بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

سلام
سلام ارامش خانم
خوبي؟
چرا گريه ميكني چيزي شده؟:surprised::(

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام ارامش خانم
خوبي؟
چرا گريه ميكني چيزي شده؟:surprised::(

سلام عزيزم ....چرا گريه ميكنه؟:crying2::crying2::crying2::crying2::crying2::crying2:
بابا گلی به گوشه ی جمالتون!!دندونم!!دندون عقلم رو جراحی کردم!!یکی از سخت ترین عمل های جراحی بود1!!دیگه دکتر بعد از من مریض نپذیرفت!!از کت و کول افتاد!!خیلی بد بود بچه ها!!داشتم اون زیر دور از جونم جون میدادم!!اصلا هی یادم میفرت نفس بکشم!!خیلی بد بود خیلی!!!!:crying2::crying2::crying2:
افتضاح بود!!فشارم افتاد!!میگرنم عود کرد!!تا نیومدم ایبو بروفن نخوردم و نیم ساعت نگذشت روبراه نشدم!!تازه آخرش اومدم خونه بابام رو دیدم گریه کردم!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
راست میگه چرا گریه میکنی؟؟؟؟

ببخشید گریه هاتو ندیدم عزیز آخه طاقت ندارم بگو چی شده؟؟؟؟؟؟؟

سلام ارامش جونم نبینم گریشووو
چی شدی؟
:D:gol:
من یه خرده کولی میباشم به قول خواهرم!!:biggrin:
ولی خیلی دردم اومد!!الان قشنگ دهنم جر خورده!!آخه دندونم افقی دراومده بود و رفته بود توی عصب بقیه!بعدش به قول دکترم توی ستون فقراتم در اومده بود!!هرچی استخوان فک رو میتراشید به دندون نمیرسید!!!آخرش دوباره زیر عمل ازم عکس انداخت:cry::cry: خیلی بد بود!!خیلی:crying2::crying2:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا گلی به گوشه ی جمالتون!!دندونم!!دندون عقلم رو جراحی کردم!!یکی از سخت ترین عمل های جراحی بود1!!دیگه دکتر بعد از من مریض نپذیرفت!!از کت و کول افتاد!!خیلی بد بود بچه ها!!داشتم اون زیر دور از جونم جون میدادم!!اصلا هی یادم میفرت نفس بکشم!!خیلی بد بود خیلی!!!!:crying2::crying2::crying2:
افتضاح بود!!فشارم افتاد!!میگرنم عود کرد!!تا نیومدم ایبو بروفن نخوردم و نیم ساعت نگذشت روبراه نشدم!!تازه آخرش اومدم خونه بابام رو دیدم گریه کردم!

الهیییییییییییییییی مامانم اینا. آخ آخ آخ خیلی ناراحت شدم اذیت شدی

**sama

عضو جدید

:eek:اووووووووووووووووووه میدونم عزیز خیلی درد بدیه من که بد از جراحیش حالم به هم خورد
مراقب خودت باش

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز

مامانم اینا النگوهات نشکنه یه وقتی همچین گریه کردی. گریه نداره عقلتو انداخته دور راحت شدی بار سنگین حمل میکردی:w32::w32:

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی خیلی دردم اومد!!الان قشنگ دهنم جر خورده!!آخه دندونم افقی دراومده بود و رفته بود توی عصب بقیه!بعدش به قول دکترم توی ستون فقراتم در اومده بود!!هرچی استخوان فک رو میتراشید به دندون نمیرسید!!!آخرش دوباره زیر عمل ازم عکس انداخت:cry::cry: خیلی بد بود!!خیلی:crying2::crying2:
آخي نازي.... ايشالا زودتر خوب بشه
آرام جونم اتفاقا امشب با دختر خالم حرف دندون عقل بود و اينكه من ميترسم برم بكشمش و اون ميگفت كه اصلا درد نداره و اونم دقيقا مشكل تورو داشته اما دكترش خيلي ماهرانه كشيده.... و كلي با من حرف زد و راضيم كرد كه هر چه زودتر برم دندونمو بكشم اما حالا با اين تفاسيري كه تو گفتي ديگه عمرا برم بكشم :cry::cry::cry:

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نگو ارامش من چهارشنبه وقت عمل دارم

Ali 1900

عضو جدید
هه مگه خواهرت چند سالشه :D
هی. خدا بهت صبر بده

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
آخي نازي.... ايشالا زودتر خوب بشه
آرام جونم اتفاقا امشب با دختر خالم حرف دندون عقل بود و اينكه من ميترسم برم بكشمش و اون ميگفت كه اصلا درد نداره و اونم دقيقا مشكل تورو داشته اما دكترش خيلي ماهرانه كشيده.... و كلي با من حرف زد و راضيم كرد كه هر چه زودتر برم دندونمو بكشم اما حالا با اين تفاسيري كه تو گفتي ديگه عمرا برم بكشم :cry::cry::cry:
نه گلم اونش درد نداره.فقط من میگرنم عود کرد.فشارم هم افتاد.یه مشکلی هم که بود منم مثل تو نمیخواستم زود برم اینجوری شد!!ریشه هاش خیلی رشد کرده بود وگرنه اگه زود میرفتم خیلی بهتر بود!!حتی دکترک یه ژل بهم زد حتی درد آمپول رو حس نکردم ولی ....بقیه ی دردهاش!!چون توی استخون بود دو تا آمپول زدم!!تازه چون میدونست آمپول نمیزنم و کولی هستم دو تا داد گفت اگه نزنی انقدر باد میکنه که ممکنه وی خواب خفه بشی!:cry:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه گلم اونش درد نداره.فقط من میگرنم عود کرد.فشارم هم افتاد.یه مشکلی هم که بود منم مثل تو نمیخواستم زود برم اینجوری شد!!ریشه هاش خیلی رشد کرده بود وگرنه اگه زود میرفتم خیلی بهتر بود!!حتی دکترک یه ژل بهم زد حتی درد آمپول رو حس نکردم ولی ....بقیه ی دردهاش!!چون توی استخون بود دو تا آمپول زدم!!تازه چون میدونست آمپول نمیزنم و کولی هستم دو تا داد گفت اگه نزنی انقدر باد میکنه که ممکنه وی خواب خفه بشی!:cry:

اینقدر شلوغش نکن آرامش شمشیر که نزده آمپول بوده :w04::w04::w04::w05:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
نگو ارامش من چهارشنبه وقت عمل دارم
جدی میگی؟؟چقدر خوشحال شدم!!میدونی همش یاد تو بودم!آرزو میکردم تو هم این رنج من رو تجربه کنی:biggrin: نه شوخی کردم همش دوست داشتم تو هم زودتر عمل کنی راحت بشی!!
میدونی قبل از عمل به دکتره گفتم دکتر این استخون فکم درد گرفته!!کلا نمیتونم حرکتش بدم!!گفت نباید اینجوری باشه!!:question: بهدش که باز کرد و دیدی عمق فاجعه چقدر بوده خودش فهمید چرا فکم درد گرفته بوده!!الان آب دهنم رو به زور قورت میدم!!مثل سرماخوردگی شدم!!:cry:

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
وايييييييي چه وحشتناك :cry::cry:
من توي عمرم همش يه بار دندون پزشكي رفتم اونم واس جرمگيري كه همون وسط مطب از حال رفتم و بيهووش شدم.... حالا فكر كن برم دندون بكشم كه ديگه ميميرم :cry:

Ali 1900

عضو جدید
:biggrin: خوبه نگفتی بانوی پاک دامن!!
علی جان به نظرت من با اون همه شکلک گریه خوب به نظر میام؟!:surprised::D
اتفاقا می خواستم بگم ولی نمی دونم چرا نگفتم :surprised::w20:
آخه من چند دقیقه نبودم یه دفعه ای اومدم حواسم نبود داشتم تند تند پستارو می خوندم اینجوری شد :biggrin: ببخشید بانوی من :D

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
درد نداره این آرامش شلوغش کرده همچین میگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
آخه دندون عقل به میگرن چه ربطی داره؟؟؟؟؟:w02::w08::w23:
تو هم دوساعت روی دندون شونصد تا از این انبرها رو امتحان کنه و هی بخواد دندونت رو بکشه بیرون و نتونه تو هم باید پا به پاش تقلا کنی!!اصلا یادم میرفت نفس بکشم!!بعد هم خون رو تف کردم توی کاسه و دیدم وای چقدر خون!!!!!!!!!!منم تا خون ببینم فشار میره منفی میشه!خیلی هم میترسیدمم!!خلاصه نتیجه عود میگرون شد!!داشت دیوونه م میکرد!

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توي عمرم همش يه بار دندون پزشكي رفتم اونم واس جرمگيري كه همون وسط مطب از حال رفتم و بيهووش شدم.... حالا فكر كن برم دندون بكشم كه ديگه ميميرم :cry:

وای حالا چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w05::w05:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم دوساعت روی دندون شونصد تا از این انبرها رو امتحان کنه و هی بخواد دندونت رو بکشه بیرون و نتونه تو هم باید پا به پاش تقلا کنی!!اصلا یادم میرفت نفس بکشم!!بعد هم خون رو تف کردم توی کاسه و دیدم وای چقدر خون!!!!!!!!!!منم تا خون ببینم فشار میره منفی میشه!خیلی هم میترسیدمم!!خلاصه نتیجه عود میگرون شد!!داشت دیوونه م میکرد!

منکه دردی نکشیدم و خیلی راحت بود روی این صندلی دیراز کشیدم تازه یکمم خوابیدم بعد دکتر بیدارم کرد گفت تموم شده. ببخشید سوسولی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w32::w32: اگه الان درد میکنه بیا یه پک از اینا بزن آرومت میکنه:w18::w18:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
تازه من خوبم!!14-16 تا دندون پر کرده دارم!!من زیر دست دندونپزشک خوابم میبره!!اون دریله هست!!همه از صداش بدشون میاد!!عشق منه!!من همه ی دندونام رو بدون آمپول پر کردم.یه بار نزدیک عصب بود دکتره گفت اگه دردت اومد بگو آمپول بزنم چون نزدیک عصبه!!منم گفتم باشه.توی طول کارش من اینجوری بودم:whistle: بعد یهو کارش رو متوقف کرد گفت تو درد رو حس نمیکنی یا تحمل میکنی؟!:surprised::surprised: منم گفتم تحل میکنم!!به نظرم درد دندون خیلی جزو دردها محسوب نمیشه ولی این حالت روانیش خیلی بد بود!:crying2::crying2::crying2:

اتفاقا می خواستم بگم ولی نمی دونم چرا نگفتم :surprised::w20:
آخه من چند دقیقه نبودم یه دفعه ای اومدم حواسم نبود داشتم تند تند پستارو می خوندم اینجوری شد :biggrin: ببخشید بانوی من :D
:D بار آخر باشه!!تکرار نشه:biggrin:

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای حالا چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:w05::w05:
بيا به جاي من روسري سرت كن برو بشين دندونتو بكش :D
من چون عقلم خیلی زیاده 5 تا دندون عقل دارم بله!!!!!!!!!!!1:w00::w01::w01::w01::w15::w42::w44::w36:
اِ اِ اِ پس حالا كه اينطوره همون كاريو كه بالا گفتم انجام بده