندو بالا ببری و به سایه ها قدرت بیشتری بدی، موفق باشی...

ممنون که وقت گذاشتید و کارم دیدید،راستش هدف این بود که با یک گریز بکشم یک عکس دیدم همین جوری بود همه نقاط به یک جا رفته بودند ،من هم سعی کردم مث اون بکشم ،اون نقطه دوم هم به عنوان کمکی تقریبا گرفتم ،چرا دقیقا همین که کشیدم می خواستم بکشم ،هدفم هم فقط تمرین پرسپکتیو بود ،همه ماژیک هام خشک شدن همین چند تا بودن رنگ داشتن باهاشون رنگ کردم وگرنه من پرنگ تر کار میکنم ،در کل رنگ کار که پیش خودم گذاشته بهتره از عکس هستش،ولی باز هم ممنون ازراهنمایی تون ،میشه درباره انتخاب نقطه گریزها کجا باشن برام توضیح بدید ممنون میشم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 203200
کارت خوب شده فقط اون تیکه بالاییت گریز سقف با پنجره ها نمیخونه یا سقفت شیبداره؟ قسمت وسطم (مکعب وسطیه )گریز کفشو نکشیدی

مشاهده پیوست 203259سلام به همه...سعی کردم نکته هایی که اون دفعه گفتین رعایت کنم
نظر بدین
پیشرفت خوبی داشته باشی فقط تو اشتباه منو تکرار نکن.این اوایل اصلا به سرعت فک نکن و با دقت بکش بعدا اتوماتیک وار سرعتتم میره بالا
اینهمم سنگ اساتید رو به سینه نزنین اینا فقط دارن جیب ماهارو خالی میکنن برید به یکیشون بگد من پول ندارم ولی عاشق معماریم اگه راتون دادن سر کلاساشون؟؟؟؟
در ضمن این یعنی سیستم آموزشیمون درحد مهد کودک جلبکهام نیس...............اینارو باید تو دانشگاه بهمون ید میدادن نه الان....................و دلیلشم اینه که هیشکی سر جای خودش نی تو این مملکت

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوبیاشو نمیگم چون زیاده حوصله تایپ ندارم
اشکالاتی ک بنظر من دداره:پس زمینه کارت خالیه،قصمت انتهای کارتم از نظر نور مث ابتدای کارته
اما تاجایی ک من اطلاع دارم باید انتهای کار خطوط کمرنگ تر باشه یا سطوح تیره تر باشن
ممنون کارتو گذاشتی مهندس
بافتت عالیهههههههه
خدا قوت
چرا عکست آبیه؟؟؟؟؟؟؟

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
سلام،میترسیدم تو این تایپیک چیزی بنویسم ولی طاقت نیاوردم نگم استاد عسگری پور محشره...کلاسش فوق العادست 2جلسه پیش تا این حد خوشحال نبودم که این کلاس رو میرم ولی امروز خیلی خیلی خوشحالم چرا شما اینقدر میگید خط کش خط کش...تا کارای استاد رو نبینین تا در کلاسش حضور نداشته باشین هیچ وقت نمیتونین راجع بهشون نظری بدید من خودم تا قبل از اینکه کلاس برم وسم جای تعجب بود که با خط کش میکشن ولی الان خدا رو شکر میکنم که ایشون استادمن شمایی که هندسه تون قویه با این روش بهترین نتیجه رو میگیرید امشب یکی از کارای ایشون رو که در عرض 5،6 دقیقه کشیدن،براتون میذارم.باخط کش فقط خط میکشین همین...همه چیز با تناسبات چشمیه...
مشاهده پیوست 203078

آخه مگه ترس داره خانوم!!!:) تو این 2،3 روز ما دق کردیم تا یکی جوابمونو بده نمیشد زودتر بگی؟!!! به هر حال ممنونم اما کلا من با این شیوه حال نمی کنم به عقیده من اسکیس باید دست آزاد کشیده شه اصلا همینه که به من انرژی میده واسه کار وقتی ببینم دست آزاد خطوطو صاف و با قدرت میکشم، اما خب هرکی عقیده ای داره، بازم از شما ممنونم راستی کارشو بذار ببینیم خالی از لطف نیست...ممنون.

من به کاره دست معتقدم .....
من که حال نکردم با کارش ...

با سلام ....خدمت دوستان .... انشاالله از مرحله دوم پیروز بیرون بیاین...........

بنده هم به کار با دست آزاد معتقدم .............. وقتی فکر میکنم بایستی با خط کش خطی رو ترسیم کنم ............ احساس می کنم کلی زمان میبره .......که چهارتا خط رو بکشم ......... اینکه که کار با دست آزاد رو بیشتر تحسین می کنم ......

حالا نمیشه گفت کار استاد خوب از کار در نیومده .......... شاید ایشان از کار با خط کش ........به اندازه ای لذت میبره ........که شما دوستان با دست آزاد لذت می برید ............ و یا به اندازه تسلط و سرعت داره کارش با خط کش که شما دوستان با دست آزاد دارید...........

از لحاظ اینجانب خط کش در اسکیس یک وسیله دست و پا گیره .............. اما برای این استاد یک ابزار جهت بالابردن سرعت و کیفیت کار هستش ....... در هر صورت در طراحی ها..... همین طور که در خلق یک طرح دست مون باز هستش ......... برای ابزار کار هم دستمون بازه ........

انشاالله آثارتون ماندگار باشه ................... بدرود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا