بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا به نظرتون من لیسانس باشم زن ارشد یهم میدن:redface:
خخخخخخخخخ:biggrin: خدا نکشتت:w15:
تو قبولی خیالت راحت.... نگرانیت بیجاس
مطمئن باش خیلیا ک الان دارن درصداشونو میگن یا درصداشون بیشتر میشه و یا حتی کمتز
پس بیخیال

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبره اینجا؟
بنگاه همسر یابی راه انداختین؟؟
عزیزم چرا نمیدن. همسر دکتر بهت میدن. فقط معتاد نشو.
اعتاد مال قبل کنکور اونجا به درد میخوره.
بعدش جواب نمیده. الان میدنی چی حال میده دسه جمعی بریم دماوندی جایی جیغ بکشیم.
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

shima 70

عضو جدید
سجی که من میشناسم دیپلمم باشه دکترارو دو دستی تقدیمش میکنن والاااا خخخخخخخخخخ پسر به این گلی به این اقای اصلا یه باشگاهه و یه سجی خخخخخ:D باشه باشگام به راهه نباشه کلا همه رفتن دنبال کارشون بعله یه همچین سجی داره این باشگاااه:cool:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اگه میشه یه جا تو خانوما بهم بدی ممنون میشم بلکه از این حال و هوا دراومدیم اخه خیلی غمگینم:(
ای بابا...جهنم چادر سر کن یه روز جامونو عوض میکنیم....هاهاهاها...
الهام فکر کن...شماها منتظر منید بعد سجاد چادر از سرش در میاره....اون باقالی چییی میشه...
فقط حیف ک سمت پسرها سوت و کوره عارف ک نی سر این دو تا سئوال درک بزن بزن کنیم...بقیه هم ک تووو باقالیا نیستن...خیلی سوت و کوره...
باید یه شب تحمل کنم این شرابط رو به خاطر سجاااااد...عجب رفیقی ام من....:razz:

نه سجااااد...همین الان میگم بشین برا آزاد بخون...بلکه فرجی شد:biggrin:
خخخخخخخخخ:biggrin: خدا نکشتت:w15:
تو قبولی خیالت راحت.... نگرانیت بیجاس
مطمئن باش خیلیا ک الان دارن درصداشونو میگن یا درصداشون بیشتر میشه و یا حتی کمتز
پس بیخیال

نه باباااا لهام قبول نمیشه....هاهاها...

• Like
واکنش ها: imah

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش بحالت حتما زیر صدی شما.............من همش زبان میترسیدم.تا یه جایی همه رو درست زدم بعد یه لندهور افتاده بود کنار دستم همش تمرکزمو بهم میزد همه رو اشتب زدم.........

خداااا کنه چیزی ک میگی باشه . زیر 200یا 300 بشم هم راضی هستم . میشه بگید با زیر 200 با 300با اسکیس حدودا 40یا 50درصد میشه شهید بهشتی قبول شد ? عشقم شهید بهشتی بخاطر ولنجک

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا...جهنم چادر سر کن یه روز جامونو عوض میکنیم....هاهاهاها...
الهام فکر کن...شماها منتظر منید بعد سجاد چادر از سرش در میاره....اون باقالی چییی میشه...
فقط حیف ک سمت پسرها سوت و کوره عارف ک نی سر این دو تا سئوال درک بزن بزن کنیم...بقیه هم ک تووو باقالیا نیستن...خیلی سوت و کوره...
باید یه شب تحمل کنم این شرابط رو به خاطر سجاااااد...عجب رفیقی ام من....:razz:

نه سجااااد...همین الان میگم بشین برا آزاد بخون...بلکه فرجی شد:biggrin:

نه باباااا لهام قبول نمیشه....هاهاها...
خخخخخخخخ آره میخوام ک نره سراغ اعتیاد خخخخخخخخخخخخ:w15:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداااا کنه چیزی ک میگی باشه . زیر 200یا 300 بشم هم راضی هستم . میشه بگید با زیر 200 با 300با اسکیس حدودا 40یا 50درصد میشه شهید بهشتی قبول شد ? عشقم شهید بهشتی بخاطر ولنجک
میانگین 50.... اسکیس معماری 40 ... شهید بهشتی
میانگین 37 ... اسکیسشو نگفته ... اونم شهید بهشتی
impossible is possible
خخخخخخخ منم میرم شهید بهشتی..... صلوات خخخخخخخ

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال بعد من میشم نمونه موردی ....
میانگین زیر 10 ... اسکیس 1000 ...الان شهید بهشتی
من :

رییس دانشگاه :

سنجش :

TARANE-ARCH

عضو جدید
خخخخخخخخ آره میخوام ک نره سراغ اعتیاد خخخخخخخخخخخخ:w15:
به تخمن رتبه ی مرکز معماری چقدر میشه اعتماد کرد به نظرتون بعد نتایج یعنی اردیبهشت خوبه ادم بره کلاس اسکیس تا اون موقع خودش کارکنه
هرچند من مجاز نخواه شد چون زبانو منظرو سفید دادم و تاریخ 30 فنی 25 درکم 20 35 اینا زدم برا همین من کلا زندگیم نابود شد رفت الان دیگه دستم به کار نمیره که حتی بشینم برا ازاد بخونم موندم جیکرارکنم قید ازادو بزنم بشینم برا 94 بخونم یا برم ازاد بشینم باز بخونم موندم یکی بهم بگه االان فقط کارم شده گریه خیلی زحمت کشیده بودم میشوزم که هرچی درست بوده شک کردم و کم زدم :cry::cry::cry::cry::(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
به تخمن رتبه ی مرکز معماری چقدر میشه اعتماد کرد به نظرتون بعد نتایج یعنی اردیبهشت خوبه ادم بره کلاس اسکیس تا اون موقع خودش کارکنه
هرچند من مجاز نخواه شد چون زبانو منظرو سفید دادم و تاریخ 30 فنی 25 درکم 20 35 اینا زدم برا همین من کلا زندگیم نابود شد رفت الان دیگه دستم به کار نمیره که حتی بشینم برا ازاد بخونم موندم جیکرارکنم قید ازادو بزنم بشینم برا 94 بخونم یا برم ازاد بشینم باز بخونم موندم یکی بهم بگه االان فقط کارم شده گریه خیلی زحمت کشیده بودم میشوزم که هرچی درست بوده شک کردم و کم زدم :cry::cry::cry::cry::(
من ک صبح گفتم...مجاز میشی ایشالاااا اما مجاز شدن کافی نیس
بنظر من آزادو از دس نداه اصلا
منم کم زدنم دلیلش شک بود ب ذهن مریض طراحان محترم
الانم راضیم چون احتمال درست بودنشون 80% بود و ممکن بود اون 20 % کار دستم بده اساسی
اما راجبه اسکیس.. من خودم کار میکنم چون دگ خدایی توان ندارم باز از جونم مایه بذارم و تو شهر غریب آواره شم... احتمال 90% فقط ورکشاپ شقاقیو میرم ایشالاااا

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقااااااااااااا !

این باقلی که میگید کیلویی چند منم میخام!

• Like
واکنش ها: imah

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ک صبح گفتم...مجاز میشی ایشالاااا اما مجاز شدن کافی نیس
بنظر من آزادو از دس نداه اصلا
منم کم زدنم دلیلش شک بود ب ذهن مریض طراحان محترم
الانم راضیم چون احتمال درست بودنشون 80% بود و ممکن بود اون 20 % کار دستم بده اساسی
اما راجبه اسکیس.. من خودم کار میکنم چون دگ خدایی توان ندارم باز از جونم مایه بذارم و تو شهر غریب آواره شم... احتمال 90% فقط ورکشاپ شقاقیو میرم ایشالاااا

اخه چرا همش تو فکر کلاس رفتن هستید :( خودتون میتونید باور کنید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه چرا همش تو فکر کلاس رفتن هستید :( خودتون میتونید باور کنید
میدونم ... اما کلاس موضوعی میخوام برم .... دستم قویه فقط دنبال تنظیم وقت برای فکر کردنو ب موضوعهای مختلف و آشنا شدن با کارای دیگران هستم ک نقص خودمو پیدا کنم ...
چون خدایی برای کار کرردن تو خونه کمی تنبلم
اما خب این کلاس رفتن بستگی ب برنامه ی 2ماه آینده داره ب این دلیل گفتم شاید برم : )

knightlady

عضو جدید
من نمیدونم آیا این به درد کسی میخوره، ولی دیدم بحث ترازه گفتم شاید این کمکی باشه
من پارسال که نخونده بودم و هنوز دانشجو بودم ، این کارنامه ام بود. خدا کنه امسال که خودمونو خفه کردیم بهتر بشه .. حالا از تاریخ یه چندتا چیز یادم بود فنی رو که کاملا شوت بودم ! می تونید تراز درسای مختلف رو با توجه به درصد مقایسه کنید!
:smoke:
JAVAB 1.jpg
تنها چیزی که هنوزم نفهمیدم اینه که چرا معدلم توی دوتا رشته فرق داره در صورتی که معدلی که وارد کردم 16.65 بوده !

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان برا اسکیس چ میکنی؟؟؟من نمیدونم چ برنامه ای داشته باشم...اینقدر توووو دلمونو خالی کردن ک یه نقطه نور امیدی هم ک داشتیم ک شاید امسال رتبمون خوب بشه ک دیگه اونم کووور شد...
خوب کار میکنم اگه درست بشه کلاس شقاقی رو هم میرم من باید 80 بزنم پس تلاش میکنم

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من نمیدونم آیا این به درد کسی میخوره، ولی دیدم بحث ترازه گفتم شاید این کمکی باشه
من پارسال که نخونده بودم و هنوز دانشجو بودم ، این کارنامه ام بود. خدا کنه امسال که خودمونو خفه کردیم بهتر بشه .. حالا از تاریخ یه چندتا چیز یادم بود فنی رو که کاملا شوت بودم ! می تونید تراز درسای مختلف رو با توجه به درصد مقایسه کنید!
مشاهده پیوست 196020
تنها چیزی که هنوزم نفهمیدم اینه که چرا معدلم توی دوتا رشته فرق داره در صورتی که معدلی که وارد کردم 16.65 بوده !
وای یه دنیا ممنون :w27::w27::w27: این کارنامه تاریخ و فنش شبیه امسال منه زبان 20 درصد پایین تر زدم کاش منظر و درک 30 بزنم که رتبه م همین حدودا بیاد، جالبه که معدل منم دقیقا 16.65 :D...
ایشالا که امسال حتما قبول شی، بازم زبانتو به همین خوبی زدی؟!!

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه توصیه:
شاید خیلیها اینو بدونید ولی خوب واسه کسایی که نمیدونن:
من قبلن همین جوری یه دوره کلاس شقاقی رفتم.
اگه در حال حاظر نمیخواید کلاسی برید و میخواید دستتون تند شه:
قبل از هر چیز تمرین خط روی کاغذ 100*70 بکنید. یعنی خطوط محکم و مستقیم. طوری که شکم نداشته باشه خطاتون. خط و دایره مارپیچ. این تمرین و همیشه بکنید. قبل از شروع تمرینهای روزانتون. بعد ترسیم مکعب و بردن اون توی پرسپکتیوهای مختلفف. یکی از بهترین کارایی که میتونید برای ترسیم و پرسپکتیو و حتی ایده گرفتن انجام بدید تصاویر کتابهای معماری مثل 1000x architecture , landescape , این جور کتابا. اگه سرچ کنید میتونید از نت دانلود کنید. بزارید تو کامپیوتر یا بهتر از اون lcd خونه و ترسیم کنید. بعد یه مدتی برای خودتون زمان تعیین کنید. ولی مهم اینه که خیلی زیاد ترسیم کنید.
امیدوارم به دردتون خرده باشه.

آخرین ویرایش:

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
ب نظرتون اگه یکی بتونه زبانو بالا 40
فنو بالا 65
تاریخو بالا 60
اون دو تارو بالا 40 بزنه چطو میشه رتبش؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 196020

عجب زبانی زدی ... دمت گرم ...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه توصیه:
شاید خیلیها اینو بدونید ولی خوب واسه کسایی که نمیدونن:
من قبلن همین جوری یه دوره کلاس شقاقی رفتم.
اگه در حال حاظر نمیخواید کلاسی برید و میخواید دستتون تند شه:
قبل از هر چیز تمرین خط روی کاغذ 100*70 بکنید. یعنی خطوط محکم و مستقیم. طوری که شکم نداشته باشه خطاتون. خط و دایره مارپیچ. این تمرین و همیشه بکنید. قبل از شروع تمرینهای روزانتون. بعد ترسیم مکعب و بردن اون توی پرسپکتیوهای مختلفف. یکی از بهترین کارایی که میتونید برای ترسیم و پرسپکتیو و حتی ایده گرفتن انجام بدید تصاویر کتابهای معماری مثل 1000x architecture , landescape , این جور کتابا. اگه سرچ کنید میتونید از نت دانلود کنید. بزارید تو کامپیوتر یا بهتر از اون lcd خونه و ترسیم کنید. بعد یه مدتی برای خودتون زمان تعیین کنید. ولی مهم اینه که خیلی زیاد ترسیم کنید.
امیدوارم به دردتون خرده باشه.

هرچی تجربه درباره اسکیس داری بگو من خیلی دوست دارم بشنوم :)

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من اولین بار بودکنکور میدادم .نمیدونم معدل چه جوری تاثیر میذاره؟یعنی چند درصد؟اصلامیذاره؟ج بدین ممنون میشم!:eek:

moeinz

کاربر بیش فعال
در بدترین شرایط با توجه ب معدل و طبق آمار پارسال .... زیر 30

معدل کاردانیم 15 و کارشناسی 16.75
راستش کلیدا ک نیومده ولی از ده تای اول زبان ک میترسیدم 40زدم
فنو تاریخو جواباشو ک خودم درآوردم اولی رو 67 دومی رو 62زدم
درک و منظرو در نیاوردم ولی فک کنم نزدیکای 40 بشه البته شاید منظر پایینتر

knightlady

عضو جدید
وای یه دنیا ممنون :w27::w27::w27: این کارنامه تاریخ و فنش شبیه امسال منه زبان 20 درصد پایین تر زدم کاش منظر و درک 30 بزنم که رتبه م همین حدودا بیاد، جالبه که معدل منم دقیقا 16.65 :D...
ایشالا که امسال حتما قبول شی، بازم زبانتو به همین خوبی زدی؟!!

والا من امسال یه جایی غیر انتفاعی قبول شده بودم ولی دوست صمیمی م که پارسال دانشگاه تهران قبول شده بود راضی ام کرد دوباره بخونم ، فقط هم به این صرف که توزبانت خوبه بقیه رو بخونی حتما قبولی ! لذا اگر زبان از این بدتر زده باشم، حتی اگر رتبه ی خوبی بیارم یه دو سه تا بیخ گوش خودم میخوابونم ! اگرچه امسال واسه انرژی خونده بودم که از اون خیلی هم راضی نیستم
:(
می ترسم با تاریخ نخوندنم شانس این یکی رو هم واسه خودم نابود کرده باشم .. میخوای نتیجه اسکیس و انتخاب رشته های پارسالم هم بزارم؟
karname 2_B.jpg

karname 2_C.jpg

انتخاب رشته ها رو همتو پست بعد میزارم ...
میدونم اسکیس معماری ام خیلی پایینه ! هیچ کلاسی نرفته بودم و بدترین کار این بود که نمازخونه م رو رو به جنوب غربی نچرخونده بودم ! اگه خر نبودم و یه N گنده قرمز بالای پلان نذاشته بودم شاید اصلا مشکلی پیش نمیومد!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا من امسال یه جایی غیر انتفاعی قبول شده بودم ولی دوست صمیمی م که پارسال دانشگاه تهران قبول شده بود راضی ام کرد دوباره بخونم ، فقط هم به این صرف که توزبانت خوبه بقیه رو بخونی حتما قبولی ! لذا اگر زبان از این بدتر زده باشم، حتی اگر رتبه ی خوبی بیارم یه دو سه تا بیخ گوش خودم میخوابونم ! اگرچه امسال واسه انرژی خونده بودم که از اون خیلی هم راضی نیستم
:(
می ترسم با تاریخ نخوندنم شانس این یکی رو هم واسه خودم نابود کرده باشم .. میخوای نتیجه اسکیس و انتخاب رشته های پارسالم هم بزارم؟
مشاهده پیوست 196022

مشاهده پیوست 196023

انتخاب رشته ها رو همتو پست بعد میزارم ...
میدونم اسکیس معماری ام خیلی پایینه ! هیچ کلاسی نرفته بودم و بدترین کار این بود که نمازخونه م رو رو به جنوب غربی نچرخونده بودم ! اگه خر نبودم و یه N گنده قرمز بالای پلان نذاشته بودم شاید اصلا مشکلی پیش نمیومد!

منم خودم جزو کسایی بودم که از تاریخ خیلی میترسیدم ولی کلا با 1 ماه وقت میتونی خیلی تغییر کنی . شما کتاب بانی مسعود و زارعی و دوتا جزوه از مانا قابوسی و نسیم عسگری بخون حله ... کلا همش 1 ماه هم نمیشه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچی تجربه درباره اسکیس داری بگو من خیلی دوست دارم بشنوم :)

دوستان برای صحبت و تمرین در مورد اسکیس ب این تاپیک مراجعه فرمایید... خاک داره میخوره اونجا :|
تمرین گروهی اسکیس 93

جمع شید مثه پارسالیا تمرین کنیم خب :|
هرچیزی اولش سخته و پر از حرف ... استارت بزنیم دگ

moeinz

کاربر بیش فعال
ببین من و یکی دیگه از دوستان تو همین باشگاه ک باهم صحبت میکردیم متوجه شدم تاثیر معدل خععععلی بیشتر از چیزیه ک فکرشو میکردم
من معدلم 16.92 و اون نزدیکای 18
حدودا 600 نفر بین رتبمون اختلاف بود :|

حالا با این شرایط ک ایشالا پایدار باشه ب نظرتون اسکیسو چند بزنم تهران قبول میشم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.