تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا 101 نکته راجع به معماری.ایده پردازی...............حتی خط کشیدن.....
این کتاب مفاهیم پایم واقعا عالیه ........یکی از دوستان میگفت قرآن معماریه اگه ندارین و میخواین اسکیس آزمون بدین حتما بگیرین
اینم یه اسکیس برای ورودی به سبک سجی.....منتظر نظراتونم;)
مشاهده پیوست 203471

وری وری نایسه...دمت گرم خوب شده...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب مفاهیم پایم واقعا عالیه ........یکی از دوستان میگفت قرآن معماریه اگه ندارین و میخواین اسکیس آزمون بدین حتما بگیرین
مشاهده پیوست 203471

مهندس خیلی خوب شده کارت ،ولی یکم پرسپکتیوش غیرواقعی شده میشه دلیلش بپرسم ؟؟؟؟؟؟خودتون این گریز ها را انتخاب کردید دلیل انتخاب این گریزها تون چی بودش؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس خیلی خوب شده کارت ،ولی یکم پرسپکتیوش غیرواقعی شده میشه دلیلش بپرسم ؟؟؟؟؟؟خودتون این گریز ها را انتخاب کردید دلیل انتخاب این گریزها تون چی بودش؟؟؟؟؟
مرسی عذرا خانوم.گفتم که به سبک خودم :smile:بله گریزاشو خودم عجق وجق انتخاب کردم که یخورده اغراق آمیز بشه..........حتی یکی دو جا گریز کم آوردم قاچاقی کشیدم:D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عذرا خانوم.گفتم که به سبک خودم :smile:بله گریزاشو خودم عجق وجق انتخاب کردم که یخورده اغراق آمیز بشه..........حتی یکی دو جا گریز کم آوردم قاچاقی کشیدم:D

خوبه مهندس من هم گاهی اوقات وقتی یک کار برا بار دوم میکشم گریز ها را جابه جا میکنم و همین طور گاهی اوقات اول کوچیک میکشم کلایت و با گریزهاش بازی می کنم ،اگه اصل کاری را یاد گرفتی خیلی خوبه که بقیه اش هم تمیرنی کنی البته من نیتم بازی با گریز ها و یاد گرفتنشونه ،راستی شما که سقف شیبدا ر زیاد کار میکنید ،گریز اون چطوری انتخاب می کنید به خصوصی اگه از چن جهت شیب مختلف داشته باشید؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبه مهندس من هم گاهی اوقات وقتی یک کار برا بار دوم میکشم گریز ها را جابه جا میکنم و همین طور گاهی اوقات اول کوچیک میکشم کلایت و با گریزهاش بازی می کنم ،اگه اصل کاری را یاد گرفتی خیلی خوبه که بقیه اش هم تمیرنی کنی البته من نیتم بازی با گریز ها و یاد گرفتنشونه ،راستی شما که سقف شیبدا ر زیاد کار میکنید ،گریز اون چطوری انتخاب می کنید به خصوصی اگه از چن جهت شیب مختلف داشته باشید؟
سقف شیبدار رو میشه تو مکعب درآورد میشه یه گریز رو بالاتر خط افق در امتاد یکی از گریزها در نظر گرفت در حقیقت گریزهایی به پرسپکتیو دو نقطه ایت اضافه میشه.اگه کتاب 3 چگونه معمارانه رو داشته باشی قشنگ توضیح داده باز اگه مشکل داشتی بپرس گه برطرفش کنیم با هم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سقف شیبدار رو میشه تو مکعب درآورد میشه یه گریز رو بالاتر خط افق در امتاد یکی از گریزها در نظر گرفت در حقیقت گریزهایی به پرسپکتیو دو نقطه ایت اضافه میشه.اگه کتاب 3 چگونه معمارانه رو داشته باشی قشنگ توضیح داده باز اگه مشکل داشتی بپرس گه برطرفش کنیم با هم

مرسی ممنون مهندس ،سعی می کنم امشب تمرینش کنم ،کتاب طایفه را ندارم ،میکشم اگه خلی داغون نشد میزارم اینجا که ایراداتش بگیرید

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماژیکای کیوکالر همه قابل شارژن... کسی جایی رو نمیشناسه که جوهرشون رو بفروشه... واقعا انصاف نیست آدم هر بار 5 تومن بده جای ماژیکی که جوهر 25 میلیش، 5 دلار...

تهشو باز کنید و چند قطره الکب بریزید عین روز اول میشه حتی یکی از ماژیکای خشک منو زنده کرد

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

سلام، چندتا پلان و سايت پلان بدون موضوع....

Sent from my iPhone using Tapatalk

--زهرا

عضو جدید
این 10ا نکته کتابش چه جوریه ،درباره چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

من خوندمش کتابخونه داردش جمله هاش اینفدر جالبه ک میشه بنویسی بزنی توی اتاقت-- برا ایده پردازی خوبه کمک خوبی میکنه هرجمله کلی واست تحلیل میاره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
بنا ب اصرار عده عدیده ای از دوستان دیگه تمرینات خطمو نمیذارم،چون ظاهرا تکراری بودنش رفته رو نروشون:cool:
امروز ی پلان گذاشتم جلومو 10-12تایی پرسپکتیو 1نقطه ای زدم ازش
لطفا ببینید و اشکاالاتشون بگید... سپاس:gol:
120420141289.jpg

--زهرا

عضو جدید
سلام دوستان
بنا ب اصرار عده عدیده ای از دوستان دیگه تمرینات خطمو نمیذارم،چون ظاهرا تکراری بودنش رفته رو نروشون:cool:
امروز ی پلان گذاشتم جلومو 10-12تایی پرسپکتیو 1نقطه ای زدم ازش
لطفا ببینید و اشکاالاتشون بگید... سپاس:gol:
مشاهده پیوست 203528

اما من تمرینای خطت وک میبینم انرژی میگیرم واسه خط -- مرسی عزیزم

--زهرا

عضو جدید
مشاهده پیوست 203471

من به شخصه کارات ودوست دارم اما روح نداره وقتی به این کارت نگاه میکنم حس بهم ریختگی شدیدی میکنم-- هرچند ک میدونم خیلی روش کار کردی ، کارات خشکه انگار جون ندارن-- ب جای پیدا کردن روش جدید پرسپکتیو من فک میکنم شما باید فک کنی که کارات چطور بهتر دیده بشن حیفه این همه زحمت میکشی و در وهله اول با دیدنش حس بهم ریختگی به آدم دست میده;)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من به شخصه کارات ودوست دارم اما روح نداره وقتی به این کارت نگاه میکنم حس بهم ریختگی شدیدی میکنم-- هرچند ک میدونم خیلی روش کار کردی ، کارات خشکه انگار جون ندارن-- ب جای پیدا کردن روش جدید پرسپکتیو من فک میکنم شما باید فک کنی که کارات چطور بهتر دیده بشن حیفه این همه زحمت میکشی و در وهله اول با دیدنش حس بهم ریختگی به آدم دست میده;)

متفاوت انتخاب کرده
من تفاوت آگاهانه . خلاقانه رو دوس دارم،اما مهندس سجی اگه هدفت ارشده با نظر زهراجون موافقم
فعلا وقتتو رو موضوعی کار کردن بذار،انشا... ارشد ک قبول شدی بستر مناسب تری واسه بروز خلاقیتت پیدا میکنی
شاید همین ایده تو،روزی ب یکی از روشای خوب تو ارائه تبدیل شه
فک کنم بخاطر نقاط گریزیه ک

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام بچه ها ،ببیندید پرسپکتیو درست کشیدم یا نه ؟؟؟؟؟؟
اقا سجاد متخصصی سقف شیبدار ببین اینها درستن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟تا اگه درسته کاملش کنم و روش کار کنم ،جلو جلو ممنون
مشاهده پیوست 203557

سلام عزیزم
بنظر من ک مشکل داره
بخصوص شیب های سمت چپ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ،ببیندید پرسپکتیو درست کشیدم یا نه ؟؟؟؟؟؟
اقا سجاد متخصصی سقف شیبدار ببین اینها درستن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟تا اگه درسته کاملش کنم و روش کار کنم ،جلو جلو ممنون
مشاهده پیوست 203557

سلام عزیزم
بنظر من ک مشکل داره
بخصوص شیب های سمت چپ

مرسی که نظر دادی ،ولی چه جوری میگی اشتباه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکجوری بگو که من هم متوجه اش شم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرسی که نظر دادی ،ولی چه جوری میگی اشتباه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکجوری بگو که من هم متوجه اش شم
همشونو ببر ب گریز ، ب ی گریز نمیرن
4تا خط آخر سقفهای سمت چپ موازی بنظر میان

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال خط ها را با خط چین وصل کرده بودم ،شاید جای گریز ها بد بوده ،نمی دونم والا من که بار اوله شیداربا گریز می کشم:cry::cry::cry:

خب اینجا میایم واسه تمرین دیگه
منم اولین خط هامو اول تو این باشگاه گذاشتم
راستش من 2 3 دفه ای کشیدم،استادم نگفت اشتباهه
باید ی گریز واسه سمت چپی ها بذاری،یکی واسه سمت راستی ها
یا هم ی مکعب بکش ب گریز ببر،بعدش شیبو از توش درآر
بنظر من اول این تمرینو چندبار با مکعب ها تو گریزهای مختلف انجام بده تا چشت با فرم پرسپکتیوش آشنا شه

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش باز کردن ماژیک kurecolor

آموزش باز کردن ماژیک kurecolor

با یه پیچ گوشتی میتونید تهشو باز کنید و فقط چند قطره الکل بهش اضافه کنید مثل روز اول میشه
2014-04-13 13.13.28.jpg
انتهای ماژیک یه خطی داره از اینجا باز میشه
2014-04-13 13.14.01.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا