بستگی داره شما به چی بگی حقوق!!!بچه ها من شنیدم کسانی که توی دانشگاه های مادر ایران دکتری می خونن حقوق دریافت می کنن کسی از صحتش اطلاع داره؟
ممنون از لطفتون.وظیفه بوده. بنده خودم هم امسال داوطلب شرکت در کنکور دکترا ساخت و تولید هستم. خب از اونجایی که دروس ساخت و تولید کنکور دکترا شامل مطالب درس های متالورژی در تولید و آنالیز شکلدهی هست لذا داشتن یه جزوه کامل و مناسب میتونه کمک کنه.من ترم اول درس متالورژی در تولید و پاس کردم درس خیلی جامعیه و پرمطلب آنالیز شکلدهی هم ترم 3 میگیرم.آقای eiman_masoumi شما توی تاپیک کنکور کارشناسی ارشد راهنمایی های ارزنده ای از بچه ها کردین
به نظر شما سوالای کنکور دکتری ساخت مثل کنکور ارشد متکی به جزوه اساتید امیرکبیره؟ یا اینکه باید کتاب های مرجع مطالعه بشن؟
برا چه سالیه؟
برا چه سالیه؟
برا دو ساله اخیر ک نیست
از دوستان کسی جزوه الاستیسیته دکتر نائی رو نداره؟
تابستون میخواستم خواجه نصیر کلاس ها رو ثبت نام کنم
گفتن چون سازمان سنجش میخواد توی دروس تغییرات بده برنامه نمیذاریم
ما هم فعلا معطلیم
بچه ها کسی می دونه توی درس متالورژی در تولید چه مباحثی رو باید خوند؟
سلام به همه
در باره خودم: چند ماهی هست فارغ التحصیل ارشد طراحی کاربردی (روزانه) از دانشگاه تهران، لیسانس دولتی (روزانه) شهرستان بودم و شاگرد اول
چند روز دیگه اعزامم (شاید امریه)
می خوام شروع کنم برای دکتری خوندن البته من عقیده ی خاص خودم رو دارم در این راه (همه میگن حیفه که دکتری نخونی!) و از طرفی علاقه ی شدیدی به درس دارم اما مشکل کار هم هست (بگذریم!)
از دوستان عزیز که تجربه دارند در این سه سال متمادی که کنکور دکتری مکانیک رو تجربه کردند ممنون میشم یک راهنمایی های کلی در قالب پاسخ های اجمالی به پرسش های بنده داشته باشند... صادقانه از همه ممنونم
1- کلا چند درصد کتبی و چند درصد مصاحبه؟
2- منابع آزمون ؟ آیا زبان تخصصی هم هست؟
3- منابع خوب تا به امروز برای هر درس کدامه(یک معرفی اجمالی کفایت میکنه)
4- ضرایب هر درس؟
5- میزان مطالعه برای هر درس؟
6- آیا تو دوره ی اموزشی خدمت میشه واسه کنکور خوند؟ آیا امکان تحصیل دکتری (البته اگر قبول شدم!) در حین خدمت امریه امکان پذیر هست؟
7- یک سوال باب مزاح: انگیزه ی شما از راهنمایی بنده کدام است؟
1) حس همنوع دوستی (عمراً!) 2) اشاعه ی علم کشور 3) کمک صادقانه به بنده که 10 روز دیگه اعزامم 4) سایر موارد
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم ولی حقیقتا خیلی به کمک شما نیاز دارم.... پیش ا پیش از همکاری همتون سپاسگذارم
قابل توجه دانشجویان دکتری مهندسی مکانیک و علاقمند به هیات علمی شدن:
ممنوعیت عضویت مجردها در هیات علمی:
براساس طرح ۵۰ ماده ای با عنوان طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده یکی از موارد این طرح ممنوعیت عضویت مجردها در هیات علمی است .
بر اساس این طرح ،۵ سال پس از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، جذب افراد مجرد به عضویت هیات علمی در تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیر دولتی و معلمین مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی، ممنوع است.
تنها در صورت نبودن متقاضی متاهل واجد شرایط با تایید بالاترین مقام دستگاه، جذب افراد مجرد بلامانع خواهد بود.البته افراد مجرد نخبه از شمولیت این ماده مستثنی هستند.
منبع
حالا حساب کنید، با ورود دانشگاه آزاد به عرصه دکتری و 12000 دانشجوی دکتری جدید، 4 تا 5 سال دیگه چه بلایی سرمون میاد.
پیش به سوی پسا دکترا و تا آخر عمر درس خوندن و نبودن کار.![]()
قابل توجه دانشجویان دکتری مهندسی مکانیک و علاقمند به هیات علمی شدن:
براساس طرح ۵۰ ماده ای با عنوان طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده یکی از موارد این طرح ممنوعیت عضویت مجردها در هیات علمی است .
بر اساس این طرح ،۵ سال پس از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، جذب افراد مجرد به عضویت هیات علمی در تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیر دولتی و معلمین مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی، ممنوع است.
تنها در صورت نبودن متقاضی متاهل واجد شرایط با تایید بالاترین مقام دستگاه، جذب افراد مجرد بلامانع خواهد بود.البته افراد مجرد نخبه از شمولیت این ماده مستثنی هستند.
منبع
حالا حساب کنید، با ورود دانشگاه آزاد به عرصه دکتری و 12000 دانشجوی دکتری جدید، 4 تا 5 سال دیگه چه بلایی سرمون میاد.
وقتی ا ون مردیکه الدنگ میشینه پا منقل نیشه میکنه میگه جمعیت باید افزایش پیدا کنه نتیجشم همینه یه مشت غارتگر بیت المال به جای رسیدگی به مکشکلت کشور دنبال ازدیاد جمعیت و اضافه کردن مفلوک و بدبخت به دنیا هستن .روز به روز نفرتم از این خراب شده بیشتر میشهقابل توجه دانشجویان دکتری مهندسی مکانیک و علاقمند به هیات علمی شدن:
منبع
وقتی ا ون مردیکه الدنگ میشینه پا منقل نیشه میکنه میگه جمعیت باید افزایش پیدا کنه نتیجشم همینه یه مشت غارتگر بیت المال به جای رسیدگی به مکشکلت کشور دنبال ازدیاد جمعیت و اضافه کردن مفلوک و بدبخت به دنیا هستن .روز به روز نفرتم از این خراب شده بیشتر میشه