تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cna12

عضو جدید
تمرینات امروز من

لطفا بی رحمانه نظر بدید:redface:
تمرین خط با اتود 2میل(پشتتشم هستااااااااا:d)

مشاهده پیوست 198381

مشاهده پیوست 198382
بنظرم خطوطت مشکل حادّی نداره فقد من زیادبا مداد حال نمی کنم که این مشکلِ منه
از الان به بعد رو حجم کار کنی به نظر بهتره کم کم دسخطتتم شخیص و منحصر بفرد میشه
الان تو هر چقدرم تمرین خط کنی با سلیقه یکی جور در نمیاد ....من که می گم برو یه لِوِل بالا تر و مطمئن باش به اون هویت تو طرحات میرسی

cna12

عضو جدید

omid0000

عضو جدید
88 صفحه رو الان یه جا خوندم... دست همگی به خاطر راهنمایاشون درد نکنه :)

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچی کار نکردمممممممم :cry: نمیدونم از کجا شروع کنم :wallbash: خی یکی بیاد بگه از چی شروع کنممممممممممممم :crying2::crying2: کاش یه برنامه دقیق میذاشتید که طبق یک روال خاص پیش برید( برنامه کلاسی بزارید :lol: ) تا یکی مثل من که تا به حال تجربه اسکیس نداشته و اصلا هم کلاس نرفته بدونه باید از کجا و چه طوری شروع کنه :w16:
اینجا توی بوشهر مثل بقیه شهرها نیست که از الان کلاس بزارن اینجا کلاسها اگه برگزار بشه معمولا واسه اردیبهشت یا خرداد اینجوری هم نمیشه دست رو دست بزارم بزارم تا اونموقع ، اونوقت دیگه وقتی واسه تمرین کردن نیست :w19:
یه خواهش دارم که اگه کسی کتابی یا سی دی چیزی میشناسه که بتونیم از طریق اون اسکیس رو از پایه شروع کنیم لطفا بیاد اینجا بگه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من هیچی کار نکردمممممممم :cry: نمیدونم از کجا شروع کنم :wallbash: خی یکی بیاد بگه از چی شروع کنممممممممممممم :crying2::crying2: کاش یه برنامه دقیق میذاشتید که طبق یک روال خاص پیش برید( برنامه کلاسی بزارید :lol: ) تا یکی مثل من که تا به حال تجربه اسکیس نداشته و اصلا هم کلاس نرفته بدونه باید از کجا و چه طوری شروع کنه :w16:
اینجا توی بوشهر مثل بقیه شهرها نیست که از الان کلاس بزارن اینجا کلاسها اگه برگزار بشه معمولا واسه اردیبهشت یا خرداد اینجوری هم نمیشه دست رو دست بزارم بزارم تا اونموقع ، اونوقت دیگه وقتی واسه تمرین کردن نیست :w19:
یه خواهش دارم که اگه کسی کتابی یا سی دی چیزی میشناسه که بتونیم از طریق اون اسکیس رو از پایه شروع کنیم لطفا بیاد اینجا بگه

سلام عزیزم
تو تاپیک جزوات ارشد هم فیلم هستش.هم کتاب آموزش اسکیس
ببینشون تا روال کار دستت بیاد
بعدش شرو کن ب تمرین طبق اونا یا تمریناتی ک تو باشگاه هست(این تاپیک یا تاپیکای آرشیو تمرینات اسکیس)
تمریناتتم بذا اینجا بچه ها کرکسیون میکنن
من ک این روالو دارم پیش میرم امیدوارم جواب بده...

88 صفحه رو الان یه جا خوندم... دست همگی به خاطر راهنمایاشون درد نکنه :)

خواهش میشه:redface:
کدوم کتاب؟:D

بنظرم خطوطت مشکل حادّی نداره فقد من زیادبا مداد حال نمی کنم که این مشکلِ منه
از الان به بعد رو حجم کار کنی به نظر بهتره کم کم دسخطتتم شخیص و منحصر بفرد میشه
الان تو هر چقدرم تمرین خط کنی با سلیقه یکی جور در نمیاد ....من که می گم برو یه لِوِل بالا تر و مطمئن باش به اون هویت تو طرحات میرسی

واقعنی میگید؟...:w05:
پس هرروز اول یکم تمرین خط کنم بعدش تمارین لول بالاتر خوبه؟؟
حالا واسه تمرین حجم چیکا کنم؟ از خودم نمیتونم بکشم هنو...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

--زهرا

عضو جدید
من کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم شماره یک ایشون دیدم به نظرم تمرین های خط و سایه که اولش دادن خیلی خوب واسه شرو دستت راه میفته بعد میری سراغ پرسپکتیو:)و

لینک کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 1: http://vatanpdf.com/دانلود-کتاب-چگونه-معمارانه-طراحی-کنیم/

لینک کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 2:http://vatanpdf.com/دانلود-کتاب-چگونه-معمارانه-طراحی-کنیم-2/

این عکس های تمرین خط شرمنده نشد تو باشگاه اپلود کنم یادمم نیست از همین باشگاه گرفتم یا یک سایت دیگه دیگه ببخشید منبعش یادم نیس
تمرین خط و تکسچر:
لینک 1 :http://s5.picofile.com/file/8113538418/تمرین_خط_و_پرسپکتیو.rar.html
لینک 2 :http://s5.picofile.com/file/8113537826/تمرین_خط.rar.html

اسـکیــس
كتاب آموزش اسکیس استاد صدیق #655
فیلم اسکیس که توسط برادر دکتر صدیق#670
ببخش دوست عزیز اما من اصلا نتونستم هیچ کدوم و دان کنم به شکل مربع یا حرفهای چینی فایلش باز میشه ی word با زبان چینی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

واسه تمرین حجم من کتاب معماری فرم دارم تمرین میکنم به تو هم اون توصیه می کنم از روی ان کار کنی به نظرم جواب میده

ببخش دوست عزیز اما من اصلا نتونستم هیچ کدوم و دان کنم به شکل مربع یا حرفهای چینی فایلش باز میشه ی word با زبان چینی

دوست عزیزم من هم فیلم ها را میخواستم که متاسفانه برای من دانلود نشد

به به باران جون ، کجایی مهندس دیگه این ورا افتابی نمیشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اماعلاوه بر توصیه دوستان من هم یک خلاصه بهت میگم که شاید بکارت بیاد
اول از همه شروع کن به تمرین خط کشیدن یک جوری که دست گرم شه چون تو هم مطمینا خیلی وقت دست به قلم و کاغذ نبردی یکم بکش که دستت گرم شه بعدش برو سراغ تمرین های حجم و پرسپکتیو همزمان با این تمرینات هم هر روزمثص برنامه زبان خوندن باید یک مقدار خط بکشی ، برا حجم هم کتاب معماری فرم پیشنهاد میکنم ، همزمان با این کارا هر روز سعی کن یک سری عکس ببینی که ذهنت پر شه ، سعی کن کار معمارای بزرگ هم ببینی و تحلیل کنی این کارا را انجام بده و بیا تا بهت تمرین عید بدم بعدش ،باران من هم تازه شروع کردم تنبلی ممنوع دیگه باید بریم توی کار اسکیس

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
واسه تمرین حجم من کتاب معماری فرم دارم تمرین میکنم به تو هم اون توصیه می کنم از روی ان کار کنی به نظرم جواب میده

دوست عزیزم من هم فیلم ها را میخواستم که متاسفانه برای من دانلود نشد
ک واسه پیرنیاس؟؟ پی.دی.افشو داری؟؟؟
اون فیلمارو من همشونو دانلود کردم باز شد...
ببین مثلا سری اولش باید همشو دانلود کنی بریزی تو ی پوشه بعد باهم اکسترکت کنی میشه ی قسمت

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام بچه ها
از سیاه مشق های خط من ( و ترکیبی) که البته راستش برای عکس گرفتن نبود ولی دوستان خواستن بیشتر مشارکت کنم که تاپیک فعال تر بشه... ( متوجه ضعف های خطوطم هستم چون دو سه سالی هست تمرینی انجام ندادم و به صورت متمرکز و کلاسی هم تمرین نداشتم )
سعی میکنم به مرور چند تا پرسپکتیو و شیت هم بگذارم ...

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198502&d=1393838372

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198501&d=1393838148

.................
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198505&d=1393840149

پیوست ها

• 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    55.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    74.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1 (3).jpg
    1 (3).jpg
    66.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
از سیاه مشق های خط من ( و ترکیبی) که البته راستش برای عکس گرفتن نبود ولی دوستان خواستن بیشتر مشارکت کنم که تاپیک فعال تر بشه... ( متوجه ضعف های خطوطم هستم چون دو سه سالی هست تمرینی انجام ندادم و به صورت متمرکز و کلاسی هم تمرین نداشتم )

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198502&d=1393838372

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198501&d=1393838148

.................
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198505&d=1393840149

خوش اومدی اقا مدیر خط هات خوبن ، خودتون که اشکالات می دونید دیگه نیازی به گوش زد نیست ، ما منتظر بعدی هاش هستم;)

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

.................

عالیه صدیق جان

امیدوارم موفق بشی دوست خوبم.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

memare iran

عضو جدید
سلااام مهندس
سمت چپی خوبه اما سمت راستی بنظرم اگه هاشوراشو عمودی میذاشتید ک آسمونو تداعی کنه بهتر بود
موفق باشید

کلا با هاشور مشکل دارم...هنوز نمیدونم چطوری باشه خوبه..البته جلسه اول فقط سایه زدن ازمون خواست ها ولی من دارم هاشورم تمرین میکنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ک واسه پیرنیاس؟؟ پی.دی.افشو داری؟؟؟
اون فیلمارو من همشونو دانلود کردم باز شد...
ببین مثلا سری اولش باید همشو دانلود کنی بریزی تو ی پوشه بعد باهم اکسترکت کنی میشه ی قسمت

معماری فرم مال محمد پیر داوری هستش ، فک کنم فصل 5 اش توی باشگاه دیدم ، نه عزیزم کتابش را دارم نه پی دی اف را ندارم متاسفانه
این فیلم ها هم این جوری کردم ولی نشد ، چند روز پیش ها همه را حذف کردم

Sombrero

عضو جدید
تمرینات امروز من

لطفا بی رحمانه نظر بدید:redface:
تمرین خط با اتود 2میل(پشتتشم هستااااااااا:d)

مشاهده پیوست 198381

مشاهده پیوست 198382
سلام مارال چطوری؟
به نظرم اگه سرعتترو کم کنی و به جاش دقتت رو بالا ببری نتیجه بهتری میگیری.
بهتره که ابتای خط رو با گره شروع کنی و با گره خاتمه بی و چون خطاهایی که میکشی طولش زیاده بهتره به خطت لرزش عمدی بدی و فشرده تر کار کن منظورم اینه که خطها به هم نزدیکتر بشه
من یه نمونه از تمرین خودمو واست میذارم27022014451.jpg02032014492.jpg

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام مارال چطوری؟
به نظرم اگه سرعتترو کم کنی و به جاش دقتت رو بالا ببری نتیجه بهتری میگیری.
بهتره که ابتای خط رو با گره شروع کنی و با گره خاتمه بی و چون خطاهایی که میکشی طولش زیاده بهتره به خطت لرزش عمدی بدی و فشرده تر کار کن منظورم اینه که خطها به هم نزدیکتر بشه
من یه نمونه از تمرین خودمو واست میذارممشاهده پیوست 198515مشاهده پیوست 198516
سلااام
ممنون مهندس
حق با شما و سایر دوستانه!! امروز با ی استاد دیگمون صحبت کردم اونم گفت سرعت باید متعادل باشه:razz:
امشب چندتا شیت آ3 انجام میدم میذارم ممنون میشم بازم نظراتتونو بگید...
تمرین مکعبا چطور بود؟؟

Sombrero

عضو جدید
ادامه تمرین مکعب ک Sombrero عزیز واسم گذاشته بودن تو تاپیک:

مشاهده پیوست 198387
اینام دورو میباشن
از گذاشتن ادامه این تمرین صرف نظر میکنم...تکراریه دیگه:D
تمرین سختیه باید بتونی همه رو یه اندازه در بیاری و همه ایزومتریک باشن نه این که به نقاط گریز برن و به اصطلاح پرسپکتیوی شن.;)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
کلا با هاشور مشکل دارم...هنوز نمیدونم چطوری باشه خوبه..البته جلسه اول فقط سایه زدن ازمون خواست ها ولی من دارم هاشورم تمرین میکنم

خوووبه
شما هم مث منی پس
منم هنو درس اول و ندادن میرم دو سه تا درس جلوتر
مثلا امروز تازه پرسپکتیو1نقطه ای رو گفتن ب ما
بعد من با اعتماااااد ب نفس تمام اسکیس میزنم خخخخخخخخ
بنظرم عکس و کار ببینی متوجه میشی چجوری از هاشور یا هر خط معمارانه ی دیگه ای توکارات استفاده کنی
موفق باشی

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارال جان خسته نباشی دخمل فعاللل;)
خوشه چین کدومه دخترم:redface: شما بزرگ مایی.

اختیار داری شما.

این یه مدرسه تو اقلیم سرده ممنون میشم نظر بدینمشاهده پیوست 198520مشاهده پیوست 198521

با اجازه من کاراتونو سیو می کنم چشمم زیاد تصویرببینه تو خودآگاهمون که اتفاقی نمی افته بلکم تو ناخود آگاهمون فرجی حاصل بشه:w25:. یک سوال ..شما به گریز می برید یا یهو خودتون می کشید ؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این یه مدرسه تو اقلیم سرده ممنون میشم نظر بدینمشاهده پیوست 198520مشاهده پیوست 198521

:w05:منم میخوام........

راندوی آسمون و شیت بندیت خیلی عالیه بابایی درباره بقیه ش هیچ اطلاعی ندارم ک بخوام چیزی بگم
فقططططططط امروز استادمون درباره شیت بندی چندتا قانون گفت بهمون ک یکیشو شما تو شیتت رعایت نکردی...
گفت همیشه جهت شمال باید سمت بالای شیت باشه نه افقی یا مورب و بعدش پلانو با توجه ب اون جهت بذاریم تو شیت
البته اگه شما اینکارو میکردی شیتت ب این قشنگی نمیشد...
نمیدونم دیگه....

Sombrero

عضو جدید
مارال جان خسته نباشی دخمل فعاللل;)

اختیار داری شما.

با اجازه من کاراتونو سیو می کنم چشمم زیاد تصویرببینه تو خودآگاهمون که اتفاقی نمی افته بلکم تو ناخود آگاهمون فرجی حاصل بشه:w25:. یک سوال ..شما به گریز می برید یا یهو خودتون می کشید ؟

من از نقطه گریزخوشم نمیاد همیشه بدون گریز میکشم.

cna12

عضو جدید
اره دیگه تمرین خط عین گرم کردنه ...10 دقیقه کافیه
به نظرم واسه یه لول بالاتر رفتن اول باید بینش بصری قوی شه...فقط دیدن(مثل اینا:کتاب ماهیت معماری-چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه-از اینترنت یا هر منبع دیگه ای کارا و اسکیس های معمارای بزرگو دیدن-دیدن مفاهیم پایه در معماری-سفر کردن به شهرهای مختلف ایران واسه اشنایی با بافت و ویژگی های غالب (که البته هم سخته هم بعید-من سعی می کنم عکساشونو بزارم)-
هرگز هرگز و هرگز کپی کاری نباید کرد و حتی واسه زدن اسکیس مکعبم باید متکی به ذهن بود
راجب پاک کن چیزی نگم بهتره.(فذعرت8قال987قفغ98لق7اث870لاغ8ق7لار978قفا9ل87فاغل9ق87لاغ9ق87لاث087قا)
اتود کثیف ردن از وسایل خونه-ساختمونا-و حجمای مکعبی و اقلیدسی بصورت live
بعد از همه ی این مراحل بصورت خودجوش هم درک و طراحی احجام قوی میشه و هم اون شخصیت کذاییه معماری زنده میشه
و نکته جالب ناخوداگاه بودن این فراینده یعنی اینطور نیس که بگی خوب ترکیب حجمو ok شدم حالا برم سر راندو یا اقلیم...بلکه ادم ناگهان معمار میشه...و این نتیجه ی یک توسعه ی پایداره
واسه همینه که من با کلاس رفتن میونه ی خوبی ندارم چون اونجا می خوان گام به گام پیش برن و این اشتباهه .نتیجشم میشه طرحهای تکراری-معمارای کپی پیست شده-دسخطهای مشابه
تفکره حداقلی-اسکیس متوسط -افول معمار و معماری....بنظر من یه دس ضعیف و ذهن خلاق خیلی بهتره...اصلا داشتن دست قوی می تونه فریبنده و نقطه ضعف باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا