بچه لطفا ببیندید پرسپکتیو این یکی چطوره؟؟؟؟؟درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203317
بچه ها این چی پرسپکتیوش درسته یا نه ؟؟؟میشه گفت این هم ناظر هستش یا اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203317
مرسی از راهنمایی هاتون ولی من الان دارم تمرین پرسپکتیو می کنم که پرسپکتیو داغونه الان این یعنی به قول خودم از دید ناظر بوده ،رنگ کردن هم همین جوری زدم ماژیک هام همه خشک شده بودن فقط چند تاشون یکم رنگ دارن ،فقط هدفم از رنگشون اینبود که ترسم برای ماژیک دست گرفتن بریزه ،چون تمرینه خراب بشه هم مهم نیست ،کدوم خط هام تاب داره خط های اصلی صاف هستن من حتی بعضی ها را با خط کش بردم گریز و بعد خودم کشیدم روشون،پس تاب نباید داشته باشه جز اون خط اسمون ها که خودم این جوری زدمشون ،بازم ممنون که وقت گذاشتی و نظر دادی
بله.من از لحاظ اسکیسی گفتم.
پرسپکتیو دستی رو تا اونجا که می تونی بدون خط کش و با دید چشمت به نقطه گریز ببر. خطوط صاف این نیست که قائمه باشن. شما یک صفحه A3 رو خطوط افقی و عمودی و مورب همزمان بکشید اونقد که برگه سیاه بشه!خطوطی که اون جسم شبیه بادگیر ور کشیدید تاب دارن.
اگر خاستید از خط کش استفاده کنید برای به پیدا کردن مسیر خطوط پرسپیکتیو استفاده کنین ولی خود خط ها رو حتما باد دست بکشید.اسکیس فقط با تمرین زیاد قوی میشه.
همه ی دانشجوها از گرفتن ماژیک ترس دارن.اتفاقا سعی کنید ماژیک و با قدرت تو دست بگیرین حس کنید دارین به اون دستور میدین چطور حرکت کنه!
موفق باشین
مرسی بابت توضیحاتتون ،اره خطم دوباره ضعیف شده اون هم که به قولی تاب داره یک مقدارش به خاطر نحوه رنگ کردنم بوده خواستم اطرافشون یکم سفید باشه که اینجوری شد ،در هر صورت من به تمرنی خط زیادی نیاز دارم ،من همیشه بدون گریز پرسپکتیو می کشیدم الان چون چند تا پرسپکتیو اولی که دارم با گریز می کشم خواستم با خط کش به گریز وصل کنم که مطمین باشم و چشم بهش عادت کنه ،اول خودم خط می کشیدم بعد با خط کش خدا را شکر خیلی هاش درست می خورد بهش،ماژیک هم حالا که دارم تمرین می کنم گفتم بگیرم تو دستم و هر مدلی می بینم باهاشون تمرین کنم
بازم ممنون مهندس
اوکی عزیزم. همین طوری پیش بری عالیه یک ترم کافیه تمرین خوب داشته باشی. خواهش میشه!
مشاهده پیوست 203260اینم کار من نظر لطفا
جدی؟؟؟؟راستش یه سری تکنیک هس که خودم دارم روشون کار میکنم برا نشون دادن بافت و شیشه و آب و اینا اینم همینجوری زدمچقدر آب رو خوب کشیدیییییییی
مشاهده پیوست 203317
عذرا کارت خیلی بهتر شده چند تا دیگه پرسپکتیو بزن بعد برو تو جزییات .....سعی کن سطوحت یه سره صلب نباشه.این ریتم رو تکرار کن.صلب شفاف......صلب.شفاف ووووحالا شفاف میتونه ایوان یه درز کوچک.پنجره و یه تورو رفتگی باشه.تو اسکیس جزییات خیلی مهمهبچه ها نظر بدید ببیندید چطوره کارم ،ایا پرسپکتیو درست کشیدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203374
بچه ها موافقید بهتون تمرین بدم ؟ البته ممکنه نرسم کامل و دقیق بگم ولی تا جایی که وقتم و توان بیانم اجازه بده در خدمتتونم فقط باید حواستون باشه فقط متکی به این تمرین ها نباشید و خودتون هم کنارش برای خودتون برنامه بچینید و مطالعه و تمرین خط و ... رو انجام بدید
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
سلام دوست من میشه لطف کنید تمریناتی که استاد شقاقی بهتون میدن و بزارید اینجا ماهم استفاده کنیم چون من ایلامم سر کارم امکان رفتن به تهران و ندارم واقعا، پیشاپیش از لطفی که می کنید کمال تشکر و قدردانی را دارم.
به نظرم هیچ راهی وجود نداره ..حالا که کلاس نمی رید کلا ارشد روهم فراموش کنید که امکان قبولی صفره
خب این البته شوخی بود صددرصد...کتابای خوبی هس اونارو بخونید و اینکه بی امان ترسیم کنید از هزینه کردن الکی پرهیز کنید و کتابای الکی انتخاب نکنید چون خریدن کتاب ادمو از خوندنش میندازه
از کتابخونه بگیرید چون ضرب العجل داره بهتره و کمتر وقت هدر می ره...(تفکر ترسیمی-3گانه احسان طایفه-کتاب صدیق-مفاهیم پایه-ایده و خلاقیت در معماری ایرانی-تحلیل اثار شاخص)
جدی؟؟؟؟راستش یه سری تکنیک هس که خودم دارم روشون کار میکنم برا نشون دادن بافت و شیشه و آب و اینا اینم همینجوری زدم
خیلی خوبه موفق باشی مهندس
عذرا کارت خیلی بهتر شده چند تا دیگه پرسپکتیو بزن بعد برو تو جزییات .....سعی کن سطوحت یه سره صلب نباشه.این ریتم رو تکرار کن.صلب شفاف......صلب.شفاف ووووحالا شفاف میتونه ایوان یه درز کوچک.پنجره و یه تورو رفتگی باشه.تو اسکیس جزییات خیلی مهمه
سلام دوست من میشه لطف کنید تمریناتی که استاد شقاقی بهتون میدن و بزارید اینجا ماهم استفاده کنیم چون من ایلامم سر کارم امکان رفتن به تهران و ندارم واقعا، پیشاپیش از لطفی که می کنید کمال تشکر و قدردانی را دارم.
اولش یک شوک وارد شد بهم و گفتم پس بیخیال ولی بعدش کلی خندیدم
.به نظرت بین 3 جلد کتای احسان طایفه و کتاب صدیق کدوم بهتره؟ این کتابا که گفتین کدوم اولویت داره؟
چن وقت پیش رفتم حونه دوستم که کتابخونه تکمیلی داره کتاب 101 نکته ای که در مدرسه معماری آموختم اثر فردریک واقعا کتاب خوبیه.........خودم که دارم نقد آثار معماری رو میخونم از تو مجله معمارا ولی یه کتاب دیگم گرفتم نقد اثار معماری معاصر ایران اونم کتاب خوبی میتونه باشه برا کسایی که موضوعی میخوان کار کنن
اگه همون 101 ئی باشه که من نسخه اصلیش رو خوندم تو هر صفحه یه عکس (تقریبا کمیک ) گذاشته و یه جمله خوب زیرش نوشته که در معماری چی یاد گرفتیم(که من نگرفتماین 10ا نکته کتابش چه جوریه ،درباره چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
ماژیکای کیوکالر همه قابل شارژن... کسی جایی رو نمیشناسه که جوهرشون رو بفروشه... واقعا انصاف نیست آدم هر بار 5 تومن بده جای ماژیکی که جوهر 25 میلیش، 5 دلار...
کلا 101 نکته راجع به معماری.ایده پردازی...............حتی خط کشیدن.....این 10ا نکته کتابش چه جوریه ،درباره چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 203420 تو این تمرین اصلا دستمو از رو کاغذ برنداشتم!!!
سلام
میتونید تمرینات مهندس شقاقی رو اینجا ببینید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/437296-تمرین-گروهی-اسکیس-92