بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه من اون سوال 73 زدم مرکزیت اون میشه؟؟؟؟

هاااا من زرنگ بودم پویان اونها رو نزدم...نه یزد و ورامین نه این...چون از چند جهت با هم فرق داشت..یزد 1 ایوانه و ورامین 4 ایوانه و ...
من بیشتر سئوالهای جهان رو زدم...16 تا هم بیشتر نزدم که یکیش غلطه

arefeh

کاربر ممتاز
استفاده از کاشی برای تزیین و همچنین استحکام بخشیدن به بناها در ایران از دوره سلجوقی آغاز شد و در طی قرون متمادی بویژه در عهد تیموری و صفوی به اوج خود رسید. در این دوره از کاشی‌های مختلفی چون معرق، هفت‌رنگ، یک‌رنگ و تلفیقی از آجر و کاشی برای تزیین بخش‌هایی از بناها از جمله پوشش گنبد، مناره‌ها زیر گنبد، دیوارها و محراب استفاده می‌شد. کاشی‌های مسجد جامع هرات، مقبره گوهرشاد، کاشی‏‌های مناره‏‌های مصلی، کاشی‌های منار تیموری در قلعه اختیارالدین، کاشی‌کاری مقبره شاه ولایت ماب از جمله بناهایی بودند که در دوره تیموری توسط هنرمندان کاشی‌کار ساخته شدند.
اگه یادت باشه مسجد گوهر شاد و غیاثیه خرگرد اوج رنگ و شروع طیف های رنگی بودن...فکر کنم توی جزوه متدین خوندم...اصلا قاجاریه ک چرته هیچی...اما بین صفوی و تیموری جواب تیموری میشه...نگفته اوجش...گفته ظهورش به سئوال دقت کن....ولی شایدم تو درست میگی...ولی من ک مطمئنم تیموری میشه چون خودم زدمش:D

milad-karimi

عضو جدید
البته ببخشید وارد بحث کاشی شدم... کاشی ها درسته در دوره سلجوقی دوباره قوت گرفت... و در دوره تیموری استفاده شد ولی در دوران تیموری و ایلخانی از ماهیت معرق و معقلی بودن کاشی بهره گرفتند که با توجه به بناهای شاخصی چون کبود و سلطانیه رنگ ها تقریبا یک دست است و هارمونی بیشتر تو کاشی های هفت رنگ وجود دارند که از دوران صفویه بوده... البته این فقط نظر منه و منبع خاصی نداره
استفاده از کاشی برای تزیین و همچنین استحکام بخشیدن به بناها در ایران از دوره سلجوقی آغاز شد و در طی قرون متمادی بویژه در عهد تیموری و صفوی به اوج خود رسید. در این دوره از کاشی‌های مختلفی چون معرق، هفت‌رنگ، یک‌رنگ و تلفیقی از آجر و کاشی برای تزیین بخش‌هایی از بناها از جمله پوشش گنبد، مناره‌ها زیر گنبد، دیوارها و محراب استفاده می‌شد. کاشی‌های مسجد جامع هرات، مقبره گوهرشاد، کاشی‏‌های مناره‏‌های مصلی، کاشی‌های منار تیموری در قلعه اختیارالدین، کاشی‌کاری مقبره شاه ولایت ماب از جمله بناهایی بودند که در دوره تیموری توسط هنرمندان کاشی‌کار ساخته شدند.
اگه یادت باشه مسجد گوهر شاد و غیاثیه خرگرد اوج رنگ و شروع طیف های رنگی بودن...فکر کنم توی جزوه متدین خوندم...اصلا قاجاریه ک چرته هیچی...اما بین صفوی و تیموری جواب تیموری میشه...نگفته اوجش...گفته ظهورش به سئوال دقت کن....ولی شایدم تو درست میگی...ولی من ک مطمئنم تیموری میشه چون خودم زدمش:D

milad-karimi

عضو جدید
در مورد تحلیل از لحاظ چند ایوانه بودن اون الگوی مسجد نام داره نه الگوی ایوان.... مثلا میگن مساجد ایوانی یا دو ایوانی یا 4 ایوانی که این میشه الگوی مسجد ولی الگوی ایوان رو تو سوال خواسته بودن... که به نظر من یکیشون ورامینه اون یکیم که زیر گنبد و ادغامو اینا بین گوهرشاد و ورامین شک داشتم که ورامینو زدم.. اونم به خاطر اینکه ایوان در ورامین کم عمق و بیشتر فضا به گنبدخانه اختصاص داده شده که کاملا به ایوانی که بیشتر شبیه سردره چسپیده
هاااا من زرنگ بودم پویان اونها رو نزدم...نه یزد و ورامین نه این...چون از چند جهت با هم فرق داشت..یزد 1 ایوانه و ورامین 4 ایوانه و ...

arefeh

کاربر ممتاز
البته ببخشید وارد بحث کاشی شدم... کاشی ها درسته در دوره سلجوقی دوباره قوت گرفت... و در دوره تیموری استفاده شد ولی در دوران تیموری و ایلخانی از ماهیت معرق و معقلی بودن کاشی بهره گرفتند که با توجه به بناهای شاخصی چون کبود و سلطانیه رنگ ها تقریبا یک دست است و هارمونی بیشتر تو کاشی های هفت رنگ وجود دارند که از دوران صفویه بوده... البته این فقط نظر منه و منبع خاصی نداره

بله درسته ولی اینم میدونید ک کاشی هفت رنگ در اواخر تیموری در مسجد گوهر شاد وارد شده...اوجش توی صفوی بده...اینها گفتن ظهور...بازم نمیدونم تا فردا ک کلیدها بیاد...امیدوارم تیموری باشه...خیلی ستمه تاریخ درصدم بیاد پایین:D

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزیزم اون سوال ننوشته ک از نظر تعداد ایوان . نوشتهواز نظر الگوی طراحی .. ک یزد به دلیل یه ایوان بزرگ و رفیع رو به خارج از بنا یعنی روبه حیاط مرکزی نیست . میشه یزد

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به خدا دو روز صبر كنين كليد سنجش ميادا!!! مى ترسيم اينجا خين و خين ريزى بشه سر جواب اين چنتا سوال! شديم مثل بزرگان كه هيشكى از حرفش كوتاه نمياد . خخخخخخخخخخخخ
تازه كليدم بياد با كارنامه فرق داره! ريلكس باشين به قول معروف :
Keep Calm
And
Practice Your Sketches!!!!!!!

ترنج

عضو جدید
بعله هارمونی درسته که تو کاشی هفت رنگه!هفت رنگم تو اواخر تیموری ظهور کرده!اصن باااااید درست باشه چون من زدم خیلییی درستام زیاده اینم غلط از آب دربیاد که هیچییییی!
عارفه ایشاللللا که میشه تیموری!واقعا امیدوارم سنجش ی جور کلید بده که به نفع همه باشه!سنگینی ترازو به طرف کسی نباشه و هیششششکی ضرر نکنه!

بچه ها به خدا دو روز صبر كنين كليد سنجش ميادا!!! مى ترسيم اينجا خين و خين ريزى بشه سر جواب اين چنتا سوال! شديم مثل بزرگان كه هيشكى از حرفش كوتاه نمياد . خخخخخخخخخخخخ
Keep Calm
And
آخه سمانه همین چن روز میشه حداقل منطقی روش بحث کرد!سنجش که کلید بده منطق حالیش نیس که میاد ی گزینه پرتیو انتخاب میکنه مام باید بگیم چشششششم!البته اگه واسه سوال برج میلاد گزینه پرت حمل و نقل عمومی رو انتخاب کنه که ازش ممنون میشم!!!!!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعله هارمونی درسته که تو کاشی هفت رنگه!هفت رنگم تو اواخر تیموری ظهور کرده!اصن باااااید درست باشه چون من زدم خیلییی درستام زیاده اینم غلط از آب دربیاد که هیچییییی!
عارفه ایشاللللا که میشه تیموری!واقعا امیدوارم سنجش ی جور کلید بده که به نفع همه باشه!سنگینی ترازو به طرف کسی نباشه و هیششششکی ضرر نکنه!

آخه سمانه همین چن روز میشه حداقل منطقی روش بحث کرد!سنجش که کلید بده منطق حالیش نیس که میاد ی گزینه پرتیو انتخاب میکنه مام باید بگیم چشششششم!البته اگه واسه سوال برج میلاد گزینه پرت حمل و نقل عمومی رو انتخاب کنه که ازش ممنون میشم!!!!!!

شروع کاشی هفت رنگ اواخر تیموری بود و نوع سوال جوری بود ک من گفتم بزنم صفوی بهتره . حالا کدوم میشد?

ترنج

عضو جدید
شروع کاشی هفت رنگ اواخر تیموری بود و نوع سوال جوری بود ک من گفتم بزنم صفوی بهتره . حالا کدوم میشد?
به نظر بعضی علما از جمله خودم! تیموری می شده بعضی از علما هم از جمله شما! میگن صفوی.عده قلیلیم نظرشون به قاجاره!احتمالا سنجشم میگه ایلخانی!ینی همچین علم سییییالو پویایی داریم ماها!!

atefeh.ghazi

کاربر فعال
سلام،تموم گزینه ها ایوان رو به گنبدخانه هست به غیر از مسجد وکیل شیراز که ایوان رو به شبستانه

arefeh

کاربر ممتاز
Keep Calm
And
عزییییییییییییزم...یعنی حیف نی تووو این زمان باقی مانده دوستان واقعیمونو از جهت صبوری پیدا کنیم...ما میخوایم اینقدر گیر بدیم بدیم طرف به فحش متوصل شه...بعد بگیم :هاااا دیدی این به درد دوستیه مجازی هم نمی خوره دیگه محلت نمیدم وایساااا...اگه جوابتو دادم...
نیت ما فقط همینه ولاغیر
به نظر بعضی علما از جمله خودم! تیموری می شده بعضی از علما هم از جمله شما! میگن صفوی.عده قلیلیم نظرشون به قاجاره!احتمالا سنجشم میگه ایلخانی!ینی همچین علم سییییالو پویایی داریم ماها!!
علمایی ک ما باشیم ترنج جان...باید تیموری رو سنجش انتخاب کنه...چند تا سئوالها رو به نفع اونها کنارگیری کردم...این یکی رو کوتاه نمیام....یعنی سنجش خراب بشه اگه اینو به غیر تیموری بزنه....

shematik

عضو جدید

به نظر منم تیموری میشه همونطوری که عارفه و ترنج میگن
طیف رنگ (و حتی رنگی شدن مدارس ) مال تیموریه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم تیموری زدم...تازه توی منظر هم خونده بودم که اولین بار سردر های رنگی (آبی و طلایی)از تیموری شروع شده...:cool:

arefeh

کاربر ممتاز
منم تیموری زدم...تازه توی منظر هم خونده بودم که اولین بار سردر های رنگی (آبی و طلایی)از تیموری شروع شده...:cool:

تیموری ها پرچم بالا....میریم آبشاریو:biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
Keep Calm
And
keep calm and chive on?!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزییییییییییییزم...یعنی حیف نی تووو این زمان باقی مانده دوستان واقعیمونو از جهت صبوری پیدا کنیم...ما میخوایم اینقدر گیر بدیم بدیم طرف به فحش متوصل شه...بعد بگیم :هاااا دیدی این به درد دوستیه مجازی هم نمی خوره دیگه محلت نمیدم وایساااا...اگه جوابتو دادم...
نیت ما فقط همینه ولاغیر

علمایی ک ما باشیم ترنج جان...باید تیموری رو سنجش انتخاب کنه...چند تا سئوالها رو به نفع اونها کنارگیری کردم...این یکی رو کوتاه نمیام....یعنی سنجش خراب بشه اگه اینو به غیر تیموری بزنه....

تیموری ها پرچم بالا....میریم آبشاریو:biggrin:

دمت گرم عارفه .....برو جلو ما هواتو داریم ......:biggrin:

نرود ميخ آهنين در سنگ! :w15: :w15: :w15:
منم تيمورى! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ترنج

عضو جدید

نرود ميخ آهنين در سنگ! :w15: :w15: :w15:
منم تيمورى! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ای وللللل بابا!ببینم اصن دیگه سنجش جرات داره جزین بگههههه!اصن ی وضی:w15:

سمانه تو از روز آزمون آروم فقط حضور تشکر آمیز داری!(البته بیشتر!).ینی باشگاه رو رتبه یکت حساب باز کنه دیگهٰ نه؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوشگلن اینا : ))))
اره بابا جواب تیموریه شک نکنین.همه سوالا به کنار من راضی ام مجاز نشم ولی اون اشپزخونه هه بشه جوابش شمال و شرق :/

عاغا شک نکن جواب همینه...وگرنه من از تک تک اساتید طرحم تو دانشگاه شکایت میکنم:D

shima 70

عضو جدید
بچه ها من خیلی نا امیدم همش فک میکنم مجاز نمیشم :crying2: اصلا نمیدونم باید چیکاار کنم ؟؟؟من واقعا تمام تلاشمو با توجه به موقعیت نا مساعدم کردم:w10: ولی خب چه فایده که همش سر جلسه استرس تایمو داشتم و رو بی دقتی محض دو تا سوال فن که کاملا جوابشونو میدونستم اشتباه جواب دادم کاش حداقل جواب نداده بودم !!!:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.