بله موافقم.من اونو شک داشتم نزدم نظرم این بود که R اثری روی شکل پذیری نداره ولی نزدم.اون mوn هم گزینه که می گفت نمودار c از بقیه قادر به نرخ کرنش بالاتریه و زدم ولی بازم تستش شک برانگیز بود شما چند تا تخصصی زدی؟میخوای سوالارو بررسی کنیم
بله موافقم.من اونو شک داشتم نزدم نظرم این بود که R اثری روی شکل پذیری نداره ولی نزدم.اون mوn هم گزینه که می گفت نمودار c از بقیه قادر به نرخ کرنش بالاتریه و زدم ولی بازم تستش شک برانگیز بود شما چند تا تخصصی زدی؟میخوای سوالارو بررسی کنیم
منم همون نمودار c زدم اکثر سوالاتو زدم اون سوال اکستروژن کدوم گزینه بود فشار بزرگتر بود؟ به زاویه بستگی داشت؟بله موافقم.من اونو شک داشتم نزدم نظرم این بود که R اثری روی شکل پذیری نداره ولی نزدم.اون mوn هم گزینه که می گفت نمودار c از بقیه قادر به نرخ کرنش بالاتریه و زدم ولی بازم تستش شک برانگیز بود شما چند تا تخصصی زدی؟
به زاویه که بستگی داره منتها شک برانگیز بود دو گزینش من نزدم.کلا 4 5 تاش خیلی شک برانگیز بود من نزدم.منم همون نمودار c زدم اکثر سوالاتو زدم اون سوال اکستروژن کدوم گزینه بود فشار بزرگتر بود؟ به زاویه بستگی داشت؟
09353264277 این شماره خودم میخواهی با وایبر بررسی کنیم راحترهبه زاویه که بستگی داره منتها شک برانگیز بود دو گزینش من نزدم.کلا 4 5 تاش خیلی شک برانگیز بود من نزدم.
سوالا و من یادم نیست شما انگار بهتر یادته بگید تا بررسی کنیم
بله موافقم.من اونو شک داشتم نزدم نظرم این بود که R اثری روی شکل پذیری نداره ولی نزدم.اون mوn هم گزینه که می گفت نمودار c از بقیه قادر به نرخ کرنش بالاتریه و زدم ولی بازم تستش شک برانگیز بود شما چند تا تخصصی زدی؟
البته فشار اکستروژن به زاویه قالب بستگی داره و اون فشار هم بزرگتر بود چون حالت برابر فقط تو اکستروژن هیرواستاتیک اتفاق میفته اگه سوالاتو یادته بگو تا بررسی کنیمسلام
منم ساخت بودم
ولی من اونی رو زدم که گفته بود سوپرپلاستیک b بین a و c است.آخه اگه خاصیت نرخ کرنش بالاتر برای c باشه باید از همه بالاتر باشه چون نرخ کرنش بالاتر منجنی تنش کرنش رو بالاتر میبره.البته این نظر منه.
اون اکستروژن رو هم نزدم شک داشتم ولی فشار به زاویه قالب وابسته نیست تو دیتر نوشته البته برا کشش نه اکستروژن ؛که البته با هم آنچنان فرقی نداره.
البته فشار اکستروژن به زاویه قالب بستگی داره و اون فشار هم بزرگتر بود چون حالت برابر فقط تو اکستروژن هیدرواستاتیک اتفاق میفته اگه سوالاتو یادته بگو تا بررسی کنیمسلام
منم ساخت بودم
ولی من اونی رو زدم که گفته بود سوپرپلاستیک b بین a و c است.آخه اگه خاصیت نرخ کرنش بالاتر برای c باشه باید از همه بالاتر باشه چون نرخ کرنش بالاتر منجنی تنش کرنش رو بالاتر میبره.البته این نظر منه.
اون اکستروژن رو هم نزدم شک داشتم ولی فشار به زاویه قالب وابسته نیست تو دیتر نوشته البته برا کشش نه اکستروژن ؛که البته با هم آنچنان فرقی نداره.
دکترا تمام زندگیه منه امیدوارم همه قبول شن.اون سوال که گفته بودکدام سوال صحیح است؟الف تانسورتنش همواره متقارنه وروی هر دستگاه مختصات برقرار است.
ب:تنش کیرشوف اول و تنش متقارنه
ج: ممان حجمی نداشته باشیم تو معادله حرکت تنش متقارنه
د: هم یادم نیس کدوم گزینه میشد؟ من 1 زدم.
کدوم فشار بزرگتر بود؟البته فشار اکستروژن به زاویه قالب بستگی داره و اون فشار هم بزرگتر بود چون حالت برابر فقط تو اکستروژن هیدرواستاتیک اتفاق میفته اگه سوالاتو یادته بگو تا بررسی کنیم
خب گزینه ج در صورتی درسته که معادله تعادل گفته باشه اما معادله حرکت گفته بود.اونجا اگه شتاب داشته باشه دیگه تنش متقارن نیس.صریح بیان نکرده معادله حرکت یا تعادل پس نمیشه درست باشهمیشه ج
ممان حجمی نباید وجود داشته باشه
توی رفرنس ها هم هست
فشار ورودی بزرگتر از فشار وارد به جداره های قالب است وبه زاویه بستگی داردکدوم فشار بزرگتر بود؟
در مورد اون m و nچی؟
سوالارو یه کم:مثلا سوالی که گفته بود دمای گذار از ترد به نرم یا( از نرم به ترد)به چی بستگی داره ؟اگه از ترد به نرم بگیریم میشه دمای بالا نرخ کرنش پایین و اندازه دانه بزرگ؟
بعد اون سوال نمودار آهن کربن :72درصد کربن و11تا سمنتیت
mn که اونی رو که تو بالا بولد کردم زدم.چون mبیشتر باشه قبل از شکست بیشترین تغییر شکل پلاستیک رو داره.فشار ورودی بزرگتر از فشار وارد به جداره های قالب است وبه زاویه بستگی دارد
m,n یا گزینه که گفته بود mنمودار b بزرگتر از aو کوچکتر از c درسته یا گزینه که گفته بود با نرخ کرنش بالاتر m نمودار c از دو نمودار دیگه بیشتره که من اخریو زدم
اون نمودار اهن کربنو شک داشتم بین 72 درصد کربن و 1.38 درصد کربن
راستی سوال قبل این نمودار اهن کربن یادته چی بود
عوامل موثر بر dbtt تبدیل نرم به ترد ریز دانه کردن کاهش درصد کربن و کاهش ناخالصی هاmn که اونی رو که تو بالا بولد کردم زدم.چون mبیشتر باشه قبل از شکست بیشترین تغییر شکل پلاستیک رو داره.
خوب اون سوال تردو نرم رو نگفتید؟
قبل نمودار هم فکر کنم سوال سال قبل بود که درمورد سخت کردن القایی بود که من با این که جواب رو میدونستم شک کردم و نزدم![]()
عوامل موثر بر dbtt تبدیل نرم به ترد ریز دانه کردن کاهش درصد کربن و کاهش ناخالصی ها
دقیقا این سوالو یادم نیست اگه سوالا اومد میدم به استادم قرار اون جواب بدهmn که اونی رو که تو بالا بولد کردم زدم.چون mبیشتر باشه قبل از شکست بیشترین تغییر شکل پلاستیک رو داره.
خوب اون سوال تردو نرم رو نگفتید؟
قبل نمودار هم فکر کنم سوال سال قبل بود که درمورد سخت کردن القایی بود که من با این که جواب رو میدونستم شک کردم و نزدم![]()
خوب ولی اینا همه تو گزینه ها نبود تازه سرعت کرنش زیاد و دمای پایین هم هست.حالا امروز سوالا رو میذارن نیگا میکنیم.
شما که هنوز جایی رو سراغ ندارین کلید رو بده؟
اکیدقیقا این سوالو یادم نیست اگه سوالا اومد میدم به استادم قرار اون جواب بده
اگه سوالا اومد همینجا سوالارو بررسی میکنیم
سوال ۳۶ گزینه ۱ صحیح استبرا ساخت جواب 20 و21و36و42 رو کسی میدونه؟
36و منم 1زدم.سوال ۳۶ گزینه ۱ صحیح است
سوال ۴۲ به نظر من گزینه ۳صحیح است
خودم سوال ۲۰ گزینه ۱زدم و سوال ۲۱ گزینه ۴ زدم که این دو سوالو مطمن نیستم درست باشند راستی سوال ۱۹ ، ۲۳، ۲۸، ۲۹ کدوم گزینه صحیح میباشند
36و منم 1زدم.
اما 42 رو 2 زدم (در واقع 90درصد پرلیت همان مقدار فاز آستنیت قبل از خط یوتکتویید هست و من بر مبنای اون حل کردم)
20رو هم 2زدم چون دما خاصیت شکل دهی رو بهتر مبکنه و نمودارهای حدشکلدهی زیرشون قابل قبول هستند پس اصولا باید بالا بره تا فضا زیر نمودار بیشتر بشه.البته اگه گزینه3نباشه.
21 رو 2 زدم و با 4 فقط در فشاری و کششی تفاوت داره که در دیتر هم اومده تنش هیدرو کششی موجب تردی و فشاری موجب شکل پذیری بهتره.
19 به نظر گزینه 3 باشه اما من نزدم.
23خوشبحالتون باهم چک میکنید فک کنم من فقط تو جامدات امتحان دادم.کسی نیس
بیا سوالات ریاضی چک کنیم ریاضی تو گرایش های مکانیک مشترک36و منم 1زدم.
اما 42 رو 2 زدم (در واقع 90درصد پرلیت همان مقدار فاز آستنیت قبل از خط یوتکتویید هست و من بر مبنای اون حل کردم)
20رو هم 2زدم چون دما خاصیت شکل دهی رو بهتر مبکنه و نمودارهای حدشکلدهی زیرشون قابل قبول هستند پس اصولا باید بالا بره تا فضا زیر نمودار بیشتر بشه.البته اگه گزینه3نباشه.
21 رو 2 زدم و با 4 فقط در فشاری و کششی تفاوت داره که در دیتر هم اومده تنش هیدرو کششی موجب تردی و فشاری موجب شکل پذیری بهتره.
19 به نظر گزینه 3 باشه اما من نزدم.
23خوشبحالتون باهم چک میکنید فک کنم من فقط تو جامدات امتحان دادم.کسی نیس