سلام
خوبي؟
سلام بر شیخه اشراغ خانوم خوبید ایشالا ؟
ببخشید اسمتون یادم رفته![]()
خوبم . مرسی...فرزانه هستم...
اینجا چقد شلوغ پلوغه... پریدین زیر کرسی

سلام
خوبي؟
سلام بر شیخه اشراغ خانوم خوبید ایشالا ؟
ببخشید اسمتون یادم رفته![]()
اولا که حمید جان شما هیچ وقت نمیتونی جایه ایشون باشی، و خدانکنه هم باشی، آخه تو جونی، نه اصلا این آرزو رو نکن، الان زوده آرزویه پیری کنیمن اگه جای فریبا بودم می دونستم چی کار کنم؟؟؟؟؟
آقا یه سلام دیگه به همه ی همه .. اگه اسم نمیبرم میترسم کسی جا بمونه ...
محمد صادق شما غصه سن منو نخور به فکر سرت باش که امشب میپره ...
بچه ها جونم شبتون بخیر باشه.هر کی هست هر کی بود هر کی خواهد آمد!!شبتون پفکی باشه.یا علیاین ارامش چشاش چپله چپو می بینم
منم چیزی نمی کم هش ناراحت شه![]()
خوبه دیگه...میبینم که از کل مبحث مهریه اینو خیلی خوشت اومدهپسرا که همیشه تو صحنه حاضرن منم که همیشه ی خدا کلاخودم سرمه شروع کنین ببینیم چه خبره
به قول نوشافرین : ضعیفه چاییت برسه![]()
تو چرا كاسه داغ تر از اش شديپسرا که همیشه تو صحنه حاضرن منم که همیشه ی خدا کلاخودم سرمه شروع کنین ببینیم چه خبره
به قول نوشافرین : ضعیفه چاییت برسه![]()
اولا که حمید جان شما هیچ وقت نمیتونی جایه ایشون باشی، و خدانکنه هم باشی، آخه تو جونی، نه اصلا این آرزو رو نکن، الان زوده آرزویه پیری کنی
دوما حمید جان بهتره خیلی زود موضعتو مشخص کنی، اینوری یا اونوری
میپره؟ خب بپره، مگه سر به هوایی بده؟ تازه آرزو بر جوان عیب نیست، خب منم خیلی دوست دارم پرواز کنم![]()
اولا که حمید جان شما هیچ وقت نمیتونی جایه ایشون باشی، و خدانکنه هم باشی، آخه تو جونی، نه اصلا این آرزو رو نکن، الان زوده آرزویه پیری کنی
میپره؟ خب بپره، مگه سر به هوایی بده؟ تازه آرزو بر جوان عیب نیست، خب منم خیلی دوست دارم پرواز کنم![]()
فقط مدیرها می تونن توی امضاشون عکس بزارن.انشالا مدیر بشی به زودی زودی بعدش یه عکس خوشمل بزارارام جون زیر امضا چطوری عکس میزارین..هرکاری میکنم نمیشه..
عکس بلدم بزارم ولی زیر امضا نمیشه...
آره حمید جون از اول باید بگی جبهه ی پسرا یا خانوما انتخاب کن![]()
بچه ها
تا گرد و جاک نشده من خداحافظی کنم
شب خوش
شب هر دوتا بخير خواباي خوب خوب ببنيدبچه ها جونم شبتون بخیر باشه.هر کی هست هر کی بود هر کی خواهد آمد!!شبتون پفکی باشه.یا علی![]()
بچه ها جونم شبتون بخیر باشه.هر کی هست هر کی بود هر کی خواهد آمد!!شبتون پفکی باشه.یا علی![]()
خوبه دیگه...میبینم که از کل مبحث مهریه اینو خیلی خوشت اومده![]()
تو چرا كاسه داغ تر از اش شدي
چشم نداري دو روز تو صلح باشيم
حالا مه ارام بي خيال شده تو كوتاه بيا ديگه
نفس کش کجایی محمد صادق که اومدم اونم با فریبا
حمییییییییییییییییید ؟جواب اولانت من پی بردم که تو راست میگی من هنوز جونم
جواب دوما نمیدونم فرقی نمیکنی بین زمین تا زیر زمین![]()
سلام به تمومه جیگرای خودم زیر کرسی خوبین؟
کیا هستن؟
کیا نیستن؟![]()
بچه ها
تا گرد و جاک نشده من خداحافظی کنم
شب خوش
سلام ايدين جانسلام به تمومه جیگرای خودم زیر کرسی خوبین؟
کیا هستن؟
کیا نیستن؟![]()
بچه ها جونا یه قصه ی دیگه یابیدم.
پنج آدمخوار به عنوان برنامه نويس در يك شرکت خدمات کامپيوتري استخدام شدند . هنگام مراسم خوشامدگويي رئيس شرکت گفت: "شما همه جزو تيم ما هستيد. شما اينجا حقوق خوبي مي گيريد و ميتوانيد به غذاخوري شرکت رفته و هر مقدار غذا که دوست داشتيد بخوريد. بنابراين فكر کارکنان ديگر را از سر خود بيرون کنيد. " آدمخوارها قول دادند که با کارکنان شرکت کاري نداشته باشند .
چهار هفته بعد رئيس شرکت به آنها سر زد و گفت: "مي دانم که شما خيلي سخت کار ميکنيد. من از همه شما راضي هستم. امّا يكي از نظافت چي هاي ما ناپديد شده است. کسي از شما ميداند که چه اتفاقي براي او افتاده است؟ " آدمخوارها اظهار بي اطلاعي کردند."
بعد از اينكه رئيس شرکت رفت ، رهبر آدمخوارها از بقيه پرسيد: "کدوم يك از شما نادونا اون نظافت چي رو خورده ؟ " يكي از آدمخوارها با اکراه دستش را بالا آورد. رهبر آدمخوارها گفت: "اي احمق !طي اين چهار هفته ما مديران، مسئولان و مديران پروژه ها را خورديم و هيچ کس چيزي نفهميد و حالا تو اون آقا را خوردي و رئيس متوجه شد! از اين به بعد لطفاً افرادي را که کار ميکنند نخوريد. "
![]()
محمد صادق ٰ فریبا بد جور هرصش در اومده و واسم دو راه انتخاب کرده که باید تاس بندازم از یک تا پنجم قبول نیست شیشم جایزه داره پشتم هستین یا نه؟ اگه هستین که هیچی اگه نه برم طرف فریبااولا که به شما چه ؟ شما به فکر جوونی خودت باش که داره ته میکشه ...
ثانیا دوما غلطه!!!!!!
باشه بهرحال گفتن بود ...
حمییییییییییییییییید ؟
نشد دیگه ..بذار واست توضیح بدم بین مرگ و زندگی کدوم رو ترجیح میدی ؟
به حرف پسرا گوش نده همشون زخمی اند بهت حسودی میکنن .. خودت انتخاب کن ؟
مرگ یا زندگی ؟
سلام گلم خوبی؟سیستمم ویروسه سلیته گرفته بود چیزمو دراورد تا پاک شدسلام بیوفا جان خوبی ایشالا ؟
کجا بودی این مدت ؟
سلام به تمومه جیگرای خودم زیر کرسی خوبین؟
کیا هستن؟
کیا نیستن؟![]()
شب خوش خواباي خوب خوب ببنيشب بخیر دوستان !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |