موفق شدید ببینید؟ اره تصویر رو دیوار دیدم :eek: مرسی جالب بود ;)
shenai عضو جدید Nov 14, 2011 #31 young Eng گفت: موفق شدید ببینید؟ کلیک کنید تا باز شود... اره تصویر رو دیوار دیدم مرسی جالب بود
shenai عضو جدید Nov 14, 2011 #32 aaj6551 گفت: تکراری قفل شد... کلیک کنید تا باز شود... شما جز اینکه بگی تکراری هست نمیتونی چیز دیگه بگین یه تشکری چیزی هااااااااااا؟؟؟؟؟؟
aaj6551 گفت: تکراری قفل شد... کلیک کنید تا باز شود... شما جز اینکه بگی تکراری هست نمیتونی چیز دیگه بگین یه تشکری چیزی هااااااااااا؟؟؟؟؟؟
yoolia عضو جدید کاربر ممتاز Nov 14, 2011 #34 shenai گفت: شما جز اینکه بگی تکراری هست نمیتونی چیز دیگه بگین یه تشکری چیزی هااااااااااا؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دقیقا یا میاد میگه خوشم نیومد ظاهرا قصد فقط افزایش تعداد پستهاست
shenai گفت: شما جز اینکه بگی تکراری هست نمیتونی چیز دیگه بگین یه تشکری چیزی هااااااااااا؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دقیقا یا میاد میگه خوشم نیومد ظاهرا قصد فقط افزایش تعداد پستهاست
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Nov 14, 2011 #35 yoolia گفت: دقیقا یا میاد میگه خوشم نیومد ظاهرا قصد فقط افزایش تعداد پستهاست کلیک کنید تا باز شود... از هردوتون ممنونم گل خانوما.... من قبل از هر کس به مدیر تالار پیام دادم؛ ایشونم نگفتن که تکراریه حتی تشکر هم کردن! البته نمی دونم شاید هم کسی زودتر زده باشه ----> ولی من گشتم ندیدم!!!
yoolia گفت: دقیقا یا میاد میگه خوشم نیومد ظاهرا قصد فقط افزایش تعداد پستهاست کلیک کنید تا باز شود... از هردوتون ممنونم گل خانوما.... من قبل از هر کس به مدیر تالار پیام دادم؛ ایشونم نگفتن که تکراریه حتی تشکر هم کردن! البته نمی دونم شاید هم کسی زودتر زده باشه ----> ولی من گشتم ندیدم!!!
-->ali<-- کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Nov 14, 2011 #36 بابا دمت جیز جالب بود چی میشه که همچین اتفاقی میافته
panjere عضو جدید کاربر ممتاز Nov 14, 2011 #37 میتونید به جای دیوار سفید از یه صفحه ی خالی note pad استفاده کنید . (من هم همین کارو کردم و فکر کنم بهتر از دیوار جواب میده) برای اونایی که نتونستن ببینن. عکسو میذارم.فقط کافیه هر عکسی رو تو paint به حالت invert color در بیارین.
میتونید به جای دیوار سفید از یه صفحه ی خالی note pad استفاده کنید . (من هم همین کارو کردم و فکر کنم بهتر از دیوار جواب میده) برای اونایی که نتونستن ببینن. عکسو میذارم.فقط کافیه هر عکسی رو تو paint به حالت invert color در بیارین.
shenai عضو جدید Nov 14, 2011 #40 young Eng گفت: از هردوتون ممنونم گل خانوما.... من قبل از هر کس به مدیر تالار پیام دادم؛ ایشونم نگفتن که تکراریه حتی تشکر هم کردن! البته نمی دونم شاید هم کسی زودتر زده باشه ----> ولی من گشتم ندیدم!!! کلیک کنید تا باز شود... گلم توجه کردم تو همه تاپیکا همینو میگه
young Eng گفت: از هردوتون ممنونم گل خانوما.... من قبل از هر کس به مدیر تالار پیام دادم؛ ایشونم نگفتن که تکراریه حتی تشکر هم کردن! البته نمی دونم شاید هم کسی زودتر زده باشه ----> ولی من گشتم ندیدم!!! کلیک کنید تا باز شود... گلم توجه کردم تو همه تاپیکا همینو میگه
S shila_kt عضو جدید کاربر ممتاز Nov 15, 2011 #43 tashakor! tashakor! wooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kheili jaleb o ghashang bud mamnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon!!!!!!!!!
tashakor! tashakor! wooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kheili jaleb o ghashang bud mamnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon!!!!!!!!!