بچه های تبدیل زود میرن می چسبن به کار، طراحی کاربردی زمینه های کاریش در رده های پایین صنعت ( که البته در کشور ما شده رده بالا) نسبت به تبدیل کمتره.
تبدیل یهاااااااااا....زود تر کار پیدا می کنند تا بچه طراحی

بچه های تبدیل زود میرن می چسبن به کار، طراحی کاربردی زمینه های کاریش در رده های پایین صنعت ( که البته در کشور ما شده رده بالا) نسبت به تبدیل کمتره.
منظورت منم، فکر نمی کنم. این طور بوده باشه، بجز راهنمایی که وظیفم بوده، کاری برای دوستان نکردم.
تبدیل یهاااااااااا....زود تر کار پیدا می کنند تا بچه طراحی![]()
اون یه چیزی گفت، نا سلامتی انیشتن هستیاااانه یک جوری حرف میزنن انگار ادم این جا نفهمه.هی بد حرف میزنه
خب حالا تمومش کن ایقدنخند.میام میزنمتا؟من تکواندوکارماون یه چیزی گفت، نا سلامتی انیشتن هستیاااا![]()
ای جونم تکواندوخب حالا تمومش کن ایقدنخند.میام میزنمتا؟من تکواندوکارم
کسی با صفحه مجازی تشخیص هویت وشخصیت نمیکنه که رفتین تشکرزدین برا امیراسکای که گفت اعصاب ندارم.واقعا متاسفم برا همه افرادی مثل ادمایی که..............کسی عددی نیس در باره من حرف بزنه مثل بعضی ها.......که میان وسط تو کار ادم دخالت میکنن اگه اعصاب دارم ندارم بخودم ربط داره.
از دوستان معذرت میخوام که این پست رو دارم میزنم.
ببنین خانم،شما یه موضوع کوچیکی رو بزرگ کردین در حالی که آقای محمودپور چیزی به شما نگفت و قصدش راهنمایی بود.به فرض که حرف اشتباهی هم زده باشن،شما باز نباید با این رفتار جلو برین.همه افراد در
اینجا تحصیل کرده هستن و حتما با دلیل و منطق حرف شما رو قبول میکنن.
شما کلا زود جوش میارین.اینو مطمئنم.چون پست های مختلفتون رو تو همین فروم دیدم.زود واکنش نشون میدین.این خوب نیست.من نمیگم خودم مشکلی ندارم ولی مهم اینه که مشکلاتو به یه طریقی حل کنم.
درضمن من دانشجوی ارشدم همونطور که شما شخصیت دارین منم برای خودم شخصیت دارم و با قاطعیت میتونم بگم که عددی هستم.کسی به شما نگفت که عددی نیستین هر چی هستین واسه خودتون هستین.
یه بار گفتی دخالت نکن گفتم چشم.دومین بار دیگه این حرفا برای چی بود!؟
امیدوارم موفق باشین
یاعلی
ای جونم تکواندوآقا تسلیم.
از این گزینه اعزام به خارج مندرج در دفترچه کسی خبر داره؟ موضوع چطوریه؟
ببین دوست من مثل ماهیگیری با تور و با قلاب می مونه، ممکنه با تور ماهی های زیادی بگیری ولی همشون کوچیکن و بی ارزش اما با قلاب ماهی کمی می گیری ولی بزرگ ها و زرنگاشو می گیری.
معرفت رو خوب امدیشوخی کردم ماورزشکارا دس بزن نداریم.معرفت داریم.
این امیر اسکای هی میگه اعصاب ندارم داره اشکام میریزه اصلا چرا تاپیکای منو دنبال میکنه.اون چیکار داره من چیکامیکنم اصلا دوس دارم ایجوری باشم همش نظر میدهبابا صلوات بفرسید و بچسبید به موضوع![]()
نه متاسفانه داداش.یادم نیس چی بود.همون بورس کردن فک کنم که با مقاله داشتن ومصاحبه میشه برا خارج. فک کنم این باشه.بازم بپرس داداشمعرفت رو خوب امدی
راجب این گزینه اعزام به خارج مندرج تو دفترچه اطلاع داری؟
مکانیکم بورس خارج داره آیا ؟نه متاسفانه داداش.یادم نیس چی بود.همون بورس کردن فک کنم که با مقاله داشتن ومصاحبه میشه برا خارج. فک کنم این باشه.بازم بپرس داداش
مکانیکم بورس خارج داره آیا ؟
کسی آدم معمولی باشه نمیشه ؟اره من توگزینه هاش زدم ولی کسایی میبرن که مخ باشن یه عالمه مقاله ایناداشته باشن.
اگه مصاحبه کننده خوشش بیادوبندپ باشد میشه داداشکسی آدم معمولی باشه نمیشه ؟![]()
این بند پ لامصب عجب بندیه خداییاگه مصاحبه کننده خوشش بیادوبندپ باشد میشه داداش
این بند پ لامصب عجب بندیه خدایی
درود...
سال نو مبارک
کسی میدونه جوابا چه روزی میاد؟
پرسو جو کردم گفتن تاریخ مصاحبه دانشگاها باهم فرق داره.اگه کسی اطلاعات تو این زمینه داره لطفا بگه...
من تو زمینه طراحی ماشین گرایش طراحی کاربردی ام و مضوع پایان نامم در مورد سیستم های همیار راننده مثل کروز کنترل هست.میخاستم بدونم این زمینه چطوره؟برای دکترا کجاها میتونم برم؟
ضمنا من یه مقاله تو کنفرانس داخلی مهندسی مکانیک شیراز دارم که در مورد سیستم های غبارگیری صنعتی هست.این مقاله تو مصاحبه کمک میکنه؟
تو مصاحبه سوالای درسی از کارشناسی یا ارشد هم می پرسن؟
ممنون
جواب ها بین هفته آخر فروردین و هفته اول اردیبهشت میاد.
مصاحبه ها هم معمولا از 20 اردیبهشت شروع میشه و تا هفته اول خرداد ماه ادامه داره و برای دانشگاه های مختلف متفاوت هست.
گرایش شما هم هنگام مصاحبه مهم هست.
که ایا استادی که در اون دانشگاه هست مایل به همکاری با شما در این زمینه هست یا خیر، باید فیلدهای کاری اساتید رو از سایت هر دانشگاهی که دعوت میشین در بیارین و ببینین کی بهتون میخوره.
مقاله و کنفرانس و همایش و تسلط به نرم افزاری خاص و... هرچی دارین موقع مصاحبه کاملا مفید هست.
معمولا سئوال درسی نمیپرسن، شاید یکسری مفاهیم کلی رو سئوال کنند.
مقالاتی که در دست داوری هستن تو مصاحبه امتیاز دارن؟
ژورنالی که تو مکانیک جامدات (خواص مواد، خستگی و خزش و...) زود جواب بده سراغ دارین؟ اینا 7 ماهه مارو علاف کردن !!!رسماً نه، مگر این که دانشگاه خودتون باشه و دوستتون داشته باشن! بخوان یه جوری قبولتون کنن. گاهاً پیش می یاد که برای مقالات تحت داوری تعهد هم میگیرن تا اکسپت بشه اما خیلی این طور شرایطی معدوده چون جمعیت پشت مصاحبه زیاد شده و انتخاب اساتید هم زیاد شده.
ژورنالی که تو مکانیک جامدات (خواص مواد، خستگی و خزش و...) زود جواب بده سراغ دارین؟ اینا 7 ماهه مارو علاف کردن !!!