تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
دوستیا از وقتی که دارین نهایت استفاده رو بکنین حال ندارم حوصله ندارم نمیتونم نمیدونم این حرفا رو بذارین کنار وقتی مثل من وقت نداشته باشین برا تمرین میفهمین که اینا همش بهووونست بکشین هر چیزی هر کاری تمرین کنین هر چیزیو اصلا هیچی نیست برید رو حیاط ابرو بکشین نمیدووونم فقط میدونم که باید کار کرد همین و بس ...;)

cna12

عضو جدید
این یه مدرسه تو اقلیم سرده ممنون میشم نظر بدینمشاهده پیوست 198520مشاهده پیوست 198521
رو پلانش زیاد فک کردم از پلانش ایراد بگیرین من میدونمو شما:biggrin:البته این یه شوخی بود(به قول داییم شوخو)

خیلی خوبه مخصوصا اون سمت راستیه که محلول به حالم کرد
اگه بخوام از روی حسادت گیر بدم بنظرم پرسوناژ ها با تناسب سایت و ساختمون همخونی نداره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اره دیگه تمرین خط عین گرم کردنه ...10 دقیقه کافیه
به نظرم واسه یه لول بالاتر رفتن اول باید بینش بصری قوی شه...فقط دیدن(مثل اینا:کتاب ماهیت معماری-چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه-از اینترنت یا هر منبع دیگه ای کارا و اسکیس های معمارای بزرگو دیدن-دیدن مفاهیم پایه در معماری-سفر کردن به شهرهای مختلف ایران واسه اشنایی با بافت و ویژگی های غالب (که البته هم سخته هم بعید-من سعی می کنم عکساشونو بزارم)-
هرگز هرگز و هرگز کپی کاری نباید کرد و حتی واسه زدن اسکیس مکعبم باید متکی به ذهن بود
راجب پاک کن چیزی نگم بهتره.(فذعرت8قال987قفغ98لق7اث870لاغ8ق7لار978قفا9ل87فاغل9ق87لاغ9ق87لاث087قا)
اتود کثیف ردن از وسایل خونه-ساختمونا-و حجمای مکعبی و اقلیدسی بصورت live
بعد از همه ی این مراحل بصورت خودجوش هم درک و طراحی احجام قوی میشه و هم اون شخصیت کذاییه معماری زنده میشه
و نکته جالب ناخوداگاه بودن این فراینده یعنی اینطور نیس که بگی خوب ترکیب حجمو ok شدم حالا برم سر راندو یا اقلیم...بلکه ادم ناگهان معمار میشه...و این نتیجه ی یک توسعه ی پایداره
واسه همینه که من با کلاس رفتن میونه ی خوبی ندارم چون اونجا می خوان گام به گام پیش برن و این اشتباهه .نتیجشم میشه طرحهای تکراری-معمارای کپی پیست شده-دسخطهای مشابه
تفکره حداقلی-اسکیس متوسط -افول معمار و معماری....بنظر من یه دس ضعیف و ذهن خلاق خیلی بهتره...اصلا داشتن دست قوی می تونه فریبنده و نقطه ضعف باشه
نیفتاد مهندس...:w05:
امروز تمرین خطمو بردم تو ی شیت از همه جهات کشیده بودم(افقی-عمودی-مورب) استادم بم توپید ک چرا اینجوریه؟؟ اونارو قبول نکرد!!!
حرف شما کاملا متینه
اما سلیقه حاکم بر تفکر معماریمون واسه من دانشجوی کارشناسی ی چارچوبی تعیین کرده ک مجبورم حداقل تاوقتی خودم حرفی واسه گفتن داشته باشم همونجا بمونم
امیدوارم اون شخصیت کذایی زنده شه،من همه تلاشمو میکنم ک ذهنم خلاقتر شه
هر کاریییی لازم باشه و شدنی باشه انجام میدم...
ممنونم از راهنماییتون

Sombrero

عضو جدید
خیلی خوبه مخصوصا اون سمت راستیه که محلول به حالم کرد
اگه بخوام از روی حسادت گیر بدم بنظرم پرسوناژ ها با تناسب سایت و ساختمون همخونی نداره

محلول به حالم من دراوردیه اگه اره که خیلی باحال گفتی:biggrin:
مرسی از نظرت.راس میگی پرسوناژام یه خورده بزرگ دراومده

Sombrero

عضو جدید
اره دیگه تمرین خط عین گرم کردنه ...10 دقیقه کافیه
به نظرم واسه یه لول بالاتر رفتن اول باید بینش بصری قوی شه...فقط دیدن(مثل اینا:کتاب ماهیت معماری-چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه-از اینترنت یا هر منبع دیگه ای کارا و اسکیس های معمارای بزرگو دیدن-دیدن مفاهیم پایه در معماری-سفر کردن به شهرهای مختلف ایران واسه اشنایی با بافت و ویژگی های غالب (که البته هم سخته هم بعید-من سعی می کنم عکساشونو بزارم)-
هرگز هرگز و هرگز کپی کاری نباید کرد و حتی واسه زدن اسکیس مکعبم باید متکی به ذهن بود
راجب پاک کن چیزی نگم بهتره.(فذعرت8قال987قفغ98لق7اث870لاغ8ق7لار978قفا9ل87فاغل9ق87لاغ9ق87لاث087قا)
اتود کثیف ردن از وسایل خونه-ساختمونا-و حجمای مکعبی و اقلیدسی بصورت live
بعد از همه ی این مراحل بصورت خودجوش هم درک و طراحی احجام قوی میشه و هم اون شخصیت کذاییه معماری زنده میشه
و نکته جالب ناخوداگاه بودن این فراینده یعنی اینطور نیس که بگی خوب ترکیب حجمو ok شدم حالا برم سر راندو یا اقلیم...بلکه ادم ناگهان معمار میشه...و این نتیجه ی یک توسعه ی پایداره
واسه همینه که من با کلاس رفتن میونه ی خوبی ندارم چون اونجا می خوان گام به گام پیش برن و این اشتباهه .نتیجشم میشه طرحهای تکراری-معمارای کپی پیست شده-دسخطهای مشابه
تفکره حداقلی-اسکیس متوسط -افول معمار و معماری....بنظر من یه دس ضعیف و ذهن خلاق خیلی بهتره...اصلا داشتن دست قوی می تونه فریبنده و نقطه ضعف باشه

تفکراتت حکیمانس مهندس.از این به بعد شما افلاطون باشگاه;)

cna12

عضو جدید
شرمنده که این پست رو میذارم....

کی اینجا زبانش توپه من چکیده رسالمو نمیتونم به انگلیسی ترجمه کنم میترسم اشتبا شه گیر بده استادم دارم میرم واسه تسویه....:( کمک میخوام همش 7 سطره......هلپ می....:(
بعد از اون سوال حماسیه(کی اینجا اسکیسش از همه بهتره؟؟؟!!!)
جایه خالیه این سوال شما واقعا حسّ می شد
یادمه ایشون زبانشون عالی بود......> nikky321

Sombrero

عضو جدید
بعد از اون سوال حماسیه(کی اینجا اسکیسش از همه بهتره؟؟؟!!!)
جایه خالیه این سوال شما واقعا حسّ می شد
یادمه ایشون زبانشون عالی بود......> nikky321

سوال حماسیو خوب اومدی(برا)=داداش.:biggrin: بیچاره حق داشت خب بچه ها پیچوندنش .ما یه استادmoh110h بیشتر نداریم که ایشونم متاسفانه همیشه نیستن

Sombrero

عضو جدید
بچه ها این سامی کیه؟چون مارالم گفت پارسال تو باشگاه اموزش داده.نکنه منظورش مهندس حسینی هس.بچه ها شما نمیدونین مهندس حسینی چند وقت یه بار میاد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

iman_ma

عضو جدید
عجب منم این عکسو دارم فک میکردم کار هادیان پوره چون این عکسارو سر کلاسش به ما داد!

fhf
این کار منصورپور هستش از اساتید ایوان خانه. کارشم خیلی خوبه.
تعجب می کنم اقای هادیان سر کلاسش این عکس رو به بچه ها میده.

iman_ma

عضو جدید
دوستان من دقت کردم می بینم اقای هادیان داره بیشتر اسکیسای آقای منصورپور رو به اسم خودش بیرون میده. اگه کسی اینجا با منصورپور کلاس داره بهش اطلاع بده

علی غریب

عضو جدید
دوستان من دقت کردم می بینم اقای هادیان داره بیشتر اسکیسای آقای منصورپور رو به اسم خودش بیرون میده. اگه کسی اینجا با منصورپور کلاس داره بهش اطلاع بده
سلام یه بار دیگه من این توضیح رو گذاشتم این دو نفر کتابشون مشترکه و در یک کتاب دارن چاپش میکنن اینم لینک صفحه فیس بوکش کتابشونه کارای خوبی توشه استفاده کنید ....بحث به اسنم این یا اون نیست
https://www.facebook.com/pages/مجمو...ر/216232085167609?ref=hl&hc_location=timeline

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها این سامی کیه؟چون مارالم گفت پارسال تو باشگاه اموزش داده.نکنه منظورش مهندس حسینی هس.بچه ها شما نمیدونین مهندس حسینی چند وقت یه بار میاد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سامی شخص شخیص شمایید... اسمتون سخت بود سامی خطابتون کردم:|
بله مهندس/دکتر محمد حسینی بودن
کم میان متاسفانه:(

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

مهندس حسینی معمولا رو یاهو هستند و بخاطر مسائلی که تو باشگاه پیش اومد متاسفانه دیگه نمیان:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا