تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sombrero

عضو جدید
مهندس جان سلام.
من یکی از کاراتون جسارتا از روش کشیدم.البته الان دو تا ماجیک سی دی ..یکی سبز و یکی مشکی دارم و یک مداد زرد... ک همینا کافیه
اولا ترکیب کن...تداخل مهم ترین نکته است که باعث زیبایی میشه
ثانیااول فکر کن چی می خوای بکشی بعد بکش...یهو مجبور نشی یک جا رو سیاه کنی..چون خط اضافی توش یوده
در آخر..اینا میتونه خیلی بهتر باشه.
ببخشید اگر یه اتود خیلی سریع و سبکه.
مشاهده پیوست 198232

بابا حرفه ای.بچه ها حق دارن به شما میگن استاد.:smile:شما جایی کلاس رفتین؟پارسال امتحان اسکیس دادین یا سال اولتونه؟امسال برنامتون چیه؟

خو یعنی طراحی داخلی میخونم دیگه:surprised:
معماری-گرایش طراحی داخلی

مگه کارشناسی این رشترم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا این که ارشد میخونی؟

اینم 2 تا کار دیگه منتظر نظراتتون هستم;)27022014462.jpg27022014445.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مگه کارشناسی این رشترم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا این که ارشد میخونی؟

کارشناسی دارییییییییممممم
منم اووولیییییین فارغ التحصیلشمممممم (البته + هم ورودی هام:دی)
دلت آب:D

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا حرفه ای.بچه ها حق دارن به شما میگن استاد.:smile:شما جایی کلاس رفتین؟پارسال امتحان اسکیس دادین یا سال اولتونه؟امسال برنامتون چیه؟

من اسکیس هامو زدم مهندس.
اون تمرین داخلی که کیدید عالیه.یعنی کاره داخلیتون بسیار بهتر از منظره. خصوصا اگر یک خطه کشیده باشید که حرف نداره.استاد صدیق بودن کیف می کردن ...

shima 70

عضو جدید
مهندس جان سلام.
من یکی از کاراتون جسارتا از روش کشیدم.البته الان دو تا ماجیک سی دی ..یکی سبز و یکی مشکی دارم و یک مداد زرد... ک همینا کافیه
ثانیااول فکر کن چی می خوای بکشی بعد بکش...یهو مجبور نشی یک جا رو سیاه کنی..چون خط اضافی توش یوده
مشاهده پیوست 198232
خووووووووووووووش به حالتووووون منم موخوووم :( چه کنم که حداقل یه ذره این جوری بشم؟:cry:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خووووووووووووووش به حالتووووون منم موخوووم :( چه کنم که حداقل یه ذره این جوری بشم؟:cry:

اسکیس بزنید.همین چند نفری که الان با هم آنلانید ..با هم قرار بزارید هی موضوع تعین کنید هی اسکیس بزنید.یه شب پلان.یه شب نما مقطع یه شب حجم...با هم کار کنید نتیجه میگیرید.از کلاس بهتره.
دست و فکر..مثله هر عضو دیگه باید تربیت شن...این کار با 40 ساعت آموزش محقق نمیشه.حتی اگر خوده میرمیران هم (خدابیامرز) استاد باشه.باید مداوم باشه و آهسته

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اسکیس بزنید.همین چند نفری که الان با هم آنلانید ..با هم قرار بزارید هی موضوع تعین کنید هی اسکیس بزنید.یه شب پلان.یه شب نما مقطع یه شب حجم...با هم کار کنید نتیجه میگیرید.از کلاس بهتره.
دست و فکر..مثله هر عضو دیگه باید تربیت شن...این کار با 40 ساعت آموزش محقق نمیشه.حتی اگر خوده میرمیران هم (خدابیامرز) استاد باشه.باید مداوم باشه و آهسته
نمیدونستم استاد میرمیران فوت شدن...:w05:

من الان تو نت سرچ کردم واسه لویی کان و ماریو بوتا، ی سری اسکیس اومد، همونا مد نظرتونه؟

Sombrero

عضو جدید
من اسکیس هامو زدم مهندس.
اون تمرین داخلی که کیدید عالیه.یعنی کاره داخلیتون بسیار بهتر از منظره. خصوصا اگر یک خطه کشیده باشید که حرف نداره.استاد صدیق بودن کیف می کردن ...

بعنی ارشدو خوندین تمو شده رفته!اره مستقیم با یونی پن کشیدم پارسالم داخلی 54%زدم و میشه گفت دومین اسکیس داخلی تمام زندگیم بود.
ولی جدا بگین با کدوم استاد کار کردین چون خطوططون اصل معماریه مو لا درزش نمیره منم میخوام مثه شما بکشم :neutral:این یعنی امادم هر تمرینی که گفتین انجام بدم اقا از این به بعد ما شاگرد شما

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتما کتاب مجموعه آثار ایشون رو بگیرید و ببینید.

مهندس من نمی خوام از رو اسکیس اسکیس بزنید.میخوام کتاب هر معماری که دوست دارید...هر معماری... بردارید و یک کار رو بکشید.هم پلان( که از همه مهمتره) هم مقطع ( که از پلان مهم تره!) (هندسه در پلان ..انسان در مقطع) هم پرسپکتیو. از رو عکس اسکیس زدن آسونه و نتیجش امیدوار کننده.
همه ما بلدیم مکعب بکشیم.چی بهش اضافه و کم کنیم چه دیتیلی بدیم مسئله هستش.این اوتد زدن ها باعث می شه کلی دیتیل یاد بگیرید.

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعنی ارشدو خوندین تمو شده رفته!اره مستقیم با یونی پن کشیدم پارسالم داخلی 54%زدم و میشه گفت دومین اسکیس داخلی تمام زندگیم بود.
ولی جدا بگین با کدوم استاد کار کردین چون خطوططون اصل معماریه مو لا درزش نمیره منم میخوام مثه شما بکشم :neutral:این یعنی امادم هر تمرینی که گفتین انجام بدم اقا از این به بعد ما شاگرد شما

شما سرور مایید.
من خیلی اینجا نمیام.

موفق باشید

Sombrero

عضو جدید

استاد ما شید خواهش میکنم:w42::w32::w33:

حتما کتاب مجموعه آثار ایشون رو بگیرید و ببینید.

مهندس من نمی خوام از رو اسکیس اسکیس بزنید.میخوام کتاب هر معماری که دوست دارید...هر معماری... بردارید و یک کار رو بکشید.هم پلان( که از همه مهمتره) هم مقطع ( که از پلان مهم تره!) (هندسه در پلان ..انسان در مقطع) هم پرسپکتیو. از رو عکس اسکیس زدن آسونه و نتیجش امیدوار کننده.
همه ما بلدیم مکعب بکشیم.چی بهش اضافه و کم کنیم چه دیتیلی بدیم مسئله هستش.این اوتد زدن ها باعث می شه کلی دیتیل یاد بگیرید.

ببخشید استاد عزیز جمله اول نوشتین مجموعه اثار ؟کیو بگیریم .لطفا هفته ایی یه بار بیاین کارامونو کرکسیون کنید .باور کنید با دیدن کارتون انگیزه پیدا کردم که شروع کنم.

سمت چپیه ک عااالیه خیلی راندوی قشنگی دارههههه،اقلیمش کوهستانیه؟
اما اولی حس میکنم پرسپکتیوش بخصوص تو گنبد مشکل داره...

نه من خودم پس زمینه کارمو کوه گذاشتم چون عاشق کوهستانم.پسر کوهستان یادته؟:d

بله
تعدادی از تمرینات پاسالتونو دارم و اسکیسو با اونا شروع کردم یعنی جسارت شروع اسکیس بدون هیچ آموزشی
کاش ادامه میداشت یا منم اون روزا بودم...
حتما تمرینی ک فرمودیدو انجام میدم و اینجا میذارمشون
امیدوارم وقت کرکسیونشو داشته باشید
و انشا... پیدا کنیدشون
خیلی واسم مهمه آخه تاحالا اصن کار نکردم:(

مارال جان این تمرینای پارساله استادو به منم میدی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نه من خودم پس زمینه کارمو کوه گذاشتم چون عاشق کوهستانم.پسر کوهستان یادته؟:d

نه والللا
کیه؟؟:d
عمدی یا سهوی خوب جا افتاده
البته من با دیتیلای اقلیم های متفاوت هنو آشنا نیستم......
تازه ترم دومیه ک دارم معماری میخونم:|

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جان این تمرینای پارساله استادو به منم میدی؟
آره حتما
چند مین صب کن پیداشون کنم

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/347951-اسكيس-مشاوره
برو ب این لینک
پست اولش لینک همه تمریناتو داره
اما این تمرینات مبتدیانه س
فک نمیکنم تو نیازی ب این تمرینات داشته باشی

r.a.m.in

عضو جدید
بابا دمت گرم.من عاشق طراحیه چهرم.فقط وقت نمیکنم کار کنم.واقعا عالی بود

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرحبا و بسیار عالی معلومه کار با مدادت خوبه.من وقتی مداد دستم میگیرم محاله یه چهره ای چش و چالی دماغ و ...نکشم حالا هرجا که شد مثلا در حین سازه در معماری خوندن:Dمشاهده پیوست 198261

lمهندس شما که ماشاله تعریفتون زبان زد خاص و عام بوده دستازادتون از همون اولش معرکه بود ، ما که از هرکی می پرسیدیم که کارش معرکه است قشنگ همه انگشت ها شما را نشون می دادند

خوبه دیگه موقع سازه خوندن حال می کردی:biggrin:

Sombrero

عضو جدید
اوه چه تحویلی میگیری مارو ازرا خانوم یادش به خیر ترم پایینی فعالی بودی همیشه همه جا بودی فک کنم دانشگاه بدون تو سوت وکور شده باشه:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها گشتم تا اخرش این پی دی اف هندبوک معماری البته فارسی اش تونستم توی چیزام پیدا کنم ،امیدوارم بدرتون بخوره

http://s5.picofile.com/file/8115385968/هندبوک_معماری_فارسی.pdf.html

اوه چه تحویلی میگیری مارو ازرا خانوم یادش به خیر ترم پایینی فعالی بودی همیشه همه جا بودی فک کنم دانشگاه بدون تو سوت وکور شده باشه:biggrin:

اول اینکه عذرا این جور نوشته میشه نه ازرا، دوم اینکه بدون اغراق گفتم ، تازه شما خودتون که دست قوی داشتید یک طرف شاگرد مهندس یوسفی بودید که ما متاسفانه از اینکه بتونیم شاگرد ایشون باشیم محروم شدیم ، نگران دانشگاه نباش ، من الان دارم کارا سال پایینی ها را انجام میدم تا اونا برن شیطونی کنن جا ما :biggrin: ولی خدایش دانشگاه دیگه جای گروه شما و ما نبود خوب شد رفتیم ، یک کودکستانی شده نگو و نپرس:biggrin:

بابا مهندس دست کم نگیر ایشون کارشون حرف نداره شما از نزدیک کارشون ندیدین، والا من جا ایشون بودم تا روز امتحان اسکیس می رفتم صفا سیتی و خواب فقط:biggrin:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sombrero

عضو جدید

لطف داری مهندس .منم عاشق طراحی چهرم مخصوصا چهره های ملیتهای مختلف اما خیلی وقته که به خاطر معماری طراحی رو کنار گذاشتم:(این اولین چهره های ملیتهای دیگس که کشیدم یه دختر ناز سرخپوست و یه زن افریقایی.DSC01438.jpg01032014488.jpg

Sombrero

عضو جدید
اول اینکه عذرا این جور نوشته میشه نه ازرا، دوم اینکه بدون اغراق گفتم ، تازه شما خودتون که دست قوی داشتید یک طرف شاگرد مهندس یوسفی بودید که ما متاسفانه از اینکه بتونیم شاگرد ایشون باشیم محروم شدیم ، نگران دانشگاه نباش ، من الان دارم کارا سال پایینی ها را انجام میدم تا اونا برن شیطونی کنن جا ما :biggrin: ولی خدایش دانشگاه دیگه جای گروه شما و ما نبود خوب شد رفتیم ، یک کودکستانی شده نگو و نپرس:biggrin:

یادمه همیشه سر تلفظ و املای اسمت اختلاف نظر داشتیم ولی خب اسم تواه دیگه ما تسلیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه همیشه سر تلفظ و املای اسمت اختلاف نظر داشتیم ولی خب اسم تواه دیگه ما تسلیم

املاش که توی شناسنامه است ولی تلفظش ما اشتباه میگیم ول یخب اون سنگینه ولی جدیدا اسم عوض شده تو خونه صدام میکنن سیندرلا:biggrin:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم دوتا از کارای اسکیسمه.پذیرای نظراتتان هستیم
مشاهده پیوست 198150مشاهده پیوست 198151
هااااااااااااا.به این میگن کار.دمت گرم.. بهترین کاری که دیدم تو این تاپیک.........خطت خیلی قویه

مهندس جان سلام.
مشاهده پیوست 198232
رنگ رخساره خبر میده که نگارندش چه کسیست..;).........عالی مهندس

اینم 2 تا کار دیگه منتظر نظراتتون هستم;)مشاهده پیوست 198237مشاهده پیوست 198231
کارت روح داره........اصلا قابل قیاس نیس با بقیه حتی اساتید گرام............اگه امسال اسکیس داری حتما جزو رتبه های برتری و افتخار باشگاه

بازم بیا کاراتو بزار حتما..........
آقا یه سوال من انواع و اقسام روان نویسا و راپیدا رو خریدم با هیچکدومشون راحت نیستم.نظرتون را جع به خودنویس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه قلمی میخوام که راحت بشه باهاش مانور داد.فعلا یونی بال گرفتم دارم کار میکنم که اونم مشکلات خودشو داره و یه ثانیه بیشتر بمونه رو کاغذ کلی جوهر پخش میشه...................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا