تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

قبول کن همشون ب فکر پولن!!! اون آدما رو ب اسم خودش و ایوانخانه می فرسته این ور و اون ور!!! بچه ها رو تو عمل انجام شده قرار میده!!! من خودم 590 ت پول کلاس اسکیسو دادم ک البته باید بیشترم بدم حالا...!!! من حساب کردم استادم ب شخصه تا اردیبهشت بین 40 تا 45 میلیون سود خالص میکنه!!! این پول گزاف درمقابل کاری ک برات انجام میدن و وقتی ک برات میذارن نمی صرفه!!! منظور مهندس سودجویی بود وگرنه ب طور حتم ایشون و تیمشون عالین!!!

بله همه ما اگه فرصتش برامون پیش بیاد دنبال سودیم ... ببین من پارسال 450 هزار تومن دادم برای کلاس شقاقی ولی یکسری اتفاقات باعث شد دوسه جلسه بیشتر نتونم برم (تصادف کردم و ... تازه باید 630 هزار تومن می دادم ! ) امسال هم 800 هزار تومن دارم باز هزینه می کنم ولی من بشخصه ناراحت نیستم می دونی چرا ؟ چون من 4سال دانشگاه آزاد درس خوندم و بالای 8 میلیون فقط هزینه ی کلاسهام شد و هیچی این دانشگاه به من یاد نداد غیر از یه مدرک چرت! حیف عمر و جوانیم که تو این دانشگاه حروم شد!!! بعد برا ارشد اومدم کلاس واقعا تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم ... یعنی تو این یکی دو سال که برا ارشد می خوندم و کار می کنم بیشتر برام فایده داشته ... مشکل اصلی از روند اموزش در دانشگاهه این که چرا اینا رو تو دانشگاه درس نمی دن که ملت مجبور نباشن برن کلاس .... جوابش هم واضحه چون مدرس مناسب و کافی نداریم ... تا وقتی انحصار اموزش در دست عده ی محدودی باشه حق دارن روی هنرشون قیمت بزارن !!

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله همه ما اگه فرصتش برامون پیش بیاد دنبال سودیم ... ببین من پارسال 450 هزار تومن دادم برای کلاس شقاقی ولی یکسری اتفاقات باعث شد دوسه جلسه بیشتر نتونم برم (تصادف کردم و ... تازه باید 630 هزار تومن می دادم ! ) امسال هم 800 هزار تومن دارم باز هزینه می کنم ولی من بشخصه ناراحت نیستم می دونی چرا ؟ چون من 4سال دانشگاه آزاد درس خوندم و بالای 8 میلیون فقط هزینه ی کلاسهام شد و هیچی این دانشگاه به من یاد نداد غیر از یه مدرک چرت! حیف عمر و جوانیم که تو این دانشگاه حروم شد!!! بعد برا ارشد اومدم کلاس واقعا تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم ... یعنی تو این یکی دو سال که برا ارشد می خوندم و کار می کنم بیشتر برام فایده داشته ... مشکل اصلی از روند اموزش در دانشگاهه این که چرا اینا رو تو دانشگاه درس نمی دن که ملت مجبور نباشن برن کلاس .... جوابش هم واضحه چون مدرس مناسب و کافی نداریم ... تا وقتی انحصار اموزش در دست عده ی محدودی باشه حق دارن روی هنرشون قیمت بزارن !!

چی بگم والا ما که دولتی هم خوندیم مهندس چیزی یاد نگرفتیم به خدا استاد داشتم که خیلی حالیش بود ،زورش می اومد درس بده یکی شون برگشت سر کلاسش بهمون گفت شما فردا رقیب های من هستید ولی من هم اگه کلاس دم دستم بود می رفتم هر چند الان هم که نیست خودم از تلاش کردن وای نمیسم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

معمار باشی یه چیزی میگیاااا ...مگه میشه رو هنر قیمت گذاشت .....من برم یه کلاسیو که خودم تلاش نکنم چی میخوام یاد بگیرم ......این هم همینه دیگه .....میدونی که دیگه این روزا همه کارهای این اساتید معروف رو میشناسن و نمره اش همیشه پائینه .....

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

همه ما ب فکر سودیم، اما ب چه قیمتی؟؟؟ مث دکتری ک مریضشو بخاطر بی پولی عمل نمی کنه!!! من ب شخصه اینطور سود (سرکیسه کردن ملت) و نه خواستم و "سعی می کنم" در آینده هم نخوام!!! ایشالا امسال دانشگاه دولتی قبول میشی میفهمی دانشگاه (چ آزادش چ دولتیش) چیزی بت یاد نمیدن!!! من کاردانی آزاد بودم و کارشناسیمو با رتبه 13 سراسری شهیدرجایی خوندم!!! پس رفتی ک تو سراسری کردمو هرگز تو آزاد نداشتم!!! اصل اون زحمتی هس ک خودت تو این برهه زمانی کشیدی وگرنه اسم دانشگاه باعث نمی شه که الزاما علمشم داشته باشی!!! از اتفاقی ک واست افتاد متاسف شدم، ایشالا امسال مزد تلاشتو می گیری!!!;)

shima 70

عضو جدید
به به چه فعاااال...این مال پایان نامست برا همین کف و اسمونو ایناش کار نشده نظرررررررررر لطفا

پیوست ها

• IMAG0688.jpg
    IMAG0688.jpg
    21.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

معمار باشی یه چیزی میگیاااا ...مگه میشه رو هنر قیمت گذاشت .....من برم یه کلاسیو که خودم تلاش نکنم چی میخوام یاد بگیرم ......این هم همینه دیگه .....میدونی که دیگه این روزا همه کارهای این اساتید معروف رو میشناسن و نمره اش همیشه پائینه .....

مگه شما برای کلاس تری دی مکس نقاسی و موسیقی و ... هزینه نمی کنی؟؟؟ اینا هنر نیست ؟؟؟ اره اگه به خیال این که هر چی استاد گفت کپی پیست قراره کنی و بقول خودت تلاشی نکنی معلومه نمره هم نمی اری ... کلاس بهت اصول رو یاد می ده بقیه اش با هنراموزه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه شما برای کلاس تری دی مکس نقاسی و موسیقی و ... هزینه نمی کنی؟؟؟ اینا هنر نیست ؟؟؟ اره اگه به خیال این که هر چی استاد گفت کپی پیست قراره کنی و بقول خودت تلاشی نکنی معلومه نمره هم نمی اری ... کلاس بهت اصول رو یاد می ده بقیه اش با هنراموزه

هیچ کلاس موسیقی ب 15 نفر باهم درس نمیدن!!! اگر دادن ب هیچ عنوان نردید!!!

معمارباشی

عضو جدید
عزیز من انگار متوجه منظورم نمیشید ! من موافق کلاس و ... نیستم ... ولی وقتی هیچ جا دیگه این نکته ها رو بهت درس نمیدن چاره چیه ؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز من انگار متوجه منظورم نمیشید ! من موافق کلاس و ... نیستم ... ولی وقتی هیچ جا دیگه این نکته ها رو بهت درس نمیدن چاره چیه ؟؟؟

تو پستای قبلیت داشتی حمایت می کردی!!! حالا عب نداره!!! کلاس خوبه!!! اما پولش بسیار زیاد!!! ایشالا قبول شی!!! مشخصه زحمت زیاد کشیدی!!! مطمئنم مزدشو میگیری!!!

farzaneh si

عضو جدید
بیخیال بچه ها دعوا نکنید هرکس در خودش می بینه که بدونه کلاس okeye خوب نره کلاس هرکس هم احتیاج داره بره می ره خدا به همه عقل داده هرکس با توجه به موقعیتش و نیاز ازش استفاده می کنه و تصمیم می گیره بقیش به کسی مربوط نیست والسلام نامه تمام .حالا بخندیددد :biggrin:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بیخیال بچه ها دعوا نکنید هرکس در خودش می بینه که بدونه کلاس okeye خوب نره کلاس هرکس هم احتیاج داره بره می ره خدا به همه عقل داده هرکس با توجه به موقعیتش و نیاز ازش استفاده می کنه و تصمیم می گیره بقیش به کسی مربوط نیست والسلام نامه تمام .حالا بخندیددد :biggrin:

نه فرزانه جون
اینا درد ما جووناس
واقعا چرا باید چیزی رو ازمون بخوان ک تو دانشگاه بهمون یاد نمیدن؟؟؟؟؟ تا مجبور شیم هزینه هایی گزافی بکنیم ک واسه خیلیا سحته اونم واسه چند ساعت آموزش...
گاهی حداقل باید درددل کنیم

shima 70

عضو جدید
خطا خیلی خوب شدن!!! پرسپکتیو غلطه!!! حجمم اصا حجم کنکوری نیس!!!
پرسپکتیوش اشتباه نیست مهدس جان اخه سه بعدی کارمو دارم ویو گرفتم بعد کشیدم!!!جدی خطا خوب شدن؟اخخخخ جووون...نه خو حجمو که گفتم داستان چیه ...حس خوبی دارریم ..مرسی که باعث حس خوبم شدی:w40:

معمارباشی

عضو جدید
فرزانه جان دعوا نمی کنیم خواهر ... یه بحث دوستانه است ... همین ...
آقا مازیار راستش من الان دانشجو ترم دو ارشدم یعنی حداکثر تا یه سال دیگه درسم تمومه ... پس مطمئن باش فقط واسه قبولی تو کنکور نمی رم کلاس و هدف های دیگه ای هم دارم ... البته بدم نمی اد شهید بهشتی قبول شم ولی صرف اون اسکیس کار نمی کنم ... کلاس هم خوبه ولی نه از جنبه ی کنکوریش بایدد این مطالب در دانشگاه تدریس بشه حالا که نمیشه چاره ای نیست جز کلاس های موجود که اکثرا کنکوری اند!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسپکتیوش اشتباه نیست مهدس جان اخه سه بعدی کارمو دارم ویو گرفتم بعد کشیدم!!!جدی خطا خوب شدن؟اخخخخ جووون...نه خو حجمو که گفتم داستان چیه ...حس خوبی دارریم ..مرسی که باعث حس خوبم شدی:w40:
من برم جشم پزشکی!!!

farzaneh si

عضو جدید
نه فرزانه جون
اینا درد ما جووناس
واقعا چرا باید چیزی رو ازمون بخوان ک تو دانشگاه بهمون یاد نمیدن؟؟؟؟؟ تا مجبور شیم هزینه هایی گزافی بکنیم ک واسه خیلیا سحته اونم واسه چند ساعت آموزش...
گاهی حداقل باید درددل کنیم
اره مارال جان درد که زیاده تو این جامعه ولی بالاخره باید باهاش بسازیم چون همه مجبوریم کلاٌ ما ایرانیا بد بخت به دنیا اومدیم بد بختم (دور از جوونه همه)از دنیا می ریم مهم اینه که پشته هم باشیم و به جای شکایت های بی جواب دنبال این باشیم که با هم بتونیم از پس کنکورای زندگی بر بیایم نه اینکه هر روز بزرگش کنیم.به امید پیروزی در همه ی زمینه ها ی زندگی :)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرزانه جان دعوا نمی کنیم خواهر ... یه بحث دوستانه است ... همین ...
آقا مازیار راستش من الان دانشجو ترم دو ارشدم یعنی حداکثر تا یه سال دیگه درسم تمومه ... پس مطمئن باش فقط واسه قبولی تو کنکور نمی رم کلاس و هدف های دیگه ای هم دارم ... البته بدم نمی اد شهید بهشتی قبول شم ولی صرف اون اسکیس کار نمی کنم ... کلاس هم خوبه ولی نه از جنبه ی کنکوریش بایدد این مطالب در دانشگاه تدریس بشه حالا که نمیشه چاره ای نیست جز کلاس های موجود که اکثرا کنکوری اند!

با این میانگینت بهشتی قبولی!!! موفق باشی!!! واس مام آرزو کن ب سرنوشت کوروش68 دچار بشیم!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مردم از بس تند تند پست می زارید یعنی اصلا یک وضعیه تا میری یک لیوان اب بخوری میبینی 100تا پست گذاشته شده،بچه ها همهمون می دوینم که تیو دانشگاه چیزی بهمون یاد نیمدن ارشد خوندن هم صرفا برا بار علمی که نیست ،چون اگه اون زمانی را که یمخوایم اشد بخونیم خودمون بریم دنبالش مسلما بیشتر چیز یاد میگیریم،خب پس میریم سر مساله مدرک که ارشد برا همونه ،از طرفی هم همه می دونیم که بدون امر خدا برگ درخت هم نمیفته چه رسد به اینکه کسی دانشگاه قبول شه ،پس این هم از این ،حالا که همه می دونیم اوضاع مملکت و نظام اموزشی ام چه جوریه ،خدابهمون یک فرصت داده که الان با هم اینجا جمع شیم و بتونیم حرف بزنیم چرا استفاده نکینم،ما که می دوینم اوضاع چطوره خبچرا خودمون به هم کمک نکینم ،نه تنها برا اسکیس تیو همه زمینه ها فردا میخویایم بریم سر کار چرا تجربه هامون در اختیار هم نزاریم چرا الان که اینجایم به جای کار کردن و کمک کردن به هم بشینیم هی ایرادبگیریم از این اون و ....بیاد از فرصت استفاده کنیم و بهم کمک کنیم چه اشکالی داره بتونیم کاری کنیم که حداقل 40تامون یک معمار ازش در بیاد بابا به خاطر خدا و مملکتمون بهم کمک کنیم به خدا اگه هر کی مطمین بود که خدا نه کمتر و بیشتر از روزی مقید شده اش بهش نمیده این همه حرص و طمع نداشت ،اون وقت نمی شد که استادم برگرده بگه که شما یک روز رقیب من می شید چرا بهتون راه و چاهنشون بدم ،ببینید چند بار شده برید بیرون تیو شهرتون بگید این چه ساختمونیه یا برید توی خونه یکی از اشناهاتون بگید چقدر خرج کردن برا اینجا ولی مفت گرون ،یابگید خاک تو سر اون معماری که این ساخت ،ها؟؟؟بابا یک نگاه به نماهای شهر تون بندازید ؟؟؟؟؟چند بار شده که تا الان برید کار معمارای خارجی را نگاه کنید بگید اوه عجب کار معرکه ای دمش گرم چی ساخته ،یا بگی خاک تو سر ما اونا میسازن و پیشرفت می کنن ما هم می سازیم و پس رفت می کینم و از این حرفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایش الان بهتیرن فرصت برا کمک کردن به هم هستش بابا بیاین یک جور کار کنیم که اگه ته اش اسکیس هم قبول نشدیم لااقل پرسهیک معمار بودن طی کرده باشیم بتونیم بریم توی بازار ،قبول دارم که بازار با طرح های ما زمین تا اسمون فرق داره ولی تا کی ما باید فقط یک طرح را برا100تا خونه بزنیم به خدا هنگ کردیم از بس کار تکراری دیدیم
بیاید به هم کمک کینم این بهترین فرصت که خدا در اختیارمون گذاشته باور کنید فردا باید برای همین لحظات جواب پس بدیم ،ببخشید که خیلی طولانیشد

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عذرا جان لایک ب نگاه قشنگت:heart:
فرزانه جون ببخشیدا اما واسه این تفکرت ک میگی مجبوریم و باید با بدبختی بسازیم متاسف شدم...
دیگه این بحثو ادامه نمیدم
شب بخیر دوستان
موفق باشید:gol:

sadaf1369

عضو جدید
بچه ها براکسی که کلاس نره یک راه بذارین جلوش.من کارم معمولیه اما کلاس نمیتونم.خواهش میکنم بگین چه مسیری روباید برم

cna12

عضو جدید
خوب هر کسی یه نظری داره خیلی ها خوششون میاد خیلی هام نه...با خط کش کار کردن دلیل بر دست قوی نداشتن نیست...

باید منطقی بود چون تفکر ما قراره امتیاز بیاره نه صرفا قدرت دست...من کاملا کار با خط کشو قبول دارم و خودمم گاها کارام خط کشیه
بزارید روشن تر و بدون تارف بگم اگه کسی کار خط کشی تا حالا نکرده بی شک تمام پزسپکتیوهاش شانسی خواهد بود ...چون مغز ادم راحت ترین راهو انتخاب می کنه و نه منطقی ترینو
خطکش آری .... پاک کن هرگز

cna12

عضو جدید
بچه ها براکسی که کلاس نره یک راه بذارین جلوش.من کارم معمولیه اما کلاس نمیتونم.خواهش میکنم بگین چه مسیری روباید برم

به نظرم هیچ راهی وجود نداره ..حالا که کلاس نمی رید کلا ارشد روهم فراموش کنید که امکان قبولی صفره
خب این البته شوخی بود صددرصد...کتابای خوبی هس اونارو بخونید و اینکه بی امان ترسیم کنید از هزینه کردن الکی پرهیز کنید و کتابای الکی انتخاب نکنید چون خریدن کتاب ادمو از خوندنش میندازه
از کتابخونه بگیرید چون ضرب العجل داره بهتره و کمتر وقت هدر می ره...(تفکر ترسیمی-3گانه احسان طایفه-کتاب صدیق-مفاهیم پایه-ایده و خلاقیت در معماری ایرانی-تحلیل اثار شاخص)

farzaneh si

عضو جدید
عذرا جان لایک ب نگاه قشنگت:heart:
فرزانه جون ببخشیدا اما واسه این تفکرت ک میگی مجبوریم و باید با بدبختی بسازیم متاسف شدم...
دیگه این بحثو ادامه نمیدم
شب بخیر دوستان
موفق باشید:gol:

خواهش می کنم اما فکر کنم شمام با فقط فکر کردن به این چیزا به جایی نرسی و فقط خودتا پیر کنی اون موقع دیگه نمی شه تاٌسفم خورد.به هر حال موفق باشی.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین عزیزم برا کسی که کلاس نمیره تلاش باید چند برابر بشه چون هم باید تمرین کنی هم باید مطالعه که البته کلاس هم بری باز هم باید این کار را انجام بدی ،باید دید در چه مرحله ای هستی ،اول از همه خط کشیدن دو م پرسپکتیو و حجم زدن کنار همه اینها هم بایدمطالعه داشته باشی ،بعدش که پرسپکتیو ات خوب شد شروع کن به موضوعی کار کردن ،به طوری که یک وقتی یک کار بهت دادن درباره موضوع فرهنگی باشه تو باید این قدر کار کرده باشه و کار دیده باشی که یکهو ذهنت بره سر همچین احجامی و شروع کنی سر جلسه به کار کردن و کشیدن برا هر موضوع دیگه هم همین طور هستش،ببین باید کار معمارای بزرگ را تحلیل کنی و حتی بعضی چیزها را رو کشی ،یک سری من برای مهندس هادیان پیام دادم که استاد میخوام اسکیس را شروع کنم به نظرت چیکار کنم از کجا شروع کنم این جواب ایشون بود:

سلام.تلاش+ دیدن نمونه کار های معمارن بزرگ +تحلیل اونها...الفبای معماری رو سعی کن از این عزیزان یاد بگیری...موفق باشی‬

من پارسال یک نصف جلسه رسیدم به کلاس یک بنده خدا که خیلی هم گمنام بود مجانی کلاس گذاشته بود و راه رو نشون می داد،رفقام که پیچوندن و اون دو جلسه را که رفته بودن سر کلاس بهم ندادن ولی در کل اون ادم گمنام بود ولی خدایش حرفایی را یم زد که من خیلی خوشم اومد ازشون ،یک صفحه سر کلاسش نت برداشتم دیروز داشتم اون ناه می کردم دیدم که یک گوشته اش نوشته بودم که امتحان اسکیس ،طراحیه نه نقاشی و....راست هم می گفت خدایش جوری که اون کارا رو تحلیل می کردن خدایش معلوم بود که سواد هم داشت خدایش ادم خوبی بود ،یادمه یک روزی یکی ازدوستام که می اومد اونجا کارش خوب بود دست قوی هم داشت ،ولی اونجور که باید کار نمی کرد ،پول میدادن میرفتن کلاس ولی تمرین نمی کردن ،برگشت گفت بابا حالا که میرید لااقل کار کنید حیف وقتتون تلف کنید الکی ،باور کنید اگه بودش من حاضر بودم 1میلیون هم حتی بدم و برم پیشش کلاس چون هم سواد داشت ،هم استاد دلسوزی بود ،توی زمانیه که مدش شده استاد میگه خواستی کار کن خواستی نکن ایشون دلش برا دانشجو می سوخت ،بابت کلاس هایی که میزاشت هم پولی نمی گرفت رایگان بود

به نظرم هیچ راهی وجود نداره ..حالا که کلاس نمی رید کلا ارشد روهم فراموش کنید که امکان قبولی صفره
خب این البته شوخی بود صددرصد...کتابای خوبی هس اونارو بخونید و اینکه بی امان ترسیم کنید از هزینه کردن الکی پرهیز کنید و کتابای الکی انتخاب نکنید چون خریدن کتاب ادمو از خوندنش میندازه
از کتابخونه بگیرید چون ضرب العجل داره بهتره و کمتر وقت هدر می ره...(تفکر ترسیمی-3گانه احسان طایفه-کتاب صدیق-مفاهیم پایه-ایده و خلاقیت در معماری ایرانی-تحلیل اثار شاخص)

خب من هم یک چند تا کتاب اضافه کنم که این ها ضروری اند ،یکی اش فرم فضا نظمه ،اموزش اسکیس صدیق معماری فرم ومشق معماری و.....کتاب که زیاد هست ،حالا اگه جدید هم به خاطر اومد میگم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم اما فکر کنم شمام با فقط فکر کردن به این چیزا به جایی نرسی و فقط خودتا پیر کنی اون موقع دیگه نمی شه تاٌسفم خورد.به هر حال موفق باشی.

ببین فرزانه خانم ما هم خیلی چیزار را قبول داریم که مشکل هست و....ولی به نظرتون ما می تونیم سیستم را عوض کنیم ،بابا ما هم بخوایم برا عوض کردن سیستم اموزشی تلاش کنیم یا هر چی هیمشه یک سری نخاله هستن که نزارن همه چیز درست شه ،لااقل خودمون با توجه به شرایطی که هست تلاشمون کنیم و سعی کنیم راه درست و پیش بگیریم ،مطمین ام امثال من هم کم نیستن که نیم تونن برن کلاس والا من هم اگه توی شهمون کلاس اسکیس و100تا کلاس جینگول دیگه بود که برم مطمینا با تمام غروری که دارم از بابام پول میگرفتم و میرفتم ،ولی خب وقتی امکانش نیست به نظرتون امسال من دست روز دست بزارن ؟؟؟؟؟؟
نه خب ادم تمام تلاشش میکنه که موفق شه ،من که تلاش خودم میکنم دیگه بقیه اش با خدا لااقل بعدا عذاب وجدان نخواهم داشت

farzaneh si

عضو جدید
ببین فرزانه خانم ما هم خیلی چیزار را قبول داریم که مشکل هست و....ولی به نظرتون ما می تونیم سیستم را عوض کنیم ،بابا ما هم بخوایم برا عوض کردن سیستم اموزشی تلاش کنیم یا هر چی هیمشه یک سری نخاله هستن که نزارن همه چیز درست شه ،لااقل خودمون با توجه به شرایطی که هست تلاشمون کنیم و سعی کنیم راه درست و پیش بگیریم ،مطمین ام امثال من هم کم نیستن که نیم تونن برن کلاس والا من هم اگه توی شهمون کلاس اسکیس و100تا کلاس جینگول دیگه بود که برم مطمینا با تمام غروری که دارم از بابام پول میگرفتم و میرفتم ،ولی خب وقتی امکانش نیست به نظرتون امسال من دست روز دست بزارن ؟؟؟؟؟؟
نه خب ادم تمام تلاشش میکنه که موفق شه ،من که تلاش خودم میکنم دیگه بقیه اش با خدا لااقل بعدا عذاب وجدان نخواهم داشت
عذرا خاننمممم منم اگه تاپیکای قبلی رو می خوندین دقیقاٌ منظورم همین بوده میخواستم منظورما به مارال خانم بفهمونم نه شما عزیز شما ماشالا خودتون بیشتره ما می فهمی حالام به جای اینکه وقتمونا با بحث بی نتیجه بگذرونیم بهتره تمرین کنیم و کارای هم دیگه رو نقد کنیم که ی چیزی یاد بگیریم .ممنون.

معمارباشی

عضو جدید
بچه ها موافقید بهتون تمرین بدم ؟ البته ممکنه نرسم کامل و دقیق بگم ولی تا جایی که وقتم و توان بیانم اجازه بده در خدمتتونم فقط باید حواستون باشه فقط متکی به این تمرین ها نباشید و خودتون هم کنارش برای خودتون برنامه بچینید و مطالعه و تمرین خط و ... رو انجام بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا