تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من به کاره دست معتقدم .....
من که حال نکردم با کارش ...
منم همینطور...:smile:
مهندسین عزیز ی سوال خیلی مبتدیانه:cool::
واسه آنالیز سایت منظور از حیطه بندی چیه؟؟
مثلا (سایت:پارک)زمین بازی کودکان میشه ی حیطه؟ زمین والیبالش ی حیطه؟فقط داخل سایت مشخص میشه؟
یا درباره ساختمونای اطرافه ک مثلا مسکونی و تجاری و ... هرکدوم ی حیطه میشه؟:redface:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانووم مهندس بفرمایید:redface:
فقط هرکدومو کشیدی باید بذاری ببینیمااااااا;)
لینک دانلود:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=ab859c130bfe9f0c6a35e1cd44292050

لینک فروم:
1.rar

مرسی مارال جون فدات عزیزم این 107تا مال تمرینات شقاقی بودش من هم اینها را دانلود کردم یک چند تایی هم کشیدم ازش انشاله بقیه اش هم می کشم اگه خدا بخواد ،این ها را اشتم فک کردم گفتی 200تا ،جدیده که من ندارم،بازم ممنون زحمت کشیدی عزیزم:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرسی مارال جون فدات عزیزم این 107تا مال تمرینات شقاقی بودش من هم اینها را دانلود کردم یک چند تایی هم کشیدم ازش انشاله بقیه اش هم می کشم اگه خدا بخواد ،این ها را اشتم فک کردم گفتی 200تا ،جدیده که من ندارم،بازم ممنون زحمت کشیدی عزیزم:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

خواهش میشه
شرمنده منم همینو داشتم فقط...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همینطور...:smile:
مهندسین عزیز ی سوال خیلی مبتدیانه:cool::
واسه آنالیز سایت منظور از حیطه بندی چیه؟؟
مثلا (سایت:پارک)زمین بازی کودکان میشه ی حیطه؟ زمین والیبالش ی حیطه؟فقط داخل سایت مشخص میشه؟
یا درباره ساختمونای اطرافه ک مثلا مسکونی و تجاری و ... هرکدوم ی حیطه میشه؟:redface:
من حیطه نشنیدم ...ولی لکه گذاری همینی که گفتی میشه ...

atefeh.ghazi

کاربر فعال
آخه مگه ترس داره خانوم!!!:) تو این 2،3 روز ما دق کردیم تا یکی جوابمونو بده نمیشد زودتر بگی؟!!! به هر حال ممنونم اما کلا من با این شیوه حال نمی کنم به عقیده من اسکیس باید دست آزاد کشیده شه اصلا همینه که به من انرژی میده واسه کار وقتی ببینم دست آزاد خطوطو صاف و با قدرت میکشم، اما خب هرکی عقیده ای داره، بازم از شما ممنونم راستی کارشو بذار ببینیم خالی از لطف نیست...ممنون.[/QUOTE
خیلی ترس داره...حالام که فرقی نکرد اگه نظرتون عوض میشد اونوقت میشد گفت کاش زودتر بهتون میگفتم:)... تا کار استاد خودت رو قبول نداشته باشی نمیشه باهاشون کار کنید...رایت،لوکوروبوزیه وخیلی از معمارای دیگه با این روش کار میکردن...اکثرا مثل شما فکر میکنن...مرسی بابت تشکرتون...موفق باشید...

s.sahba

عضو جدید
تو اینم هستش
مثالشه مثلن:confused:
مشاهده پیوست 203087

حیطه بندی به تنهایی که مفهوم خاصی نداره، با کلمه ای که بعدش میاد مفهوم پیدا می کنه، مثلا حیطه بندی بر اساس نوع عملکرد فضا یا حیطه بندی سلسله مراتب فضایی یا حیطه بندی همجواریها و... بر حسب اینکه منظورت چه نوع حیطه بندی ایه تحلیش هم متفاوته...

s.sahba

عضو جدید
آخه مگه ترس داره خانوم!!!:) تو این 2،3 روز ما دق کردیم تا یکی جوابمونو بده نمیشد زودتر بگی؟!!! به هر حال ممنونم اما کلا من با این شیوه حال نمی کنم به عقیده من اسکیس باید دست آزاد کشیده شه اصلا همینه که به من انرژی میده واسه کار وقتی ببینم دست آزاد خطوطو صاف و با قدرت میکشم، اما خب هرکی عقیده ای داره، بازم از شما ممنونم راستی کارشو بذار ببینیم خالی از لطف نیست...ممنون.[/QUOTE
خیلی ترس داره...حالام که فرقی نکرد اگه نظرتون عوض میشد اونوقت میشد گفت کاش زودتر بهتون میگفتم:)... تا کار استاد خودت رو قبول نداشته باشی نمیشه باهاشون کار کنید...رایت،لوکوروبوزیه وخیلی از معمارای دیگه با این روش کار میکردن...اکثرا مثل شما فکر میکنن...مرسی بابت تشکرتون...موفق باشید...

من نمیدونم چه چیزی باعث ترس شما شده!! ولی ایشالا برطرف شه...شما درست میگی هرکی عقیده ای داره اما بیشتر ازین خط کش سود جویی این مدرسا آدمو اذیت میکنه اینکه تا اسم در میکنن به قول معروف دو تا یالان چیو جای خودشون می فرستن سر کلاس!!! من برای خود این آقا مردد بودم پول خرج کنم حالا رفتم اونجا دیدم میگن فقط 10ساعت خودش میاد همونجا زدم بیرون از آموزشگاشون... این چیزاهم موثره...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
حیطه بندی به تنهایی که مفهوم خاصی نداره، با کلمه ای که بعدش میاد مفهوم پیدا می کنه، مثلا حیطه بندی بر اساس نوع عملکرد فضا یا حیطه بندی سلسله مراتب فضایی یا حیطه بندی همجواریها و... بر حسب اینکه منظورت چه نوع حیطه بندی ایه تحلیش هم متفاوته...
کاملا متوجه شدم
ممنونم:gol:
این هم کارهای من ... فقط بهم نخندید ..

مشاهده پیوست 203088

مشاهده پیوست 203090

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
چه خطهات دوس داشتنیه واسم...
لایک:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم چه چیزی باعث ترس شما شده!! ولی ایشالا برطرف شه...شما درست میگی هرکی عقیده ای داره اما بیشتر ازین خط کش سود جویی این مدرسا آدمو اذیت میکنه اینکه تا اسم در میکنن به قول معروف دو تا یالان چیو جای خودشون می فرستن سر کلاس!!! من برای خود این آقا مردد بودم پول خرج کنم حالا رفتم اونجا دیدم میگن فقط 10ساعت خودش میاد همونجا زدم بیرون از آموزشگاشون... این چیزاهم موثره...
من هم امسال ثابت میکنم که همه چی کلاس رفتن نیست و من به شخصه نمیتونم پول بدم به این آقایون ...... 2 تا سرچ بزنی تونت میفهمی که چقد مفت خور دارن از این آزمون نون میخورن ....به نظر من اسکیس کلاس رفتن نمیخاد ...یکیش همین دوست ما mehmari بدون کلاس سال پیش 60 زده و رفیقام که کلاس رفته بودن 30-35 زدن .......حالا خودتون نتیجه بگیرید دیگه ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها چه موضوع خوبی
در میان راه در یک روستا / خانه ای دیدم،خوب و آشنا
زود پرسیدم:پدر،اینجاکجاست؟ / گفت:اینجا خانه ی خوب خداست
گفت اینجا میشود یک لحظه ماند / گوشه ای خلوت،نمازی ساده خواند
دوست داشتین با هم بحث کنیم سر یه سری موضوع ها .....

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
] من هم امسال ثابت میکنم که همه چی کلاس رفتن نیست و من به شخصه نمیتونم پول بدم به این آقایون ...... 2 تا سرچ بزنی تونت میفهمی که چقد مفت خور دارن از این آزمون نون میخورن ....به نظر من اسکیس کلاس رفتن نمیخاد ...یکیش همین دوست ما mehmari بدون کلاس سال پیش 60 زده و رفیقام که کلاس رفته بودن 30-35 زدن .......حالا خودتون نتیجه بگیرید دیگه ....
مهندس نادری استثناس!!! اون بعد کاردانی ب کارشناسی ب سرعت رویکرد ارشد گرف!!! تمام کتابا رو خونده و سلیقه داورا رو کاملا میشناسه!!! در ثانی بسیار پر تلاشم هس!!! کمتر کسی مث اون پبدا میشه!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس نادری استثناس!!! اون بعد کاردانی ب کارشناسی ب سرعت رویکرد ارشد گرف!!! تمام کتابا رو خونده و سلیقه داورا رو کاملا میشناسه!!! در ثانی بسیار پر تلاشم هس!!! کمتر کسی مث اون پبدا میشه!!!
من امسال ازش میزنم جلو ......میدونم بابا جعفر کارش بیسته ....منظور این که ایشون هم یکی مثل ما هستش که کلاس نرفته خودش خواسته و تونسته ....من امسال از جعفر بیشتر میزنم حالا ببینید کی گفتم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امسال ازش میزنم جلو ......میدونم بابا جعفر کارش بیسته ....منظور این که ایشون هم یکی مثل ما هستش که کلاس نرفته خودش خواسته و تونسته ....من امسال از جعفر بیشتر میزنم حالا ببینید کی گفتم
ایشالا جفتتون قبولید 100%!!! مام شیرینی مجازی می خوریم اینجا!!! (هر چن احتمالا بیام اردبیل جعفر و ببینم)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها چه موضوع خوبی
در میان راه در یک روستا / خانه ای دیدم،خوب و آشنا
زود پرسیدم:پدر،اینجاکجاست؟ / گفت:اینجا خانه ی خوب خداست
گفت اینجا میشود یک لحظه ماند / گوشه ای خلوت،نمازی ساده خواند
دوست داشتین با هم بحث کنیم سر یه سری موضوع ها .....

وای
فک کن موضوعو اینجوری بدن.........
چقد قشنگ میشد...:w21:
:w17:

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

اولی با خط کشه یا دست؟؟؟:surprised: چه معرکه س!!!!!
چرا راندوشون نمیکنی؟؟؟

با دسته دوست جون ... لطف داری ... راستش فرصت نشد ... فعلا فقط تمرین حجم سازی می کنم ... همین ...

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : تمرین گروهی اسکیس 93

دید پرنده خوب شده!!! اما حس می کنم دید ناظر نقاط گریز رو ی خط نیس!!! تبلیغ استدلره؟؟؟

دیده پرنده نیست ... یعنی پرسپکتیو دیده پرنده نیست ... ایزومتریک ساده است ...
دومی هم نمی دونم شاید البته کمی هم کج عکس گرفتم ..

atefeh.ghazi

کاربر فعال

اگه 10 ساعت میان شما حق دارین...امروز که برنامه هاش رو میگفت کل هفته ش پره شاید چون شاگردای اونجا کم بودن اینطوری شده...من نمیخوام جور دیگه ای فکر کنم...

آخرین ویرایش:

atefeh.ghazi

کاربر فعال
] من هم امسال ثابت میکنم که همه چی کلاس رفتن نیست و من به شخصه نمیتونم پول بدم به این آقایون ...... 2 تا سرچ بزنی تونت میفهمی که چقد مفت خور دارن از این آزمون نون میخورن ....به نظر من اسکیس کلاس رفتن نمیخاد ...یکیش همین دوست ما mehmari بدون کلاس سال پیش 60 زده و رفیقام که کلاس رفته بودن 30-35 زدن .......حالا خودتون نتیجه بگیرید دیگه ....

انشاالله بهترین نتیجه رو میگیرید...مهم اینه که آدم بخواد و تلاش کنه مطمئنا به نتیجه میرسه...

آخرین ویرایش:

معمارباشی

عضو جدید
ببخشید رک میگم تا سر کلاس همکارهای اقای شقاقی نبوده باشی و کارشون رو ندیده باشید بنظرم درست نیست اینجوری برداشت کنید ... اقای شقاقی برای این که بتونه شهر ها و استانهای بیشتری رو تحت پوشش قرار بده بهترین گروه رو دور هم جمع کرده ... اقای علینیا و منصورپور واقعا چیزی از خود مهندس شقاقی کم ندارن ... علینیا تو پلان و مقطع و ... واقعا عالیه .. منصورپور پرسپکتیو رو برات چنان روان توضیح می ده که کیف کنی ... کاری میکنه که کارات حس و حال پیدا کنن و صرفا یک سری قواعد خشک پرسپکتیوی رو نمی گه ... کاش با علم و آگاهی نظر می دادید ...

farzaneh si

عضو جدید
بچه ها سلام خسته نباشید کسی کارای ریچارد میر رو داره بذاره اینجا؟ممنون می شم.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید رک میگم تا سر کلاس همکارهای اقای شقاقی نبوده باشی و کارشون رو ندیده باشید بنظرم درست نیست اینجوری برداشت کنید ... اقای شقاقی برای این که بتونه شهر ها و استانهای بیشتری رو تحت پوشش قرار بده بهترین گروه رو دور هم جمع کرده ... اقای علینیا و منصورپور واقعا چیزی از خود مهندس شقاقی کم ندارن ... علینیا تو پلان و مقطع و ... واقعا عالیه .. منصورپور پرسپکتیو رو برات چنان روان توضیح می ده که کیف کنی ... کاری میکنه که کارات حس و حال پیدا کنن و صرفا یک سری قواعد خشک پرسپکتیوی رو نمی گه ... کاش با علم و آگاهی نظر می دادید ...
قبول کن همشون ب فکر پولن!!! اون آدما رو ب اسم خودش و ایوانخانه می فرسته این ور و اون ور!!! بچه ها رو تو عمل انجام شده قرار میده!!! من خودم 590 ت پول کلاس اسکیسو دادم ک البته باید بیشترم بدم حالا...!!! من حساب کردم استادم ب شخصه تا اردیبهشت بین 40 تا 45 میلیون سود خالص میکنه!!! این پول گزاف درمقابل کاری ک برات انجام میدن و وقتی ک برات میذارن نمی صرفه!!! منظور مهندس سودجویی بود وگرنه ب طور حتم ایشون و تیمشون عالین!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا