بابا شما خیلی جدی گرفتیجان امام رضا یک کار کنین کلیدادرست شه من دارم سکته میکنم اشکام یک هفتس بند نمیادتواین یک ماه همه چیمواز دست دادم فقط دکتری مونده واقعاکلافهشدم.برام دعاکنین خدابهم صبربده.
بابا شما خیلی جدی گرفتی
اشک!!!!!!ارزش داره آخه ؟؟ انشالاه بهترینا نصیبت میشه. زندگی خیلی باحالتر از اونه که بخاطر یه کنکور داغون بشی.
پیشاپیش عید همه مبارک![]()
ریلکس نباشم چیکار کنم؟ماشاالله چقدر ریلکسین... آدمایی مثل شما خیلی کمند 26 تا تخصصی فقط یه اشتباه! من 29 تا تخصصی زدم بدون کنترل 10 تا اشتباه در اومد البته با وجود تمام سوالاتی که حرف و حدیث داره اشتباهات بچه گانه که جواب رو بدست می آوردم ولی گزینه رو اشتباه میزدم با وجود این همه کنکوری که دادم. خب شما هم اگه جای ما باشی اشکت در میاد
پیشاپیش عید شما هم مبارک باشه
![]()
ریلکس نباشم چیکار کنم؟
40 تا میزدم، 15 تاش غلط در می امد خوب بود؟نگران نباش بابا انشالاه نتایج خیلیم عالی میشن توکلت به خدا باشه
![]()
من دیگه هیچی برام نمونده حتی ............هم از دست دادم دیگه هیچی ندارم فقط دلم به کنکور خوشه امشب تنهارفتم حرم امام رضا خیلی دلم گرفت تنهایی بد دردیه احساس کردم امام رضاهم دوسم نداره من خیلی خدازده ام.ریلکس نباشم چیکار کنم؟
40 تا میزدم، 15 تاش غلط در می امد خوب بود؟نگران نباش بابا انشالاه نتایج خیلیم عالی میشن توکلت به خدا باشه
![]()
والا از مجلات ISI نمیشه سر درآورد. خیلی صلیقه ای هستن. من از شهریور یکی فرستادم هنوز دست داوره.دوستان ژورنال مکانیکی تو زمینه مکانیک جامدات و isi که گیر کم بده چیزی میشناسین معرفی کنین؟
(تو زمینه های تحلیل تنش و خواص مواد و خستگی و....)
یکی برای Journal of constructural steel فرستادم، امروز بعد یک هفته ریجکت کرد !!!!!
البته نوشته بود خیلی خوبه ولی تو حوزه کار ما نیست.
جدیدا خیلی به مقاله هایی که از ایران میاد گیر میدن، نامردااااااااا.
شما تنش هستی یا ارتعاشات؟ درصدات چطورین؟من دیگه هیچی برام نمونده حتی ............هم از دست دادم دیگه هیچی ندارم فقط دلم به کنکور خوشه امشب تنهارفتم حرم امام رضا خیلی دلم گرفت تنهایی بد دردیه احساس کردم امام رضاهم دوسم نداره من خیلی خدازده ام.
والا از مجلات ISI نمیشه سر درآورد. خیلی صلیقه ای هستن. من از شهریور یکی فرستادم هنوز دست داوره.
ولی انصافا سریع میگن به مجله ربط داره یا نه. اون حرکت خیلی خوبه.
شما تنش هستی یا ارتعاشات؟ درصدات چطورین؟
در مورد FGMمطلب داری بهم بدی؟
اره توپایان نامه های تهران هست بایس برم تهران.دانشگاه شریف.رو نت زیاد مطلب نیست. هر چی هم هست معمولاً تو پایان نامه خیلی ها تکرار شده، برو سراغ پایان نامه ها اگر می خوای وقتت زیاد صرف مقدمات اول پایان نامه نشه و بیشتر به نتایج برسی.
اره توپایان نامه های تهران هست بایس برم تهران.دانشگاه شریف.
اکی .به جای این حرفا وزخم زبون زدن کمک میکردین بهتربود در ضمن شما که اطلاع نداری الکی نگو راحتیه کار .اقای محترم اصلا تو خودت تو این زمینه هستی که میگی در ضمن من کارم نانوهس تیرم اف جی ام هس براتون متاسفم که این قد زود قضاوت میکنی.من 1سال کار میکنم .سختی کارو میبینم شما اصلا وریشن گیری تیرهای اف جی ام و کار کردی ایقد پیچیدس بعد میگی راحتی کار؟ اقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.هر کاری سخته.اسون نیسنمی دونم کدوم دانشگاهید، ولی تا اونجا که من اطلاع دارم الان بیشتر دانشگاهها به خاطر راحت بودن کار FGM در بیشتر زمینه ها، روش کار کردن (البته هیچ کدومشون حتی FGM هم ندیدن!). احتمالاً دانشگاه خودتون هم چند تایی داشته باشه. در ضمن دوست ندارم استرس بدم ولی وقت چندانی واسه پایان نامتون باقی نمونده.
شما کی میخوایین دفاع کنی؟اکی .به جای این حرفا وزخم زبون زدن کمک میکردین بهتربود در ضمن شما که اطلاع نداری الکی نگو راحتیه کار .اقای محترم اصلا تو خودت تو این زمینه هستی که میگی در ضمن من کارم نانوهس تیرم اف جی ام هس براتون متاسفم که این قد زود قضاوت میکنی.من 1سال کار میکنم .سختی کارو میبینم شما اصلا وریشن گیری تیرهای اف جی ام و کار کردی ایقد پیچیدس بعد میگی راحتی کار؟ اقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.هر کاری سخته.اسون نیس
/نمی دونم کدوم دانشگاهید، ولی تا اونجا که من اطلاع دارم الان بیشتر دانشگاهها به خاطر راحت بودن کار FGM در بیشتر زمینه ها، روش کار کردن (البته هیچ کدومشون حتی FGM هم ندیدن!). احتمالاً دانشگاه خودتون هم چند تایی داشته باشه. در ضمن دوست ندارم استرس بدم ولی وقت چندانی واسه پایان نامتون باقی نمونده.
بابا بی خیال. حالا این بیچاره گفت شما قاطی کردی ؟؟/
شما خیلی احساس خودبینی میکنی یکم سال جدید هسی ایقد فخر نفروش.اگه تیر اف جی ام ندیدن بخاطر امکانات جامعه هس اقا فهمیدی؟الکی قضاوت نکن.وقتی گرند استادارو قطع میکنن وقتی تواین جامعه نمیذارن دینامیک مولکولی کارکنی که اینقد قشنگه ولی وقت گیر هس و شده همه چی تحلیلی چی میگی اقا.وقتی دیگه مقاله گرفتنو تحریم میکنن وقتی میخوای بری کنفرانس فقط شده پول وانگار ارث باباشون دسته دانشجوی بیچاره هس که ایقد پول میگیرن بعد الکی نگو راحتی کار چون جامعه ما نمیخوان جوونا پیشرفت کنن میفهمی؟دلم خیلی پره فهمیدی؟
بابا بی خیال. حالا این بیچاره گفت شما قاطی کردی ؟؟![]()
نه یک جوری حرف میزنن انگار ادم این جا نفهمه.هی بد حرف میزنه
من شما رو از موقعی که تو این سایت عضو شدم بی اعصاب دیدم!!!
به اعصاب خودتون مسلط باشین.....واسه زندگی آیندتون خوب نیست.
موفق باشید.
/
شما خیلی احساس خودبینی میکنی یکم سال جدید هسی ایقد فخر نفروش.اگه تیر اف جی ام ندیدن بخاطر امکانات جامعه هس اقا فهمیدی؟الکی قضاوت نکن.وقتی گرند استادارو قطع میکنن وقتی تواین جامعه نمیذارن دینامیک مولکولی کارکنی که اینقد قشنگه ولی وقت گیر هس و شده همه چی تحلیلی چی میگی اقا.وقتی دیگه مقاله گرفتنو تحریم میکنن وقتی میخوای بری کنفرانس فقط شده پول وانگار ارث باباشون دسته دانشجوی بیچاره هس که ایقد پول میگیرن بعد الکی نگو راحتی کار چون جامعه ما نمیخوان جوونا پیشرفت کنن میفهمی؟دلم خیلی پره فهمیدی؟
نه یک جوری حرف میزنن انگار ادم این جا نفهمه.هی بد حرف میزنه
سلام...
یه سوالی برام پیش آمده...
چرا بچه های تبدیل انرژی تو این سایت کم هستن؟در عوض طراحی کاربردی فعال زیاد داریم تو این سایت!!!!!