farzaneh si
عضو جدید
برو سایت khishkhan
ممنون مهندس .
برو سایت khishkhan
مرسی مهندس ایشالا باهم ...ایشالا جفتتون قبولید 100%!!! مام شیرینی مجازی می خوریم اینجا!!! (هر چن احتمالا بیام اردبیل جعفر و ببینم)
قبول کن همشون ب فکر پولن!!! اون آدما رو ب اسم خودش و ایوانخانه می فرسته این ور و اون ور!!! بچه ها رو تو عمل انجام شده قرار میده!!! من خودم 590 ت پول کلاس اسکیسو دادم ک البته باید بیشترم بدم حالا...!!! من حساب کردم استادم ب شخصه تا اردیبهشت بین 40 تا 45 میلیون سود خالص میکنه!!! این پول گزاف درمقابل کاری ک برات انجام میدن و وقتی ک برات میذارن نمی صرفه!!! منظور مهندس سودجویی بود وگرنه ب طور حتم ایشون و تیمشون عالین!!!
بله همه ما اگه فرصتش برامون پیش بیاد دنبال سودیم ... ببین من پارسال 450 هزار تومن دادم برای کلاس شقاقی ولی یکسری اتفاقات باعث شد دوسه جلسه بیشتر نتونم برم (تصادف کردم و ... تازه باید 630 هزار تومن می دادم ! ) امسال هم 800 هزار تومن دارم باز هزینه می کنم ولی من بشخصه ناراحت نیستم می دونی چرا ؟ چون من 4سال دانشگاه آزاد درس خوندم و بالای 8 میلیون فقط هزینه ی کلاسهام شد و هیچی این دانشگاه به من یاد نداد غیر از یه مدرک چرت! حیف عمر و جوانیم که تو این دانشگاه حروم شد!!! بعد برا ارشد اومدم کلاس واقعا تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم ... یعنی تو این یکی دو سال که برا ارشد می خوندم و کار می کنم بیشتر برام فایده داشته ... مشکل اصلی از روند اموزش در دانشگاهه این که چرا اینا رو تو دانشگاه درس نمی دن که ملت مجبور نباشن برن کلاس .... جوابش هم واضحه چون مدرس مناسب و کافی نداریم ... تا وقتی انحصار اموزش در دست عده ی محدودی باشه حق دارن روی هنرشون قیمت بزارن !!
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
معمار باشی یه چیزی میگیاااا ...مگه میشه رو هنر قیمت گذاشت .....من برم یه کلاسیو که خودم تلاش نکنم چی میخوام یاد بگیرم ......این هم همینه دیگه .....میدونی که دیگه این روزا همه کارهای این اساتید معروف رو میشناسن و نمره اش همیشه پائینه .....بله همه ما اگه فرصتش برامون پیش بیاد دنبال سودیم ... ببین من پارسال 450 هزار تومن دادم برای کلاس شقاقی ولی یکسری اتفاقات باعث شد دوسه جلسه بیشتر نتونم برم (تصادف کردم و ... تازه باید 630 هزار تومن می دادم ! ) امسال هم 800 هزار تومن دارم باز هزینه می کنم ولی من بشخصه ناراحت نیستم می دونی چرا ؟ چون من 4سال دانشگاه آزاد درس خوندم و بالای 8 میلیون فقط هزینه ی کلاسهام شد و هیچی این دانشگاه به من یاد نداد غیر از یه مدرک چرت! حیف عمر و جوانیم که تو این دانشگاه حروم شد!!! بعد برا ارشد اومدم کلاس واقعا تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم ... یعنی تو این یکی دو سال که برا ارشد می خوندم و کار می کنم بیشتر برام فایده داشته ... مشکل اصلی از روند اموزش در دانشگاهه این که چرا اینا رو تو دانشگاه درس نمی دن که ملت مجبور نباشن برن کلاس .... جوابش هم واضحه چون مدرس مناسب و کافی نداریم ... تا وقتی انحصار اموزش در دست عده ی محدودی باشه حق دارن روی هنرشون قیمت بزارن !!
همه ما ب فکر سودیم، اما ب چه قیمتی؟؟؟ مث دکتری ک مریضشو بخاطر بی پولی عمل نمی کنه!!! من ب شخصه اینطور سود (سرکیسه کردن ملت) و نه خواستم و "سعی می کنم" در آینده هم نخوام!!! ایشالا امسال دانشگاه دولتی قبول میشی میفهمی دانشگاه (چ آزادش چ دولتیش) چیزی بت یاد نمیدن!!! من کاردانی آزاد بودم و کارشناسیمو با رتبه 13 سراسری شهیدرجایی خوندم!!! پس رفتی ک تو سراسری کردمو هرگز تو آزاد نداشتم!!! اصل اون زحمتی هس ک خودت تو این برهه زمانی کشیدی وگرنه اسم دانشگاه باعث نمی شه که الزاما علمشم داشته باشی!!! از اتفاقی ک واست افتاد متاسف شدم، ایشالا امسال مزد تلاشتو می گیری!!!بله همه ما اگه فرصتش برامون پیش بیاد دنبال سودیم ... ببین من پارسال 450 هزار تومن دادم برای کلاس شقاقی ولی یکسری اتفاقات باعث شد دوسه جلسه بیشتر نتونم برم (تصادف کردم و ... تازه باید 630 هزار تومن می دادم ! ) امسال هم 800 هزار تومن دارم باز هزینه می کنم ولی من بشخصه ناراحت نیستم می دونی چرا ؟ چون من 4سال دانشگاه آزاد درس خوندم و بالای 8 میلیون فقط هزینه ی کلاسهام شد و هیچی این دانشگاه به من یاد نداد غیر از یه مدرک چرت! حیف عمر و جوانیم که تو این دانشگاه حروم شد!!! بعد برا ارشد اومدم کلاس واقعا تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم ... یعنی تو این یکی دو سال که برا ارشد می خوندم و کار می کنم بیشتر برام فایده داشته ... مشکل اصلی از روند اموزش در دانشگاهه این که چرا اینا رو تو دانشگاه درس نمی دن که ملت مجبور نباشن برن کلاس .... جوابش هم واضحه چون مدرس مناسب و کافی نداریم ... تا وقتی انحصار اموزش در دست عده ی محدودی باشه حق دارن روی هنرشون قیمت بزارن !!
معمار باشی یه چیزی میگیاااا ...مگه میشه رو هنر قیمت گذاشت .....من برم یه کلاسیو که خودم تلاش نکنم چی میخوام یاد بگیرم ......این هم همینه دیگه .....میدونی که دیگه این روزا همه کارهای این اساتید معروف رو میشناسن و نمره اش همیشه پائینه .....
هیچ کلاس موسیقی ب 15 نفر باهم درس نمیدن!!! اگر دادن ب هیچ عنوان نردید!!!مگه شما برای کلاس تری دی مکس نقاسی و موسیقی و ... هزینه نمی کنی؟؟؟ اینا هنر نیست ؟؟؟ اره اگه به خیال این که هر چی استاد گفت کپی پیست قراره کنی و بقول خودت تلاشی نکنی معلومه نمره هم نمی اری ... کلاس بهت اصول رو یاد می ده بقیه اش با هنراموزه
تو پستای قبلیت داشتی حمایت می کردی!!! حالا عب نداره!!! کلاس خوبه!!! اما پولش بسیار زیاد!!! ایشالا قبول شی!!! مشخصه زحمت زیاد کشیدی!!! مطمئنم مزدشو میگیری!!!عزیز من انگار متوجه منظورم نمیشید ! من موافق کلاس و ... نیستم ... ولی وقتی هیچ جا دیگه این نکته ها رو بهت درس نمیدن چاره چیه ؟؟؟
خطا خیلی خوب شدن!!! پرسپکتیو غلطه!!! حجمم اصا حجم کنکوری نیس!!!به به چه فعاااال...این مال پایان نامست برا همین کف و اسمونو ایناش کار نشده نظرررررررررر لطفا
یعنی کارات عجیب دلنشینه
بیخیال بچه ها دعوا نکنید هرکس در خودش می بینه که بدونه کلاس okeye خوب نره کلاس هرکس هم احتیاج داره بره می ره خدا به همه عقل داده هرکس با توجه به موقعیتش و نیاز ازش استفاده می کنه و تصمیم می گیره بقیش به کسی مربوط نیست والسلام نامه تمام .حالا بخندیددد![]()
پرسپکتیوش اشتباه نیست مهدس جان اخه سه بعدی کارمو دارم ویو گرفتم بعد کشیدم!!!جدی خطا خوب شدن؟اخخخخ جووون...نه خو حجمو که گفتم داستان چیه ...حس خوبی دارریم ..مرسی که باعث حس خوبم شدیخطا خیلی خوب شدن!!! پرسپکتیو غلطه!!! حجمم اصا حجم کنکوری نیس!!!
من برم جشم پزشکی!!!پرسپکتیوش اشتباه نیست مهدس جان اخه سه بعدی کارمو دارم ویو گرفتم بعد کشیدم!!!جدی خطا خوب شدن؟اخخخخ جووون...نه خو حجمو که گفتم داستان چیه ...حس خوبی دارریم ..مرسی که باعث حس خوبم شدی![]()
اره مارال جان درد که زیاده تو این جامعه ولی بالاخره باید باهاش بسازیم چون همه مجبوریم کلاٌ ما ایرانیا بد بخت به دنیا اومدیم بد بختم (دور از جوونه همه)از دنیا می ریم مهم اینه که پشته هم باشیم و به جای شکایت های بی جواب دنبال این باشیم که با هم بتونیم از پس کنکورای زندگی بر بیایم نه اینکه هر روز بزرگش کنیم.به امید پیروزی در همه ی زمینه ها ی زندگینه فرزانه جون
اینا درد ما جووناس
واقعا چرا باید چیزی رو ازمون بخوان ک تو دانشگاه بهمون یاد نمیدن؟؟؟؟؟ تا مجبور شیم هزینه هایی گزافی بکنیم ک واسه خیلیا سحته اونم واسه چند ساعت آموزش...
گاهی حداقل باید درددل کنیم
با این میانگینت بهشتی قبولی!!! موفق باشی!!! واس مام آرزو کن ب سرنوشت کوروش68 دچار بشیم!!!فرزانه جان دعوا نمی کنیم خواهر ... یه بحث دوستانه است ... همین ...
آقا مازیار راستش من الان دانشجو ترم دو ارشدم یعنی حداکثر تا یه سال دیگه درسم تمومه ... پس مطمئن باش فقط واسه قبولی تو کنکور نمی رم کلاس و هدف های دیگه ای هم دارم ... البته بدم نمی اد شهید بهشتی قبول شم ولی صرف اون اسکیس کار نمی کنم ... کلاس هم خوبه ولی نه از جنبه ی کنکوریش بایدد این مطالب در دانشگاه تدریس بشه حالا که نمیشه چاره ای نیست جز کلاس های موجود که اکثرا کنکوری اند!
خوب هر کسی یه نظری داره خیلی ها خوششون میاد خیلی هام نه...با خط کش کار کردن دلیل بر دست قوی نداشتن نیست...
بچه ها براکسی که کلاس نره یک راه بذارین جلوش.من کارم معمولیه اما کلاس نمیتونم.خواهش میکنم بگین چه مسیری روباید برم
عذرا جان لایک ب نگاه قشنگت
فرزانه جون ببخشیدا اما واسه این تفکرت ک میگی مجبوریم و باید با بدبختی بسازیم متاسف شدم...
دیگه این بحثو ادامه نمیدم
شب بخیر دوستان
موفق باشید![]()
بچه ها براکسی که کلاس نره یک راه بذارین جلوش.من کارم معمولیه اما کلاس نمیتونم.خواهش میکنم بگین چه مسیری روباید برم
به نظرم هیچ راهی وجود نداره ..حالا که کلاس نمی رید کلا ارشد روهم فراموش کنید که امکان قبولی صفره
خب این البته شوخی بود صددرصد...کتابای خوبی هس اونارو بخونید و اینکه بی امان ترسیم کنید از هزینه کردن الکی پرهیز کنید و کتابای الکی انتخاب نکنید چون خریدن کتاب ادمو از خوندنش میندازه
از کتابخونه بگیرید چون ضرب العجل داره بهتره و کمتر وقت هدر می ره...(تفکر ترسیمی-3گانه احسان طایفه-کتاب صدیق-مفاهیم پایه-ایده و خلاقیت در معماری ایرانی-تحلیل اثار شاخص)
خواهش می کنم اما فکر کنم شمام با فقط فکر کردن به این چیزا به جایی نرسی و فقط خودتا پیر کنی اون موقع دیگه نمی شه تاٌسفم خورد.به هر حال موفق باشی.
عذرا خاننمممم منم اگه تاپیکای قبلی رو می خوندین دقیقاٌ منظورم همین بوده میخواستم منظورما به مارال خانم بفهمونم نه شما عزیز شما ماشالا خودتون بیشتره ما می فهمی حالام به جای اینکه وقتمونا با بحث بی نتیجه بگذرونیم بهتره تمرین کنیم و کارای هم دیگه رو نقد کنیم که ی چیزی یاد بگیریم .ممنون.ببین فرزانه خانم ما هم خیلی چیزار را قبول داریم که مشکل هست و....ولی به نظرتون ما می تونیم سیستم را عوض کنیم ،بابا ما هم بخوایم برا عوض کردن سیستم اموزشی تلاش کنیم یا هر چی هیمشه یک سری نخاله هستن که نزارن همه چیز درست شه ،لااقل خودمون با توجه به شرایطی که هست تلاشمون کنیم و سعی کنیم راه درست و پیش بگیریم ،مطمین ام امثال من هم کم نیستن که نیم تونن برن کلاس والا من هم اگه توی شهمون کلاس اسکیس و100تا کلاس جینگول دیگه بود که برم مطمینا با تمام غروری که دارم از بابام پول میگرفتم و میرفتم ،ولی خب وقتی امکانش نیست به نظرتون امسال من دست روز دست بزارن ؟؟؟؟؟؟
نه خب ادم تمام تلاشش میکنه که موفق شه ،من که تلاش خودم میکنم دیگه بقیه اش با خدا لااقل بعدا عذاب وجدان نخواهم داشت