علیک شلام آرامش جان![]()
سلام سما خانومي خوبي عزيزم
واقعا اين اتحادتون منو كشته![]()
مرسیسلام سما خانم
ممنون
شما خوبي؟
سلام ارامش خانم
خوبي؟
چرا گريه ميكني چيزي شده؟![]()
سلام بی احساس!!بی عاطفه!!بی دغدغه ی دردهای بشری!!
![]()
سلام ارامش خانم
خوبي؟
چرا گريه ميكني چيزي شده؟![]()
بابا گلی به گوشه ی جمالتون!!دندونم!!دندون عقلم رو جراحی کردم!!یکی از سخت ترین عمل های جراحی بود1!!دیگه دکتر بعد از من مریض نپذیرفت!!از کت و کول افتاد!!خیلی بد بود بچه ها!!داشتم اون زیر دور از جونم جون میدادم!!اصلا هی یادم میفرت نفس بکشم!!خیلی بد بود خیلی!!!!سلام عزيزم ....چرا گريه ميكنه؟![]()
راست میگه چرا گریه میکنی؟؟؟؟
ببخشید گریه هاتو ندیدم عزیز آخه طاقت ندارم بگو چی شده؟؟؟؟؟؟؟
سلام ارامش جونم نبینم گریشووو
چی شدی؟
بابا گلی به گوشه ی جمالتون!!دندونم!!دندون عقلم رو جراحی کردم!!یکی از سخت ترین عمل های جراحی بود1!!دیگه دکتر بعد از من مریض نپذیرفت!!از کت و کول افتاد!!خیلی بد بود بچه ها!!داشتم اون زیر دور از جونم جون میدادم!!اصلا هی یادم میفرت نفس بکشم!!خیلی بد بود خیلی!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
افتضاح بود!!فشارم افتاد!!میگرنم عود کرد!!تا نیومدم ایبو بروفن نخوردم و نیم ساعت نگذشت روبراه نشدم!!تازه آخرش اومدم خونه بابام رو دیدم گریه کردم!![]()
![]()
بابا گلی به گوشه ی جمالتون!!دندونم!!دندون عقلم رو جراحی کردم!!یکی از سخت ترین عمل های جراحی بود1!!دیگه دکتر بعد از من مریض نپذیرفت!!از کت و کول افتاد!!خیلی بد بود بچه ها!!داشتم اون زیر دور از جونم جون میدادم!!اصلا هی یادم میفرت نفس بکشم!!خیلی بد بود خیلی!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
افتضاح بود!!فشارم افتاد!!میگرنم عود کرد!!تا نیومدم ایبو بروفن نخوردم و نیم ساعت نگذشت روبراه نشدم!!تازه آخرش اومدم خونه بابام رو دیدم گریه کردم!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آخي نازي.... ايشالا زودتر خوب بشه
من یه خرده کولی میباشم به قول خواهرم!!![]()
ولی خیلی دردم اومد!!الان قشنگ دهنم جر خورده!!آخه دندونم افقی دراومده بود و رفته بود توی عصب بقیه!بعدش به قول دکترم توی ستون فقراتم در اومده بود!!هرچی استخوان فک رو میتراشید به دندون نمیرسید!!!آخرش دوباره زیر عمل ازم عکس انداختخیلی بد بود!!خیلی
![]()
سلام بانو
خوفی؟
نگو ارامش من چهارشنبه وقت عمل دارمبابا گلی به گوشه ی جمالتون!!دندونم!!دندون عقلم رو جراحی کردم!!یکی از سخت ترین عمل های جراحی بود1!!دیگه دکتر بعد از من مریض نپذیرفت!!از کت و کول افتاد!!خیلی بد بود بچه ها!!داشتم اون زیر دور از جونم جون میدادم!!اصلا هی یادم میفرت نفس بکشم!!خیلی بد بود خیلی!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هه مگه خواهرت چند سالشه
من یه خرده کولی میباشم به قول خواهرم!!![]()
ولی خیلی دردم اومد!!الان قشنگ دهنم جر خورده!!آخه دندونم افقی دراومده بود و رفته بود توی عصب بقیه!بعدش به قول دکترم توی ستون فقراتم در اومده بود!!هرچی استخوان فک رو میتراشید به دندون نمیرسید!!!آخرش دوباره زیر عمل ازم عکس انداختخیلی بد بود!!خیلی
![]()
نگو ارامش من چهارشنبه وقت عمل دارم
نه گلم اونش درد نداره.فقط من میگرنم عود کرد.فشارم هم افتاد.یه مشکلی هم که بود منم مثل تو نمیخواستم زود برم اینجوری شد!!ریشه هاش خیلی رشد کرده بود وگرنه اگه زود میرفتم خیلی بهتر بود!!حتی دکترک یه ژل بهم زد حتی درد آمپول رو حس نکردم ولی ....بقیه ی دردهاش!!چون توی استخون بود دو تا آمپول زدم!!تازه چون میدونست آمپول نمیزنم و کولی هستم دو تا داد گفت اگه نزنی انقدر باد میکنه که ممکنه وی خواب خفه بشی!آخي نازي.... ايشالا زودتر خوب بشه
آرام جونم اتفاقا امشب با دختر خالم حرف دندون عقل بود و اينكه من ميترسم برم بكشمش و اون ميگفت كه اصلا درد نداره و اونم دقيقا مشكل تورو داشته اما دكترش خيلي ماهرانه كشيده.... و كلي با من حرف زد و راضيم كرد كه هر چه زودتر برم دندونمو بكشم اما حالا با اين تفاسيري كه تو گفتي ديگه عمرا برم بكشم![]()
نه گلم اونش درد نداره.فقط من میگرنم عود کرد.فشارم هم افتاد.یه مشکلی هم که بود منم مثل تو نمیخواستم زود برم اینجوری شد!!ریشه هاش خیلی رشد کرده بود وگرنه اگه زود میرفتم خیلی بهتر بود!!حتی دکترک یه ژل بهم زد حتی درد آمپول رو حس نکردم ولی ....بقیه ی دردهاش!!چون توی استخون بود دو تا آمپول زدم!!تازه چون میدونست آمپول نمیزنم و کولی هستم دو تا داد گفت اگه نزنی انقدر باد میکنه که ممکنه وی خواب خفه بشی!![]()
جدی میگی؟؟چقدر خوشحال شدم!!میدونی همش یاد تو بودم!آرزو میکردم تو هم این رنج من رو تجربه کنینگو ارامش من چهارشنبه وقت عمل دارم
وايييييييي چه وحشتناكنه گلم اونش درد نداره.فقط من میگرنم عود کرد.فشارم هم افتاد.یه مشکلی هم که بود منم مثل تو نمیخواستم زود برم اینجوری شد!!ریشه هاش خیلی رشد کرده بود وگرنه اگه زود میرفتم خیلی بهتر بود!!حتی دکترک یه ژل بهم زد حتی درد آمپول رو حس نکردم ولی ....بقیه ی دردهاش!!چون توی استخون بود دو تا آمپول زدم!!تازه چون میدونست آمپول نمیزنم و کولی هستم دو تا داد گفت اگه نزنی انقدر باد میکنه که ممکنه وی خواب خفه بشی!![]()
اتفاقا می خواستم بگم ولی نمی دونم چرا نگفتمخوبه نگفتی بانوی پاک دامن!!
علی جان به نظرت من با اون همه شکلک گریه خوب به نظر میام؟!![]()
تو هم دوساعت روی دندون شونصد تا از این انبرها رو امتحان کنه و هی بخواد دندونت رو بکشه بیرون و نتونه تو هم باید پا به پاش تقلا کنی!!اصلا یادم میرفت نفس بکشم!!بعد هم خون رو تف کردم توی کاسه و دیدم وای چقدر خون!!!!!!!!!!منم تا خون ببینم فشار میره منفی میشه!خیلی هم میترسیدمم!!خلاصه نتیجه عود میگرون شد!!داشت دیوونه م میکرد!درد نداره این آرامش شلوغش کرده همچین میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
آخه دندون عقل به میگرن چه ربطی داره؟؟؟؟؟![]()
وايييييييي چه وحشتناك
من توي عمرم همش يه بار دندون پزشكي رفتم اونم واس جرمگيري كه همون وسط مطب از حال رفتم و بيهووش شدم.... حالا فكر كن برم دندون بكشم كه ديگه ميميرم![]()
ايشالا قسمت خودت بشهاینقدر شلوغش نکن آرامش شمشیر که نزده آمپول بوده![]()
تو هم دوساعت روی دندون شونصد تا از این انبرها رو امتحان کنه و هی بخواد دندونت رو بکشه بیرون و نتونه تو هم باید پا به پاش تقلا کنی!!اصلا یادم میرفت نفس بکشم!!بعد هم خون رو تف کردم توی کاسه و دیدم وای چقدر خون!!!!!!!!!!منم تا خون ببینم فشار میره منفی میشه!خیلی هم میترسیدمم!!خلاصه نتیجه عود میگرون شد!!داشت دیوونه م میکرد!
تازه من خوبم!!14-16 تا دندون پر کرده دارم!!من زیر دست دندونپزشک خوابم میبره!!اون دریله هست!!همه از صداش بدشون میاد!!عشق منه!!من همه ی دندونام رو بدون آمپول پر کردم.یه بار نزدیک عصب بود دکتره گفت اگه دردت اومد بگو آمپول بزنم چون نزدیک عصبه!!منم گفتم باشه.توی طول کارش من اینجوری بودموايييييييي چه وحشتناك
من توي عمرم همش يه بار دندون پزشكي رفتم اونم واس جرمگيري كه همون وسط مطب از حال رفتم و بيهووش شدم.... حالا فكر كن برم دندون بكشم كه ديگه ميميرم![]()
اتفاقا می خواستم بگم ولی نمی دونم چرا نگفتم
آخه من چند دقیقه نبودم یه دفعه ای اومدم حواسم نبود داشتم تند تند پستارو می خوندم اینجوری شدببخشید بانوی من
![]()
ايشالا قسمت خودت بشه
البته اگه دندون عقلي در دهان مبارك موجود باشه![]()
بيا به جاي من روسري سرت كن برو بشين دندونتو بكشوای حالا چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
اِ اِ اِ پس حالا كه اينطوره همون كاريو كه بالا گفتم انجام بدهمن چون عقلم خیلی زیاده 5 تا دندون عقل دارم بله!!!!!!!!!!!1![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |