یه پسره خوب آره می تونه![]()
تا 20 سال جا داره عزيزم(البته سن شما هم مهمه)![]()
مهم نيست. مهم اينكه هيچوقت از هم جدا نشند
تو دوس داری با از خودت کوچیکتر ازدواج کنی
نمی دونم اگه به شخصه از من می پرسی که اصلا با ازدواج کردن میونه ی زیادی ندارم ! یعنی تو سن و سالی که آدم فقط دوستت دارم و میبینه و کلا بچه اس دیگه .
قضیه دوست داشتن نیست ، سوال این بود که اصلا چنین چیزی ممکنه وقتی پیش میاد بد نباشه ! که خب آره ممکنه !
اما همه چیز به موقعیتش بستگی داره و چیزی نیست که 100 درصد جواب مطلق صحیح داشته باشه !
و من هم به طور کلی گفتم و میگم که آره خب میشه !
درس میکی.اما ادم باید همه ی شرایطو بسنجه![]()
بله همه شرایط رو باید بهش فکر کرد از قبل ولی تو موقعیتش سنجید و بیشتر اون موقع درنظر گرفتش .
از نظر من موقعیتش هم باید سنجیده باشه و طرفین به رشد شعوری! رسیده باشن ! و اینو بدونن که برای چی! می خوان ازدواج کنن!
چرا كه نههههههههههههههه
به نظر من هم معقولانه اینه که پسر بزرگتر باشه اما یه وقت میبینی پسری که کوچیکتره یه تار موش میرزه به 100 تا پسری که دور و برت میشناسی.پس بسته به شرایط خیلی هم میتونه ایده آل باشه.![]()
معلومه سیندرلا منتظر نمیشه که کفش ظلا براش بیارن
پا برهنه میره
خب من که گفتم وقتی ببینی اونی که کوچیکتره شرایطش بهتره،چرا که نه.اگر بتونن همدیگرو از لحاظ شعور فکری تامین کنن هیچ اشکالی نداره.خوب درست میگی اما همش نمیشه سن و سال باشه.
میشه؟
خب من که گفتم وقتی ببینی اونی که کوچیکتره شرایطش بهتره،چرا که نه.اگر بتونن همدیگرو از لحاظ شعور فکری تامین کنن هیچ اشکالی نداره.
کلا کار نشد نداره ولی میگن بعدا مشکل پیش میاد میگن تجربه و عقل میگه
مهم عشخه