عارفه من اون سوال 73 زدم مرکزیت اون میشه؟؟؟؟
هاااا من زرنگ بودم پویان اونها رو نزدم...نه یزد و ورامین نه این...چون از چند جهت با هم فرق داشت..یزد 1 ایوانه و ورامین 4 ایوانه و ...
من بیشتر سئوالهای جهان رو زدم...16 تا هم بیشتر نزدم که یکیش غلطه
عارفه من اون سوال 73 زدم مرکزیت اون میشه؟؟؟؟
استفاده از کاشی برای تزیین و همچنین استحکام بخشیدن به بناها در ایران از دوره سلجوقی آغاز شد و در طی قرون متمادی بویژه در عهد تیموری و صفوی به اوج خود رسید. در این دوره از کاشیهای مختلفی چون معرق، هفترنگ، یکرنگ و تلفیقی از آجر و کاشی برای تزیین بخشهایی از بناها از جمله پوشش گنبد، منارهها زیر گنبد، دیوارها و محراب استفاده میشد. کاشیهای مسجد جامع هرات، مقبره گوهرشاد، کاشیهای منارههای مصلی، کاشیهای منار تیموری در قلعه اختیارالدین، کاشیکاری مقبره شاه ولایت ماب از جمله بناهایی بودند که در دوره تیموری توسط هنرمندان کاشیکار ساخته شدند.
اگه یادت باشه مسجد گوهر شاد و غیاثیه خرگرد اوج رنگ و شروع طیف های رنگی بودن...فکر کنم توی جزوه متدین خوندم...اصلا قاجاریه ک چرته هیچی...اما بین صفوی و تیموری جواب تیموری میشه...نگفته اوجش...گفته ظهورش به سئوال دقت کن....ولی شایدم تو درست میگی...ولی من ک مطمئنم تیموری میشه چون خودم زدمش![]()
هاااا من زرنگ بودم پویان اونها رو نزدم...نه یزد و ورامین نه این...چون از چند جهت با هم فرق داشت..یزد 1 ایوانه و ورامین 4 ایوانه و ...
البته ببخشید وارد بحث کاشی شدم... کاشی ها درسته در دوره سلجوقی دوباره قوت گرفت... و در دوره تیموری استفاده شد ولی در دوران تیموری و ایلخانی از ماهیت معرق و معقلی بودن کاشی بهره گرفتند که با توجه به بناهای شاخصی چون کبود و سلطانیه رنگ ها تقریبا یک دست است و هارمونی بیشتر تو کاشی های هفت رنگ وجود دارند که از دوران صفویه بوده... البته این فقط نظر منه و منبع خاصی نداره
بعله هارمونی درسته که تو کاشی هفت رنگه!هفت رنگم تو اواخر تیموری ظهور کرده!اصن باااااید درست باشه چون من زدم خیلییی درستام زیاده اینم غلط از آب دربیاد که هیچییییی!البته ببخشید وارد بحث کاشی شدم... کاشی ها درسته در دوره سلجوقی دوباره قوت گرفت... و در دوره تیموری استفاده شد ولی در دوران تیموری و ایلخانی از ماهیت معرق و معقلی بودن کاشی بهره گرفتند که با توجه به بناهای شاخصی چون کبود و سلطانیه رنگ ها تقریبا یک دست است و هارمونی بیشتر تو کاشی های هفت رنگ وجود دارند که از دوران صفویه بوده... البته این فقط نظر منه و منبع خاصی نداره
آخه سمانه همین چن روز میشه حداقل منطقی روش بحث کرد!سنجش که کلید بده منطق حالیش نیس که میاد ی گزینه پرتیو انتخاب میکنه مام باید بگیم چشششششم!البته اگه واسه سوال برج میلاد گزینه پرت حمل و نقل عمومی رو انتخاب کنه که ازش ممنون میشم!!!!!!بچه ها به خدا دو روز صبر كنين كليد سنجش ميادا!!! مى ترسيم اينجا خين و خين ريزى بشه سر جواب اين چنتا سوال! شديم مثل بزرگان كه هيشكى از حرفش كوتاه نمياد . خخخخخخخخخخخخ
تازه كليدم بياد با كارنامه فرق داره! ريلكس باشين به قول معروف :
Keep Calm
And
Practice Your Sketches!!!!!!!
بعله هارمونی درسته که تو کاشی هفت رنگه!هفت رنگم تو اواخر تیموری ظهور کرده!اصن باااااید درست باشه چون من زدم خیلییی درستام زیاده اینم غلط از آب دربیاد که هیچییییی!
عارفه ایشاللللا که میشه تیموری!واقعا امیدوارم سنجش ی جور کلید بده که به نفع همه باشه!سنگینی ترازو به طرف کسی نباشه و هیششششکی ضرر نکنه!
آخه سمانه همین چن روز میشه حداقل منطقی روش بحث کرد!سنجش که کلید بده منطق حالیش نیس که میاد ی گزینه پرتیو انتخاب میکنه مام باید بگیم چشششششم!البته اگه واسه سوال برج میلاد گزینه پرت حمل و نقل عمومی رو انتخاب کنه که ازش ممنون میشم!!!!!!
به نظر بعضی علما از جمله خودم! تیموری می شده بعضی از علما هم از جمله شما! میگن صفوی.عده قلیلیم نظرشون به قاجاره!احتمالا سنجشم میگه ایلخانی!ینی همچین علم سییییالو پویایی داریم ماها!!شروع کاشی هفت رنگ اواخر تیموری بود و نوع سوال جوری بود ک من گفتم بزنم صفوی بهتره . حالا کدوم میشد?
عزییییییییییییزم...یعنی حیف نی تووو این زمان باقی مانده دوستان واقعیمونو از جهت صبوری پیدا کنیم...ما میخوایم اینقدر گیر بدیم بدیم طرف به فحش متوصل شه...بعد بگیم :هاااا دیدی این به درد دوستیه مجازی هم نمی خوره دیگه محلت نمیدم وایساااا...اگه جوابتو دادم...بچه ها به خدا دو روز صبر كنين كليد سنجش ميادا!!! مى ترسيم اينجا خين و خين ريزى بشه سر جواب اين چنتا سوال! شديم مثل بزرگان كه هيشكى از حرفش كوتاه نمياد . خخخخخخخخخخخخ
Keep Calm
And
علمایی ک ما باشیم ترنج جان...باید تیموری رو سنجش انتخاب کنه...چند تا سئوالها رو به نفع اونها کنارگیری کردم...این یکی رو کوتاه نمیام....یعنی سنجش خراب بشه اگه اینو به غیر تیموری بزنه....به نظر بعضی علما از جمله خودم! تیموری می شده بعضی از علما هم از جمله شما! میگن صفوی.عده قلیلیم نظرشون به قاجاره!احتمالا سنجشم میگه ایلخانی!ینی همچین علم سییییالو پویایی داریم ماها!!
شروع کاشی هفت رنگ اواخر تیموری بود و نوع سوال جوری بود ک من گفتم بزنم صفوی بهتره . حالا کدوم میشد?
به نظر منم تیموری میشه همونطوری که عارفه و ترنج میگن
طیف رنگ (و حتی رنگی شدن مدارس ) مال تیموریه
منم تیموری زدم...تازه توی منظر هم خونده بودم که اولین بار سردر های رنگی (آبی و طلایی)از تیموری شروع شده...![]()
without any doubtness safavie is a aboslutely correct answer..تیموری ها پرچم بالا....میریم آبشاریو![]()
keep calm and chive on?!بچه ها به خدا دو روز صبر كنين كليد سنجش ميادا!!! مى ترسيم اينجا خين و خين ريزى بشه سر جواب اين چنتا سوال! شديم مثل بزرگان كه هيشكى از حرفش كوتاه نمياد . خخخخخخخخخخخخ
Keep Calm
And
تیموری ها پرچم بالا....میریم آبشاریو![]()
عزییییییییییییزم...یعنی حیف نی تووو این زمان باقی مانده دوستان واقعیمونو از جهت صبوری پیدا کنیم...ما میخوایم اینقدر گیر بدیم بدیم طرف به فحش متوصل شه...بعد بگیم :هاااا دیدی این به درد دوستیه مجازی هم نمی خوره دیگه محلت نمیدم وایساااا...اگه جوابتو دادم...
نیت ما فقط همینه ولاغیر
علمایی ک ما باشیم ترنج جان...باید تیموری رو سنجش انتخاب کنه...چند تا سئوالها رو به نفع اونها کنارگیری کردم...این یکی رو کوتاه نمیام....یعنی سنجش خراب بشه اگه اینو به غیر تیموری بزنه....
منم تیموری زدم...تازه توی منظر هم خونده بودم که اولین بار سردر های رنگی (آبی و طلایی)از تیموری شروع شده...![]()
تیموری ها پرچم بالا....میریم آبشاریو![]()
دمت گرم عارفه .....برو جلو ما هواتو داریم ......![]()
خیلی خوشگلن اینا : ))))
نرود ميخ آهنين در سنگ!![]()
![]()
![]()
منم تيمورى! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اره بابا جواب تیموریه شک نکنین.همه سوالا به کنار من راضی ام مجاز نشم ولی اون اشپزخونه هه بشه جوابش شمال و شرق :/
اره بابا جواب تیموریه شک نکنین.همه سوالا به کنار من راضی ام مجاز نشم ولی اون اشپزخونه هه بشه جوابش شمال و شرق :/
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |