سلام دوستان
تو سواله زیر بعد ز اینی که نوشتم و f رو بدست اوردم مرجله ی بعد چطورری نسبت av رو بدست بیارم؟
مشاهده پیوست 228106
فیدبک ولتاژ سری هست و 1/f برابر 1/6 شده! پس ماکزیمم گین با فیدبک 6 هست پس گزینه 1 جوابه دیگه!
ممنون از شما
بله اینو طبق کتابه استاد اسلام پناه میدونم .ولی مگه اینجا vf مربوط به vb2 نیست ؟؟ خب چطوری ارتباط پیدا میکند به vs ! خب با این فرض که ترانزیستور q2 نبود و مستقیما vf میافتاد روی امیتر ترانزیستور1 خب اونوقت پس تحلیل چطوری میشد ؟؟ کاملا گیج شدم![]()
سلام...
ایراد شما اینه که ابتدا مدار رو در حالت ای سی بکشی و بعد مدار را باید تحلیل کنی ..اون منبع دی سی را باید زمین کنی....و بعد بهره را بدست بیاری...
عجب اشتباهی کردم!
ممنون از شما.
میشه بگید مقاومت خروجی رو با تحلیل ac میشه بدست اورد؟چطوری؟ یا باید فدبکی حل کنم؟
سلام دوستان
تو تست زیر من از روش نیم مدار رفتم ولی محاسبات عددی انتههای حل بدون ماشین حساب سختهچطوری باید اینجور کسرها رو ساده کرد؟ همچنین راه حلمم نگاه کنید ببینید اصلا درست هست یا نی
مشاهده پیوست 228163
![]()
تو حالت مشترک هم از re صرف نظر کن هم اون rs که جمع شده....ذهنی هم میشه حساب کنی میشه 8000
این دو مثال از جزوه اسلام پناه هست
اون جا هایی که با قرمز علامت کشیدم رو یکی توضیح بده
مشاهده پیوست 228192
سلام يه نگاهي به اينجا و صفحه بعدش بنداز...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/365557-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page130
درود
دوستان این سوال ماله فصل فیدبک هست . سوال ۵ فصل ۶ صفحه ۹۲ کتاب اسلام پناه ۲ جلدی . سوال ۲ صفحه ۴۱۵ تک جلدی چاپ قدیمش .
تو حلش اثر بارگذاری چجوری بدست آورده ? و قسمت بعدش محاسبه A . این ۲ قسمت از سوال برام نا مفهومه
![]()
![]()
درود
دوستان این سوال ماله فصل فیدبک هست . سوال ۵ فصل ۶ صفحه ۹۲ کتاب اسلام پناه ۲ جلدی . سوال ۲ صفحه ۴۱۵ تک جلدی چاپ قدیمش .
تو حلش اثر بارگذاری چجوری بدست آورده ? و قسمت بعدش محاسبه A . این ۲ قسمت از سوال برام نا مفهومه
![]()
![]()
الان من اثر بارگذاریو بدست آوردم
![]()
حالا مشکلم اینجاست که اون مقاومت ۵۰ اهمی ورودی کجا رفته ?!
سلام دوستان
یه راهنمایی می خواستم
تو کتاب مدرسان این تست زیر رو گذاشته بود و در حل سوال درین و سورس رو اینطور که من در شکل مشخص کردم در نظر گرفته بود اما توی صورت سوال اصلا نگفته بود که درین و سورس کجاست. حالا سوالم اینه که از کجا باید تشخیص داد که درین یا سورس کدامه؟
http://s6.uplod.ir/i/00484/tbkge85ytx44.jpg
![]()
دوستان مقدار r1,r2 رو چطوری برابر با 500 گرفته؟
اینها رو بلدم ولی وقتی معادله حل بکنی متوجه میشی اصلا جوابها اینی نیست که توی گزینه هاستاون kvl ش که سخت نیس ولتاژ گیت سورس dc با رابطه جریان 2.5 ولت میشه بعد چون ولتاژ 2.5 روی r2 میفته و از گیت جریان نمیره یه معادله به دست میاد برای مقاومت ورودی هم اول r1 رو در نظر نگیر بعد مقدارش رو با r1 موازی کن و معادله دوم هم به دست میاد که میتونی دو معادله دو مجهول حل کنی یا گزینه ها رو قرار بدی برای روش قسمت مقاومت ورودی این طوریه..
![]()
اینها رو بلدم ولی وقتی معادله حل بکنی متوجه میشی اصلا جوابها اینی نیست که توی گزینه هاست
یک معادله هم دست میاد r2-r1=1
که با این باید بشه جواب داد !
اگر هر دو رو 500 بگیریم و موازی کنیم جواب 300 خوردی دست میاد در صورتی گفته 500
خواهش میکنممعذرت میخوام حق با شماست به نظر سوال اشتباه بوده و کتاب هم کامل حل نکرده تا جواب نهایی به دست بیاد
سلام دوستان
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید
در مدار شکل زیر که از جزوه جناب آقای اسلام پناه هست. برای بدست آوردن مقاومت R از دید نقطه A که اونو با رنگ زرد هایلایت کردم مقاومتهای ro1 و ro2 و rπ4 با re3 موازی شدن حالا سوالم اینجاست که چرا از دید بیس ترانزیستور Q4 مقاومت rπ4 رو دیده اما از بیس Q3 مقاومت re3 رو دیده ینی در واقع باید rπ3 رو میدید. و سوال دومم اینه که برای محاسبه جریان Q4 ینی iQ4 ولتاژ صفر منهای VA رو به re4 تقسیم کرده و چرا به rπ4 تقسیم نکرده؟ مگر امیتر زمین نیست؟ پس در واقع یکسر مقاومت rπ4 زمین است که ولتاژ اون صفره و یکسر دیگه VA هست که می شد نوشت صفر منهای VA تقسیم بر rπ4 حالا چرا rπ4 رو به امیتر برده نمی دونم.
مشاهده پیوست 228472