<*<*< تاپيك مربوط به آزمون دكتري مكانيك >*>*>

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های تبدیل زود میرن می چسبن به کار، طراحی کاربردی زمینه های کاریش در رده های پایین صنعت ( که البته در کشور ما شده رده بالا) نسبت به تبدیل کمتره.

تبدیل یهاااااااااا....زود تر کار پیدا می کنند تا بچه طراحی:biggrin:

انیشتن

عضو جدید
منظورت منم، فکر نمی کنم. این طور بوده باشه، بجز راهنمایی که وظیفم بوده، کاری برای دوستان نکردم.

کسی با صفحه مجازی تشخیص هویت وشخصیت نمیکنه که رفتین تشکرزدین برا امیراسکای که گفت اعصاب ندارم.واقعا متاسفم برا همه افرادی مثل ادمایی که..............کسی عددی نیس در باره من حرف بزنه مثل بعضی ها.......که میان وسط تو کار ادم دخالت میکنن اگه اعصاب دارم ندارم بخودم ربط داره.

انیشتن

عضو جدید
امیدوارم به دردتون بخوره.مقالات اخیر منجر به طولانی شدن فرآیند داوری و در برخی موارد رد شدن مقالات گردیده است لذا در ادامه به منظور بهبود فعالیت های جاری به نکاتی کلیدی اشاره می گردد که در آماده سازی مقالات حتما بایستی مدنظر قرار گیرند .در بخش چکیده نوآوری مقاله و اثر مقاله حاضر در بهبود نتایج موجود در مطالعات قبلی را در دو یا چند جمله به صورت شفاف بیان نمایید.این بخش اهمیت زیادی در پذیرش اولیه مقاله توسط سردبیر و ارسال به داوری دارد.در پاراگراف اول مقدمه به اهمیت موضوع و کاربردهای عملی حتما اشاره نمایید کاربرد ها ممکن است در پاراگراف های بعدی با ذکر مراجع و جزییات بیشتر مورد بررسی قرار بگیرند .این موضوع در مطالعات حوزه نانومکانیک اهمیت بیشتری دارد چرا که در بسیاری از موارد در صورت عدم ذکر کاربردها داور مقاله را صرفا مجموعه ای از روابط انتزاعی ریاضی قلمداد کرده و اقدام به رد مقاله می کند.در پاراگراف های بعدی مروری بر کارهای گذشته داشته باشید سعی نمایید که این بخش به روز بوده و حاوی مقالات بعد از سال 2010 باشد. در پاراگراف انتهایی مقدمه مساله مورد مطالعه و روش حل مورد استفاده در مقاله حاضر و نوآوری کار در مقایسه با مقالاتی که در پاراگراف های قبلی مرور کرده اید به وضوح اشاره گردد . در بخش نتایج مطالعه پارامتریک به صورت مفصل انجام پذیرد یک یا چند نمودار و شکل اول مربوط به صحت سنجی نتایج با مقایسه با مراجع موجود خواهد بود. در این بخش از جداول و نمودارهای متعدد – 15 تا 20 جدول و نمودار مجموعا – استفاده شود . مهم ترین بخش مقاله تفسیر نتایج می باشد .برای هر یک از جداول و نمودارها تفسیر نتایج ارائه شود و از بسنده کردن به ذکر اینکه در این جدول یا نمودار این کمیت مورد بررسی قرار گرفته است جدا خودداری نمایید در این بخش نحوه بهبود نتایج در مقایسه با مطالعات گذشته بایستی ذکر گردد تا حد امکان از ذکر نتایج بدیهی اجتناب کنید در واقع در این قسمت شما به دنبال اثبات دلیل ارائه مقاله خود خواهید بود در بخش نتیجه گیری نتایج مقاله جمع بندی می گردد توجه داشته باشید که ذکر نتایج بدیهی مفید نبوده و شما با ارائه مقاله خود به دنبال دستیابی به نتیجه جدیدی هستید که تا قبل از این مورد توجه نبوده است . شکل ها و جداول مطابق فایل در انتهای مقاله و خارج از متن آمده و مراجع با نرم افزار Endnote درج خواهند گردید. فرمولاسیون با نرم افزار Math typeتهیه شده و مطابق فایل الگو در جداولی با یک سطر و دو ستون درج شوند به شکلی که شماره فرمول در ستون راست و متن فرمول در ستون سمت چپ قرار گیرد. رعایت دقیق و کامل موارد فوق انشا الله منجر به تسریع و تسهیل فرآیند داوری و پذیرش مقالات خواهد شد.;) .

آخرین ویرایش:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبدیل یهاااااااااا....زود تر کار پیدا می کنند تا بچه طراحی:biggrin:

ببین دوست من مثل ماهیگیری با تور و با قلاب می مونه، ممکنه با تور ماهی های زیادی بگیری ولی همشون کوچیکن و بی ارزش اما با قلاب ماهی کمی می گیری ولی بزرگ ها و زرنگاشو می گیری.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی با صفحه مجازی تشخیص هویت وشخصیت نمیکنه که رفتین تشکرزدین برا امیراسکای که گفت اعصاب ندارم.واقعا متاسفم برا همه افرادی مثل ادمایی که..............کسی عددی نیس در باره من حرف بزنه مثل بعضی ها.......که میان وسط تو کار ادم دخالت میکنن اگه اعصاب دارم ندارم بخودم ربط داره.

از دوستان معذرت میخوام که این پست رو دارم میزنم.

ببنین خانم،شما یه موضوع کوچیکی رو بزرگ کردین در حالی که آقای محمودپور چیزی به شما نگفت و قصدش راهنمایی بود.به فرض که حرف اشتباهی هم زده باشن،شما باز نباید با این رفتار جلو برین.همه افراد در

اینجا تحصیل کرده هستن و حتما با دلیل و منطق حرف شما رو قبول میکنن.

شما کلا زود جوش میارین.اینو مطمئنم.چون پست های مختلفتون رو تو همین فروم دیدم.زود واکنش نشون میدین.این خوب نیست.من نمیگم خودم مشکلی ندارم ولی مهم اینه که مشکلاتو به یه طریقی حل کنم.

درضمن من دانشجوی ارشدم همونطور که شما شخصیت دارین منم برای خودم شخصیت دارم و با قاطعیت میتونم بگم که عددی هستم.کسی به شما نگفت که عددی نیستین هر چی هستین واسه خودتون هستین.

یه بار گفتی دخالت نکن گفتم چشم.دومین بار دیگه این حرفا برای چی بود!؟

امیدوارم موفق باشین

یاعلی

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
از دوستان معذرت میخوام که این پست رو دارم میزنم.

ببنین خانم،شما یه موضوع کوچیکی رو بزرگ کردین در حالی که آقای محمودپور چیزی به شما نگفت و قصدش راهنمایی بود.به فرض که حرف اشتباهی هم زده باشن،شما باز نباید با این رفتار جلو برین.همه افراد در

اینجا تحصیل کرده هستن و حتما با دلیل و منطق حرف شما رو قبول میکنن.

شما کلا زود جوش میارین.اینو مطمئنم.چون پست های مختلفتون رو تو همین فروم دیدم.زود واکنش نشون میدین.این خوب نیست.من نمیگم خودم مشکلی ندارم ولی مهم اینه که مشکلاتو به یه طریقی حل کنم.

درضمن من دانشجوی ارشدم همونطور که شما شخصیت دارین منم برای خودم شخصیت دارم و با قاطعیت میتونم بگم که عددی هستم.کسی به شما نگفت که عددی نیستین هر چی هستین واسه خودتون هستین.

یه بار گفتی دخالت نکن گفتم چشم.دومین بار دیگه این حرفا برای چی بود!؟

امیدوارم موفق باشین

یاعلی

ببین اقای محترم من باتوحرفی ندارم دخالت میکنین بین من واقای محموپور بود وتموم شد رفت چرا هی کش میدی الافی بیکاری؟اصلا شما که ترم دومی این تاپیک مال شمانیس که میای و هی اتیش بیارمیشی.گفتم شمادخالت نکن ای بابا تموم شد رفت بس کن دیگه دنبال دعوامیگردی؟به شماچه من تو تاپیکای دیگه چی میگم؟شما فضول هستی؟شما عددی نیستی در مورد اعصاب من نظر بدی؟یک بار دیگه در مورد اعصاب من نطر بدی ندادی؟افتاد؟به سلامت.

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوست من مثل ماهیگیری با تور و با قلاب می مونه، ممکنه با تور ماهی های زیادی بگیری ولی همشون کوچیکن و بی ارزش اما با قلاب ماهی کمی می گیری ولی بزرگ ها و زرنگاشو می گیری.

در ادامه بگم..
بکار گیری قلاب بزرگ هرگز دلیل بر گرفتن ماهی بزرگ نیست!

انیشتن

عضو جدید
بابا صلوات بفرسید و بچسبید به موضوع :w18:
این امیر اسکای هی میگه اعصاب ندارم داره اشکام میریزه اصلا چرا تاپیکای منو دنبال میکنه.اون چیکار داره من چیکامیکنم اصلا دوس دارم ایجوری باشم همش نظر میده

انیشتن

عضو جدید
معرفت رو خوب امدی :cap:
راجب این گزینه اعزام به خارج مندرج تو دفترچه اطلاع داری؟
نه متاسفانه داداش.یادم نیس چی بود.همون بورس کردن فک کنم که با مقاله داشتن ومصاحبه میشه برا خارج. فک کنم این باشه.بازم بپرس داداش

انیشتن

عضو جدید
این بند پ لامصب عجب بندیه خدایی

اره بابا بند پ.وشانس وتوکل برخدا.خداهرچی صلاحش باشه همون میشه م تو 6ماه چیزایی از دست دادم که خداصلاح دونسته دیگه از خدابه زور چیزی نمیخوام ولی دلخوشیم همین دکتراس واقعاگزینه اخر زندگیمه.

انیشتن

عضو جدید
اگه دکتری قبول نشم میرم کارمیکنم عسلویه یا هرجاشد.مغزم خسته شده از اینکه دوباره بخونم برادکتری.صبرم تموم شده

mham6887

عضو جدید
درود...
سال نو مبارک
کسی میدونه جوابا چه روزی میاد؟
پرسو جو کردم گفتن تاریخ مصاحبه دانشگاها باهم فرق داره.اگه کسی اطلاعات تو این زمینه داره لطفا بگه...
من تو زمینه طراحی ماشین گرایش طراحی کاربردی ام و مضوع پایان نامم در مورد سیستم های همیار راننده مثل کروز کنترل هست.میخاستم بدونم این زمینه چطوره؟برای دکترا کجاها میتونم برم؟
ضمنا من یه مقاله تو کنفرانس داخلی مهندسی مکانیک شیراز دارم که در مورد سیستم های غبارگیری صنعتی هست.این مقاله تو مصاحبه کمک میکنه؟
تو مصاحبه سوالای درسی از کارشناسی یا ارشد هم می پرسن؟
ممنون

درود...
سال نو مبارک
کسی میدونه جوابا چه روزی میاد؟
پرسو جو کردم گفتن تاریخ مصاحبه دانشگاها باهم فرق داره.اگه کسی اطلاعات تو این زمینه داره لطفا بگه...
من تو زمینه طراحی ماشین گرایش طراحی کاربردی ام و مضوع پایان نامم در مورد سیستم های همیار راننده مثل کروز کنترل هست.میخاستم بدونم این زمینه چطوره؟برای دکترا کجاها میتونم برم؟
ضمنا من یه مقاله تو کنفرانس داخلی مهندسی مکانیک شیراز دارم که در مورد سیستم های غبارگیری صنعتی هست.این مقاله تو مصاحبه کمک میکنه؟
تو مصاحبه سوالای درسی از کارشناسی یا ارشد هم می پرسن؟
ممنون

جواب ها بین هفته آخر فروردین و هفته اول اردیبهشت میاد.
مصاحبه ها هم معمولا از 20 اردیبهشت شروع میشه و تا هفته اول خرداد ماه ادامه داره و برای دانشگاه های مختلف متفاوت هست.
گرایش شما هم هنگام مصاحبه مهم هست.

که ایا استادی که در اون دانشگاه هست مایل به همکاری با شما در این زمینه هست یا خیر، باید فیلدهای کاری اساتید رو از سایت هر دانشگاهی که دعوت میشین در بیارین و ببینین کی بهتون میخوره.

مقاله و کنفرانس و همایش و تسلط به نرم افزاری خاص و... هرچی دارین موقع مصاحبه کاملا مفید هست.
معمولا سئوال درسی نمیپرسن، شاید یکسری مفاهیم کلی رو سئوال کنند.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب ها بین هفته آخر فروردین و هفته اول اردیبهشت میاد.
مصاحبه ها هم معمولا از 20 اردیبهشت شروع میشه و تا هفته اول خرداد ماه ادامه داره و برای دانشگاه های مختلف متفاوت هست.
گرایش شما هم هنگام مصاحبه مهم هست.

که ایا استادی که در اون دانشگاه هست مایل به همکاری با شما در این زمینه هست یا خیر، باید فیلدهای کاری اساتید رو از سایت هر دانشگاهی که دعوت میشین در بیارین و ببینین کی بهتون میخوره.

مقاله و کنفرانس و همایش و تسلط به نرم افزاری خاص و... هرچی دارین موقع مصاحبه کاملا مفید هست.
معمولا سئوال درسی نمیپرسن، شاید یکسری مفاهیم کلی رو سئوال کنند.

موارد مهم روز مصاحبه:

1) آشنایی قبلی با استاد یا اساتید ( البته بعضی از دانشگاهها این موضوع براشون مطرح نیست بعضی دیگه هم خیلی براشون مهمه.)
2) موضوع پایان نامه ( مشابهتی با کارهای انجام شده در دانشگاه داشته باشه. )
3) مقالات و کنفرانس ها ( بعضی از دانشگاهها هم به کار عملی اهمیت می دن بعضی ها بدشون میاد! ، در مورد دانشگاهها تحقیق بفرمایید و یا روز مصاحبه اصلاً در مورد کار عملی چیزی نگین. )
4) طریقه پاسخگویی به سوالات شفاهی ( عموماً در مورد مقالات یا حداقل پایان نامتونه تا جایی می پرسن که گیرتون بندازن.)
5) سن دانشجو ( هر چقدر کمتر بهتر، البته دانشگاهها رده پایین معمولاً عکس این رو عمل می کنن! )
6) وضعیت تعهل ( همه دنبال دانشجوی مجردن چون خوب کار می کنه )
7) محل سکونت ( دانشجوی بومی ترجیح داده می شه. )

فکر کنم تقریباً همه رو به ترتیب گفتم. روی این موضوعات فکر کنین، این آچار فرانسه بود که بهتون دادم، باز کردن پیچ ها با خودتون.

آخرین ویرایش:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقالاتی که در دست داوری هستن تو مصاحبه امتیاز دارن؟

رسماً نه، مگر این که دانشگاه خودتون باشه و دوستتون داشته باشن! بخوان یه جوری قبولتون کنن. گاهاً پیش می یاد که برای مقالات تحت داوری تعهد هم میگیرن تا اکسپت بشه اما خیلی این طور شرایطی معدوده چون جمعیت پشت مصاحبه زیاد شده و انتخاب اساتید هم زیاد شده.

رسماً نه، مگر این که دانشگاه خودتون باشه و دوستتون داشته باشن! بخوان یه جوری قبولتون کنن. گاهاً پیش می یاد که برای مقالات تحت داوری تعهد هم میگیرن تا اکسپت بشه اما خیلی این طور شرایطی معدوده چون جمعیت پشت مصاحبه زیاد شده و انتخاب اساتید هم زیاد شده.
ژورنالی که تو مکانیک جامدات (خواص مواد، خستگی و خزش و...) زود جواب بده سراغ دارین؟ اینا 7 ماهه مارو علاف کردن !!!

بالا