عیب نداره قراره یه ترک دسته جمعی داشته باشیم!!![]()
منم خبر کنین جا نمونم گناه دارم ها
عیب نداره قراره یه ترک دسته جمعی داشته باشیم!!![]()
ترك براي چي مگه اينجا معتاد استعیب نداره قراره یه ترک دسته جمعی داشته باشیم!!![]()
ترك براي چي مگه اينجا معتاد است
خدا رو شكر من كه نيستم![]()
سلام حمید جان.سلام معصوم جان.سلام سما جان.
مرسی از داستانت سما جان.![]()
نه تو واجبی!!یکی تو اوجبی یکی سکرت!!!!اصلا ترک واجبید!!منم خبر کنین جا نمونم گناه دارم ها
سلام ... اينجانب نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
اینجانب سلام عرض میکنم همیسلام ... اينجانب نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
نه تو واجبی!!یکی تو اوجبی یکی سکرت!!!!اصلا ترک واجبید!!![]()
نه تو واجبی!!یکی تو اوجبی یکی سکرت!!!!اصلا ترک واجبید!!![]()
سلام نسيم خانمسلام ... اينجانب نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
به به نسيم عزيزمن هیشکیو نمیشناسسسسسسسسسسسسسسم
کمممممممممممممممممممک![]()
سلام ... اينجانب نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
خانومارو گفتم بلند نشن اگه تو هم جزو خانومايي نميخواد بلند شيمطمئن باش بلند نمیشیم . حالا خوبی خودت؟
سلام عزيزم خوبي...اون بالا خوش ميذگره؟ مارم ببراینجانب سلام عرض میکنم همی
خوبید نسیم خانم؟
بفرمایید![]()
سلام هم دانشگاهي خووبيسلام نسيم خانم
خوبي؟
به به نسيم عزيز
چرا كسي رو نمي شناسي
سلام ... اينجانب
نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
سلام نسیم خانمسلام ... اينجانب نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
بیا پیش خودممن هیشکیو نمیشناسسسسسسسسسسسسسسم
کمممممممممممممممممممک
نسیم تو دقت کن، اصلا کسی نیگات کرد تو اومد تو؟سلام ... اينجانب نسيم خانوم (ببينيد دقت كنيد گفتم نسيم خانوم نه نسيم عزيز ) تشريف فرما ميشويمجون من كسي بلند نشه غير از آقايون
![]()
نسیم جان یعنی چی هیچکیو نمیشناسی؟من هیشکیو نمیشناسسسسسسسسسسسسسسم
کمممممممممممممممممممک![]()
سلام نسیم عزیز.
سلام نسیم خااااااااااااااااااااااانوم
خوفی ؟
میخای به من بگن خاله نسیم تا خیالت راحت شه
بابت شعر ممنونمن که رفتم بخوابم صبح خیلی کار دارم شب همتون بخیر ولی یه شعر از حسین پناهی میگم بعد میرم
شب در چشمان من است به سیاهی چشم هایم نگاه کن
روز در چشمان من است به سفیدی چشم هایم نگاه کن
شب و روز در چشم های من است به چشم های من نگاه کن
پلک اگر فرو بندم جهانی در ظلمات فرو خواهد رفت
خانومارو گفتم بلند نشن اگه تو هم جزو خانومايي نميخواد بلند شي
سلام عزيزم خوبي...اون بالا خوش ميذگره؟ مارم ببر
سلام هم دانشگاهي خووبي
آفرين به تو پسر گل كه فرق نسيم خانوم و نسيم عزيز و فهميدي![]()
ولي ميگم خدايي هيچ عكسي به اواتار محمد صادق نمي رسه مي دونين كيه به نظر من اعجوبه هنر بازيگر و ورزش است سينما تا سالها از اين مورد به خودش نمي بينه محمد صادق واقعا ممنونم كه اين عكس گذاشتي منو يادش مي ندازي اخه من خيلي با بازيگريش حال مي كنم
سلام سما خانومي خوبيسلام نسیم جان خوش اومدی البته هر دو خوش اومدین
سلام عزييييزم چطوري نسيميسلام نسیم خااااااااااااااااااااااانوم
خوفی ؟
میخای به من بگن خاله نسیم تا خیالت راحت شه
منم موافقمولي ميگم خدايي هيچ عكسي به اواتار محمد صادق نمي رسه مي دونين كيه به نظر من اعجوبه هنر بازيگر و ورزش است سينما تا سالها از اين مورد به خودش نمي بينه محمد صادق واقعا ممنونم كه اين عكس گذاشتي منو يادش مي ندازي اخه من خيلي با بازيگريش حال مي كنم
سلام علي آقاسلام نسیم خانم
خوفید شما؟
حیف که پام خواب رفته وگرنه...بخشیدااااااااااا
بععععععععععععله كه همه منو ديدن...اگه تو نديدي چشم بصيرت نداشتيhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon8.gifنسیم تو دقت کن، اصلا کسی نیگات کرد تو اومد تو؟
نسیم جان یعنی چی هیچکیو نمیشناسی؟
تو اینجا اینهمه دوست داری، با این همه میگی هیچکیو نمیشناسی؟
نترس کم کم همه رو میشناسی، مخصوصا منو، و متوجه میشی چه آدم با مرام و با معرفتی هستم اینجاباور کن اصلا از خودم تعریف نکردم ها، نه، خواستم کمکت کنم
![]()
نسیم همین ها که در موردش خودش گفت ها .....ورچوله!!!!!(به زبان ببره ای یعنی برعکس!!نسیم تو دقت کن، اصلا کسی نیگات کرد تو اومد تو؟
نسیم جان یعنی چی هیچکیو نمیشناسی؟
تو اینجا اینهمه دوست داری، با این همه میگی هیچکیو نمیشناسی؟
نترس کم کم همه رو میشناسی، مخصوصا منو، و متوجه میشی چه آدم با مرام و با معرفتی هستم اینجاباور کن اصلا از خودم تعریف نکردم ها، نه، خواستم کمکت کنم
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |