اگر واستون مقدوره واسه منم بفرستین..... ممنون....مارال جان کتاب هندبوک فایلشو دارم اگه کم حجم باشه واست میفرستم
مهندس جان سلام.
من یکی از کاراتون جسارتا از روش کشیدم.البته الان دو تا ماجیک سی دی ..یکی سبز و یکی مشکی دارم و یک مداد زرد... ک همینا کافیه
اولا ترکیب کن...تداخل مهم ترین نکته است که باعث زیبایی میشه
ثانیااول فکر کن چی می خوای بکشی بعد بکش...یهو مجبور نشی یک جا رو سیاه کنی..چون خط اضافی توش یوده
در آخر..اینا میتونه خیلی بهتر باشه.
ببخشید اگر یه اتود خیلی سریع و سبکه.
مشاهده پیوست 198232
منم دوران دانشجویی استاد شجریان رو بسیار کشیدم میشه گفت الان چش بسته میتونم بکشم.اینم کارای یکی از دوستای من البته برا4سال پیششهمشاهده پیوست 198280مشاهده پیوست 198281
منم دوران دانشجویی استاد شجریان رو بسیار کشیدم میشه گفت الان چش بسته میتونم بکشم.مشاهده پیوست 198309دوستتون عالی کشیده.
هااااااااااااا.به این میگن کار.دمت گرم.. بهترین کاری که دیدم تو این تاپیک.........خطت خیلی قویه
رنگ رخساره خبر میده که نگارندش چه کسیست...........عالی مهندس
کارت روح داره........اصلا قابل قیاس نیس با بقیه حتی اساتید گرام............اگه امسال اسکیس داری حتما جزو رتبه های برتری و افتخار باشگاه
بازم بیا کاراتو بزار حتما..........
آقا یه سوال من انواع و اقسام روان نویسا و راپیدا رو خریدم با هیچکدومشون راحت نیستم.نظرتون را جع به خودنویس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه قلمی میخوام که راحت بشه باهاش مانور داد.فعلا یونی بال گرفتم دارم کار میکنم که اونم مشکلات خودشو داره و یه ثانیه بیشتر بمونه رو کاغذ کلی جوهر پخش میشه...................
من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم
میرم سر ب بیابان بذارمو سر بر دیوار همی کوبمو و اینا
بسیاااااااااار عاااااااالی
واقعا زیباست.جدی میگم.واقعا هنرمندی
اجازه میدین کپیش کنم؟
چی میگی دخترم تازه یه دوست خوب پیدا کردم میخوای تنهامون بذاری.راستی برا اسکیس داخلی روت حساب کردما
این ترم طرح داخلی 1 داریم
ترم تموم شه در خدمتم الان ک هنو هیچچچچی نمیدونم
ولی کارت عااااااالیهههههههه
منم پرتره میکشیدم اما درحدی بود ک فقط قابل تشخیص بود کیه خخخخ
لعنت ب ریاضی از وقتی رفتم ریاضی دیگه خیلی نتونستم روش وقت بذارم
راستی امشب تمرین مکعبایی ک دادی رو میذارم...
واسه درخواستم ممنووووون مفتخر شدم![]()
منم باعث افتخاره اشایی باهاتونباعث افتخاره اشنایی با شما.بقیه تمرینای مکعب پیدا میکنم واست میذارم
کارتون خییلی عالیه...
آفرین...کارتون خوبه
میشه بگین چطوری حجم هارو ترکیب کنیم که خوب بشن...منظورم خلاقیت بهتره
روشی برا تقویت خلاقیت میخواممشاهده پیوست 198324
اینو از رو عکس کشیدم لطفا نظر بدین
آفرین...کارتون خوبه
میشه بگین چطوری حجم هارو ترکیب کنیم که خوب بشن...منظورم خلاقیت بهتره
روشی برا تقویت خلاقیت میخواممشاهده پیوست 198324
اینو از رو عکس کشیدم لطفا نظر بدین
می دونم گشتم تو نت اما متفاوت هستن با هم، یا انقد مفصلا که برا طراحی طول ترم کلاسین ،به نتیجه ای نرسیدم که اینجا مطرح کردم...خوب برنامه فیزیکی هرجایی رو ک بخوای تو اینترنت یه سرچ کوچیک کنی پیدا میشه
نظر لطفتونه، شماهم کاراتونو بذارید ما هم استفاده کنیم از کارای زیبای همه دوستان...
عالی بوداین کارو دسن کردین؟ایا از کتاب خاصی کمک گرفتین یا ایده های ذهن خودتونه؟
من اینقد که کار نکردم از کشیدن میترسم،میترسم مثل قبل نباشم...ولی از این هفته با کلاسم شروع میکنم کارهامم میذارم تا شماو ذوستان دیگه نظر بدید...
متشکر، شما لطف دارین، بله من با M & F کار میکنم بعدشم یه راندوی سبک ترجیحا تک رنگ و مشکی روش انجام میدم. در مورد ایده ها هم باید بگم من آرشیو بزرگی از کارای معماری، منظر، داخلی و... رو برای خودم جمع آوری کردم که چیزی حدود 10000 تصویره و این آرشیوو خیلی دوسش دارمو خیلی ازش یاد می گیرم البته من کتابای متفاوتی رو هم دیدم اما موضوع اینه که هیچوقت از رو نمی کشم خیلی از ایده ها هم در حین کشیدن به ذهنم میاد که فرمو پویاتر کنم... بازم متشکر از نظرتون.
200بار دیگم استخاره کنی به نسبت 50-50 به جواب می رسی...ببین خودت نیاز داری بری کلاس یا نه؟بعد تصمیمتو بگیر...خودتم پایِ منافع یا معایبش بمون...در نهایت هرکی بیشتر تلاش کنه موفقه نه کسی کهبچه ها من میخوام کلاس شقاقی رو ثبت نام کنم اما خیییییییییییییییییییییییییلی استرس دارمچون بار اولی که استخاره کردم نهی شدید اومد اما دلمو صاف کردمو کلی راز ونیاز که خدایا شانس دوباره بم بده و دوباره استخاره کردم اینبار خیلی خوب دراومد یه خورده عجیبه جواب دوتا استخاره.حالا میترسم برم تهران و تو این رفت و آمدا خسته شم که دیگه دل و دماغی واسه کار کردن نداشته باشم.
![]()
آرشیوتونو ب اشتراک بذارید............متشکر، شما لطف دارین، بله من با M & F کار میکنم بعدشم یه راندوی سبک ترجیحا تک رنگ و مشکی روش انجام میدم. در مورد ایده ها هم باید بگم من آرشیو بزرگی از کارای معماری، منظر، داخلی و... رو برای خودم جمع آوری کردم که چیزی حدود 10000 تصویره و این آرشیوو خیلی دوسش دارمو خیلی ازش یاد می گیرم البته من کتابای متفاوتی رو هم دیدم اما موضوع اینه که هیچوقت از رو نمی کشم خیلی از ایده ها هم در حین کشیدن به ذهنم میاد که فرمو پویاتر کنم... بازم متشکر از نظرتون.
بچه ها من میخوام کلاس شقاقی رو ثبت نام کنم اما خیییییییییییییییییییییییییلی استرس دارمچون بار اولی که استخاره کردم نهی شدید اومد اما دلمو صاف کردمو کلی راز ونیاز که خدایا شانس دوباره بم بده و دوباره استخاره کردم اینبار خیلی خوب دراومد یه خورده عجیبه جواب دوتا استخاره.حالا میترسم برم تهران و تو این رفت و آمدا خسته شم که دیگه دل و دماغی واسه کار کردن نداشته باشم.
![]()
منم خیلیییییییی دنبال پی.دی.افش بودمبچه ها من دنبال مفاهیم پایه در معماری می گردم کسی پی دی اف این کتاب را نداره ترجیحا هم پی دی اف فارسی اش