تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
بچه ها دیشب خواب دیدم رتبم دقیقا نصف اون چیزی شده بود که تخمین زدم:w15: واااااااااااااااااای که چقد شاد و خوشحال بووودم:w34:الان که 2 ساعته بیدار شدم هنوووزم اثراتش بر جاست :w42::w21:

memare iran

عضو جدید
مهندس جان سلام.
من یکی از کاراتون جسارتا از روش کشیدم.البته الان دو تا ماجیک سی دی ..یکی سبز و یکی مشکی دارم و یک مداد زرد... ک همینا کافیه
اولا ترکیب کن...تداخل مهم ترین نکته است که باعث زیبایی میشه
ثانیااول فکر کن چی می خوای بکشی بعد بکش...یهو مجبور نشی یک جا رو سیاه کنی..چون خط اضافی توش یوده
در آخر..اینا میتونه خیلی بهتر باشه.
ببخشید اگر یه اتود خیلی سریع و سبکه.
مشاهده پیوست 198232

مهندس..ممنون که نظردادی
بابا شما حرفه ای هستین
این هارو من از رو عکس کشیدم...یعنی استاد یه سری عکس گلچین کرده گفته بکشید.چون سرکلاس با ماژیک وایت بردکارکردیم منم با همون کشیدم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم دوران دانشجویی استاد شجریان رو بسیار کشیدم میشه گفت الان چش بسته میتونم بکشم.;)مشاهده پیوست 198309دوستتون عالی کشیده.

من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم
میرم سر ب بیابان بذارمو سر بر دیوار همی کوبمو و اینا:w22:
بسیاااااااااار عاااااااالی

Sombrero

عضو جدید
هااااااااااااا.به این میگن کار.دمت گرم.. بهترین کاری که دیدم تو این تاپیک.........خطت خیلی قویه

رنگ رخساره خبر میده که نگارندش چه کسیست..;).........عالی مهندس

کارت روح داره........اصلا قابل قیاس نیس با بقیه حتی اساتید گرام............اگه امسال اسکیس داری حتما جزو رتبه های برتری و افتخار باشگاه

بازم بیا کاراتو بزار حتما..........
آقا یه سوال من انواع و اقسام روان نویسا و راپیدا رو خریدم با هیچکدومشون راحت نیستم.نظرتون را جع به خودنویس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه قلمی میخوام که راحت بشه باهاش مانور داد.فعلا یونی بال گرفتم دارم کار میکنم که اونم مشکلات خودشو داره و یه ثانیه بیشتر بمونه رو کاغذ کلی جوهر پخش میشه...................

ما چاکریم .کدوم خط قوی بشکنه دستی که اسکیسو 24 میزنه(خودمو میگما).به نظرم F عالیه اصلا یه چیز دیگس .خطی که با راپیدFمیکشی بات صحبت میکنه;)متاسفانه در محل سکونت بنده دچار کمبود این نوع راپید هستیم شاید کرمانشاه داشته باشه.اینم عکسش حواست باشه چیز دیگه بت غالب نکنن01032014490.jpg01032014491.jpg

من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم
میرم سر ب بیابان بذارمو سر بر دیوار همی کوبمو و اینا:w22:
بسیاااااااااار عاااااااالی

چی میگی دخترم تازه یه دوست خوب پیدا کردم میخوای تنهامون بذاری.راستی برا اسکیس داخلی روت حساب کردما

واقعا زیباست.جدی میگم.واقعا هنرمندی
اجازه میدین کپیش کنم؟

با منی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چی میگی دخترم تازه یه دوست خوب پیدا کردم میخوای تنهامون بذاری.راستی برا اسکیس داخلی روت حساب کردما

:redface::D:surprised:
این ترم طرح داخلی 1 داریم
ترم تموم شه در خدمتم الان ک هنو هیچچچچی نمیدونم

ولی کارت عااااااالیهههههههه
منم پرتره میکشیدم اما درحدی بود ک فقط قابل تشخیص بود کیه خخخخ
لعنت ب ریاضی از وقتی رفتم ریاضی دیگه خیلی نتونستم روش وقت بذارم
راستی امشب تمرین مکعبایی ک دادی رو میذارم...
واسه درخواستم ممنووووون مفتخر شدم:w30:

Sombrero

عضو جدید
:redface::D:surprised:
این ترم طرح داخلی 1 داریم
ترم تموم شه در خدمتم الان ک هنو هیچچچچی نمیدونم

ولی کارت عااااااالیهههههههه
منم پرتره میکشیدم اما درحدی بود ک فقط قابل تشخیص بود کیه خخخخ
لعنت ب ریاضی از وقتی رفتم ریاضی دیگه خیلی نتونستم روش وقت بذارم
راستی امشب تمرین مکعبایی ک دادی رو میذارم...
واسه درخواستم ممنووووون مفتخر شدم:w30:

باعث افتخاره اشنایی با شما.بقیه تمرینای مکعب پیدا میکنم واست میذارم

s.sahba

عضو جدید
آفرین...کارتون خوبه
میشه بگین چطوری حجم هارو ترکیب کنیم که خوب بشن...منظورم خلاقیت بهتره
روشی برا تقویت خلاقیت میخواممشاهده پیوست 198324
اینو از رو عکس کشیدم لطفا نظر بدین

دوست عزیز اولین و مهمترین چیزی که می تونم بهت بگم اینه که خیلی فرم و حجم ببینی اونقدر که ذهنت پر بشه از ایده ها و حجم های مختلف دقیقا مثل طرحها که قبلش نمونه های موردی زیادی رو بررسی می کردیم بعد شروع کن به کشیدن ترجیحا بدون نگاه به کار اصلی چون نگاه کردن به کارای دیگه موقع کشیدن ذهن مارو خلاق بار نمیاره اتفاقا اگه نگاه نکنی و سعی کنی از چیزایی که تو ذهنت باقی مونده بکشی با توجه به اینکه تمام زیر و بم اون کار رو به خاطر نمیاری با اتکا به ذهن خودت ایده های خیلی خوبی خلق می کنی، کم کم که تو این زمینه قوی بشیم و فرم های زیادی رو تو ذهن داشته باشیم و بتونیم همرو رز کاغذ بیاریم حالا می تونیم بریم سراغ کانسپتها و اینکه چطور با فکر حجمی متناسب با موضوع طراحی کنیم، مطمئن باش موفق میشی اصلا نگران نباش...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین...کارتون خوبه
میشه بگین چطوری حجم هارو ترکیب کنیم که خوب بشن...منظورم خلاقیت بهتره
روشی برا تقویت خلاقیت میخواممشاهده پیوست 198324
اینو از رو عکس کشیدم لطفا نظر بدین

خوبه کارت ولی ادم حس خشک بودن بهش دست میده یادمه که من یکبار از مهندس هادیان پرسیدم که چرا توی کارش این قدر خط داره و خط میکشه ایشون گفتن این اسکیسه یعنی طرح نهایی نیست باید قابلیت ادیت شدن را داشته باشه ،حق با ایشون بود درسته که من به اندازه ایشوننمی تونستم خط بکشم ولی خدایش اثر داره توی روح دادن به کار،در مجموع خوبه جای پیشرفت داری مهندس

به نظرم برا افزایش خلاقیت توی فرم و حجم من معماری فرم محمد پیرداوری را پیشنهاد میدم خودم هم برای ترکیب حجم ضعیف از اون دارم کارم میکنم البته تازه شروع کردم ولی موثر بوده

atefeh.ghazi

کاربر فعال
نظر لطفتونه، شماهم کاراتونو بذارید ما هم استفاده کنیم از کارای زیبای همه دوستان...

من اینقد که کار نکردم از کشیدن میترسم،میترسم مثل قبل نباشم...ولی از این هفته با کلاسم شروع میکنم کارهامم میذارم تا شماو ذوستان دیگه نظر بدید...

s.sahba

عضو جدید
عالی بود;)این کارو دسن کردین؟ایا از کتاب خاصی کمک گرفتین یا ایده های ذهن خودتونه؟

متشکر، شما لطف دارین، بله من با M & F کار میکنم بعدشم یه راندوی سبک ترجیحا تک رنگ و مشکی روش انجام میدم. در مورد ایده ها هم باید بگم من آرشیو بزرگی از کارای معماری، منظر، داخلی و... رو برای خودم جمع آوری کردم که چیزی حدود 10000 تصویره و این آرشیوو خیلی دوسش دارم :) و خیلی ازش یاد می گیرم البته من کتابای متفاوتی رو هم دیدم اما موضوع اینه که هیچوقت از رو نمی کشم خیلی از ایده ها هم در حین کشیدن به ذهنم میاد که فرمو پویاتر کنم... بازم متشکر از نظرتون.

Sombrero

عضو جدید
متشکر، شما لطف دارین، بله من با M & F کار میکنم بعدشم یه راندوی سبک ترجیحا تک رنگ و مشکی روش انجام میدم. در مورد ایده ها هم باید بگم من آرشیو بزرگی از کارای معماری، منظر، داخلی و... رو برای خودم جمع آوری کردم که چیزی حدود 10000 تصویره و این آرشیوو خیلی دوسش دارم :) و خیلی ازش یاد می گیرم البته من کتابای متفاوتی رو هم دیدم اما موضوع اینه که هیچوقت از رو نمی کشم خیلی از ایده ها هم در حین کشیدن به ذهنم میاد که فرمو پویاتر کنم... بازم متشکر از نظرتون.

واقعا حرفه ایی هستین که از رو نمیکشیم ارشیوتون باید دیدنی باشه;)

Sombrero

عضو جدید
بچه ها من میخوام کلاس شقاقی رو ثبت نام کنم اما خیییییییییییییییییییییییییلی استرس دارم:cry: چون بار اولی که استخاره کردم نهی شدید اومد اما دلمو صاف کردمو کلی راز ونیاز که خدایا شانس دوباره بم بده و دوباره استخاره کردم اینبار خیلی خوب دراومد یه خورده عجیبه جواب دوتا استخاره.حالا میترسم برم تهران و تو این رفت و آمدا خسته شم که دیگه دل و دماغی واسه کار کردن نداشته باشم.:(

cna12

عضو جدید
بچه ها من میخوام کلاس شقاقی رو ثبت نام کنم اما خیییییییییییییییییییییییییلی استرس دارم:cry: چون بار اولی که استخاره کردم نهی شدید اومد اما دلمو صاف کردمو کلی راز ونیاز که خدایا شانس دوباره بم بده و دوباره استخاره کردم اینبار خیلی خوب دراومد یه خورده عجیبه جواب دوتا استخاره.حالا میترسم برم تهران و تو این رفت و آمدا خسته شم که دیگه دل و دماغی واسه کار کردن نداشته باشم.:(
200بار دیگم استخاره کنی به نسبت 50-50 به جواب می رسی...ببین خودت نیاز داری بری کلاس یا نه؟بعد تصمیمتو بگیر...خودتم پایِ منافع یا معایبش بمون...در نهایت هرکی بیشتر تلاش کنه موفقه نه کسی که
استخارش خوب اومده

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آرشیوتونو ب اشتراک بذارید............:redface:
بخصووووووووص کارای داخلیشووووووووووو
خیلیییییییی لازم دارم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دنبال مفاهیم پایه در معماری می گردم کسی پی دی اف این کتاب را نداره ترجیحا هم پی دی اف فارسی اش

atefeh.ghazi

کاربر فعال

به نظر کارتون خیلی خوب میاد طراحیتون که حرف نداره کلاس شقاقی هم که برید مطمئننا با تلاش خودتون نتیجه ی خیلی بهتری میگیرید شک نکنید...تازه این کلاسا تا اردیبهشت بیشتر که نیست بعدش خودتون میتونید تموم دونسته هاتونو جمعش کنید...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها من دنبال مفاهیم پایه در معماری می گردم کسی پی دی اف این کتاب را نداره ترجیحا هم پی دی اف فارسی اش
منم خیلیییییییی دنبال پی.دی.افش بودم
اگه پیدا کردی ب منم بده:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا