بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا با این شرایط ک ایشالا پایدار باشه ب نظرتون اسکیسو چند بزنم تهران قبول میشم؟
بستگی ب میانگین اسکیس داره ... اگه میانگین پایین باشه شما ب تناسبی ک ازش بالاتر بزنی خیلی برات مفیدتره طبیعتا .. اما کلا با میانگین شما و حدودا بالای 40-45 تهران باید بیاره قاعدتا

moeinz

کاربر بیش فعال
بستگی ب میانگین اسکیس داره ... اگه میانگین پایین باشه شما ب تناسبی ک ازش بالاتر بزنی خیلی برات مفیدتره طبیعتا .. اما کلا با میانگین شما و حدودا بالای 40-45 تهران باید بیاره قاعدتا

خیلی ممنون
ایشالا 5 شنبه ک کلیدا اومد در صدارو دقیق در میارم
ولی فرق نداره در هر صورت باید خودمونو برا راند دومش آماده کنیم
از ما حرکت از خدا هم برکتش
ب امید موفقیت همه دوستان

• Like
واکنش ها: imah

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان برای صحبت و تمرین در مورد اسکیس ب این تاپیک مراجعه فرمایید... خاک داره میخوره اونجا :|
تمرین گروهی اسکیس 93

جمع شید مثه پارسالیا تمرین کنیم خب :|
هرچیزی اولش سخته و پر از حرف ... استارت بزنیم دگ

بزار کلیدا بیاد . اون وقت یه هفته بعد از کلیدا که بچه ها درصدهاشونو اینجا نوشتن ، دیگه اینجا خاک میخوره و اون تاپیک جای سوزن انداختن نیست :)

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون
ایشالا 5 شنبه ک کلیدا اومد در صدارو دقیق در میارم
ولی فرق نداره در هر صورت باید خودمونو برا راند دومش آماده کنیم
از ما حرکت از خدا هم برکتش
ب امید موفقیت همه دوستان
خواهش میکنم
اما زیاد هم ب اون کلید های اولیه اعتماد نکنید اگه خدایی نکرده با درصدی ک مد نظرتون بوده مغایرت داشت چون تو کارنامه باز هم درصدها متفاوت خواهد بود:smile:
در هر صورت.... پیش ب سوی اسکیس :|

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزار کلیدا بیاد . اون وقت یه هفته بعد از کلیدا که بچه ها درصدهاشونو اینجا نوشتن ، دیگه اینجا خاک میخوره و اون تاپیک جای سوزن انداختن نیست :)
:smile:ایشالاااا
من ک برام فرق نداره چون ب کلیدهاهم اعتماد ندارم هرچی تو کارنامه بگن همونه :)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی دوست داره دانشگاه تهران قبول شه با این سرعت اینترنت . اخ آخ بعنی من اونجا قبول شم فقط بازی دانلود میکنما . اینجا کسی اهل بازی هست یا نه ؟

wflxf7gc13j6snsu2t75.jpg

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

البته من یه همچین سرعتی ولی حدود 6 مگابایت در ثانیه یه جا سراغ دارم هرموقع دانلود سنگینی داشته باشم مثلا 3 4 تا بازی . میرم اونجا حدود 6 7 ساعت 60 گیگ دانلود میکنم :) اگه خواستی پیام خصوصی بده بگم کجاس :)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
والا من امسال یه جایی غیر انتفاعی قبول شده بودم ولی دوست صمیمی م که پارسال دانشگاه تهران قبول شده بود راضی ام کرد دوباره بخونم ، فقط هم به این صرف که توزبانت خوبه بقیه رو بخونی حتما قبولی ! لذا اگر زبان از این بدتر زده باشم، حتی اگر رتبه ی خوبی بیارم یه دو سه تا بیخ گوش خودم میخوابونم ! اگرچه امسال واسه انرژی خونده بودم که از اون خیلی هم راضی نیستم
:(
می ترسم با تاریخ نخوندنم شانس این یکی رو هم واسه خودم نابود کرده باشم .. میخوای نتیجه اسکیس و انتخاب رشته های پارسالم هم بزارم؟
مشاهده پیوست 196022

مشاهده پیوست 196023

انتخاب رشته ها رو همتو پست بعد میزارم ...
میدونم اسکیس معماری ام خیلی پایینه ! هیچ کلاسی نرفته بودم و بدترین کار این بود که نمازخونه م رو رو به جنوب غربی نچرخونده بودم ! اگه خر نبودم و یه N گنده قرمز بالای پلان نذاشته بودم شاید اصلا مشکلی پیش نمیومد!

امیدوارم هم زبان خوب زده باشی هم رتبه ی خوبی بیاری... من نمی دونم چرا یهو با دیدن این کارنامه جون گرفتم می خوام برا اسکیس تمرین کنم ، تا الان می خواستم فقط برا سال بعد بخونم... خدا کنه درک و منظر 30 زده باشم :w42:

knightlady

عضو جدید
والا من امسال یه جایی غیر انتفاعی قبول شده بودم ولی دوست صمیمی م که پارسال دانشگاه تهران قبول شده بود راضی ام کرد دوباره بخونم ، فقط هم به این صرف که توزبانت خوبه بقیه رو بخونی حتما قبولی ! لذا اگر زبان از این بدتر زده باشم، حتی اگر رتبه ی خوبی بیارم یه دو سه تا بیخ گوش خودم میخوابونم ! اگرچه امسال واسه انرژی خونده بودم که از اون خیلی هم راضی نیستم
:(
می ترسم با تاریخ نخوندنم شانس این یکی رو هم واسه خودم نابود کرده باشم .. میخوای نتیجه اسکیس و انتخاب رشته های پارسالم هم بزارم؟
مشاهده پیوست 196022

مشاهده پیوست 196023

انتخاب رشته ها رو همتو پست بعد میزارم ...
میدونم اسکیس معماری ام خیلی پایینه ! هیچ کلاسی نرفته بودم و بدترین کار این بود که نمازخونه م رو رو به جنوب غربی نچرخونده بودم ! اگه خر نبودم و یه N گنده قرمز بالای پلان نذاشته بودم شاید اصلا مشکلی پیش نمیومد!
2 - Copy.jpg 3.jpg

knightlady

عضو جدید
خیلی خوشحالم که این رو میشنوم من هم پارسال فکر میکردم رتبه اماینقدر خوب نیست که روش سرمایه گذاری کنم ولی بعد اسکیس دیدم اگر یک ذره رو اسکیس کار کرده بودم ممکن بود نتیجه خیلی عالیی بگیرم !

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نتایج تخمین رتبه کی میاد؟بعد از اینکه کلیدا بیاد؟

jon_sina

عضو جدید
خسته نباشید میگم به همه عزیزان که زحمت کشیدن چه اونهایی که وظعشون خوبه چه اونهایی که ازامتحان راضی نیستن
اسکیس رو عشق است
پیش به سوی اسکیس در کنار شما اساتید و دوستان
با آرزوی موفقیت برای همه همه همه :D

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دعوام نکنیدها!ولی یه چیزی پیداکردم!:biggrin:
جایگاه جغرافیایی

برج میلاد، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی 62 هکتار واقع در جنوب محله شهرک غرب و شمال کوی نصر (گیشا) در منطقه ۲ شهرداری تهران قرار دارد. از نظر مختصات جغرافیایی، سازه برج در ۵۱ درجه، ۲۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه طول شرقی و ۳۵ درجه، ۴۴ دقیقه و ۴۰ ثانیه عرض شمالی قرار گرفته‌است.
این محل پس از بررسی و مطالعه21 نقطه و انتخاب ۱۷ نقطه از مختلف شهر تهران توسط یک گروه شامل تیم شهرسازی، تیم مطالعات تلویزیون، مخابرات، راه و ساختمان، اقتصادی، معماری، هواشناسی، تیم مطالعات ترافیک و تیم ژئوتکنیک برگزیده شده است.

• دسترسی همگانی با سطح سرویس‌دهی مطلوب
  • قرارگیری در مرتفع‌ترین نقاط شهر
  • اشراف بر زیباترین مناظر و نقاط شهر
  • فضائی لازم جهت عملکردهای پیشنهادی و توسعه آتی
  • مجهز بودن به تاسیسات زیر بنایی
  • فاصله مناسب با پایانه‌های مهم مانند فرودگاه و ایستگاه راه‌آهن
  • ایجاد پوشش تلویزیونی
  • قابلیت ارتباط و دید مستقیم با ایستگاه‌های مخابراتی
  • استقرار در میان کاربری‌های هماهنگ و غیر مزاحم
  • استقرار در امتداد محورهای عمده شهر
  • پتانسیل برقراری ارتباط بصری با دیگر نشانه‌ها و فضاهای شهری
  • قابلیت برخورداری از فضاهای سبز و یا دیگر عناصر طراحی محیطی
راه‌های دسترسی

از دیدگاه راه‌های دسترسی و حمل و نقل، برج میلاد دارای شرایط بسیار مطلوب و استثنایی است.
این مجموعه در میان چهار بزرگراه اصلی تهران یعنی بزرگراه‌های همت، چمران، حکیم و شیخ فضل‌الله نوری قرار دارد، همچنین ایستگاه خط 7 مترو برای آن پیش‌بینی شده‌است.
فک کنم با این تفاسیر هم گزینه حمل ونقل عمومی درست باشه هم دسترسی به بزرگراها!
البته مترو قراره براش پیش بینی بشه یعنی به نظره من همون دسترسی به بزرگراه درست ترین گزینست!

آخرین ویرایش:

ترنج

عضو جدید

آقا شماها که همه درکتون خوب شده بذارید این یکی به نفع من تموم شه که گزینه بی ربط حمل و نقل عمومی رو انتخاب کردم!!!!!!:biggrin:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جایگاه جغرافیایی

برج میلاد، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی 62 هکتار واقع در جنوب محله شهرک غرب و شمال کوی نصر (گیشا) در منطقه ۲ شهرداری تهران قرار دارد. از نظر مختصات جغرافیایی، سازه برج در ۵۱ درجه، ۲۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه طول شرقی و ۳۵ درجه، ۴۴ دقیقه و ۴۰ ثانیه عرض شمالی قرار گرفته‌است.
این محل پس از بررسی و مطالعه21 نقطه و انتخاب ۱۷ نقطه از مختلف شهر تهران توسط یک گروه شامل تیم شهرسازی، تیم مطالعات تلویزیون، مخابرات، راه و ساختمان، اقتصادی، معماری، هواشناسی، تیم مطالعات ترافیک و تیم ژئوتکنیک برگزیده شده است.

• دسترسی همگانی با سطح سرویس‌دهی مطلوب
  • قرارگیری در مرتفع‌ترین نقاط شهر
  • اشراف بر زیباترین مناظر و نقاط شهر
  • فضائی لازم جهت عملکردهای پیشنهادی و توسعه آتی
  • مجهز بودن به تاسیسات زیر بنایی
  • فاصله مناسب با پایانه‌های مهم مانند فرودگاه و ایستگاه راه‌آهن
  • ایجاد پوشش تلویزیونی
  • قابلیت ارتباط و دید مستقیم با ایستگاه‌های مخابراتی
  • استقرار در میان کاربری‌های هماهنگ و غیر مزاحم
  • استقرار در امتداد محورهای عمده شهر
  • پتانسیل برقراری ارتباط بصری با دیگر نشانه‌ها و فضاهای شهری
  • قابلیت برخورداری از فضاهای سبز و یا دیگر عناصر طراحی محیطی
راه‌های دسترسی

از دیدگاه راه‌های دسترسی و حمل و نقل، برج میلاد دارای شرایط بسیار مطلوب و استثنایی است.
این مجموعه در میان چهار بزرگراه اصلی تهران یعنی بزرگراه‌های همت، چمران، حکیم و شیخ فضل‌الله نوری قرار دارد، همچنین ایستگاه خط 7 مترو برای آن پیش‌بینی شده‌است.
البته مترو قراره براش پیش بینی بشه یعنی به نظره من همون دسترسی به بزرگراه درست ترین گزینست!

ببخشید کجا حمل و نقل عمومی شما اونجا میبینید? جز یه ایستگاه ک نزدیک بیمارستان میلاده .همین ایستگاه حداقل 1کیلومتر تا برج فاصله داره . مترو هم ک نداره . بی ار تی هم ک نداره . پس حمل و نقل عمومی نمیشه . دسترسی بزرگ راه درسته ک خرج زیادی برای پلها مخصوصا پل کابلی شیخ فضل الله کردن ک ماشین شخصی مستقیم به برج برسه

p.yari

عضو جدید
ببخشید کجا حمل و نقل عمومی شما اونجا میبینید? جز یه ایستگاه ک نزدیک بیمارستان میلاده .همین ایستگاه حداقل 1کیلومتر تا برج فاصله داره . مترو هم ک نداره . بی ار تی هم ک نداره . پس حمل و نقل عمومی نمیشه . دسترسی بزرگ راه درسته ک خرج زیادی برای پلها مخصوصا پل کابلی شیخ فضل الله کردن ک ماشین شخصی مستقیم به برج برسه

خداییش من تا به حال یه بارم این مطلب رو نشنیده بودم ونخونده بودم اما از مغذم استفاده کردم ( البته اگر درست استفاده کرده باشم:D )
و همین گزینه رو زدم !

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خداییش من تا به حال یه بارم این مطلب رو نشنیده بودم ونخونده بودم اما از مغذم استفاده کردم ( البته اگر درست استفاده کرده باشم:D )
و همین گزینه رو زدم !

حمل و نقل عمومی یکی از گزینه های پرت بود ک برای شهرستانی ها سخت تر میشد . واسه کسی ک برج میلاد رفته باشه گزینه بزرگ راه و باد های مطلوب کمی گمراه کنندس. ک باد مطلوب برای این نمیشد چون برجه دیگه بالاخره 430متر ارتفاع داره هرجا بزنن باد مطلوب رو داره دیگه فرق نمیکنه ک کجا باشه

دانشه

عضو جدید
سلام عزیزم درصدام اینجوریه آیا مجاز میشم ؟با چه رتبه ای؟زبانم ضعیفه3 فن 20تاریخ40درک25منظر20

amir_kabir62

عضو جدید
سلام درصدام اینجوریه آیا مجاز میشم ؟با چه رتبه ای؟زبانم ضعیفه3 فن 20تاریخ40درک25منظر20
قطعا منظورتون از عزيزم بنده نيستم اما با توجه به تجربم بايد بگم احتمالا شما رتبه اولي منم اگه خدا بخواد دومم .

آخرین ویرایش:

knightlady

عضو جدید
یه سوال بپرسم؟ چرا محقق اردبیلی نزدین؟ جسارتا

نه خواهش میکنم . ببنید من خیلی با فکر انتخاب رشته نکرده بودم خیلی احساسی بود . مثلا من خودم دانشگاه مازندران لیسانسم رو خونده بودم ولی با اینکه سراسریه و مثلا "خوب" هم هست از همه آخرتر زدمش اونم فقط شبانه ، چون اگه قبول شدم بتونم نرم . چون واقعا دیگه نمی خوام اون دانشگاه برم ! حتی حالا که مثلا تکنو آورده !! مرده شورشون رو نبرن !
محقق اردبیلی رو هم هیچ شناختی نسبت بهش نداششتم راستش . الآن هم ندارم خیلی . اینطوری :redface:

knightlady

عضو جدید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دوستان بعد از چند روز تونستم به استرسم غلبه کنم و بیام و تایپک رو بخونم
اینم من البته یه 10 درصد اینور اونورش بکنید
فن 64
تاریخ 16 تا درست مطمئنم اگه اون 4 تا شک دار اسلامی ایوان ورامین ...کاشی صفوی ..... مرکزیت....تاق و تویزه واسه ایوان ....درست باشه درصدم بالاس اگه نه که خدا داند ........درست دربیاد میشه 20 درست 4 غلط که میشه 60 تا 68 درصد
درک 12 تا 100 درصد مطمئنم درسته و 7 تای بقیه رو اگه سنجش اونایی که من زدم بگه نور علی نور میشه
منظر 10 تا زدم ولی باشک وتردید به 30 درصد راضیم
زبان هم روم نشد بگم........

arefeh

کاربر ممتاز
خوب دوستان بعد از چند روز تونستم به استرسم غلبه کنم و بیام و تایپک رو بخونم
اینم من البته یه 10 درصد اینور اونورش بکنید
فن 64
تاریخ 16 تا درست مطمئنم اگه اون 4 تا شک دار اسلامی ایوان ورامین ...کاشی صفوی ..... مرکزیت....تاق و تویزه واسه ایوان ....درست باشه درصدم بالاس اگه نه که خدا داند ........درست دربیاد میشه 20 درست 4 غلط که میشه 60 تا 68 درصد
درک 12 تا 100 درصد مطمئنم درسته و 7 تای بقیه رو اگه سنجش اونایی که من زدم بگه نور علی نور میشه
منظر 10 تا زدم ولی باشک وتردید به 30 درصد راضیم
زبان هم روم نشد بگم........

تاق و تویزه ک درسته منم اونو زدم پس درسته...
اما اگه منظورت از کاشی صفوی همون رنگه....نووووچ میشه تیموری...مگه نه بچه های؟؟؟؟؟

زبان زیر 20 مگه زدی ک اینجوری میگی بابا....بیا مثل مرد بگو زبان رو چند زدی؟؟؟ما در کل بهت افتخار میکنیم....:D
منظر منم 11 تا زدم فکر نکرده ....8 تا 100% درسته....کاشکی اون آب جاری درست باشه...ااایییییی خدا یعنی میشه...
پس این سازمان سنجش تنبل کی کلیدهارو میزاره؟؟؟امروز 4 شنبه...اه اه اه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما اگه منظورت از کاشی صفوی همون رنگه....نووووچ میشه تیموری...مگه نه بچه های؟؟؟؟؟

زبان زیر 20 مگه زدی ک اینجوری میگی بابا....بیا مثل مرد بگو زبان رو چند زدی؟؟؟ما در کل بهت افتخار میکنیم....:D
منظر منم 11 تا زدم فکر نکرده ....8 تا 100% درسته....کاشکی اون آب جاری درست باشه...ااایییییی خدا یعنی میشه...
اینو که من از یکی پرسیدم گفت یا قاجار یا صفوی من صفوی زدم
عارفه اون ایوان رو چی میگی یزد یا ورامین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عارفه من اون سوال 73 زدم مرکزیت اون میشه؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.