تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تمرینات امروز من

لطفا بی رحمانه نظر بدید:redface:
تمرین خط با اتود 2میل(پشتتشم هستااااااااا:d)

02032014826.jpg

02032014825.jpg

حالا خط و دایره و پیچ پیچی با ماژیک:

02032014823.jpg

02032014824.jpg

تمرین مکعب ک Sombrero عزیز واسم گذاشته بودن تو تاپیک:
02032014819.jpg02032014820.jpg

ادامه تمرین مکعب ک Sombrero عزیز واسم گذاشته بودن تو تاپیک:

02032014821.jpg02032014822.jpg
اینام دورو میباشن
از گذاشتن ادامه این تمرین صرف نظر میکنم...تکراریه دیگه:D

تمرین درس گرافیکمون: ببخشید اگه بی ربطه نظرتونو میخوام...
02032014827.jpg

و اسکیسی ک امشب زدم...

02032014818.jpg

منتظر انتقادات و پیشنهاداتتون هستم دوستان:gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا خط و دایره و پیچ پیچی با ماژیک:

مشاهده پیوست 198383

مشاهده پیوست 198384
بی رحمانه رو خوب اومدی
من هم کارامو بزارم نظر بدین
DSC09496.jpgمن نظرمو بگم امید وارم ناراحت نشی
1- این که خطت رو از یه نقطه که شروع میکنی ویک نقطه تموم میشه آخرا خزتو ول نکن به امون خدا
2- این که میخوای 2 تا نقطه رو وصل کنی به هم یک بار مسیر رو نگا کن بعد چشمت به نقطه انتهایی نگاه کن و خطتو بکش میره میچسبه به نقطه انتهایی
3- این که خطهات معمارانه نیست یه خورده اتود یا هر چیزی که باهاش میکشی رو فشار بده روی کاغذ بعد که داری میکشی آروم بکش معلومه سرعتی میکشی
من خودم هم همین مشکلاتو دارم که رفته رفته درست میشه

آخرین ویرایش:

r.a.m.in

عضو جدید
خودت خواستی بیرحمانه نظر بدیم
اولا خسته نباشیومارال جان من تو تمرینات بیشتر اینو احساس کردم که سعی بر پرکردن داری.حالا این حسه منه درس یا غلط.تو مراحل بعدیه کارت انحنادار بودن خطات نشون داده شده که برمیگرده به حس من.
مارال باید درست کار کرد تا زیاد کارکردن.سعی کن به نتیجه ی درست برسی.یعنی تا خطات راست نشدن نرو سراع تمرینات بعدی.در کل خسته نباشی

r.a.m.in

عضو جدید
سایه ی پله ها همراه با آسمون و درخت به کارت عمق میداد و انسان برای درک مقیاس.
عالی بود

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بی رحمانه رو خوب اومدی
من هم کارامو بزارم نظر بدین
مشاهده پیوست 198389من نظرمو بگم امید وارم ناراحت نشی
1- این که خطت رو از یه نقطه که شروع میکنی ویک نقطه تموم میشه آخرا خزتو ول نکن به امون خدا
2- این که میخوای 2 تا نقطه رو وصل کنی به هم یک بار مسیر رو نگا کن بعد چشمت به نقطه انتهایی نگاه کن و خطتو بکش میره میچسبه به نقطه انتهایی
3- این که خطهات معمارانه نیست یه خورده اتود یا هر چیزی که باهاش میکشی رو فشار بده روی کاغذ بعد که داری میکشی آروم بکش معلومه سرعتی میکشی
من خودم هم همین مشکلاتو دارم که رفته رفته درست میشه
ممنونم اصن ناراحت نمیشم:دی
من واقعا گیج شدم
استادمون میگه خطو محکم و تا حد ممکن سریع بکشید
میگه فقط خط بکشید سرییییییع
نباید اینجوری باشه؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم اصن ناراحت نمیشم:دی
من واقعا گیج شدم
استادمون میگه خطو محکم و تا حد ممکن سریع بکشید
میگه فقط خط بکشید سرییییییع
نباید اینجوری باشه؟
2012-02-24 19-39-40_0002.jpgاین رو یکی از دوستان امروز دادن به من از تمرینات سال پیش بچه های تایپک ارشد بوده حالا خودت ببین
ببین وقتی سریع میکشی یعنی فکر نمی کنی و این یعنی زیر پا گذاشتن یک اصل توی معماری که خییییییییییییللللللللللللللیییییییییییی مهمه
یک معمار وقتی معمار میشه که بفهمه خط کشیدن چقدر سخته و برای هر خطی که میکشه باید فکر کنه و دلیل بده و قانع بکنه که این خط بهترین خط ممکنه است و بهترین فضارو میسازه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 198395این رو یکی از دوستان امروز دادن به من از تمرینات سال پیش بچه های تایپک ارشد بوده حالا خودت ببین
ببین وقتی سریع میکشی یعنی فکر نمی کنی و این یعنی زیر پا گذاشتن یک اصل توی معماری که خییییییییییییللللللللللللللیییییییییییی مهمه
یک معمار وقتی معمار میشه که بفهمه خط کشیدن چقدر سخته و برای هر خطی که میکشه باید فکر کنه و دلیل بده و قانع بکنه که این خط بهترین خط ممکنه است و بهترین فضارو میسازه

ممنونم
این تمرینات مهندس حسینیه انجامشون دادم
حرفات درسته هااااااا ا و کاملا قبولشون دارم
اما مگه چند نوع خط نداریم؟؟؟ خط اسکیسی سریع و محکم
خط کروکی لرزون

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم
این تمرینات مهندس حسینیه انجامشون دادم
حرفات درسته هااااااا ا و کاملا قبولشون دارم
اما مگه چند نوع خط نداریم؟؟؟ خط اسکیسی سریع و محکم
خط کروکی لرزون
درسته که ما انواع مختلف خط داریم
ولی شما یه بار دیگه اون کاغذاتو ببین یه خط معمار اینجوری نمیشه شروع خطات تو یک ردیف باشه
پایان خطات در یک ردیف
انحناشون رو سعی کن کم کنی
فاصله خط ها از هو به یک اندازه باشه
میدونی الان یکی اینو ببینه چی میگه ..........میگه فقط میخواستی زود تمومش کنی انگار میخاستی یه تگلفی از سرت باز کنی
ببخش که انقد واضح و رک میگم ولی خودت گفتی اینجوری بگم ....این که خط رو میلرزونن به خاطر اینه که تو هنوز داری به خطت فکر میکنی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
درسته که ما انواع مختلف خط داریم
ولی شما یه بار دیگه اون کاغذاتو ببین یه خط معمار اینجوری نمیشه شروع خطات تو یک ردیف باشه
پایان خطات در یک ردیف
انحناشون رو سعی کن کم کنی
میدونی الان یکی اینو ببینه چی میگه ..........میگه فقط میخواستی زود تمومش کنی انگار میخاستی یه تگلفی از سرت باز کنی
ببخش که انقد واضح و رک میگم ولی خودت گفتی اینجوری بگم ....این که خط رو میلرزونن به خاطر اینه که تو هنوز داری به خطت فکر میکنی

عب نداره راحت باش:cry:
یعنی اینقدر افتضاحه؟
واسه کلاس فردا صبحم بودن
دوباره بکشمشون؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عب نداره راحت باش:cry:
یعنی اینقدر افتضاحه؟
واسه کلاس فردا صبحم بودن
دوباره بکشمشون؟؟؟
دوباره بکش با حوصله بکش
اینایی که گفتم رو رعایت کن ....البته من خودم هم کلی ایراد دارم
1 صفحه بکش ببین خیلی فرق میکنه کارت بزار ما هم اینجا ببینیم
در مورد اون پرسپکتیوت هم دقت کن خط هات هیچ کدوم به نقطه گریز نمیرن
دیگه نگی بی رحمانه ...ما تعارف نداریم ....الهام هم که نیست به جاش من میگم خخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی یه نکته بگم با این پشت کاری که داری مطمئن باش موفق خواهی شد

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوباره بکش با حوصله بکش
اینایی که گفتم رو رعایت کن ....البته من خودم هم کلی ایراد دارم
1 صفحه بکش ببین خیلی فرق میکنه کارت بزار ما هم اینجا ببینیم
در مورد اون پرسپکتیوت هم دقت کن خط هات هیچ کدوم به نقطه گریز نمیرن
دیگه نگی بی رحمانه ...ما تعارف نداریم ....الهام هم که نیست به جاش من میگم خخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی یه نکته بگم با این پشت کاری که داری مطمئن باش موفق خواهی شد

خوب میکنی
02032014828.jpg

بهتر نشد... شد؟؟؟:|

آخرین ویرایش:

--زهرا

عضو جدید
کتاب ماهیت معماری(زبان اصلی).... فک نمی کنم لازم باشه چیزی از ارزشهای این کتاب بگم خودش گویای ارزشهاشه
حتما ازش استفاده کنید...حتماً.............http://www.4shared.com/office/G7SvXgVOba/mahiyat_memari.html

سلام دوست عزیزمیشه سایت دیگه ای رو مطرح کنید چون من همیشه با این سایت واسه دان مشکل دارم یا میشه ایمیلم وبدم واسم بفرستین لطف میکنی

orkide69

عضو جدید
آقا نمیدونم چرا چند روزه نمیتونم کار کنم هردفعه یه چی پیش میاد که نمیشه تمرین کنم اعصابم خورد شدهههههههه:w22:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا نمیدونم چرا چند روزه نمیتونم کار کنم هردفعه یه چی پیش میاد که نمیشه تمرین کنم اعصابم خورد شدهههههههه:w22:

عزیزم نگران نباش خب ما هم همین طوریم به خاطر عیده نمیشه که همه اش به خانواده بگیم نه ، نگران نباش مهندس درست میشه

معمارباشی

عضو جدید
ما تو شهرمون سپیده نمیاد برا همین حق انتخاب چندانی نداشتیم ... بین شقاقی و صدیق و طایفه من شقاقی رو ترجیح می دم ... سپیده رو واقعا نمییشناسم ولی بنظر میاد کارش خوبه و بچه ها هم بنسبت ازش راضی اند که

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما تو شهرمون سپیده نمیاد برا همین حق انتخاب چندانی نداشتیم ... بین شقاقی و صدیق و طایفه من شقاقی رو ترجیح می دم ... سپیده رو واقعا نمییشناسم ولی بنظر میاد کارش خوبه و بچه ها هم بنسبت ازش راضی اند که

من هر روز بیشتر درک می کنم که چرا رتبه 2 کنکور88 و رتبه برتر اسکیس نظام مهندسی و برنده جایزه میرمیران 89 شده!فوق العادست.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب حالا خوش به حال شما واله ما حق هیچ انتخابی را نداریم این جا کسی نیست جز خدا بعدش هم شما دوستای باشگاه مون ، خدا را شکر از شانس دختر هم هستم و بابام اجازه این تهران بازی ها را نمیده :biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا