سلام به مریدای گل و همه دوستان.راستش مریدا یکی از بهترین دوستای منه و تقریبا شناختی نسبتا خوبی ازش دارم.البته قبل از تحلیل شخصیتش باید بگم که (البته تعریف از خود نباشه) من اطلاعات روانشناسی نسبتا خوبی دارم و شخصیت انسان ها رو تونم بخوبی تحلیل کنم.امیدوارم این تحلیل من هم واسه مریدا جان موثر واقع بشه.(البته مریدا جان ببخش اگه خیلی رک حرف میزنم)
خب مریدا یه زن مستقله.شخصیتش طوریه که دلش میخواد قدرتمند باشه و با اون قدرتش به همه کمک کنه و بهشون سرپناه بده.که این کار رو هم بخوبی انجام میده.اما این در حالی یه که خودشم نیاز به یک حامی داره.من همیشه دلم میخواست حامی اون باشم تا اون خلا پر بشه.ولی فک کنم تا حالا نه من و نه دوستاش تو این کار زیاد موفق نبودیم.دلیلش هم اینه که شخصیتش خیلی بزرگه و باید آدمی حامی اون باشه که خودش هم روح بزرگ و قدرتمندی داشته باشه.
با این حال مریدا با قدرت به بیشتر سختی های زندگیش غلبه کرده و همچنان جسورانه و با قدرت ذاتی خودش داره جلو میره.واسه همین من اونو آدم موفقی میدونم.گر چه میدونم به نظر خودش آدم موفقی نیست ولی مریدا جان اینو باید بهت بگم که خوشبختی اون چیزایی که تو ذهنت هستند و بهشون نرسیدی نیست،بلکه خوشبختی همین تلاش بی نظیری یه که از خودت نشون میدی.پس آدم موفقی هستی.به همین راهت ادامه بده.
شب همه بی تو كار من شكوه به ماه كردنست ----- روز ستاره تا سحر تیره به آه كردنســت
متن خبر كه یك قلم بــــی تو ســـیاه شد جهان ----- حاشیه رفتنم دگر نامه سیاه كردنســت
نو گل نازنـــیـن من تــا تــــو نگـــاه مــــیكنــــی ----- لطف بهار عارفان در تو نگاه كردنســت ...
موفق بودی ، از این به بعد هم موفق باشی !